P4 > Nyheter

Monday, 09 December, 15:08

P4 - 14 Aug 19 kl. 17:53

Bommer på plass ved jernbanedødsulykke

Det er nå satt opp bommer på jernbaneovergangen på Midtjylland i Danmark der en norsk far og hans sju år gamle sønn omkom i juli.
Oppføringen var planlagt før den tragiske ulykken skjedde, skriver Danmarks Radio.
Det danske jernbaneforbundet har krevd granskning av alle jernbaneoverganger etter hendelsen..
Les mer på P4


Les mer om:
Midtjylland, Danmark, Danmarks Radio

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bommer, plass, ved, jernbanedødsulykke
NRK - 01 Jun 19 kl. 00:00

52 nye bommer i Oslo

Nå ved midnatt aktiveres 52 nye bommer i hovedstaden. Det er varslet protester fra blant annet Frp..

P4 - 18 Jun 19 kl. 12:17

Færre bommer på sideveier

Regjeringen vil stramme inn reglene for å sette opp bommer på sideveiene langs nybygde veier. Samferdselsminister Jon Georg Dale sier tiltaket sørger for en mindre bompengebelastning for folk flest, fordi sideveiene først og fremst brukes av folk som kjører til og fra barnehage, jobb, butikken og fritidsaktiviteter. I alle prosjekter fremover får ikke Statens Vegvesen eller Nye veier muligheten til å bruke bommer på sideveiene.

NRK - 25 Oct 19 kl. 13:13

Dødsulykke på E6

Politiet bekreftet at det har vært en dødsulykke på E6 ved Kongsvoll i Drivdalen i Oppdal i Trøndelag. En personbil skal ha kollidert med en lastebil. Nødetatene er på stedet..

VG - 07 Jul 19 kl. 10:17

Pårørende på plass i Århus etter dødsulykke med tog

De pårørende til den norske familien som havnet i en trafikkulykke i Danmark er nå på plass i Århus, melder Drammens Tidende..

P4 - 25 Jul 19 kl. 07:23

Skulle vært satt opp bom fem uker før dødsulykke

I Danmark, skulle det ha vært satt opp bommer ved planovergangen der en norsk far og sønn døde fem uker før dødsulykken. Det skriver danske Berlingske. Bommene skal ha ligget klare i gresset ved siden av planovergangen, men oppgraderingsarbeidet ble satt på vent.

P4 - 11 Jun 19 kl. 17:08

Dødsulykke med sparkesykkel

Det har vært en dødsulykke med en elsparkesykkel i Paris. En mann omkom da han kolliderte med en lastebil. Dødsfallet er det første med elsparkesykkel i den franske hovedstaden..

P4 - 15 Aug 19 kl. 14:13

Vil fjerne bommer fra sideveier

Regjeringen vil fjerne bommene som er satt opp på sideveier. Samferdselsminister Jon Georg Dale har bedt Statens vegvesen og Nye veier gå gjennom alle prosjekt som i dag har slike bommer for å se om de kan fjernes. Han sier i en pressemelding at sideveiene stort sett brukes av folk som kjører til og fra barnehage, jobb og matbutikk..

Hegnar.no - 18 Jun 19 kl. 12:40

Regjeringen strammer inn regler for bommer på sideveier

Regjeringen strammer inn reglene for å sette opp bommer på sideveier til nybygde bomfinansierte veier..

P4 - 14 May 19 kl. 14:14

NAF: - Forskerne bommer på målet

- Forskerne bommer på målet når de mener at kutt i elbilfordelene skal få ned biltrafikken. Det sier kommunikasjonssjef i NAF, Camilla Ryste. I dag legges det frem en forskningsrapport som anbefaler Norge å kutte i fordelene til elbililster og heller øke avgiftene på bensin-og dieselbiler.

VG - 07 Jul 19 kl. 10:17

Nordmenn omkom i trafikkulykke i Danmark: Manglende bommer blir del av etterforskningen

Politiet vet foreløpig svært lite om hva som forårsaket dødsulykken mellom lettbanen i Århus og en bil med en norsk familie lørdag. Manglende bommer ved planovergangen er blant elementene som nå etterforskes..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Kvinne dømt for drap på ektemannen

En kvinne i 40-årene er dømt til 16 års fengsel for å ha drept ektemannen sin i Halden i 2015. Ifølge NRK døde mannen etter at kvinnen blandet beroligende midler i mannens drink, for så å sette en sprøyte heroin i ham etter at han sovnet. Mannen ble funnet død på sofaen.

P4 - 1 time siden

-En tragedie for rene utøvere

Utestengelsen av Russland fra globale idrettsmesterskap er en tragedie for utøverne. Det sier sjefen for Russlands antidopingbyrå, Jurij Ganus. I dag bestemte det internasjonale dopingbyrået Wada å utestenge Russland på grunn av juksing med dopingprøver Til NTB forteller Ganus at enkelte utøvere nå vurderer å forlate Russland for å få konkurrere etter WADAs utestengelse.

P4 - 1 time siden

Cissi Walin dømt

Den svenske medieprofilen Cissi Wallin er dømt for grove æreskrenkelser i Sverige. Walling beskyldte journalisten Fredrik Virtanen for å ha dopet henne ned og voldtatt henne i sosiale medier. Den gang ble hun hyllet i Sverige for sitt mot, i dag ble hun dømt for utsagnet.

P4 - 1 time siden

Vy-sjef: - Veldig godt med en seier

- Det kjennes veldig fortjent å vinne kampen om Bergensbanen. Det sier konserndirektør Arne Fosen. I dag ble det klart at de vant kampen om å kjøre persontog på blant annet Bergensbanen, og dermed unngikk de å gå på sitt tredje jernbanenederlag på rad.

P4 - 1 time siden

Norge slo Sør-Korea

Norge slo Sør-Korea 36-25 i håndball-VM i Japan tirsdag. Norge tok føringen tidlig i kampen og ledet 20-10 til pause. Nå topper Norge sin gruppe foran Tyskland..

P4 - 1 time siden

Putin møter Zelenskyj

Ukrainas president Volodymyr Xelenskyj møter i dag Russlands president Vladimir Putin for første gang i et forsøk på å gjenoppta fredsprosessen om Øst-Ukraina. Utgangspunktet for dagens toppmøte i Paris er den såkalte Mins-avtalen fra 2015, da Russland og Ukraina blant annet ble enige om våpenhvile, melder NTB..

P4 - 2 timer siden

Ikke tegn til liv på vulkanøya

Politiet på New Zealand sier det ikke er tegn til liv etter overlevende på øya White Island etter vulkanutbruddet i natt. Fem mennesker er bekreftet omkommet, 27 personer er fortsatt ikke gjort rede for. Øya er ikke bebodd, men er en attraktiv reisemål for turister..

P4 - 2 timer siden

Slagsmål i skolekantine

Politiet måtte rykke ut til et slagsmål i en skolekantine på Strømmen videregående skole. Flere av de involverte i slagsmålet hørte ikke til skolen. Ifølge politiet har de nå kontroll på situasjonen og verken elever eller lærere skal ha blitt skadet i hendelsen..

P4 - 2 timer siden

Bilist kjørte i hull der to personer jobbet

To personer er sendt til legevakten med mindre skader etter at en bilist kjørte ned i et hull der de to jobbet på Karmøy i Rogaland. Ifølge Sørvest politidistrikt skjedde ulykken fordi bilisten fikk sol i øynene..

P4 - 2 timer siden

Støre kalles inn til høring om trygdeskandalen

Arbeiderpartiets Jonas Gahr Støre må forklare seg når Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité innkaller til høring om trygdeskandalen. Støre kalles inn som tidligere utenriksminister, og var ansvarlig da trygdeforordningen ble implementert melder NTB. Også statsminister Erna Solberg må forklare seg i høringene 9.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt