P4 > Nyheter

Fredag, 25 September, 06:48

P4 - 14 aug. 19 kl. 17:53

Bommer på plass ved jernbanedødsulykke

Det er nå satt opp bommer på jernbaneovergangen på Midtjylland i Danmark der en norsk far og hans sju år gamle sønn omkom i juli.
Oppføringen var planlagt før den tragiske ulykken skjedde, skriver Danmarks Radio.
Det danske jernbaneforbundet har krevd granskning av alle jernbaneoverganger etter hendelsen..
Les mer på P4


Les mer om:
Midtjylland, Danmark, Danmarks Radio

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bommer, plass, ved, jernbanedødsulykke
P4 - 18 juni 19 kl. 12:17

Færre bommer på sideveier

Regjeringen vil stramme inn reglene for å sette opp bommer på sideveiene langs nybygde veier. Samferdselsminister Jon Georg Dale sier tiltaket sørger for en mindre bompengebelastning for folk flest, fordi sideveiene først og fremst brukes av folk som kjører til og fra barnehage, jobb, butikken og fritidsaktiviteter. I alle prosjekter fremover får ikke Statens Vegvesen eller Nye veier muligheten til å bruke bommer på sideveiene.

NRK - 01 juni 19 kl. 00:00

52 nye bommer i Oslo

Nå ved midnatt aktiveres 52 nye bommer i hovedstaden. Det er varslet protester fra blant annet Frp..

VG - 07 juli 19 kl. 10:17

Nordmenn omkom i trafikkulykke i Danmark: Manglende bommer blir del av etterforskningen

Politiet vet foreløpig svært lite om hva som forårsaket dødsulykken mellom lettbanen i Århus og en bil med en norsk familie lørdag. Manglende bommer ved planovergangen er blant elementene som nå etterforskes..

P4 - 25 juli 19 kl. 07:23

Skulle vært satt opp bom fem uker før dødsulykke

I Danmark, skulle det ha vært satt opp bommer ved planovergangen der en norsk far og sønn døde fem uker før dødsulykken. Det skriver danske Berlingske. Bommene skal ha ligget klare i gresset ved siden av planovergangen, men oppgraderingsarbeidet ble satt på vent.

P4 - 14 mai 19 kl. 14:14

NAF: - Forskerne bommer på målet

- Forskerne bommer på målet når de mener at kutt i elbilfordelene skal få ned biltrafikken. Det sier kommunikasjonssjef i NAF, Camilla Ryste. I dag legges det frem en forskningsrapport som anbefaler Norge å kutte i fordelene til elbililster og heller øke avgiftene på bensin-og dieselbiler.

Hegnar.no - 18 juni 19 kl. 12:40

Regjeringen strammer inn regler for bommer på sideveier

Regjeringen strammer inn reglene for å sette opp bommer på sideveier til nybygde bomfinansierte veier..

P4 - 15 aug. 19 kl. 14:13

Vil fjerne bommer fra sideveier

Regjeringen vil fjerne bommene som er satt opp på sideveier. Samferdselsminister Jon Georg Dale har bedt Statens vegvesen og Nye veier gå gjennom alle prosjekt som i dag har slike bommer for å se om de kan fjernes. Han sier i en pressemelding at sideveiene stort sett brukes av folk som kjører til og fra barnehage, jobb og matbutikk..

P4 - 17 jan. 20 kl. 07:17

Biltrafikken ned etter bommer

Biltrafikken har sunket kraftig etter at Oslo Kommune i sommer satte opp 54 nye bommer rundt sentrum. Bomstasjonene ble satt opp i en ny ring rundt indre Oslo by som en del av Oslopakke 3 som ble vedtatt tverrpolitisk i 2017. Gjennom den nye bomringen er trafikknedgangen på 6,8 fra høsten 2018 til høsten 2019, skriver Dagsavisen.

P4 - 28 jan. 20 kl. 07:47

– Frp bommer fullstendig med skroting av bompengeavtalen

– Frp bommer fullstendig når de skroter bompengeavtalen. Det mener medlem av transport- og kommunikasjonskomiteen på Stortinget, Venstres Jon Gunnes. Frp sier nå de ikke vil overholde bompengeavtalen, som partiet selv var med på å forhandle frem.

Dagbladet - 30 april 20 kl. 19:54

Mener svensk krimlegende bommer

Den svenske kriminologen Leif GW Persson kritiserer norsk politi, mens norsk politioverbetjent mener svensken bommer med sin kritikk..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Vil ha elbil-ladere i borettslag

I dag fremmer regjeringen et lovforslag som gjør at styrer i borettslag ikke kan hindre folk å sette opp et eget ladepunkt for elbil i felles garasje. Mange elbil-eiere har ingen mulighet til dette, noe som skaper mye kø på hurtigladerne, melder NRK. Den enkelte må selv dekke utgifter til ladeboks og betale for strømmen de bruker.

P4 - 15 minutter siden

Eldre urolige før høstferien

Frykter mer smitte på grunn av flere reiser innenlands..

P4 - 30 minutter siden

Støre vil bedre pandemiberedskapen

Arbeiderpartiet lanserer i dag en rekke tiltak som de mener vil bedre pandemiberedskapen. Partiet mener koronakrisen har avdekket store mangler i helsetjenesten, som blant annet manglende beredskapslagre av smittevernutstyr. Tiltakene vil presenteres i Arbeiderpartiets forslag til partiprogram for neste stortingsperiode som legges frem i formiddag..

P4 - 15 minutter siden

- Anbudskonkurransen presser lønnen ned

- Det må bli slutt på å sette busstrafikken ut på anbud. Det mener Marit Sauge, leder for bussklubben i Oslo Sporveiers Arbeiderforening. Sauge er en av 3800 bussjåfører som streiker.

P4 - 15 minutter siden

Sjåfør tiltalt for uaktsom drap

Lastebilsjåføren som kjørte på en 62 år gammel kvinnelig fotgjenger i Drammen i januar i år slik at hun døde er tiltalt for uaktsomt bildrap. Ifølge tiltalen hadde sjåføren en GPS, en hylle og en toalettmappe i frontruten og på dashbordet som hindret utsyn og førte til at han ikke oppdaget kvinnen. I tiltalen blir det lagt ned påstand om erstatning, samt tap av retten til å kjøre bil..

P4 - 1 time siden

129 nye smittede

129 nordmenn har testet positivt for koronasmitte det siste døgnet. Det er en liten økning fra dagen før, da det ble registrert 124 nye tilfeller. I alt 24 personer er innlagt på sykehus for covid-19-sykdom, fem flere enn dagen før.

P4 - 1 time siden

Sprayet tilfeldige med pepperspray

To menn er pågrepet for å ha sprayet tilfeldige forbipasserende med pepperspray i Torggata i Skien i natt. En av mennene skal også ha vært truende og voldelig. Ingen personer ble skadet i hendelsen.

P4 - 1 time siden

Nye demonstrasjoner i USA

I Lousville i Kentucky og i flere andre byer i USA fortsatte i natt demonstrasjonene mot politivold og rasisme. I går oppsto det opptøyer etter nyhetene om at ingen av politibetjentene som skjøt og drepte afroamerikanske Breonna Taylor i mars, tiltales for drapet. To politibetjenter ble skutt under opptøyene i Louisville.

P4 - 1 time siden

Milan-sjef imponert over Bodø/Glimt

Bodø/Glimt roses i skyene av Milans manager Stefano Pioli etter gårsdagens oppgjør i Europaligaen. Nordlendingene sjokkerte det italienske topplaget i 1. omgang og gikk opp i ledelse etter en nydelig scoring av Jens Petter Hauge.

P4 - 7 timer siden

Kardinal i Vatikanet trekker seg

En av topp-kardinalene i Vatikanet har trukket seg uten å oppgi noen årsak. Avgangen beskrives som uventet. I en kort uttalelse fra Vatikanet står det at pave Frans har godtatt at en av de viktigste kardinalene nå trekker seg.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt