NRK > Nyheter

Sunday, 21 July, 05:05

NRK - 20 Jun 19 kl. 17:40

Bolton reiser til Israel

USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver John Bolton reiser til Israel for å diskutere sikkerhetssituasjonen i regionen, opplyser Det hvite hus. Reisen skjer mens spenningsnivået i regionen er svært høyt etter at Iran skjøt ned en amerikansk drone i natt..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, John Bolton, Israel, Det, Iran

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bolton, reiser, til, Israel
Hegnar.no - 04 Mar 19 kl. 06:14

Bolton kaller Nord-Korea-møte for «en suksess»

USAs sikkerhetssjef John Bolton er ikke enig i kritikken om at toppmøtet mellom Donald Trump og Nord-Koreas leder Kim Jong-un var mislykket..

NRK - 04 Mar 19 kl. 04:31

USA ber Maduro ikke røre Guaidó

Utenriksminister John Bolton varsler amerikanske reaksjoner dersom Juan Guaidos sikkerhet blir truet når opposisjonslederen returnerer til Venezuela mandag. «Streng og tydelig respons», skriver Bolton på Twitter..

NRK - 04 Mar 19 kl. 04:31

USA advarer Maduro: Ikke rør Guaidó

Utenriksminister John Bolton varsler amerikanske reaksjoner dersom Juan Guaidós sikkerhet blir truet når opposisjonslederen returnerer til Venezuela mandag. «Streng og tydelig respons», skriver Bolton på Twitter..

Aftenposten - 22 Jun 19 kl. 19:07

Beinharde Bolton gir Iran-rådene til Trump

Verdens øyne retter seg nervøst mot mannen med den store barten. John Bolton er Donald Trumps viktigste Iran-rådgiver..

Aftenposten - 04 Mar 19 kl. 05:48

Bolton kaller Nord-Korea-møte for «en suksess»

USAs sikkerhetssjef John Bolton er ikke enig i kritikken om at toppmøtet mellom Donald Trump og Nord-Koreas leder Kim Jong-un var mislykket..

Dagbladet - 08 May 19 kl. 20:48

Israel advarer Eurovision-aktivister

- Kommer til å være ekstremt oppmerksomme for å sikre at ingen reiser hit for å forstyrre og ødelegge, sier talsperson..

NRK - 23 Feb 19 kl. 03:34

Bolton avlyser reise til Sør-Korea

USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver John Bolton avlyser en reise til Sør-Korea i forkant av neste ukes toppmøte mellom USA og Nord-Korea. Grunnen skal være behovet for å følge med på situasjonen i Venezuela, ifølge nyhetsbyrået Yonhap..

Aftenposten - 04 Mar 19 kl. 06:03

Bolton varsler reaksjoner om Guaidos sikkerhet trues

USAs utenriksminister John Bolton sier det vanker reaksjoner dersom Juan Guaidos sikkerhet blir truet når opposisjonslederen returnerer til Venezuela mandag..

NRK - 06 Mar 19 kl. 03:19

Varslar sanksjonar mot Venezuela

USAs tryggingsrådgjevar John Bolton seier USA vurderer å innføre nye sanksjonar mot Venezuela for å auke presset mot president Nicolás Maduro ytterlegare slik at han trekk seg som president. Det seier Bolton til Fox News, skriv Reuters..

VG - 27 Apr 19 kl. 00:13

Bolton-kamp avlyst grunnet spillerstreik

Bolton Wanderers' hjemmekamp mot Brentford lørdag er avlyst på grunn av streik blant Boltons-spillerne, som ikke har fått lønn siden februar..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Frigjort etter trafikkulykke

Personen som var fastklemt etter en bilulykke ved Smihagatunnelen i Akershus, er frigjort. Personen er ved bevissthet og er trolig ikke alvorlig skadd. – Men blir fløyet til traume på Ullevål med tanke på høy hastighet, skriver politiet på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Kjemper mot branner i Portugal

Over 1.000 brannfolk kjemper mot en tre forskjellige skogbranner i Portugal. De tre brannene brøt ut lørdag i Castelo Branco-distriktet, nordøst for hovedstaden Lisboa, ifølge Reuters.

NRK - 1 time siden

Person fastklemt etter bilulykke

En person er fastklemt i en bil etter en trafikkulykke ved Smihagatunnelen i Akershus. Nødetatene jobber med frigjøring av personen. To andre kom seg ut av bilen.

NRK - 2 timer siden

– Iran drev med ulovlig innblanding

Storbritannia har fortalt FNs sikkerhetsråd at tankskipet «Stena Impero» ble stanset av Iran mens det var i omansk farvann, og at dette er «ulovlig innblanding», melder Reuters som har sett et brev fra britenes FN-delegasjon til Sikkerhetsrådet..

NRK - 2 timer siden

Russisk romkapsel dokket med ISS

En russisk romkapsel med tre romfarere om bord har dokket med den internasjonale romstasjonen ISS. Romkapselen brukte bare seks timer og 20 minutter på turen etter å ha blitt skutt opp fra det russiske romsenteret Bajkonur i Kasakhstan lørdag..

NRK - 4 timer siden

Par ble fraranet bil med skytevåpen

Det var to personer, en kvinne og en mann i 30-årene fra Litauen som stanset ved bensinstasjonen da de ble fraranet bilen på Minnesund i Eidsvoll, forteller politiet til NRK. Kvinnen ble truet med skytevåpen, mens mannen fylte bensin..

NRK - 5 timer siden

Lufthansa kansellerer fly til Kairo

Lufthansa stanser flygninger til Kairo fra München og Frankfurt på lørdag av sikkerhetsmessige grunner, melder Reuters. Flygningene fortsetter søndag. Tildligere lørdag stanset British Airways sine flygninger til Kairo i syv dager av samme årsak..

NRK - 5 timer siden

37 drept i Nigeria

Nigerias president Muhammadu Buhari har i en uttalelse lørdag fordømt drapene på 37 mennesker i den nordvestlige staten Sokoto, melder Reuters. Drapene skal ha skjedd sent fredag av væpnede grupper som har stått bak flere hundre drap i år..

NRK - 5 timer siden

Væpnet bilran i Eidsvoll

Politiet i Øst melder at en person ble truet med et skytevåpen og fraranet bilen sin ved en bensinstasjon på Minnesund i Eidsvoll. Bilen er en hvit VW Transporter av eldre modell..

NRK - 6 timer siden

–Vanlig med trusler fra passasjerer

Ansatte i Vy som jobber på buss for tog mottar ofte trusler fra frustrerte passasjerer. – Sterkt beklagelig, sier pressesjef Åge-Christoffer Lundeby i Vy..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt