P4 > Nyheter

Monday, 27 January, 04:52

P4 - 14 Aug 19 kl. 17:53

Bommer på plass ved jernbanedødsulykke

Det er nå satt opp bommer på jernbaneovergangen på Midtjylland i Danmark der en norsk far og hans sju år gamle sønn omkom i juli.
Oppføringen var planlagt før den tragiske ulykken skjedde, skriver Danmarks Radio.
Det danske jernbaneforbundet har krevd granskning av alle jernbaneoverganger etter hendelsen..
Les mer på P4


Les mer om:
Midtjylland, Danmark, Danmarks Radio

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bommer, plass, ved, jernbanedødsulykke
NRK - 01 Jun 19 kl. 00:00

52 nye bommer i Oslo

Nå ved midnatt aktiveres 52 nye bommer i hovedstaden. Det er varslet protester fra blant annet Frp..

P4 - 18 Jun 19 kl. 12:17

Færre bommer på sideveier

Regjeringen vil stramme inn reglene for å sette opp bommer på sideveiene langs nybygde veier. Samferdselsminister Jon Georg Dale sier tiltaket sørger for en mindre bompengebelastning for folk flest, fordi sideveiene først og fremst brukes av folk som kjører til og fra barnehage, jobb, butikken og fritidsaktiviteter. I alle prosjekter fremover får ikke Statens Vegvesen eller Nye veier muligheten til å bruke bommer på sideveiene.

P4 - 12 Jan 20 kl. 11:05

Første år uten dødsulykke

De siste årene har det i snitt vært en dødsulykke ved usikrede planoverganger i året. Men ikke i fjor..

NRK - 25 Oct 19 kl. 13:13

Dødsulykke på E6

Politiet bekreftet at det har vært en dødsulykke på E6 ved Kongsvoll i Drivdalen i Oppdal i Trøndelag. En personbil skal ha kollidert med en lastebil. Nødetatene er på stedet..

VG - 07 Jul 19 kl. 10:17

Pårørende på plass i Århus etter dødsulykke med tog

De pårørende til den norske familien som havnet i en trafikkulykke i Danmark er nå på plass i Århus, melder Drammens Tidende..

P4 - 25 Jul 19 kl. 07:23

Skulle vært satt opp bom fem uker før dødsulykke

I Danmark, skulle det ha vært satt opp bommer ved planovergangen der en norsk far og sønn døde fem uker før dødsulykken. Det skriver danske Berlingske. Bommene skal ha ligget klare i gresset ved siden av planovergangen, men oppgraderingsarbeidet ble satt på vent.

P4 - 11 Jun 19 kl. 17:08

Dødsulykke med sparkesykkel

Det har vært en dødsulykke med en elsparkesykkel i Paris. En mann omkom da han kolliderte med en lastebil. Dødsfallet er det første med elsparkesykkel i den franske hovedstaden..

P4 - 15 Aug 19 kl. 14:13

Vil fjerne bommer fra sideveier

Regjeringen vil fjerne bommene som er satt opp på sideveier. Samferdselsminister Jon Georg Dale har bedt Statens vegvesen og Nye veier gå gjennom alle prosjekt som i dag har slike bommer for å se om de kan fjernes. Han sier i en pressemelding at sideveiene stort sett brukes av folk som kjører til og fra barnehage, jobb og matbutikk..

Hegnar.no - 18 Jun 19 kl. 12:40

Regjeringen strammer inn regler for bommer på sideveier

Regjeringen strammer inn reglene for å sette opp bommer på sideveier til nybygde bomfinansierte veier..

P4 - 14 May 19 kl. 14:14

NAF: - Forskerne bommer på målet

- Forskerne bommer på målet når de mener at kutt i elbilfordelene skal få ned biltrafikken. Det sier kommunikasjonssjef i NAF, Camilla Ryste. I dag legges det frem en forskningsrapport som anbefaler Norge å kutte i fordelene til elbililster og heller øke avgiftene på bensin-og dieselbiler.

Fler nyheter fra P4

P4 - 6 timer siden

To mulige corona-tilfeller i Sverige

Corona-viruset kan ha kommet til Sverige. To personer i Malmö er nå innlagt og isolert på sykehus og sjekkes for smitte, skriver Sydsvenskan. Svenske helsemyndigheter forventer å få svar på prøvene i morgen.

P4 - 6 timer siden

Tre raketter traff ambassade

Den amerikanske ambassaden i Iraks hovedstad Bagdad ble truffet av tre raketter i kveld. Ingen skal være drept eller såret i angrepet. Området ambassaden ligger i har blitt utsatt for en rekke angrep etter USAs likvidering av den iranske generalen Qasem Soleimani.

P4 - 8 timer siden

Kobe Bryant omkom i helikopterulykke

Basketballegenden Kobe Bryant har omkommet i en helikopterulykke i Los Angeles sammen med fire andre personer. Det melder flere amerikanske medier. Reisefølget og Bryant var på en tur i hans privat helikopter da det krasjet og begynte å brenne.

P4 - 8 timer siden

Vil forby inkassoselskaper fete gebyrer

Snart kan det bli slutt på dyre gebyrer ved ubetalte bompenger, telefon- eller legeregninger. I forslaget til ny inkassolov som legges frem i morgen, er det en rekke tiltak som vil strupe inkassoselskapenes evne til å kreve innbetaling. Spesielt gjelder dette ved innkreving av småbeløp.

P4 - 8 timer siden

Sykehus-avgjørelse faller i morgen

I morgen blir det klart hvor hovedsykehus på Helgeland skal ligge. Helseminister Bent Høie skal da avsløre om det enten blir i Mo i Rana eller Sandnessjøen. Striden om sykehusplasseringen har vært betent, fordi mange kommuner på Helgeland har i dag svært lang reisevei.

P4 - 9 timer siden

Håper å finne flere overlevende

Letemannskap i Tyrkia har fortsatt håp om å finne overlevende etter jordskjelvet som rammet landet fredag. Minst 36 personer omkom, mens rundt 1600 ble skadet, over 100 av dem er fortsatt innlagt på sykehus. Skjelvet hadde en styrke på 6,8, og kunne merkes i flere av Tyrkias naboland..

P4 - 9 timer siden

Mange drept i bilbombe i Syria

I Syria har minst åtte personer omkommet i et dødelig angrep etter at en lastebil eksploderte ved en bensinstasjon i dag. 24 personer ble også skadet i hendelsen som skjedde i Aleppo-provinsen nord i landet. Eksplosjonen skal ha vært svært kraftig og påført nærliggende bygninger store skader.

P4 - 9 timer siden

Nytt angrep nær amerikansk ambassade

I Iraks hovedstad Bagdad traff fem raketter et område like ved den amerikanske ambassaden i kveld. Det er uklart om noen ble skadet eller drept i angrepet. Ambassaden har de siste ukene blitt utsatt for en rekke rakettangrep.

P4 - 10 timer siden

Vannbrudd over i Bergen

De mange som ble rammet av et omfattende vannbrudd i Bergen i kveld har nå fått vannet tilbake. Området so Dolvik, Kokstad, Grimstad og Sandsli ble berørt. Rundt 100 personer på Søreide har fortsatt ikke vann i springen, og vil bli besørget av en vanntank inntil problemet er løst..

P4 - 10 timer siden

Spania vant håndball-EM

Spania vant EM-finalen i håndball, 22-20 over Kroatia i Stockholm i kveld. Det ble en svært tett duell der nasjonene byttet på å være i føringen, men til slutt var det spanjolene som holdt hodet kaldest. Med seieren er nå Spania klare for OL i Tokyo i sommer.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt