NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 06:39

NRK - 19 Dec 18 kl. 01:13

Bortførte polske sjøfolk frigitt

Et mannskap på 11, inkludert åtte polakker, er satt fri etter å ha bli bortført av pirater i Nigeria i oktober, melder polske myndigheter. Det er femte gang polske statsborgere er bortført fra fartøy i dette området i løpet av de sist fem årene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nigeria

Dele artikeln

3 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bortførte, polske, sjøfolk, frigitt
NRK - 30 Oct 18 kl. 12:08

11 sjøfolk bortført ved Nigeria

Elleve sjøfolk er blitt bortført utenfor Nigeria fra et skip som er chartret av den danske shipping-giganten Maersk. Det ble utsatt for et angrep da det var på vei til Onne. Reuters melder at åtte av de bortførte sjøfolkene kommer fra Polen..

Aftenposten - 22 Jan 19 kl. 15:58

Den polske viseutenriksministeren støtter den polske konsulen som er erklært uønsket i Norge

Den polske viseutenriksministeren gir sin støtte til den polske konsulen som UD har bedt forlate Norge. Han omtaler hans «forsvar for polske familiers interesser» som «udelt positivt»..

NRK - 13 Sep 18 kl. 01:16

Gisler frigitt i Colombia

Colombias eneste gjenværende geriljagruppe ELN har frigitt seks gisler som president Ivan Duque har krevd løslatt om fredssamtalene skal gjenopptas.Tre politimenn, en soldat og to sivile ble kidnappet 3. august, og er nå frigitt..

Aftenposten - 28 Jan 19 kl. 01:02

Polske nasjonalister demonstrerte i Auschwitz

Titalls polske nasjonalister demonstrerte i Auschwitz på minnedagen for holocaust. De mener regjeringen kun minnes leirens jødiske ofre, ikke de polske ofrene..

NRK - 13 Oct 18 kl. 16:36

IS bortførte syriske flyktninger

Flere hundre personer er bortført av IS-krigere fra en flyktningleir øst i Syria. Det skjedde da IS gikk til motangrep mot amerikanskstøttede styrker fredag. Mer enn 100 familier, deriblant slektninger av IS-avhoppere, ble bortført, ifølge SOHR..

NRK - 07 Apr 19 kl. 19:27

Bortføringsofre i Uganda er fri

En amerikans turist og en safariguide som forrige uke ble bortført i Uganda, er reddet. De to skal ha blitt bortført av væpnede menn med et løsepengekrav tilsvarende mer enn 4 millioner kroner..

NRK - 16 Nov 18 kl. 15:57

To frifunnet i bortføringssak

To av de fem tiltalte etter en bortføring på Holmlia i Oslo frifinnes, har lagmannsretten bestemt. Fire menn og en kvinne ble i tingretten tidligere i år dømt til fengsel for å ha slått ned og bortført en mann høsten 2015. Nå er tre dømt til fengsel..

NRK - 20 Feb 19 kl. 23:48

Bortførte turister sluppet fri

De rundt 40 turistene som ble bortført i Madre de Dios-regionen i Peru, er løslatt, melder lokale medier. Turistene, som kom fra USA og Kina, ble bortført da væpnede menn slo til mot det luksuriøse feriestedet Inkaterra Reserva Amazonica..

NRK - 09 Jan 19 kl. 19:41

Ber folk tipse om ørn og ravn

Politiet på Sunnmøre ber folk om å tipse dersom de ser ørn eller ravn nær bakken i fjellområdet der den polske kvinnen Maja Herner (25) er meldt savnet. Kvinnen skal ha meldt fra at hun skulle opp i fjellet, og har vært savnet siden 21. november..

NRK - 20 Aug 18 kl. 10:14

Afghanistan: Flere gisler frigitt

149 mennesker som ble tatt som gisler av Taliban tidligere mandag, er frigitt. Det opplyser afghanske tjenestemenn ifølge AP. 21 personer holdes fortsatt som gisler av Taliban..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Frp får minst i pengegaver

Forskjellene er store mellom partiene når det kommer til pengegaver fra velgjørere i valgkampen. Fremskrittspartiet har så langt fått minst, i alt 261.000 kroner i bidrag.

NRK - 1 time siden

Kontroll på brann på Notodden

Brannvesenet har nå kontroll på brannen på Notodden. Det skriver politiet på Twitter. Brannvesenet foretar nå søk etter flere personer i bygget.

NRK - 1 time siden

100 år med stemmerett i dag

I dag er det 100 år siden Stortinget fjernet loven om at man ikke hadde stemmerett om man mottok fattigstøtte. Vedtaket førte til at økonomisk og sosial status ikke lenger var avgjørende for om folk fikk fulle borgerrettigheter, skriver Stortinget..

NRK - 1 time siden

Frp: FN-mandat ikke et krav

Det er en fordel, men ikke et krav, med FN-mandat for deltagelse i militære operasjoner i Persiabukta, sier Per-Willy Amundsen (Frp) til Klassekampen. Norge er blitt bedt av USA om å delta militært for å øke sikkerheten på skip i området..

NRK - 1 time siden

Minst én skadd i brann i Telemark

Et bygg i Notodden sentrum brenner. Flere personer skal være bosatt på adressen, og minst en er skadd, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

La ut bilder av drept jente

En 21 år gammel mann skal ha knivstukket og drept en 17 år gammel jente i USA. Deretter skal han ha delt bilder av liket hennes i sosiale medier. De to skal ha møttes via Instagram, hvor den drepte jenta hadde et betydelig antall følgere, ifølge AP..

NRK - 2 timer siden

Vurderer å bryte bånd til Island

Filipinenes president Rodrigo Duterte vurderer å bryte diplomatiske bånd til Island. På Islands initiativ vedtok FNs menneskerettighetsråd å fordømme Filippinene, på bakgrunn av de siste årenes drap på tusenvis av mennesker i krigen mot narkotika..

NRK - 3 timer siden

Vil ha bedre kontroll på fadderuka

I augusthelgen i fjor med flest fadderaktiviteter, ble 65 personer behandlet for rusforgiftning i Oslo. I år lanserer samskipnaden en faddervaktordning for å få bukt med problemet. En liknende ordning har tidligere fungert i Trondheim, skriver Khrono..

NRK - 3 timer siden

Treåring skutt og drept

En 3 år gammel jente ble skutt og drept i Milwaukee. Hun satt i bilen sammen med familien sin da de holdt på å kollidere med en annen bil. Sjåføren av den andre bilen begynte da å skyte mot bilen til familien.

NRK - 3 timer siden

313 lik gravd opp av massegrav

I Syria er 313 lik gravd opp fra en massegrav. De døde er trolig personer som bodde i Raqqa mens IS hersket i området. Det melder AP.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt