P4 > Nyheter

Thursday, 22 August, 07:32

P4 - 14 Aug 19 kl. 17:53

Bommer på plass ved jernbanedødsulykke

Det er nå satt opp bommer på jernbaneovergangen på Midtjylland i Danmark der en norsk far og hans sju år gamle sønn omkom i juli.
Oppføringen var planlagt før den tragiske ulykken skjedde, skriver Danmarks Radio.
Det danske jernbaneforbundet har krevd granskning av alle jernbaneoverganger etter hendelsen..
Les mer på P4


Les mer om:
Midtjylland, Danmark, Danmarks Radio

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bommer, plass, ved, jernbanedødsulykke
NRK - 01 Jun 19 kl. 00:00

52 nye bommer i Oslo

Nå ved midnatt aktiveres 52 nye bommer i hovedstaden. Det er varslet protester fra blant annet Frp..

P4 - 18 Jun 19 kl. 12:17

Færre bommer på sideveier

Regjeringen vil stramme inn reglene for å sette opp bommer på sideveiene langs nybygde veier. Samferdselsminister Jon Georg Dale sier tiltaket sørger for en mindre bompengebelastning for folk flest, fordi sideveiene først og fremst brukes av folk som kjører til og fra barnehage, jobb, butikken og fritidsaktiviteter. I alle prosjekter fremover får ikke Statens Vegvesen eller Nye veier muligheten til å bruke bommer på sideveiene.

VG - 07 Jul 19 kl. 10:17

Pårørende på plass i Århus etter dødsulykke med tog

De pårørende til den norske familien som havnet i en trafikkulykke i Danmark er nå på plass i Århus, melder Drammens Tidende..

P4 - 25 Jul 19 kl. 07:23

Skulle vært satt opp bom fem uker før dødsulykke

I Danmark, skulle det ha vært satt opp bommer ved planovergangen der en norsk far og sønn døde fem uker før dødsulykken. Det skriver danske Berlingske. Bommene skal ha ligget klare i gresset ved siden av planovergangen, men oppgraderingsarbeidet ble satt på vent.

P4 - 11 Jun 19 kl. 17:08

Dødsulykke med sparkesykkel

Det har vært en dødsulykke med en elsparkesykkel i Paris. En mann omkom da han kolliderte med en lastebil. Dødsfallet er det første med elsparkesykkel i den franske hovedstaden..

P4 - 15 Aug 19 kl. 14:13

Vil fjerne bommer fra sideveier

Regjeringen vil fjerne bommene som er satt opp på sideveier. Samferdselsminister Jon Georg Dale har bedt Statens vegvesen og Nye veier gå gjennom alle prosjekt som i dag har slike bommer for å se om de kan fjernes. Han sier i en pressemelding at sideveiene stort sett brukes av folk som kjører til og fra barnehage, jobb og matbutikk..

Hegnar.no - 18 Jun 19 kl. 12:40

Regjeringen strammer inn regler for bommer på sideveier

Regjeringen strammer inn reglene for å sette opp bommer på sideveier til nybygde bomfinansierte veier..

P4 - 14 May 19 kl. 14:14

NAF: - Forskerne bommer på målet

- Forskerne bommer på målet når de mener at kutt i elbilfordelene skal få ned biltrafikken. Det sier kommunikasjonssjef i NAF, Camilla Ryste. I dag legges det frem en forskningsrapport som anbefaler Norge å kutte i fordelene til elbililster og heller øke avgiftene på bensin-og dieselbiler.

VG - 07 Jul 19 kl. 10:17

Nordmenn omkom i trafikkulykke i Danmark: Manglende bommer blir del av etterforskningen

Politiet vet foreløpig svært lite om hva som forårsaket dødsulykken mellom lettbanen i Århus og en bil med en norsk familie lørdag. Manglende bommer ved planovergangen er blant elementene som nå etterforskes..

P4 - 25 Apr 19 kl. 06:09

Dømt til fengsel etter dødsulykke

En 35 år gammel gravemaskinfører er dømt til 120 dagers fengsel etter en dødsulykke. Ulykken fant sted i Ryfasttunnelen i 2017 da en gravemaskinskuff løsnet og falt ned på en tunnelarbeider, som døde. Det er klarlagt at det ikke var teknisk svikt, og Stavanger tingrett har dømt gravemaskinføreren for uaktsomt å ha forårsaket kollegaens død.

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Stort tap for Frp om de mister utstillingsvinduet sitt

Det vil være et enormt tilbakeslag for Frp dersom de mister utstillingsvinduet sitt i Os kommune. Det sier valgforsker ved Institutt for samfunnsforskning, Johannes Bergh. I en fersk BT-måling trenger Terje Søviknes støtte fra flere enn Høyre for å fortsette som ordfører når Os slår seg sammen med Fusa kommune.

P4 - 1 time siden

Trump er "den utvalgte"

USAs president Donald Trump kaller seg «den utvalgte» når han forsvarer handelskrigen mot Kina. Til pressen i går kveld sa Trump at hans president-forgjengere tillot USA å bli utnyttet, og at det er hans jobb å reparere skadene. USA har så langt innført toll på kinesiske varer til en verdi av 250 milliarder dollar.

P4 - 30 minutter siden

Mener Frp-nedtur skyldes Venstre og Krf-samarbeid

Grasrota i Frp mener dagens regjering ikke kan fortsette lenger. Klassekampen har snakket med 12 av 25 ordførere og varaordførere fra Frp, som sier at Frps dårlige oppslutning skyldes at Venstre og Krf kom inn i regjering. En av dem er varaordfører Kent Arntzen fra Gran kommune, som sier han er usikker på om partiet lenger er tjent med å sitte i en sånn regjering, og mener partiet må ut..

P4 - 30 minutter siden

Sykmeldte bør få starte på ny utdanning

- Sykemeldte som ikke kan gå tilbake til sin gammel jobb bør få begynne på en ny utdanning mens de er sykemeldte. Det mener forsker på sykefravær Simen Markussen, som er seniorforsker ved Frischsenteret. Han har ledet et utvalg som har sett nærmere på hvordan man kan sikre at alle får nødvendig kompetanse.

P4 - 1 time siden

Inslee trekker seg som presidentkandidat

Guvernøren Washington, Jay Inslee, gir opp kampen om å bli president. Han er den tredje i rekken av større navn som har trukket seg som presidentkandidat for Demokratene. Inslee sier til MSNBC at det er tydelig at han ikke kommer til å vinne.

P4 - 1 time siden

Ber om jernbanemøte

Frps samferdselspolitiske talsmann, Morten Stordalen, ber samferdselsminister Jon Georg Dale kalle inn Bane Nor og andre i jernbanen til møte om togkaoset. Signalfeil på Østfoldbanen har gitt store forsinkelser i flere dager - Bane Nor jobber døgnet rundt for å finne årsaken til feilen, som har oppstått mellom Nordstrand og Oslo S, men sier det er svært vanskelig. Stordalen sier til Aftenposten at situasjonen har blitt totalt uholdbar..

P4 - 1 time siden

Lakseparasitt kostet 5,2 milliarder

Lakseparasitter kostet oppdretterne totalt 5,2 milliarder kroner i fjor. Det er rekord, skriver Dagens Næringsliv. Forsker hos Nofima, Audun Iversen, sier det kun er de direkte kostandene, men hvis man tar med de indrekte kostnadene kommer kostnadene på opp mot en halv milliard..

P4 - 1 time siden

Evakuerte på Gran Canaria får reise hjem

De aller fleste evakuerte innbyggerne fra skogbrannene på Gran Canaria har fått lov til å flytte hjem igjen. Kaldere vær og mindre vind har ført til at brannvesenet har fått kontroll. Så mange som 9.

P4 - 2 timer siden

Mann reddet av Color Line-ferje

Color Line-ferja Hybrid berget en mann i havsnød sent i går kveld. Ferja var på vei fra Strømstad til Sandefjord, men stanset umiddelbart utenfor Hvaler da mannskapet oppdaget en mann i havsnød i en gummijolle. Han hadde vært vakt for kameraten som dykket, men blåste til havs, melder Redningsselskapet.

P4 - 2 timer siden

Kan ta tid å regulere turbusser

Det kan ta tid før utenlandske turbusser i Norge reguleres strengere. Kontroller av turbussmarkedet i sommer har avdekket brudd på lønns- og arbeidsforhold, og flere stortingspolitikere har tatt til orde for en innstramming av regelverket. Samferdelsminister Jon Georg Dale sier et nytt EU-regelverk er på vei, men ifølge Aftenposten kan dette ta lang tid da EU-landene krangler om innholdet i den..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt