NRK > Nyheter

Tuesday, 20 August, 00:31

NRK - 11 Feb 19 kl. 19:58

Bombegruppa hos justisministeren

Det er funnet en mistenkelig gjenstand ved justisminister Tor Mikkel Waras bolig, melder TV 2. Bombegruppa er på stedet, og har konkludert med at gjenstanden er ufarlig..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tor Mikkel Waras, TV

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bombegruppa, hos, justisministeren
NRK - 10 Aug 19 kl. 20:24

Bombegruppa på adresse i Bærum

Beredskapstroppen og bombegruppa er på plass med full bevæpning utenfor en bolig i Bærum, skriver VG. Mannen som er pågrepet etter skytingen i en moske, skal ha tilknytning til denne adressen..

NRK - 24 Oct 18 kl. 16:30

Journalist: Bombegruppa på plass

CNN-journalist Jin Sciutto har lagt ut et bilde på Twitter av hvordan det ser ut utenfor bygget til CNN i New York. Han skriver at bombegruppa i New York-politiet er på stedet..

NRK - 05 Dec 18 kl. 10:50

Bombegruppa er på plass i Ski

Bombegruppa er på plass for å undersøke den uidentifiserte gjenstanden som ble funnet på kundemottaket ved politihuset i Ski, skriver politiet på Twitter. Bygningen ble evakuert etter funnet av gjenstanden..

Aftenposten - 02 May 19 kl. 13:32

Justisministeren går av etter avsløring av seriedrapsmann på Kypros

Justisministeren på Kypros, Ionas Nicolaou, går av etter kritikk mot politiets manglende evne til å stanse en seriedrapsmann..

Dagbladet - 10 Aug 19 kl. 19:56

- Bombegruppa og beredskapstroppen utenfor bolig i Bærum

Ifølge VG..

Klartale - 31 May 19 kl. 08:59

– Justisministeren burde slutte

En au pair jobbet ulovlig hos justisministeren. Det mener UDI. Justisminister Jøran Kallmyr burde slutte, mener professor..

Aftenposten - 07 Aug 19 kl. 09:17

Forsikringskonkursen avdekket «et hull» i systemet. Men justisministeren vil ikke tette det.

Nordmenn som er rammet av konkursen i det danske forsikringsselskapet Alpha Insurance, får sympati fra justisministeren. Men lenger vil han ikke gå. Norske myndigheter vil ikke komme forsikringstagerne til unnsetning..

VG - 10 Dec 18 kl. 16:25

Tanja-saken: Justisministeren må svare Stortinget om voldtekt

Justisministeren får kritikk fra opposisjonen for å ha gjort for lite på voldtektsfeltet. – Han er for passiv, sier leder for Stortingets justiskomité, Lene Vågslid (Ap)..

Dagbladet - 17 Feb 19 kl. 19:10

Bombegruppa undersøker skadet bil langs E18 i Telemark

Har sperret av området rundt bilen..

Dagbladet - 07 Dec 18 kl. 18:36

Flere naboer av siktede er evakuert

Bombegruppa har tatt seg inn i siktedes leilighet, og undersøker den med lommelykter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Diesel i vannet i Ålesund

Politiet og brannvesenet er på Bunker Oil på Hessa i Ålesund etter at diesel skal ha havna i vannet. Det er foreløpig ikke klart hvor mye diesel det skal være snakk om, men det er lagt ut lenser, skriver politiet på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Epsteins bror eneste arving

Den overgrepssiktede milliardæren Jeffery Epstein skal ifølge BBC ha skrevet et testamente to dager før han døde. Der er broren hans oppført som eneste arving, og arver dermed rundt 577 millioner dollar..

NRK - 30 minutter siden

Veien i Narvik stengt over natta

Beisfjordveien utenfor Narvik i Nordland er stengt over natta på grunn av et jordras. Det sier entreprenøren som er på stedet for å rydde opp, ifølge politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Flere ras ved Narvik

Det skal ha gått flere ras over Beisfjordveien i Narvik, Nordland. Veien skal være stengt. Politiet skriver på Twitter at de oppfordrer folk i området til å trekke seg ut..

NRK - 2 timer siden

Ingen løsning i bomsaken

Møtet mellom ministrene på Statsministerens kontor er over. Erna Solberg har reist til Island for å være med på et uformelt nordisk ministermøte. Frp-leder Siv Jensen sier at de ikke har kommet fram til en løsning i bompengesaken..

NRK - 2 timer siden

Ministrane er ferdig med møte

Etter ein lang møtedag har alle ministrane reist frå Statsministerens kontor der dei har diskutert fleire ulike saker, men det er ikkje kjent om bompengesaka var ei av dei. Statsminister Erna Solberg har altså ikkje klart å løyse bompengesaka..

NRK - 2 timer siden

Mista jobben etter kveling

Den amerikanske politimannen som skal ha tatt Eric Garner med eit grep som var forbode og som førte til at Garner døydde, har fått sparken. Hendinga i 2014 førte til store demonstrasjonar, og førte til at beveginga "Black Lives Matter» dukka opp..

NRK - 2 timer siden

Frikjent etter å ha fødd død baby

Ei kvinne i El Salvador som var dømd til 30 år i fengsel for drap av sin dødfødde baby, blei i dag frikjent. Ifølgje dommaren hadde ho provosert fram ein abort. Ho hadde sona tre år av straffa og har sagt ho var uskuldig.

NRK - 2 timer siden

Direktør i fengsel mista jobben

Direktøren for det føderale fengselsvesenet i USA blei i dag bytta ut etter at milliardæren Jeffrey Epstein blei funnen død på cella, skriv Washington Post. Avgangen skjer etter at den overgrepssikta milliardæren tok sjølvmord på cella si..

NRK - 3 timer siden

– Flykvote ikke mulig i nord

Senterpartiets Sandra Borch mener MDGs forslag om en kvote på to flyreiser i året ikke er mulig i Nord-Norge. – I hverdagen vår er vi avhengig av flyruter. Både i næringslivet, hvis man skal på sykehus eller besøke familie, sier Borch..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt