NRK > Nyheter

Monday, 24 June, 16:05

NRK - 24 Mar 19 kl. 21:25

Bombegruppa på vei til gjenstand

Politiets bombegruppe er på vei for å undersøke den mistenkelige gjenstanden på bakken ved Historisk museum i Oslo sentrum. – Den er konstruert på en måte som gjør at den fremstår mistenkelig, sier operasjonsleder Tor Jøkling til NRK..
Les mer på NRK


Les mer om:
Historisk, Oslo, Tor Jøkling, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bombegruppa, vei, til, gjenstand
NRK - 11 Feb 19 kl. 19:58

Bombegruppa hos justisministeren

Det er funnet en mistenkelig gjenstand ved justisminister Tor Mikkel Waras bolig, melder TV 2. Bombegruppa er på stedet, og har konkludert med at gjenstanden er ufarlig..

NRK - 05 Dec 18 kl. 10:50

Bombegruppa er på plass i Ski

Bombegruppa er på plass for å undersøke den uidentifiserte gjenstanden som ble funnet på kundemottaket ved politihuset i Ski, skriver politiet på Twitter. Bygningen ble evakuert etter funnet av gjenstanden..

P4 - 23 May 19 kl. 13:32

Mistenkelig gjenstand i London

Politiet i London har nå sperret av et området rundt regjeringskvartalet etter melding om en mistenkelig gjenstand. Ingen slippes inn eller ut av regjeringsbygget, skriver britiske medier nå. Det er ikke kjent hva slags gjenstand det er snakk om..

NRK - 22 Apr 19 kl. 18:24

Melding om mistenkelig gjenstand

Politiet rykket i ettermiddag ut til Kristiansand lufthavn Kjevik etter melding om en mistenkelig gjenstand. Da patruljen kom til stedet, viste det seg å være en ufarlig gjenstand, melder politiet..

Aftenposten - 11 Feb 19 kl. 19:59

Mistenkelig gjenstand ved justisministerens bolig var ufarlig

Politiets bombegruppe har undersøkt en gjenstand som er blitt plassert utenfor boligen til justisminister Tor Mikkel Wara og hans bolig..

Aftenposten - 24 Mar 19 kl. 21:15

Mistenkelig gjenstand var ufarlig

Politiet sperret søndag av et område i Oslo sentrum etter funn av en mistenkelig gjenstand..

Aftenposten - 05 Dec 18 kl. 10:37

Politihuset i Ski evakuert på grunn av gjenstand

Det er funnet en uidentifisert gjenstand i politihuset i Ski i Akershus. Kundemottaket i politihuset evakueres..

NRK - 25 Feb 19 kl. 09:40

Mistenkelig gjenstand i Gøteborg

Nasjonale bombeeksperter har rykket ut til politihuset i Gøteborg etter funn av en mulig farlig gjenstand, melder blant andre Aftonbladet. Pakken ble oppdaget i politihusets bakgård mandag morgen..

NRK - 12 Mar 19 kl. 02:47

Stukket med skarp gjenstand

En person får behandling av ambulansepersonell etter å ha blitt stukket med en skarp gjenstand på en adresse i Tvetenveien i Oslo. Politiet opplyser at de har kontroll på en mistenkt gjerningsperson..

NRK - 12 Feb 19 kl. 17:46

Mistenkelig gjenstand i Göteborg

Flere bygninger er evakuert på grunn av en mistenkelig gjenstand utenfor Migrationsverkets lokaler i Kållered sør i Göteborg, melder Aftonbladet. Gjenstanden er funnet under et kjøretøy..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Landslaget ga seerrekord

667 000 seere i snitt så Norge avansere til kvartfinalen i VM lørdag kveld. På det meste var det 895 000 seere som fikk med seg dramaet mot Australia, det er ny rekord. Ingen fotballkamp på norsk TV har gitt høyere seertall i år..

NRK - 5 minutter siden

Angivelig kuppmaker drept i Etiopia

Den antatte hjernen bak det mislykkede kuppet i Amhara-regionen i Etiopia, brigadegeneral Asaminew Tsige, er drept. Det opplyser myndighetene i landet, ifølge DPA..

NRK - 30 minutter siden

6,6 millioner i bøter til advokater

Advokatforeningen har gitt 521 advokater bøter fordi de ikke oppfyller kravet om etterutdanning, melder Advokatbladet. Totalt er bøtene på 6,6 millioner kroner. Foreningen ber Justisdepartementet innføre et generelt etterutdanningskrav for advokater..

NRK - 45 minutter siden

Pilot funnet i live etter styrt

En av pilotene skal være funnet i live etter at to jagerfly styrtet nordøst i Tyskland. Det melder nyhetsbyrået DPA. Søket etter den andre jagerflypiloten fortsetter.

NRK - 1 time siden

Solgte heiskort for 1,28 milliarder

Til tross for en variert vinter solgte alpinbransjen i Norge heiskort for 1,28 milliarder kroner i løpet av vintersesongen 2018/2019. Det skriver Alpinanleggenes landsforening i en pressemelsing. Det er 3 prosent ned fra supersesongen året før..

NRK - 4 timer siden

Presenterer ny byråd i Bergen

NRK - 1 time siden

Rett til spesialundervisning

Regjeringen har bestemt at den lovfestede retten til å få spesialpedagogisk hjelp og spesialundervisning skal videreføres. Rundt 60.000 barn og unge i barnehage og skole fikk dette skoleåret spesialpedagogisk hjelp eller spesialundervisning..

NRK - Igår: 15:44

Syklist påkjørt på E134

En syklist har blitt påkjørt av en bil på E134 ved Langebru i Hokksund. Syklisten er ifølge politiet våken, og nødetatene er på vei. Det er noe kø på stedet..

NRK - Igår: 15:49

Kilder til NRK: Går mot lønnsnemnd

Flere uavhengige kilder, på begge sider av den pågående arbeidskonflikten i sykehussektoren, bekrefter overfor NRK at de er innkalt til et møte hos arbeidsministeren. Partene sier at dette normalt innebærer at det går mot tvungen lønnsnemnd..

NRK - Igår: 15:57

En milliard til nullutslipp

Statsforetaket Enova har fått i oppdrag av Klima- og miljødepartementet å opprette et nullutslippsfond for næringstransport. Det sier miljøminister Ola Elvestuen (V) i en pressemelding..




Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt