NRK > Nyheter

Monday, 22 April, 02:59

NRK - 24 Mar 19 kl. 21:25

Bombegruppa på vei til gjenstand

Politiets bombegruppe er på vei for å undersøke den mistenkelige gjenstanden på bakken ved Historisk museum i Oslo sentrum. – Den er konstruert på en måte som gjør at den fremstår mistenkelig, sier operasjonsleder Tor Jøkling til NRK..
Les mer på NRK


Les mer om:
Historisk, Oslo, Tor Jøkling, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bombegruppa, vei, til, gjenstand
NRK - 11 Feb 19 kl. 19:58

Bombegruppa hos justisministeren

Det er funnet en mistenkelig gjenstand ved justisminister Tor Mikkel Waras bolig, melder TV 2. Bombegruppa er på stedet, og har konkludert med at gjenstanden er ufarlig..

NRK - 05 Dec 18 kl. 10:50

Bombegruppa er på plass i Ski

Bombegruppa er på plass for å undersøke den uidentifiserte gjenstanden som ble funnet på kundemottaket ved politihuset i Ski, skriver politiet på Twitter. Bygningen ble evakuert etter funnet av gjenstanden..

Aftenposten - 11 Feb 19 kl. 19:59

Mistenkelig gjenstand ved justisministerens bolig var ufarlig

Politiets bombegruppe har undersøkt en gjenstand som er blitt plassert utenfor boligen til justisminister Tor Mikkel Wara og hans bolig..

Aftenposten - 24 Mar 19 kl. 21:15

Mistenkelig gjenstand var ufarlig

Politiet sperret søndag av et område i Oslo sentrum etter funn av en mistenkelig gjenstand..

Aftenposten - 05 Dec 18 kl. 10:37

Politihuset i Ski evakuert på grunn av gjenstand

Det er funnet en uidentifisert gjenstand i politihuset i Ski i Akershus. Kundemottaket i politihuset evakueres..

NRK - 25 Feb 19 kl. 09:40

Mistenkelig gjenstand i Gøteborg

Nasjonale bombeeksperter har rykket ut til politihuset i Gøteborg etter funn av en mulig farlig gjenstand, melder blant andre Aftonbladet. Pakken ble oppdaget i politihusets bakgård mandag morgen..

NRK - 12 Mar 19 kl. 02:47

Stukket med skarp gjenstand

En person får behandling av ambulansepersonell etter å ha blitt stukket med en skarp gjenstand på en adresse i Tvetenveien i Oslo. Politiet opplyser at de har kontroll på en mistenkt gjerningsperson..

NRK - 12 Feb 19 kl. 17:46

Mistenkelig gjenstand i Göteborg

Flere bygninger er evakuert på grunn av en mistenkelig gjenstand utenfor Migrationsverkets lokaler i Kållered sør i Göteborg, melder Aftonbladet. Gjenstanden er funnet under et kjøretøy..

NRK - 08 Apr 19 kl. 19:12

Ufarlig gjenstand i Oslo

Gjenstanden som ble funnet i en bekk på Abildsø i Oslo viser seg å være ufarlig. Området ble sperret av og politiets bombegruppe ble tilkalt etter at det ble funnet en gjenstand man mistenkte kunne være sprengstoff..

NRK - 05 Apr 19 kl. 12:48

Fjernet mistenkelig gjenstand

Ved flyplassen på Notodden i Telemark ble det Torsdag funnet en mistenkelig gjenstand. Fredag fjernet bombegruppe fra Oslo gjenstanden, skriver avisa Varden. Det var brannvesenet som fant den mistenkelige gjenstanden på en rutinemessig inspeksjon..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Tre klatrere funnet døde i Canada

De tre klatrerne fra North Face som var savnet etter et snøskred i Canada i påsken, er funnet døde. Amerikanske Jess Roskelley og østerrikerne David Lama og Hansjörg Auer ble tatt av et skred onsdag. De ble funnet søndet, ifølge CNN..

NRK - 30 minutter siden

To menn er arrestert for Nav-brann

Politiet har pågrepet to menn som mistenkes for å ha tent på Nav-bygget som er i full fyr i Enebakk i Akershus i natt. Det vil trolig brenne ned. Brannvesenet forsøker å hindre spredning til en Joker-butikk like ved..

NRK - 45 minutter siden

Stoltenberg gratulerer Zelenskyj

Jens Stoltenberg gratulerer TV-komikeren Volodymyr Zelenskyj med valgseieren i Ukraina og understreker at landet er en viktig partner for NATO. Søndag ble Zelenskyj – som er ny som politiker, men har spilt president på TV – valgt som ny president..

NRK - 1 time siden

Klimaaktivister til ha dialog

963 klimaaktivister er så langt arrestert, og 42 er sikta i samband med demonstrasjonar i London leia av Extinction Rebellion. Arrangørane seier dei er villige til å endre taktikk og gå i dialog til veka dersom regjeringa går med på samtalar..

NRK - 1 time siden

14 omkom i jordskred i Colombia

Minst 14 personar har mista livet i eit jordskred utløyst av kraftig nedbør i Colombia. Den panamerikanske hovudveien er stengt. Åtte heimar blei skylde vekk i ein landsby sørvest i landet.

NRK - 1 time siden

Ran, innbrudd og trussel med øks

En mann i 20-årene ble natt til mandag pågrepet i Drøbak i Akershus etter at han prøvde å stjele fra en Peppes Pizza-restaurant, brøt seg inn i en klesbutikk og truet ungdommer med øks. Han var aggressiv og slo og sparket rundt seg, sier politiet..

NRK - 1 time siden

Brann i Nav-lokale i Enebakk

Det brenner kraftig natt til 2. påskedag i Navs lokale i Enebakk i Akershus. Det står flammer fra taket og er fare for spredning til en Joker-butikk.

NRK - 3 timer siden

11 soldatar drepne i åtak i Mali

Jihadistar er mistenkt i å stå bak eit åtak mot ein militærpost rundt 270 kilometer nordaust for hovudstaden i Mali. Elleve soldatar blei drepne, opplyser styresmaktene. Hæren har sendt forsterkninger til området..

NRK - 3 timer siden

UD fraråder reiser til Sri Lanka

Det norske utenriksdepartementet fraråder reiser til eller opphold på Sri Lanka som ikke er strengt nødvendige. Det er portforbud og sosiale medier er sperret. Folk i på berørte områder tilrås å melde fra til familie og venner at de er trygge..

NRK - 4 timer siden

830 klimaaktivister pågrepet

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg oppfordrer klimaaktivistene i London til å aldri gi seg. Britisk politi har i påsken arrestert over 830 klimaaktivister fra gruppen Extinction Rebellion for å skape trøbbel i den britiske hovedstaden..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt