NRK > Nyheter

Thursday, 17 October, 08:12

NRK - 19 Dec 18 kl. 01:13

Bortførte polske sjøfolk frigitt

Et mannskap på 11, inkludert åtte polakker, er satt fri etter å ha bli bortført av pirater i Nigeria i oktober, melder polske myndigheter. Det er femte gang polske statsborgere er bortført fra fartøy i dette området i løpet av de sist fem årene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nigeria

Dele artikeln

3 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bortførte, polske, sjøfolk, frigitt
NRK - 30 Oct 18 kl. 12:08

11 sjøfolk bortført ved Nigeria

Elleve sjøfolk er blitt bortført utenfor Nigeria fra et skip som er chartret av den danske shipping-giganten Maersk. Det ble utsatt for et angrep da det var på vei til Onne. Reuters melder at åtte av de bortførte sjøfolkene kommer fra Polen..

NRK - 16 Aug 19 kl. 15:04

17 sjøfolk bortført i Kamerun

Åtte ukrainske og ni kinesiske sjøfolk er bortført utenfor kysten av Kamerun, opplyser sikkerhetskilder. Sjøfolkene befant seg på to ulike skip i Guineabukta, som er kjent som et område med mange pirater..

NRK - 16 Aug 19 kl. 15:04

17 sjøfolk meldt bortført i Kamerun

Åtte ukrainske og ni kinesiske sjøfolk er bortført utenfor kysten av Kamerun, opplyser sikkerhetskilder. Sjøfolkene befant seg på to ulike skip i Guineabukta, som er kjent som et område med mange pirater..

Aftenposten - 22 Jan 19 kl. 15:58

Den polske viseutenriksministeren støtter den polske konsulen som er erklært uønsket i Norge

Den polske viseutenriksministeren gir sin støtte til den polske konsulen som UD har bedt forlate Norge. Han omtaler hans «forsvar for polske familiers interesser» som «udelt positivt»..

NRK - 13 Sep 18 kl. 01:16

Gisler frigitt i Colombia

Colombias eneste gjenværende geriljagruppe ELN har frigitt seks gisler som president Ivan Duque har krevd løslatt om fredssamtalene skal gjenopptas.Tre politimenn, en soldat og to sivile ble kidnappet 3. august, og er nå frigitt..

NRK - 19 Jul 19 kl. 17:40

Seks personer bortført i Nigeria

Seks personer er bortført etter et bakholdsangrep nordøst i Nigeria. Det mistenkes at jihadister står bak bortføringen. Action Against Hunger sier at et av deres medlemmer er blant de bortførte.

Aftenposten - 28 Jan 19 kl. 01:02

Polske nasjonalister demonstrerte i Auschwitz

Titalls polske nasjonalister demonstrerte i Auschwitz på minnedagen for holocaust. De mener regjeringen kun minnes leirens jødiske ofre, ikke de polske ofrene..

Dagbladet - 04 Oct 19 kl. 06:54

Tekstmeldinger frigitt

Etterretningskomiteen i Representantenes hus har frigitt tekstmeldinger der diplomater i Ukraina diskuterer Trumps krav om å granske Joe Biden..

NRK - 13 Oct 18 kl. 16:36

IS bortførte syriske flyktninger

Flere hundre personer er bortført av IS-krigere fra en flyktningleir øst i Syria. Det skjedde da IS gikk til motangrep mot amerikanskstøttede styrker fredag. Mer enn 100 familier, deriblant slektninger av IS-avhoppere, ble bortført, ifølge SOHR..

NRK - 07 Apr 19 kl. 19:27

Bortføringsofre i Uganda er fri

En amerikans turist og en safariguide som forrige uke ble bortført i Uganda, er reddet. De to skal ha blitt bortført av væpnede menn med et løsepengekrav tilsvarende mer enn 4 millioner kroner..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Sky News startar brexitfri kanal

For å gi britane ei pause frå kaoset rundt brexit startar britiske Sky News ein kanal heilt utan nyheiter om brexit. Ei undersøking kanalen har gjort viser at mange er å lei brexit at dei har slutta å sjå på nyheitssendingar, skriv Dagens Nyheter..

NRK - 45 minutter siden

Trafikkulukke Ålesund

Naudetatane er på veg til ei trafikkulukke i Ålesund mellom ein bil og ein syklist. Det er truleg alvorleg skade, opplyser politiet. Ulukka skal ha skjedd mellom Spjelkavik og Vegsund..

NRK - 45 minutter siden

Sjå Politisk kvarter

NRK - 1 time siden

Stansar eksport av ulovleg avfall

Fjord Line vil ikkje lenger frakte avregistrerte bilar utan innsyn. Reiarlaget startar intern gransking etter NRK-dokumentaren «Søppelsmuglerne», som avslører at ulovleg elektronisk avfall blir stappa i bilar og eksportert til Afrika for vidare sal..

NRK - 1 time siden

Kronen nærmer seg bunnivå

Det kan bli dyrere for nordmenn å dra på ferie, nå som kronen nærmer seg bunnivået fra 2008. Flere valutaeksperter venter at usikkerhet rundt brexit, handelskrig og internasjonal uro vil føre til enda svakere krone framover..

NRK - 1 time siden

Fjord Line strammar inn

Avsløringane i Brennpunkt-dokumentaren «Søppelsmuglarane» får ferjeselskapet Fjord Line til å endre kurs. Nå vil dei ikkje lengre frakte avregistrerte biler utan innsyn, og reiarlaget startar intern gransking..

NRK - 1 time siden

Bitcoinsjef i Stavanger er sikta

Bitcoins Norge-sjefen i Stavanger er sikta for grovt underslag etter at 126 kunder har meldt selskapet til politiet, skriv Aftenbladet. Bakgrunnen er kundar som meiner dei har fått for dårleg betalt då dei ville veksle inn bitcoins i vanleg valuta..

NRK - 1 time siden

Folkevalde vart viste bort

I Hongkong vart politikarar dregne ut av den lovgjevande forsamlinga av tryggingsvakter etter å ha ropt til leiaren Carrie Lam for andre dag på rad. I går valde Lam å avbryte tala ho skulle halde på grunn av tilropa frå opposisjonspolitikarar..

NRK - 2 timer siden

Kraftig smell i sentrale Stockholm

Det har vært et kraftig smell på Södermalm i Stockholm natt til torsdag. Bombegruppen er på plass. Ingen skal ha blitt skadd.

NRK - 2 timer siden

Trailer sperrer E6 i Trøndelag

E6 tre kilometer sør for Soknedal sentrum er sperret i begge fartsretninger etter at en trailer natt til torsdag kjørte inn i en midtrabatt og sperrer store deler av veien. – Sjåføren har kommet seg ut av traileren, opplyser politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt