P4 > Nyheter

Tuesday, 18 February, 10:42

P4 - 11 Sep 19 kl. 15:13

Bombetrussel mot politihuset i Oslo

En bombetrussel mot politihuset i Oslo har ført til evakuering av bygget.
Bombegruppen er på stedet for å gjennomsøke bygningen.
En person er pågrepet, men omstendighetene er ikke kjent.
Tidligere i dag ble det ringt inn trusler både mot tingretten og flyplassen i Mosjøen i Nordland. Der er byggene gjennomsøkt uten funn av eksplosiver.
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo, Mosjøen, Nordland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bombetrusselmot , politihuseti , Oslo
Aftenposten - 11 Sep 19 kl. 15:16

Bombetrussel og bevæpnet politi ved politihuset i Oslo – en pågrepet

En person er pågrepet ved politihuset i Oslo som skal ha fremsatt en bombetrussel. En bombegruppe er på vei for å undersøke en sekk ved politihuset..

Aftenposten - 11 Sep 19 kl. 15:16

Bombetrussel ved politihuset i Oslo – en pågrepet

En person er pågrepet som skal ha fremsatt en bombetrussel mot politihuset i Oslo. En bombegruppe har klarlagt at en sekk ved politihuset ikke inneholdt farlige gjenstander..

Aftenposten - 11 Sep 19 kl. 15:16

TV 2: Bombetrussel mot politihuset i Oslo – en pågrepet

En hendelse ved politihuset i Oslo medfører at besøkende i politihuset blir ført ut bakveien, skriver Dagbladet..

Dagbladet - 11 Sep 19 kl. 15:21

Bombetrussel mot politihuset i Oslo - mann siktet

Onsdag ettermiddag ble en mann i 40-åra pågrepet og siktet for å ha ringt inn en bombetrussel mot politihuset i Oslo. Hans advokat, John Christian Elden, sier at klienten verken hadde med seg bombe, eller erkjenner straffskyld..

P4 - 11 Sep 19 kl. 15:44

Faren over ved politihuset i Oslo

Faren er avblåst ved politihuset i Oslo. Bombegruppen er nettopp ferdige med å undersøke noen mistenkelige gjenstander. Det var den mistenkte innringeren av en bombetrussel mot politihuset som hadde satt fra seg gjenstandene.

NRK - 11 Sep 19 kl. 15:32

Faren over ved politihuset i Oslo

Bombegruppen har undersøkt gjenstandene som den mistenkte innringeren av en bombetrussel mot politihuset på Grønland i Oslo var i besittelse av. Disse gjenstandene er ikke farlige, men blir tatt i beslag, melder politiet..

NRK - 11 Sep 19 kl. 15:14

Bombetrussel mot politihuset i Oslo

En mann er pågrepet etter bombetrusler mot polithuset på Grønland i Oslo. Han ringte og sa han satt utenfor politihuset med en bombe. Det er en gjenstand i sekken som politiet nå må undersøke nærmere.

VG - 11 Sep 19 kl. 15:19

Bombetrussel mot politihuset i Oslo

En mann i 40-årene er pågrepet. Bombegruppen er på vei til stedet..

Aftenposten - 11 Sep 19 kl. 15:16

Bombesituasjon ved politihuset i Oslo – en pågrepet

En person er pågrepet som hevdet å ha med seg en bombe til politihuset i Oslo. En bombegruppe har klarlagt at en sekk ved politihuset ikke inneholdt farlige gjenstander..

Dagbladet - 11 Sep 19 kl. 15:21

Bombetrussel mot politihuset i Oslo - mann pågrepet

Bygningen tømt for besøkende. Blodig mann uten sko skal være anholdt..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Dømt for innbruddsraid

Fire menn er dømt til fengsel i to år for et omfattende innbrudd i Follo i april og mai i fjor. Ifølge dommen sto de bak elleve innbrudstyverier. Mennene erkjente straffskyld da rettssaken startet i Follo tingrett forrige uke..

P4 - 45 minutter siden

Avlyser kinesisk maraton

Det dansk-arrangerte løpet The Great Wall Marathon i Kina avlyses i frykt for spredning av koronaviruset. Maratonet skulle opprinnelig vært holdt for 21. gang den 16.

P4 - 1 time siden

Storbank varsler storkutt

Storbanken HSBC varsler kutt på opptil 35.000 stillinger. Det utgjør omtrent 15 prosent av arbeidsstyrken.

P4 - 1 time siden

Forbyr transportselskap på norske veier

Statens vegvesen forbyr transportselskapet Vlantana å kjøre på norske veier og tilbakekaller alle de 95 løyvene som er gitt. Ifølge etaten har de avdekket alvorlige brudd på kjøre- og hviletid og mangelfull dokumentasjon av timelister og lønnsutbetalinger i selskapet. En aksjonærrepresentant i selskapet har tidligere tatt selvkritikk for brudd på hvilebestemmelsene.

P4 - 1 time siden

Musiker Jon Christensen er død

Jazzmusikeren Jon Christensen er død, 76 år gammel. Christensen var trommeslager, og en markant skikkelse i Norges jazzmiljø, og var gift med skuespiller og tidligere kulturminister Ellen Horn. Han vant blant pris for Årets jazzmusiker i 1993 i tillegg til flere Spellemannpriser..

P4 - 1 time siden

Fraråder ekstra vaksine mot meslinger

Smittevernoverlege Tore Steen i helseetaten i Oslo fraråder ekstra vaksine mot meslinger. Til Dagsavisen sier han at jo yngre barna er jo dårligere er effekten, derfor tror han det er lite hensiktsmessig å tilby barnehagebarn to omganger med meslingvaksine. Etter at en ettåring i Oslo ble innlagt med meslinger, tilbyr Sagene helsestasjon vaksine til barn i bydelen helt ned i 8-9 månedersalder.

P4 - 1 time siden

Ny avtale skal gjøre Oslo tryggere

En ny avtale mellom Oslo kommune og staten skal gjøre hovedstaden tryggere. I går undertegnet kommunalministeren og byrådslederen avtalen om en områdesatsing i Oslo indre øst. Grønland, der man sliter med blant annet narkotikaomsetning og ran, er et av områdene som skal rustes opp.

P4 - 1 time siden

Pollestad får kritikk for Michelin-utblåsing

Senterpartiets Geir Pollestad får gjennomgå etter at han i går kritiserte norske restauranter etter Michelin-utdelingen i går. Pollestad skrev at kåringen var elitistisk, og en god illustrasjon på hva sentralmakten mener er viktig, og la til at pinsett-mat ikke er helt hans grei. Landbruk- og matminister, Olaug Bollestad, kaller utspillet for rent tøv og får også støtte fra andre politikere i Arbeiderpartiet og KrF.

P4 - 1 time siden

Rekordmange blir smittet av meslinger

Rekordmange blir smittet av meslinger i Europa. Vaksinen mot sykdommen kom på 1960-tallet, likevel er sykdommen på kraftig frammmasj over hele verden, og så i rike Europa. I 2016 ble 5.

P4 - 2 timer siden

-Widerøe-kutt et veldig godt PR-utspill

-Widerøe-kuttene er lite dramatisk. Det mener fly- og PR-ekspert Christian Kamhaug. Widerøe kutter 4000 avganger i ruteprogrammet som utgjør 15 prosent av de kommersielle kortbanerutene.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt