NRK > Nyheter

Tuesday, 20 August, 00:19

NRK - 11 Feb 19 kl. 01:54

Bompenger for elbiler i Trondheim

Ordfører Rita Ottervik og fylkesordfører Tore O. Sandvik – begge fra Arbeiderpartiet – er enige om at innføring av bompenger for elbiler er nødvendig dersom målet om nullvekst i biltrafikken skal nås, skriver Adresseavisen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Rita Ottervik, Tore, Arbeiderpartiet, Adresseavisen, Trondheim

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bompenger, for, elbileri , Trondheim
Hegnar.no - 11 Feb 19 kl. 07:00

Trolig bompenger for elbiler i Trondheim

Aps ordfører i Trondheim og Trøndelags fylkesordfører mener tiden er inne for at byens elbilister betaler bompenger..

E24 - 11 Feb 19 kl. 06:00

Trolig bompenger for elbiler i Trondheim

Aps ordfører i Trondheim og Trøndelags fylkesordfører mener tiden er inne for at byens elbilister betaler bompenger..

NRK - 02 Apr 19 kl. 07:38

Bompenger for elbiler også

I dag skal fylkesutvalget i Oppland ta stilling til om også de som kjører elbiler skal betale bompenger på E6 i Gudbrandsdalen. Grunnen er at de får inn for lite penger på vegen. Det kan føre til at færre vil bytte til elbil, mener elbilforeninger..

Hegnar.no - 08 Oct 18 kl. 06:01

Elbiler kan bli avkrevd halv bomtakst i Kristiansand

Statens vegvesen foreslår å begynne å kreve bompenger av elbiler i Kristiansand. De skal i så fall betale halvparten av fossilbiltaksten..

NRK - 07 Mar 19 kl. 13:56

Innfører bompenger for elbiler

Hittil har elbiler kunnet kjøre gratis i bomringen i Bergen. Fra og med 6.april er den ordningen historie.

NRK - 17 Oct 18 kl. 13:04

Vedtok bompenger for elbiler

Nå må også elbilistene betale bompenger i Hordaland. Det ble klart etter at utvalget for miljø og samferdsel støtter forslaget om at elbilister skal betale halv pris i bomringene fra neste år..

Hegnar.no - 02 Jun 19 kl. 06:35

Moms på elbiler

Kaoset rundt bompenger, bompengepartier og hva som kan skje ved det kommende kommunevalget, er ganske stort, og det blir ikke mindre når FrPs finanspolitiske talsmann, Sivert Bjørnstad, i Dagbladet lanserer et forslag om å fjerne momsfritaket på elbiler fra neste år (i 2020-budsjettet)..

NRK - 17 Oct 18 kl. 13:04

Sa ja til bompenger for elbiler

Alt tyder på at også elbilistene nå må betale bompenger i Hordaland. Utvalget for miljø og samferdsel støtter forslaget om å la elbilistene betale halv pris i bomringen. Saken skal nå videre til fylkesutvalget..

VG - 17 Dec 18 kl. 10:30

Nå kommer bompenger for elbiler i Bergen

I dag kom tallene som bekrefter at grensen er nådd i Bergen. Nå blir det bompenger også for elbilene..

Dagbladet - 17 Dec 18 kl. 11:03

Elbiler i Bergen må betale bompenger

Grensa er nådd i Bergen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Epsteins bror eneste arving

Den overgrepssiktede milliardæren Jeffery Epstein skal ifølge BBC ha skrevet et testamente to dager før han døde. Der er broren hans oppført som eneste arving, og arver dermed rundt 577 millioner dollar..

NRK - 15 minutter siden

Veien i Narvik stengt over natta

Beisfjordveien utenfor Narvik i Nordland er stengt over natta på grunn av et jordras. Det sier entreprenøren som er på stedet for å rydde opp, ifølge politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Flere ras ved Narvik

Det skal ha gått flere ras over Beisfjordveien i Narvik, Nordland. Veien skal være stengt. Politiet skriver på Twitter at de oppfordrer folk i området til å trekke seg ut..

NRK - 2 timer siden

Ingen løsning i bomsaken

Møtet mellom ministrene på Statsministerens kontor er over. Erna Solberg har reist til Island for å være med på et uformelt nordisk ministermøte. Frp-leder Siv Jensen sier at de ikke har kommet fram til en løsning i bompengesaken..

NRK - 2 timer siden

Ministrane er ferdig med møte

Etter ein lang møtedag har alle ministrane reist frå Statsministerens kontor der dei har diskutert fleire ulike saker, men det er ikkje kjent om bompengesaka var ei av dei. Statsminister Erna Solberg har altså ikkje klart å løyse bompengesaka..

NRK - 2 timer siden

Mista jobben etter kveling

Den amerikanske politimannen som skal ha tatt Eric Garner med eit grep som var forbode og som førte til at Garner døydde, har fått sparken. Hendinga i 2014 førte til store demonstrasjonar, og førte til at beveginga "Black Lives Matter» dukka opp..

NRK - 2 timer siden

Frikjent etter å ha fødd død baby

Ei kvinne i El Salvador som var dømd til 30 år i fengsel for drap av sin dødfødde baby, blei i dag frikjent. Ifølgje dommaren hadde ho provosert fram ein abort. Ho hadde sona tre år av straffa og har sagt ho var uskuldig.

NRK - 2 timer siden

Direktør i fengsel mista jobben

Direktøren for det føderale fengselsvesenet i USA blei i dag bytta ut etter at milliardæren Jeffrey Epstein blei funnen død på cella, skriv Washington Post. Avgangen skjer etter at den overgrepssikta milliardæren tok sjølvmord på cella si..

NRK - 2 timer siden

– Flykvote ikke mulig i nord

Senterpartiets Sandra Borch mener MDGs forslag om en kvote på to flyreiser i året ikke er mulig i Nord-Norge. – I hverdagen vår er vi avhengig av flyruter. Både i næringslivet, hvis man skal på sykehus eller besøke familie, sier Borch..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt