NRK > Nyheter

Søndag, 18 April, 07:47

NRK - 03 mars 21 kl. 10:52

Bonde risikerer tre års fengsel

Mannen som er tiltalt for grove brudd på dyrevelferdsloven etter tragedien i Målselv i Troms i fjor høst, risikerer inntil tre års fengsel. Det sier politiadvokat Marie Lygre. 80 døde og 11 avmagrede sauer ble i september funnet i et fjøs..
Les mer på NRK


Les mer om:
Målselv, Troms, Marie Lygre

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bonde, risikerer, tre, års, fengsel
NRK - 29 mars 21 kl. 09:20

Bonde tiltalt for dyremishandling

En bonde i Lister er tiltalt for dyremishandling. Ifølge Mattilsynet og Dyrevernnemda var rundt femti sauer avmagret. Flere av sauene skal ha vært syke og hensatt i hjelpeløs tilstand.

NRK - 10 april 21 kl. 10:14

Bonde fikk maskin over seg

En bonde i Sigdal er fløyet til sykehus etter at han fikk en høyballkutter over seg i dag tidlig. – Mannen var bevisst, men klaget over smerter, opplyser Sørøst politidistrikt til NTB..

VG - I førrgår: 09:50

Morten Hegseth og Sigrid Bonde Tusvik leder årets Gullruten

Morten Hegseth og Sigrid Bonde Tusvik synes fjorårets utdeling var uprofesjonell, og lover et langt bedre show i år..

Aftenposten - 14 jan. 21 kl. 22:25

Han er blitt forgiftet og risikerer fengsel. Hvorfor vil Navaljnyj likevel hjem?

MOSKVA (Aftenposten): Sist gang han var i Russland ble han forgiftet. Hvorfor risikerer Navalnyj friheten ved å reise….

VG - 20 jan. 21 kl. 11:55

Viking risikerer bot for Berntsen-sparking: – Veldig tilfreds med at NFF tar saken

Den omstridte sparkingen av Bjarne Berntsen som Viking-trener ender i norsk fotballs «domstol». Ifølge klubbens styreleder risikerer klubben nå bot..

VG - 02 feb. 21 kl. 02:33

Navalnyj risikerer fengsel: – Kan vanskelig se at noen kan fylle hans rolle

Tusener har demonstrert for løslatelse, men Aleksej Navalnyj risikerer tirsdag å bli idømt fengselsstraff: – Jeg blir overrasket om han settes fri, sier professor Geir Flikke..

Aftenposten - 12 feb. 21 kl. 21:00

Hvis denne utviklingen fortsetter, risikerer vi et «barnløst» Oslo

Vi risikerer et «barnløst» Oslo..

NRK - 15 feb. 21 kl. 17:34

Jacob Zuma risikerer fengsel

Sør-Afrikas tidligere president Jacob Zuma risikerer fengsel fordi han nekter å forklare seg for landets antikorrupsjonskommisjon. Kommisjonens leder sier at Zuma nå blir siktet for forakt for retten, melder AFP. Zuma hevder kommisjonen er partisk..

VG - 22 feb. 21 kl. 21:34

Mesterkokk risikerer å måtte stenge – fordi taket er for lavt

Michelin-drømmen kan bli knust for Kvitnes gård i Vesterålen. Restauranten og overnattingsstedet risikerer å måtte stenge fordi taket er 20 centimeter for lavt..

Aftenposten - 31 mars 21 kl. 21:01

Frankrike innfører portforbud og stenger skoler: - Vi risikerer å miste kontrollen

Frankrike innfører portforbud og stenger skoler: - Vi risikerer å miste kontrollen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Frankrike med innreisekarantene

Frankrike innfører ti dagers karantene for personer som ankommer med flygninger fra Argentina, Chile og Sør-Afrika. Dett vil også gjelde fra Brasil, men flygninger derfra er forløpig stanset frem til fredag. Årsaken er bekymring rundt den brasilianske koronavarianten.

NRK - 45 minutter siden

Ungdomsbråk på Stord

På Stord har politiet i Sør-Vest hatt det travelt med å løyse opp ei samling av rundt 10 ungdommar i 16 til 18-årsalderen som hadde samla seg i Hystadmarkjo. Også der hadde naboar klaga på grunn av bråk..

NRK - 1 time siden

Jordskred i Tana, hytter evakuert

I Finnmark har et større jordskred tatt med seg rundt 250 meter av fylkesvei 98 ved Steinvik i Tana, melder Vegtrafikksentralen. Tre personer er evakuert fra et hyttefelt i nærheten. Det er ikke tegn på at folk er tatt av jordskredet..

NRK - 1 time siden

Mann tatt for knivstikking i Bergen

Ein mann i 20-åra er arrestert i Bergen, mistenkt for å ha stukke ein annan jamaldrande mann i hals/nakke med kniv. Den skadde mannen er sendt til Haukeland sjukehus, med uavklarte skadar, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

33 anmeldt for festbråk i Oslo

Politiet i Oslo har i natt anmeldt ialt 33 personer for brudd på smittevernreglene. Det skal dreie seg om fester på Vindern, Bekkelaget og i sentrum,..

NRK - 1 time siden

Jordskred i Tana ødela fylkesvei

I Finnmark har et jordskred tatt med seg rundt 250 meter av fylkesvei 98 ved Steinvik i Tana. Tre personer er evakuert fra et hyttefelt i nærheten. Det er ikke tegn på at folk er tatt av jordskredet, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Tyskland vil gi asyl til afghanere

Tyskland bør gi asyl til afghanere som har bistått under krigen i Afghanistan, mener forsvarsminister Annegret Kramp-Karrenbauer. Regjeringen jobber med å finne ut hvordan man kan få fortgang i å godkjenne slike søknader, sier hun til DPA..

NRK - 1 time siden

To menn pågrepet for attentatplaner

Russlands sikkerhetstjeneste FSB melder at et attentat mot Hviterusslands president Aleksandr Lukasjenko er avverget. Ifølge både hviterussisk og russisk sikkerhetstjeneste er to menn pågrepet i Moskva. Den ene har amerikansk statsborgerskap..

NRK - 2 timer siden

150 nye koronatilfeller i Oslo

Det er registrert 150 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er elleve under snittet de sju foregående dagene. 150 tilfeller er 17 flere enn på fredag, og 23 flere enn samme dag forrige uke.

NRK - 3 timer siden

Grasbrann på Ormøya

I Vestfold måtte brannfolk og brannbåten «Havkatten» rykkje ut etter melding om grasbrann på Ormøya i Tønsberg. Om lag 300 kvadratmeter vart svidd av. Brannen kan ha starta i eit forlate bål, seier brannmester Ivar Paulsen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt