NRK > Nyheter

Thursday, 23 May, 23:31

NRK - 21 Apr 19 kl. 21:30

Bombe uskadeliggjort nær flyplass

En improvisert bombe er oppdaget og uskadeliggjort ved en internasjonal flyplass 30 kilometer utenfor Sri Lankas hovedstad Colombo. Det opplyser en talsmann for luftforsvaret, noen timer etter at en serie bombeangrep kostet minst 215 personer livet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sri Lankas, Colombo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bombe, uskadeliggjort, nær, flyplass
Aftenposten - 06 Dec 18 kl. 13:05

Politiet fikk skarp bombe i posten: - Vi anser dette som et angrep på politiet med stort skadepotensiale

Den mistenkelige pakken som ble uskadeliggjort ved politihuset i Ski torsdag, inneholdt en bombe som var konstruert for å sprenge ved åpning..

Aftenposten - 06 Dec 18 kl. 13:05

Politiet fikk skarp bombe i posten: – Vi anser dette som et angrep med stort skadepotensial

Den mistenkelige pakken som ble uskadeliggjort ved politihuset i Ski onsdag, inneholdt en bombe som var konstruert for å sprenge ved åpning..

Aftenposten - 06 Dec 18 kl. 13:05

Politiet fikk skarp bombe i posten: – Vi anser dette som et angrep på politiet med stort skadepotensial

Den mistenkelige pakken som ble uskadeliggjort ved politihuset i Ski torsdag, inneholdt en bombe som var konstruert for å sprenge ved åpning..

Aftenposten - 21 Apr 19 kl. 20:02

Ny bombe funnet. Kontrollert sprengning ved flyplass i Sri Lanka

Søndag kveld melder Sri Lanka Airforce om en kontrollert sprening av en bombe funnet like ved landets hovedflyass..

NRK - 02 Feb 19 kl. 12:58

Mann pågrepet på flyplass

Australsk spesialpoliti har arrestert en mann på den internasjonale flyplassen i Brisbane etter at en mann har oppført seg truende og hevdet at han har en bombe. Politiet søker nå gjennom terminalene. Det er ikke meldt om noen skadde..

Klartale - 27 Feb 19 kl. 13:07

Truet fly med bombe

En mann sa han hadde en bombe med seg om bord på et Norwegian-fly..

Hegnar.no - 07 Apr 19 kl. 13:07

Istanbuls nye flyplass åpnet

Alle avganger er nå flyttet til Istanbuls nye flyplass, og den gamle Atatürk-flyplassen er offisielt stengt, sier en talskvinne for operatøren IGA søndag..

P4 - 23 Apr 19 kl. 22:17

Brenner ved flyplass i Sverige

Brannfly og helikoptre er satt inn mot en brann i skogen utenfor Landvetter flyplass ved Göteborg i kveld. Det melder Aftonbladet. Brannvesenet har foreløpig ikke kontroll på brannen som sprer seg i den kraftige vinden..

Dagbladet - 20 Dec 18 kl. 23:23

Kaos på London-flyplass: Hæren hjelper til i jakten på dronene

Gatwick flyplass utenfor London ber passasjerer ikke komme til flyplassen, som har vært stengt siden onsdag kveld på grunn av dronesabotasje..

NRK - 23 Apr 19 kl. 22:16

Brann ved svensk flyplass

Brannfly og helikoptre er satt inn mot en brann i skogen utenfor Landvetter flyplass ved Göteborg, melder Aftonbladet. Brannvesenet har foreløpig ikke kontroll på brannen som sprer seg i den kraftige vinden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Full ordkrig mellom Trump og Pelosi

Donald Trump meiner Husets speaker Nancy Pelosi har mista forstanden. I går stilde Pelosi spørsmål ved om Trump var skikka til presidentvervet. – Eg har følgt ho over ein lang periode.

NRK - 1 time siden

17 nye tiltalepunkt mot Assange

USA har retta 17 nye tiltalepunkt mot Wikileaks-grunnleggjar Julian Assange. Tiltalen seier mellom anna at Assange har jobba saman med den tidlegare militære analytikaren Chelsea Manning med å finne passordet til ein PC i USAs forsvarsdepartement..

NRK - 1 time siden

Lærarane går ikkje til streik

Det blir ingen lærarstreik. Då KS, Unio og Akademikarane har kome til ein avtale torsdag. Resultatet for dei langtidsutdanna lærarane er uendra, men stillingar med 3- og 4-årig høgskuleutdanning, får eit lønslyft, skriv Unio i ei pressemelding-.

NRK - 1 time siden

Avtale om krisemiddel vedteke i USA

Republikanarane seier Kongressen er samde med USAs president Donald Trump om ein avtale om krisemiddel til 19,1 milliardar dollar, CNN. Avtalen skal ikkje innehalde middel til Trumps Mexico-mur, men gå til delstatar herja av naturkatastrofar..

NRK - 1 time siden

Går mot enighet i kommuneoppgjøret

Mekler Torkjel Nesheim sier til NRK at det kun er formaliteter som gjenstår før partene i kommuneoppgjøret har sluttforhandlet en avtale i årets lønnsoppgjør. Dermed tyder alt på at det ikke blir streik blant lærerne..

NRK - 2 timer siden

Kinaputtar fyrt av nær Åkessons bil

Svenske Expressen skriv at det skal ha blitt fyrt av kinaputtar i nærleiken av bilen til Sverigedemokraternas leiar Jimmie Åkesson etter at han hadde halde ein tale i Mariestad..

NRK - 2 timer siden

– Bendtner er ferdig i RBK i sommar

Rosenborgs danske stjernespiss Nicklas Bendtner forsvinn frå klubben i sommar. Det seier sportssjef Stig Inge Bjørnebye til Dagbladet. Bendtner har spelt i klubbar som Juventus og Arsenal, men har vore heilt ute i kulda i Rosenborg den siste tida..

NRK - 2 timer siden

Fire års fengsel for valdtekt

Ein mann er i lagmannsretten dømt til fire års fengsel for å ha valdteke ei kvinne etter ein fest i Bergen. Mannen må også betale kvinna 150 000 kroner i oppreisning. Det skriv Bergens Tidende.

NRK - 3 timer siden

Kan sende fleire til Midtausten

USA vurderer å sende fleire styrkjer til Midtausten, ifølgje forsvarsminister Patrick Shanahan. Det gjer dei for å auke beskyttelsen rundt soldatane som allereie er utstasjonerte i regionen, skriv Reuters..

NRK - 3 timer siden

Vil ha ny E18 ferdig til fristen

Nye veier har framleis ambisjon om at ny firefelts E 18 gjennom Porsgrunn skal stå ferdig innan 2024, sjølv om anbodskonkurransen er avlyst. Ingen av dei to entreprenørselskapa kunne garantere ein makspris for arbeidet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt