NRK > Nyheter

Monday, 22 July, 12:10

NRK - 21 Apr 19 kl. 21:30

Bombe uskadeliggjort nær flyplass

En improvisert bombe er oppdaget og uskadeliggjort ved en internasjonal flyplass 30 kilometer utenfor Sri Lankas hovedstad Colombo. Det opplyser en talsmann for luftforsvaret, noen timer etter at en serie bombeangrep kostet minst 215 personer livet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sri Lankas, Colombo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bombe, uskadeliggjort, nær, flyplass
Hegnar.no - 15 Jun 19 kl. 07:29

Bombe fra andre verdenskrig desarmert i Berlin

En bombe fra krigen funnet under bygningsarbeider ved Alexanderplatz i Berlin, er uskadeliggjort. Evakuerte beboere kunne lørdag flytte hjem..

Aftenposten - 06 Dec 18 kl. 13:05

Politiet fikk skarp bombe i posten: - Vi anser dette som et angrep på politiet med stort skadepotensiale

Den mistenkelige pakken som ble uskadeliggjort ved politihuset i Ski torsdag, inneholdt en bombe som var konstruert for å sprenge ved åpning..

NRK - 19 Jul 19 kl. 11:14

Åtte døde etter eksplosjon i Kabul

Dødstallet etter eksplosjonen ved universitetet i Kabul er oppjustert til åtte. Ifølge en talsmann for innenriksdepartementet var det trolig en bombe under en bil som gikk av. Politi skal ha uskadeliggjort ytterligere en bombe i området, melder AFP..

Aftenposten - 06 Dec 18 kl. 13:05

Politiet fikk skarp bombe i posten: – Vi anser dette som et angrep med stort skadepotensial

Den mistenkelige pakken som ble uskadeliggjort ved politihuset i Ski onsdag, inneholdt en bombe som var konstruert for å sprenge ved åpning..

Aftenposten - 06 Dec 18 kl. 13:05

Politiet fikk skarp bombe i posten: – Vi anser dette som et angrep på politiet med stort skadepotensial

Den mistenkelige pakken som ble uskadeliggjort ved politihuset i Ski torsdag, inneholdt en bombe som var konstruert for å sprenge ved åpning..

Aftenposten - 21 Apr 19 kl. 20:02

Ny bombe funnet. Kontrollert sprengning ved flyplass i Sri Lanka

Søndag kveld melder Sri Lanka Airforce om en kontrollert sprening av en bombe funnet like ved landets hovedflyass..

NRK - 02 Feb 19 kl. 12:58

Mann pågrepet på flyplass

Australsk spesialpoliti har arrestert en mann på den internasjonale flyplassen i Brisbane etter at en mann har oppført seg truende og hevdet at han har en bombe. Politiet søker nå gjennom terminalene. Det er ikke meldt om noen skadde..

P4 - 14 Jun 19 kl. 18:35

Politiet planlegger evakuering etter bombefunn

Politiet planlegger evakuering etter at det er funnet en 250 kilo tung bombe fra krigen på Vallø utenfor Tønsberg i Vestfold. Personell fra Forsvaret ble i dag sendt til halvøya for å vurdere om bomben kunne ligge over helgen, før den ble uskadeliggjort. Politiet konkluderer med at det ikke er behov for evakuering før på tirsdag.

Klartale - 27 Feb 19 kl. 13:07

Truet fly med bombe

En mann sa han hadde en bombe med seg om bord på et Norwegian-fly..

Hegnar.no - 07 Apr 19 kl. 13:07

Istanbuls nye flyplass åpnet

Alle avganger er nå flyttet til Istanbuls nye flyplass, og den gamle Atatürk-flyplassen er offisielt stengt, sier en talskvinne for operatøren IGA søndag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 17 timer siden

Valgseier for Zelenskyj i Ukraina

Ukrainas president, Volodymyr Zelenskyjs parti leder valget i Ukraina med 44% på valgdagsmålingen. Det melder AFP. Han har bakgrunn som komiker og TV-stjerne og seiret i presidentvalget blant annet på grunn av stor misnøye med korrupsjonen i landet..

NRK - 15 minutter siden

Kenyas finansminister pågrepet

Politiet i Kenya har arrestert finansminister Henry Rotich for korrupsjon, skriver nyhetsbyrået Reuters. Det er første gang en sittende kenyansk minister blir arrestert for korrupsjonsanklager..

NRK - 45 minutter siden

22. juli - minnemarkering

NRK - 45 minutter siden

Flere drept i selvmordsangrep

Minst sju mennesker er ifølge lokale journalister drept i et selvmordsangrep mot en veisperring i Somalias hovedstad Mogadishu. Ingen har foreløpig tatt på seg ansvaret for angrepet..

NRK - 3 timer siden

Opprettholder rødt farenivå

NVE opprettholder rødt farenivå ved Veslemannen inntil videre. Det skriver de i mandagens første rapport. Farenivået ble hevet til rødt fredag.

NRK - 45 minutter siden

Flere drept i selvmordangrep

Minst sju mennesker er ifølge lokale journalister drept i et selvmordsangrep mot en veisperring i Somalias hovedstad Mogadishu. Ingen har tatt på seg ansvaret for angrepet, men opprørsgruppa al-Shabaab gjennomfører regelmessige angrep i Mogadishu..

NRK - 45 minutter siden

India skyter opp månerakett

NRK - 1 time siden

Henlegger anmeldelse fra livvakt

Politiet henlegger anmeldelsen fra ASAP Rockys livvakt, skriver Aftonbladet. Livvakten anmeldte mannen som rapperen er mistenkt for å ha mishandlet for overfall. – Vi ser ikke på dette som noe uventet, sier mannens forsvarer til avisen..

NRK - 1 time siden

Alan Duncan går av

Den britiske statssekretæren Alan Duncan i utenriksdepartementet trekker seg, melder nyhetsbyrået Reuters. Han har tidligere sagt at han er kritisk til Boris Johnson, som kan bli Storbritannias nye statsminister etter Theresa May..

NRK - 1 time siden

2000 kunder uten strøm i Asker

Nesten 2000 kunder er uten strøm etter en mindre brann i en trafostasjon i Pustutveien i Asker. Brannen har forårsaket et strømbrudd på store deler av Billingstad, blant annet i en Elkjøp-butikk og i et kontobrygg i tilknytning til trafostasjon..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt