Hegnar.no > Økonomi

Sunday, 08 December, 02:00

Hegnar.no - 16 Jul 19 kl. 05:24

Boris Johnson: - Trumps utspill er totalt uakseptabelt

Både Boris Johnson og Jeremy Hunt tar sterkt avstand fra Donald Trumps utspill om at fire kongresskvinner burde reise tilbake til dit de kom fra..
Les mer på Hegnar.no


Les mer om:
Boris Johnson, Jeremy Hunt, Donald Trumps, Johnson

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Boris, Johnson, Trumps, utspiller , totalt, uakseptabelt
Aftenposten - 15 Jul 19 kl. 21:23

Boris Johnson: – Trumps utspill er totalt uakseptabelt

Både Boris Johnson og Jeremy Hunt tar sterkt avstand fra Donald Trumps utspill om at fire kongresskvinner burde reise tilbake til dit de kom fra..

NRK - 15 Jul 19 kl. 21:18

– Trumps utspill er uakseptabelt

Både Boris Johnson og Jeremy Hunt tar sterkt avstand fra Donald Trumps utspill om at fire kongresskvinner burde reise tilbake til dit de kom fra. – Det er totalt uakseptabelt, sa Johnson om Trumps Twitter-meldinger under partilederdebatten mandag..

Hegnar.no - 27 Mar 19 kl. 19:52

Boris Johnson seiler opp som statsministerkandidat

Utspillet til Theresa May kan nok med hell sees i lys av Boris Johnson sitt utspill tidligere denne uken. .

P4 - 15 Jul 19 kl. 21:30

Flere tar avstand fra Trump

Både Boris Johnson og Jeremy Hunt tar sterk avstand fra Donald Trumps utspill om at fire kongresskvinner burde reise tilbake til dit de kom fra. Johnson og Hunt møttes i kveld til den siste debatten før en av de to skal velges til ny leder for det konservative partiet i Storbritannia, og med det sannsynligvis også bli landets neste statsminister etter Theresa May. Johnson mener utspillet fra USAs president er totalt uakseptabelt..

P4 - 25 Jul 19 kl. 05:51

Boris Johnson gir broren sin jobb

Storbritannias nye statsminister Boris Johnson har gitt broren Jo Johnson jobb i landets næringsdepartement. Statsministerens yngre bror får tittelen statssekretær i næringsdepartementet, skriver Reuters. Johnson, som tok over etter Theresa May i går, er godt i gang med å danne regjering..

NRK - 05 Sep 19 kl. 12:53

Broren til Boris Johnson gir seg

Statsminister Boris Johnson sin yngre bror, Jo Johnson, trekkjer seg både frå stillinga si i regjeringa og i Parlamentet, melder britisk presse. Årsaka skal vere konflikt mellom familielojalitet og omsynet til nasjonen sine interesser..

P4 - 19 Oct 19 kl. 20:51

Corbyn reagerer på brexit-utspill

Britenes statsminister Boris Johnson må be EU om ny utsettelse etter at parlamentet i dag vedtok å utsette avstemningen om brexitavtalen. Men Johnson sier at han ikke vil forhandle med EU om en forsinkelse. Labour-leder Jeremy Corbyn ber statsministeren tenke seg godt om..

NRK - 24 Jul 19 kl. 16:50

Boris Johnson er ny statsminister

Boris Johnson er formelt Storbritannias nye statsminister. Det ble klart etter at dronning Elizabeth II offisielt godtok Theresa Mays søknad om avskjed og pekte på Johnson til å lede den nye regjeringen..

P4 - 05 Sep 19 kl. 12:52

Broren til Boris Johnson går av

Broren til Storbritannias statsminister Boris Johnson går av og forlater samtidig det konservative partiet. Han har vært medlem av parlamentet i ni år. Jo Johnson skriver på Twitter at han de siste ukene har vært splittet mellom lojaliteten til familien og nasjonens beste..

NRK - 26 Sep 19 kl. 16:03

Boris Johnson refses av søsteren

Rachel Johnson, søsteren til den britiske statsministeren, kritiserer broren for usmakelig språkbruk i onsdagens debatt. Boris Johnson sa blant annet at brexit var den beste måten å hedre det drepte parlamentsmedlemmet og brexitmotstanderen Jo Cox..

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:57

Tusener av demonstranter på Hongkongs flyplass

Ekspresstoget til flyplassen i Hongkong er suspendert som følge av at tusener av demonstranter søndag samlet seg ved terminalen..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:51

«Nye» verdensvalutaer senker Bitcoin

Bank of England-sjef, Mark Carney, presenterte i forrige uke ideen om å dempe dollarens dominans ved hjelp av en ny verdensomspennende digital valuta. Samtidig står Facebook på trappene for å lansere sin globale valuta Libra. Dette kan bety slutten på Bitcoins kryptodominans..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:27

Kraftig regn på Østlandet skaper trafikale problemer

Det er sendt ut gult farevarsel for deler av Østlandet grunnet styrtregn. Ved Strømtangen fyr i Fredrikstad er det målt hele 58,2 millimeter på tre timer søndag.

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:22

Skoler og barnehager må installere nettfilter

Myndighetene har nå klar en veileder for hvordan skoler og barnehager skal skjerme barn og første- til fjerdeklassinger mot skadelig innhold på internett..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:42

Grunnlag for dempet optimisme fremfor bunnløs pessimisme

Sjefstrateg positiv til aksjer, men en dans på roser blir det neppe..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:45

Prishopp på villa - steg 9 millioner på to år

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:40

Trygve Hegnar: Det store skatteranet

Dette er det ikke fnugg av dekning for..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:27

Søndagens aksjetips

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:07

USAs eldste høyesterettsdommer på bedringens vei

USAs eldste høyesterettsdommer, 86 år gamle Ruth Bader Ginsburg, sier hun er på bedringens vei etter å ha blitt behandlet for kreft..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:01

Tåregass, vannkanoner og brannbomber i Hongkong

Demonstranter kastet steiner og brannbomber, og politiet tok i bruk vannkanoner og tåregass da lørdagens demonstrasjon endte i kaos i sentrum av Hongkong..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt