VG > Økonomi

Onsdag, 21 April, 15:47

VG - 08 april 21 kl. 13:28

Bolsonaro har lik i lasten

President Jair Bolsonaro i Brasil seiler i sin egen sjø mens antall døde stiger. April kan bli den første måneden i moderne historie at det dør flere enn det fødes i landet. Likevel kjemper han med alle midler mot at landets guvernører skal bremse epidemien. Utover det har han ingen plan. Utenom å overleve selv..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Jair Bolsonaro, Brasil

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bolsonarohar , liki , lasten
NRK - 22 mars 21 kl. 00:11

Bolsonaro ut mot koronatiltak

Brasils president Jair Bolsonaro benyttet sin bursdag søndag til å gjenta sine angrep på tiltak mot koronaviruset som er innført lokalt mange steder i landet. Bolsonaro fnyser av ekspertenes råd om sosial distansering og bruk av munnbind for å bremse pandemien..

NRK - 15 jan. 21 kl. 20:46

– Jeg kan ikke gjøre noe med covid

Brasils president Jair Bolsonaro sier at helseminister Pazuello gjør en god jobb, og at han skulle vært på stranda nå, ifølge Reuters. Sykehus i Amazonas-byen Manaus er fylt til randen og mangler oksygen. – Sykehusene er alltid fulle, sier Bolsonaro..

NRK - 23 jan. 21 kl. 21:33

Bolsonaro meldt til domstol i Haag

Brasils president Jair Bolsonaro er anklaget for forbrytelser mot menneskeheten etter flere inngrep i Amazonas. I går ble anklagen fra urbefolkning og menneskerettighetsgrupper levert til den internasjonale domstolen ICC I Haag, melder the Guardian..

NRK - 24 jan. 21 kl. 20:00

Demonstrasjoner mot Bolsonaro

Både i går og i dag har det vært demonstrasjoner mot koronahåndteringen til Brasils president Jair Bolsonaro i flere byer i landet. I går arrangerte venstresiden markeringene, men dagens demonstrasjoner sto hans allierte på høyresiden bak, melder AP..

Klartale - 05 mars 21 kl. 08:42

Bolsonaro ber folk i Brasil slutte å sutre over korona

President Jair Bolsonaro ber folk i Brasil om å slutte med sutring over korona. Han kommer med ny kritikk av smittevern-regler..

NRK - 30 mars 21 kl. 01:18

Bolsonaro bytter ut statsråder

Brasils president Jair Bolsonaro bytter ut seks av statsrådene i regjeringen, blant dem landets utenriksminister, forsvarsminister og justisminister. Den offisielle bekreftelsen kom mandag kveld etter at to av ministrene gikk av mandag kveld..

NRK - 08 april 21 kl. 09:37

Ingen nedstenging i Brasil

Brasils president Jair Bolsonaro sier det ikke blir noen nasjonal nedstengning, selv om landet registrerte det høyeste døgntallet for dødsfall under pandemien på tirsdag. Da ble 4195 nye dødsfall registrert. – Vi kan ikke akseptere denne politikken med å bli hjemme og stenge ned alt.

Dagbladet - 15 april 21 kl. 09:54

De militære mot Bolsonaro

Jair Bolsonaro har skapt den verste krisa mellom en president og de militære lederne i demokratiets historie i Brasil, skriver Einar Hagvaag..

Klartale - 10 feb. 21 kl. 08:46

Alle må få lik og rask hjelp

Folk med skader som afasi, får verken lik eller rask hjelp. Det avhenger av kommunen de bor i. Men hjelpen må være lik for alle..

NRK - 10 april 21 kl. 22:59

Nordmenn ønsker lik vaksinetilgang

Den globale vaksinefremdriften varierer på kontinentene, og Afrika ligger langt bak store deler av verden. Nordmenn flest mener alle land bør ha lik vaksinetilgang. Mer enn tre av fire nordmenn svarer ja på spørsmålet om de støtter lik vaksinetilgang for alle land, ifølge undersøkelsen fra Opinions koronamonitor..

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Videobilder fra drapsåstedet: – Ser ut som han skvetter

TØNSBERG (VG) Videobilder kan ha fanget de siste minuttene i 33-åringens liv, før han ble skutt og drept på åpen gate i Tønsberg i går kveld..

VG - 1 time siden

Katie Price forlovet for åttende gang

Seks uker etter at hun ble skilt fra ektemann nummer tre, har den britiske jetsetteren (42) sagt ja på nytt..

VG - 3 timer siden

Juventus om Super League: – Begrensende muligheter for å gjennomføre

Åtte av tolv lag har bekreftet at de trekker seg fra Super League-samarbeidet. Juventus ser at det nå er vanskelig å gjennomføre prosjektet slik det var tenkt..

VG - 5 timer siden

Jørn Lier Horst ut mot motpartens advokat: - Han formulerte oppsigelsen

Temperaturen steg betraktelig i rettssaken mellom Jørn Lier Horst og Gyldendal/Lydbokforlaget da Lier Horst avslørte hvem han mener skrev oppsigelsen det nå strides om..

VG - 3 timer siden

Putin holdt tale uten å nevne Navalnyj - demonstranter pågripes

Samtidig som 466.000 russere har meldt at de onsdag skal demonstrere for løslatelse av Kreml-kritikeren Aleksej Navalnyj (44), holdt president Vladimir Putin (68) sin årlige tale til nasjonen..

VG - 3 timer siden

Kristian Løvlies far mener leieboeren forsøkte å lure ham: – Helt identisk med det Kristian opplevde

NEDRE ROMERIKE TINGRETT (VG) Kristian Løvlie ble drept etter at leieboeren skal ha lurt ham inn i en garasje. Løvlies far mener leieboeren kort tid i forveien forsøkt å lure ham inn i en carport..

VG - 4 timer siden

Dronning Elizabeth 95 år i dag: Bursdagen forbigår i stillhet

Det britiske hoffet melder at dronning Elisabeth, som er i sorg, tilbringer fødselsdagen på Windsor Castle..

VG - 4 timer siden

Hauge-agent i møte med Milan – her er sjefens beskjed

Agenten til Jens Petter Hauge (21) møter AC Milan-ledelsen onsdag. Treneren vil ikke svare om fremtiden..

VG - 4 timer siden

Nei, Høyre, Ap har ikke glemt byene

Høyres politikk fører først og fremst til økte forskjeller. Det kommer verken høyrefolk, Oslo-folk eller vanlige folk til gode..

VG - 4 timer siden

Sør- og Østlandet er værvinnerne de kommende dagene

Meteorologisk institutt spår lange perioder med sol mot helgen på Sør- og Østlandet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt