NRK > Nyheter

Friday, 05 June, 11:34

NRK - 21 Apr 19 kl. 21:30

Bombe uskadeliggjort nær flyplass

En improvisert bombe er oppdaget og uskadeliggjort ved en internasjonal flyplass 30 kilometer utenfor Sri Lankas hovedstad Colombo. Det opplyser en talsmann for luftforsvaret, noen timer etter at en serie bombeangrep kostet minst 215 personer livet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sri Lankas, Colombo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bombe, uskadeliggjort, nær, flyplass
P4 - 20 Dec 19 kl. 06:12

Evakuerte 10 000 for å fjerne bombe

10.000 mennesker ble evakuert da en bombe fra andre verdenskrig skulle uskadeliggjøres i Leipzig i Tyskland i går. Bomben var britisk - den veide 250 kilo og ble funnet av byggearbeidere.

Hegnar.no - 15 Jun 19 kl. 07:29

Bombe fra andre verdenskrig desarmert i Berlin

En bombe fra krigen funnet under bygningsarbeider ved Alexanderplatz i Berlin, er uskadeliggjort. Evakuerte beboere kunne lørdag flytte hjem..

Aftenposten - 06 Dec 18 kl. 13:05

Politiet fikk skarp bombe i posten: - Vi anser dette som et angrep på politiet med stort skadepotensiale

Den mistenkelige pakken som ble uskadeliggjort ved politihuset i Ski torsdag, inneholdt en bombe som var konstruert for å sprenge ved åpning..

NRK - 20 Dec 19 kl. 05:51

10.000 bombe-evakuert i Tyskland

En 250 kilo tung bombe fra andre verdenskrig ble uskadeliggjort i Leipzig i Tyskland torsdag, mens 10.000 mennesker i en radius på én kilometer måtte forlate hjemmene sine. Bomben var britisk og ble funnet av byggearbeidere..

NRK - 19 Jul 19 kl. 11:14

Åtte døde etter eksplosjon i Kabul

Dødstallet etter eksplosjonen ved universitetet i Kabul er oppjustert til åtte. Ifølge en talsmann for innenriksdepartementet var det trolig en bombe under en bil som gikk av. Politi skal ha uskadeliggjort ytterligere en bombe i området, melder AFP..

Aftenposten - 06 Dec 18 kl. 13:05

Politiet fikk skarp bombe i posten: – Vi anser dette som et angrep med stort skadepotensial

Den mistenkelige pakken som ble uskadeliggjort ved politihuset i Ski onsdag, inneholdt en bombe som var konstruert for å sprenge ved åpning..

Aftenposten - 06 Dec 18 kl. 13:05

Politiet fikk skarp bombe i posten: – Vi anser dette som et angrep på politiet med stort skadepotensial

Den mistenkelige pakken som ble uskadeliggjort ved politihuset i Ski torsdag, inneholdt en bombe som var konstruert for å sprenge ved åpning..

Aftenposten - 21 Apr 19 kl. 20:02

Ny bombe funnet. Kontrollert sprengning ved flyplass i Sri Lanka

Søndag kveld melder Sri Lanka Airforce om en kontrollert sprening av en bombe funnet like ved landets hovedflyass..

P4 - 07 Mar 20 kl. 09:25

Bombe på vei til å bli tillinteliggjort

Flybomben fra 2. verdenskrig som ble funnet på Skoltegrunnskaien i Bergen i går er nå fraktet bort fra området og ligger i sjøen mellom Bergen og Askøy. Der skal den ligge til den blir uskadeliggjort seinere i dag.

P4 - 07 Mar 20 kl. 09:25

Bombe på vei til å bli destruert

Flybomben fra 2. verdenskrig som ble funnet på Skoltegrunnskaien i Bergen i går er nå fraktet bort fra området og ligger i sjøen mellom Bergen og Askøy. Der skal den ligge til den blir uskadeliggjort seinere i dag.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Utgjør 57 prosent av fattige barn

Til sammen bodde rundt 111.000 barn i lavinntektshusholdninger i 2018. 57 prosent av disse er barn av innvandrere, ifølge en ny rapport om integrering fra Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi)..

NRK - 30 minutter siden

Mulig skyteepisode i Alabama

Politiet i Morgan County i Alabama har rykket ut til en mulig skyteepisode. Sju mennesker skal være funnet døde, og saken etterforskes som en drapssak, skriver det lokale politiet på Twitter. Det var nettstedet Waff48 som først omtalte saken..

NRK - 30 minutter siden

Trues av mulig sultkatastrofe

Sult truer rundt en tidel av befolkningen i tørkerammede Burkina Faso. I juni og juli vil det være stor usikkerhet om matforsyningen til 2 millioner mennesker i det vestafrikanske landet, viser en ny rapport. Dette er dobbelt så mange som i fjor..

NRK - 30 minutter siden

VG: skyteepisode i Alabama

Politiet i Morgan County i Alabama har rykket til en skyteepisode. Sju mennesker skal være funnet døde, og saken etterforskes som en drapssak, skriver VG..

NRK - 9 timer siden

Mann ble slått med golfkølle

Politiet i Fredrikstad har pågrepet to menn og en kvinne etter at en mann i 30-årene ble utsatt for vold med en golfkølle. Mannen ble kjørt til sykehus med kutt i hodet og mulig brudd i en arm, ifølge Øst politidistrikt, melder NTB..

NRK - 45 minutter siden

SAS gjenåpner 20 ruter

SAS i Danmark gjenåpner 20 ruter fra midten av juni, melder Ekstra Bladet. 16 av rutene er fra København, og selskapet skal ifølge avisa fly til Frankfurt, Brussel og München, men også destinasjoner som Malaga, Mallorca, Athen og Nice..

NRK - 45 minutter siden

SAS gjenåpner 20 ruter fra Danmark

SAS gjenåpner 20 ruter fra midten av juni, melder Ekstra Bladet. 16 av rutene er fra København, og selskapet skal ifølge avisa fly til Frankfurt, Brussel og München, men også destinasjoner som Malaga, Mallorca, Athen og Nice..

NRK - 45 minutter siden

FN: 1300 sivile drept i DR Kongo

Rundt 1300 sivile er drept som følge av konflikt i Den demokratiske republikken Kongo i løpet av de siste åtte månedene, ifølge FN. Nyhetsbyrået AFP melder også at en halv million mennesker skal være drevet på flukt i landet i løpet av ni måneder..

NRK - 1 time siden

Tjente 100 millioner mindre i fjor

Schibsteds norske aviser (VG, Aftenposten, Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad) tjente 238 millioner kroner i fjor. Det er 100 millioner kroner, eller 28,8 prosent mindre i fjor sammenlignet med året før, skriver nettstedet Kampanje..

NRK - 1 time siden

Øya vil ha uteservering

Øyafestivalen er avlyst, men arrangøren har søkt kommunen om å få ha uteservering i Tøyenparken i hele sommer. – Vi må finne på noe kreativt, sier daglig leder til Dagsavisen. De ser for seg øltelt, matboder og kulturelle innslag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt