NRK > Nyheter

Tuesday, 26 May, 12:43

NRK - 16 Oct 19 kl. 04:21

Borten Moe blir plattformsjef

Tidligere olje- og energiminister Ola Borten Moe blir plattformsjef på Draugen-plattformen i Norskehavet. Det skriver Stavanger Aftenblad. Før han starter må han fullføre et kvalifiseringskurs, og læretida, skriver avisa..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ola Borten Moe, Draugen, Norskehavet, Stavanger Aftenblad, Moe

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Borten, Moeblir , plattformsjef
E24 - 16 Oct 19 kl. 05:55

Borten Moe blir plattformsjef på Draugen

Kyllingbonde og tidligere olje- og energiminister Ola Borten Moe skal gå et kvalifiseringsprogram for å bli plattformsjef på Draugen-plattformen i Norskehavet..

P4 - 16 Oct 19 kl. 05:50

Borten Moe blir plattformsjef på Draugen

Tidligere olje- og energiminister Ola Borten Moe skal bli plattformsjef på Draugen-plattformen i Norskehavet. Stavanger Aftenblad melder at den tidligere Senterparti-toppen allerede har tatt sikkerhetskurs og straks skal gå i gang med lærlingperioden for å bli oljearbeider i Nordsjøen. Draugen er eid av oljeselskapet Okea, der Borten Moe var tidligere direktør og fremdeles er medeier..

NRK - 24 Apr 20 kl. 17:15

Borten Moe vil til Stortinget

Tidligere statsråd og stortingsrepresentant Ola Borten Moe (Sp) vil tilbake på Stortinget. Bakgrunnen for kunngjøringen er at nominasjonsprosessen i Senterpartiet i Trøndelag er i gang..

P4 - 24 Apr 20 kl. 19:07

Borten Moe vil på Stortinget

Tidligere statsråd og stortingsrepresentant for Senterpartiet, Ola Borten Moe, vil tilbake på Stortinget. Han er nestleder i partiet, og stiller til valg neste år. Han sier utfordringene knyttet til koronakrisen er noe av det som motiverer ham til å stille..

Aftenposten - 11 May 20 kl. 21:24

Ola Borten Moes oljeselskap er av dem som kommer best ut i det nye oljeskatteregimet

Sp jobber i Stortinget for å gi bedre skatteordninger for oljeselskaper. En av vinnerne er Okea, som ble startet av partiets nestleder Ola Borten Moe..

Aftenposten - 24 Apr 20 kl. 17:12

Ola Borten Moe vil tilbake på Stortinget

Tidligere statsråd og stortingsrepresentant Ola Borten Moe (Sp) vil tilbake på Stortinget. Sp-nestlederen stiller til valg i 2021..

VG - 05 Sep 19 kl. 15:11

Ola Borten Moe utfordrer Ap på makt-jakt i Trøndelag

TRONDHEIM (VG) Fire dager før valget sender Sp-nestleder Ola Borten Moe ut to tydelige signaler: Han vil kaste Ap fra makten i Trøndelag på mandag, men tror likevel at Sp går til valg med Ap i stortingsvalget i 2021..

VG - 02 Apr 20 kl. 09:24

Borten Moe går mot strømmen: – Det er på tide «å banne litt i kjerka»

Sp-nestleder og næringslivsleder Ola Borten Moe bryter med den brede politiske enigheten om corona-tiltakene. – Jeg tror ikke det politiske Norge skjønner hvilket økonomisk jordskjelv vi nå står overfor..

VG - 02 Apr 20 kl. 09:24

Borten Moe vil ha debatt om det er ok med oppmykning, selv om flere dør av corona

Sp-nestleder og næringslivsleder Ola Borten Moe bryter med den brede politiske enigheten om corona-tiltakene. Han sier vi må tørre å ta debatten en oppmyking av tiltakene kan føre til at flere dør av corona..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

37 innlagde på sjukehus

Det er tysdag 37 pasientar innlagde på norske sjukehus på grunn av koronaviruset, syner tal frå Helsedirektoratet. Det er 3 færre enn måndag. 7 pasientar får behandling med respirator, det er 1 færre enn måndag..

NRK - 15 minutter siden

Venta å krympe med 5,3 prosent

Koronakrisa fører til at dansk økonomi krympar med 5,3 prosent i år, trur det danske finansdepartementet. Samstundes trur dei at arbeidsløysa vil stige og bustadprisane søkke..

NRK - 15 minutter siden

Millionsmell for Vy

Driftsresultatet for Vygruppen i årets fyrste kvartal vart på minus 77 millionar kroner, melder Vy i ei pressemelding. Smitteverntiltaka til regjeringa førte til at mellom 80 og 90 prosent av kundane forsvann, skriv dei..

NRK - 45 minutter siden

Nei til Nord-Noregbanen

Stortinget har stemt ned forslaget frå SV og Frp om gjennomføring av Nord-Noregbanen. Forslaget gjekk ut på å bygge jernbane 375 kilometer vidare frå Fauske i Nordland og til Tromsø..

NRK - 1 time siden

Vil lauslate 900 fangar

Den afghanske regjeringa planlegg å lauslate om lag 900 Taliban-fangar, bekreftar ein talsperson for det nasjonale tryggingsrådet til nyheitsbyrået AFP. Kunngjeringa kjem etter at Taliban erklærte våpenkvile under id-feiringa..

NRK - 1 time siden

Held stengt til vaksine er klar

Skuleelevar på Filippinane vil måtte vente på at ein koronavaksine er utvikla og tatt i bruk før dei kan gå på skulen att, sa president i landet, Rodrigo Duterte, måndag. Det er framleis usikkert når ein vaksine vil verte utvikla..

NRK - 1 time siden

Kun ny koronasmitte i Oslo

Kun syv nye registrerte tilfeller av Covid-19 i landet denne helga. Alle er i Oslo, ifølge FHIs dagsrapport om koronaviruset. Helseministeren gleder seg over det lave smittetallet, men minner om at det fortsatt er viktig å følge smittevernrådene..

NRK - 1 time siden

Fødselskyrkja i Betlehem opna att

Fødselskyrkja i Betlehem, som er bygd der dei kriste trur at Jesus vart fødd, opna att tysdag etter å ha vore koronastengd i meir enn to månadar. Prestar frå ulike kristne trussamfunn haldt vakt då kyrkjedørene opna og dei fyrste truande slapp inn..

NRK - 1 time siden

Ber om ein halv milliard meir

Idrettspresident Berit Kjøll ber om at kulturminister Abid Raja gir ein halv milliard kroner ekstra til kompensasjonsordninga som er etablert for idretten. Kulturdepartementet har så langt sett av ein milliard for å dekke inntektstapa til idretten..

NRK - 2 timer siden

Visestatsråd går av

Ein visestatsråd for dei konservative i Storbritannia, Douglas Ross, går av frå stillinga si i regjeringa i protest mot oppførselen til Dominic Cummings, rådgjevar til statsminister Boris Johnson, melder han på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt