P4 > Nyheter

Saturday, 30 May, 07:38

P4 - 18 Feb 20 kl. 10:51

Borettslag får ikke kastet ut røykenabo

Et borettslag i Ålesund får ikke lov til å kaste ut en nabo som røyker og plager andre beboere.
Borettslaget gikk til sak mot mannen som røyker i egen stue, og ifølge naboene fyller fellesarealet med røyk.
Men selv om dette utvilsomt er plagsomt, er det ikke graverende nok til å få tvangssolgt leiligheten, slår Sunnmøre tingrett fast i en fersk dom.
Borettslaget må i tillegg betale sakskostnadene på 50 000 kroner..
Les mer på P4


Les mer om:
Ålesund, Sunnmøre

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Borettslagfår , ikke, kastetut , røykenabo
P4 - 25 Dec 19 kl. 14:07

Borettslag blir stadig mer populært

Flere er interesserte i borettslag enn før – på bekostning av selveierleiligheter..

P4 - 02 Dec 19 kl. 08:11

Rekordmange borettslag vil ha ladepunkt

Mange borettslag og sameier har lenge manglet ladepunkter for elbiler. Nå viser flere interesse..

NRK - 25 Mar 20 kl. 18:11

Åpner for digitale årsmøter

Regjeringen åpner i en ny forskrift for digitale årsmøter i borettslag. De ønsker at borettslag, sameier og boligbyggelag får gjennomføre årsmøter og generalforsamlinger digitalt, uten å bryte restriksjonene som følge av koronautbruddet..

P4 - 25 Mar 20 kl. 23:06

Åpner for digitale årsmøter

Regjeringen åpner i en ny forskrift for digitale årsmøter i borettslag. Regjeringen ønsker at borettslag, sameier og boligbyggelag får gjennomføre både årsmøter og generalforsamlinger digitalt, uten å bryte restriksjonene som følge av koronautbruddet, melder NRK. Det er krav om at slike møter skal avholdes innen 30.

VG - 21 Dec 19 kl. 09:27

Aftonbladet: Håndgranat kastet inn på bar i Sverige - var ufarlig

Like før klokken fem på morgenen ble svensk politi tilkalt til en bar i Värnamo da en gjenstand ble kastet inn en rute. Gjengstanden skal ikke ha vært «skarp»..

Dagbladet - 13 Feb 20 kl. 08:08

Drama: Kastet karaffel mot machete-mannen

Tilhørerne i rettssalen kastet seg til siden da tiltalte kastet vannkaraffel etter machete-mannen..

P4 - 20 Apr 20 kl. 10:24

Kastet hund og katt ut fra balkong

En mann i 30-årene i Bodø er siktet for grov vold mot dyr etter at han skal ha kastet både en hund og en katt fra en balkong i en blokk i Bodø natt til lørdag. Hunden var død og katten skadd da politiet kom til stedet. Politiet sier til NRK at de tror dyrene ble kastet ut fra en høyde mellom 4.

P4 - 21 Dec 19 kl. 08:51

Kastet håndgranat inn i restaurant

I Sverige skal en håndgranat ha blitt kastet inn på en restaurant i Jönköping i dag tidlig. Ifølge Aftonbladet har ikke granaten gått av. Et område rundt restauranten er nå sperret av, og den nasjonale bombegruppen er tilkalt.

VG - 21 Dec 19 kl. 09:27

Aftonbladet: Håndgranat kastet inn på bar i Sverige

Like før klokken fem på morgenen ble svensk politi tilkalt til en bar i Värnamo da en gjenstand ble kastet inn en rute..

P4 - 21 Apr 20 kl. 17:40

- Kastet syre, ble selv skadet

Kvinnen i 50-årene som skal ha kastet avløpsåpner på en butikkinnehaver i Vadsø i ettermiddag, ble selv fraktet til legevakten med skader etter hendelsen. Ifølge politiet fikk kvinnen selv middelet i øynene. Butikkinnehaveren, en mann i 40-årene, ble først fraktet til legevakt, men senere sendt til sykehus, fordi skadene var alvorlige, men han er ikke livstruende skadet.

Fler nyheter fra P4

P4 - 8 timer siden

Trump: - Situasjonen må ikke få fortsette

- Situasjonen i Minneapolis må ikke få utvikle seg til anarki. Det sa USAs president Donald Trump for kort tid siden, etter opptøyene som har oppstått i kjølvannet av dødsfallet til afroamerikanske George Floyd. Påtalemyndigheten pågrep og siktet i dag politimannen som knelte over Floyd for uaktsomt drap.

P4 - 7 timer siden

Trump: - Forferdelig å se på

- Måten George Floyd ble behandlet på av politiet er helt forferdelig. Det sier USAs president Donald Trump i kveld. Debatten om politivold og rasisme har igjen blusset opp i USA etter at den afroamerikanske mannen George Floyd døde i Minneapolis etter en brutal pågripelse.

P4 - 8 timer siden

La ut personlig informasjon om 4800 lærlinger

Private opplysninger om nesten fem tusen lærlinger er blitt delt på Viken fylkeskommune sine nettsider. Listen inneholdt navn, fødsels- og personnummer, e-postadresse og mobilnummer til 4800 lærlinger, og lå ute i to dager forrige uke før feilen ble oppdaget, melder NRK. Fylkesdirektør Solveig Olsen i Viken sier de er svært lei seg for det som har skjedd, og beklager hendelsen.

P4 - 8 timer siden

Ungdommer pågrepet på Trosterud

Store politistyrker er på Trosterud i Oslo etter opptil 20 ungdommer skal ha begynt å kaste steiner mot en politipatrulje. Ungdommene er i alderen 15 til 20 år. Politiet hadde opprinnelig stoppen bil uten gyldig førerkort, da hissige ungdommer skal ha begynt å kaste småstein og kvist, og etter hvert større stein som traff en av betjentene.

P4 - 9 timer siden

Innfører portforbud i Minneapolis

Myndighetene i Minneapolis innfører portforbud i et forsøk på å stanse de voldsomme opptøyene som har oppstått etter dødsfallet til afroamerikanske George Floyd. Borgermesteren opplyser i kveld at portforbudet vil gjelde gjennom hele helgen. Politimannen ble i kveld pågrepet og siktet for uaktsomt drap, og dødsfallet har ført til opptøyer og uro i flere dage rpå rad..

P4 - 9 timer siden

Alvorlig motorsykkelulykke i Skien

Luftambulansen er på vei til Skien etter at en motorsykkel har kjørt av veien. Motorsyklisten ble funnet av forbipasserende utenfor veibanen. Skadeomfanget er ukjent..

P4 - 10 timer siden

Åpner opp for mer sykehjembesøk

Alle sykehjem og helsehus i Oslo kommuner åpner opp for besøkende fra og med 2. juni med visse unntak. Dette gjelder folk som er syke, har vært utenfor Norge de siste ti dagene, er i hjemmekarantene eller har vært i nærkontakt med noen som har fått påvist smitte.

P4 - 10 timer siden

Trump trekker støtten til WHO

USAs president Donald Trump bryter forholdet og trekker støtten til Verdens helseorganisasjon, WHO. I stedet vil han bruke penger på andre organisasjoner, fortalte han på en pressekonferanse som pågår akkurat nå. Presidenten har tidligere truet med å trekke støtten og har anklaget dem for dårlig innsats mot koronautbruddet og for å være ukritisk overfor Kina.

P4 - 11 timer siden

Masseslagsmål i Sandvika

Mellom 15 til 20 ungdommer har vært involvert i et masseslagsmål utenfor Bærum rådhus i Sandvika i kveld. Politiet fikk inn flere meldinger om slåsskampen, og de involverte skal ha brukt steiner og belter. Noen av de involverte er pågrepet, mens politiet leter etter de andre mistenkte.

P4 - 11 timer siden

Siktet for drap på George Floyd

Politimannen som knelte på nakken til afroamerikanske George Floyd på mandag er siktet for uaktsomt drap. Det opplyste aktor Hennepin County, Mike Freeman, på en pressekonferanse i kveld. Floyd døde etter politimannens behandling, til tross for at han gjentatte ganger fortalte at han ikke fikk puste.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt