Dagbladet > Utenriks

Saturday, 06 June, 07:11

Dagbladet - 06 Apr 20 kl. 21:00

Boris Johnson overført til intensivavdeling

Storbritannias corona-syke statsminister Boris Johnson er overført til intensivavdeling etter at tilstanden hans har forverret seg..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Boris Johnson, Johnson

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Boris, Johnson, overført, til, intensivavdeling
NRK - 06 Apr 20 kl. 21:16

Boris Johnson på intensiven

Storbritannia sin statsminister Boris Johnson har vorte verre, og er overført til intensivavdelinga, melder Reuters. Utanriksminister Dominic Raab er utnemnd som fungerande statsminister..

P4 - 07 Apr 20 kl. 14:27

Bedret tilstand for Boris Johnson

Det har vært et dramatisk døgn i Storbritannia, der statsminster Boris Johnsen ble overført til intensivavdelingen på et sykehus i London. Johnson fikk påvist koronaviruset for 12 dager siden, og tilstanden hans har de siste dagene forverret seg. Men nå i ettermiddag melder sykehuset at tilstanden har stabilisert seg..

P4 - 27 Mar 20 kl. 12:27

Boris Johnson koronasmittet

Storbritannias statsminister Boris Johnson er smittet av koronaviruset. Det melder BBC. Johnson skal ha milde symptomer og er nå isolert i statsministerboligen..

P4 - 07 Apr 20 kl. 05:20

Johnson fortsatt ved bevissthet

Statsminister Boris Johnson skal fortsatt være ved bevissthet etter at han i går kveld ble lagt inn og overført til intensivavdelingen på sykehus i London. Det opplyser nyhetsbyrået Reuters. Johnson fikk påvist koronaviruset for 12 dager siden, og tilstanden hans har de siste dagene forverret seg..

P4 - 09 Apr 20 kl. 20:21

Boris Johnson ute av intensivavdelingen

Storbritannias statsminister Boris Johnson får ikke lenger intensivbehandling på sykehus. Det sier en talsperson ifølge nyhetsbyrået Reuters. Johnson har ligget på intensivavdelingen siden mandag på grunn av koronaviruset.

P4 - 08 Apr 20 kl. 08:51

Fortsatt stabilt for Johnson

Tilstanden til Storbritannias statsminister Boris Johnson er fremdeles stabil. Det opplyser helsedepartementet i landet til Reuters. Johnson ble overført til intensivavdeling mandag kveld etter at tilstanden hans forverret seg etter å ha fått påvist koronasmitte i mars.

NRK - 05 Apr 20 kl. 22:20

Boris Johnson til sykehus

I Storbritannia er statsminister Boris Johnson brakt til sykehus for å ta ytterligere tester, melder britiske medier. Johnson ble bekreftet smittet av covid-19 for 10 dager siden..

NRK - 07 Apr 20 kl. 00:05

Stoltenberg med hilsen til Johnson

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg sier han håper Boris Johnson snart blir frisk igjen. – Mine tanker går til min venn, Storbritannias statsminister Boris Johnson. Ha styrke, Boris, og bli frisk snart, skriver Stoltenberg på Twitter..

NRK - 24 Apr 20 kl. 02:46

Boris Johnson tilbake i jobb

Storbritannias statsminister Boris Johnson vil være tilbake på jobb mandag etter å ha vært koronasyk, ifølge The Telegraph. Avisa skriver at Johnson har bedt sine assistenter planlegge møter neste uke for å bli oppdatert..

NRK - 07 Apr 20 kl. 14:10

Johnson sin tilstand er stabil

Statsministeren sitt kontor i Storbritannia melder at Boris Johnson sin tilstand er stabil, og at han ikkje har lungebetennelse. Boris Johnson er innlagd på sjukehus med koronavirus..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 6 timer siden

57 politifolk slutter i protest

To politimenn i Buffalo er suspendert etter at en video viser hvordan de dyttet en 75-åring slik at han falt bakover og pådro seg alvorlige hodeskader. Nå har 57 politibetjenter sluttet i protest mot suspensjonene..

Dagbladet - 2 timer siden

Advarer Trump

Nato-sjef Jens Stoltenberg kommer med en klar advarsel til USAs president, Donald Trump, om at militærbruk må være «siste utvei»..

Dagbladet - 4 timer siden

Dødsdømt løslatt etter 28 år

Walter Ogrod (55) ble fredag løslatt etter å ha tilbragt 28 år av livet i fengsel feilaktig dømt for drapet på ei 4 år gammel jente i Philadelphia..

Dagbladet - 6 timer siden

57 politifolk sier opp i protest

To politimenn i Buffalo er suspendert etter at en video viser hvordan de dyttet en 75-åring slik at han falt bakover og pådro seg alvorlige hodeskader. Nå har 57 politibetjenter sagt opp i protest mot suspensjonene..

Dagbladet - 15 timer siden

Filmet gutt etter selvmord

Politimann reagerer sterkt på at forbipasserende filmet og tok bilder av en død gutt i Stockholm..

Dagbladet - 17 timer siden

Lege trekker seg i protest

Lege Dominic Pimenta truet med å si opp jobben om ikke Dominic Cummings gikk av. Nå har han gjort ord om til handling..

Dagbladet - 18 timer siden

Utsatt for pizzaterror i ni år

- Jeg begynner å skjelve hver gang jeg hører en scooter..

Dagbladet - 18 timer siden

Folk er rystet

Sto fire dager i store smerter før hun døde..

Dagbladet - 19 timer siden

Gjør dette gratis

Gjør mensen-produkter gratis for å hindre fravær i skolen..

Dagbladet - 19 timer siden

Innsamling setter rekord

Rekordmange personer har donert et beløp til innsamlingsaksjonen i George Floyds' navn..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt