NRK > Nyheter

Monday, 01 June, 00:32

NRK - 09 Nov 19 kl. 14:42

Bolsonaro advarer brasilianere

Dagen etter at Brasils venstreorienterte ekspresident Luiz Inacio Lula da Silva ble løslatt fra fengsel, advarer president Jair Bolsonaro mot ham. – Dere som elsker frihet og gode ting, vi er i flertall, skriver høyreorienterte Bolsonaro på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Brasils, Luiz Inacio Lula, Silva, Jair Bolsonaro, Bolsonaro, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bolsonaro, advarer, brasilianere
VG - 19 Apr 20 kl. 17:44

Brasilianere protesterer mot virustiltak – eks-president hevder Bolsonaro «leder innbyggerne til slakterhuset»

Brasilianere protesterte lørdag mot coronatiltak som karantene og sosial distansering. Flere som støtter president Jair Bolsonaro holder oppe skilt som lyder «La oss arbeide». Men av ekspresident Lula, møter han krass kritikk..

NRK - 21 May 20 kl. 20:41

Bolsonaro lover koronahjelp

Brasils president Jair Bolsonaro lover statlig støtte til regioner og byer som er hardt rammet av koronaviruset. Han ber samtidig guvernører forhindre at offentlige ansatte får lønnsøkning. Nesten 19.

P4 - 27 Aug 19 kl. 17:46

Trump støtter Bolsonaro

USAs president Donald Trump gir nå Brasils president Jair Bolsonaro full støtte. Bolsonaro har fått mye kritikk etter at avskogingen i Amazonas har økt kraftig og enorme branner har brutt ut i verdens største regnskog. Trump skriver på Twitter at Bolsonaro jobber veldig hardt med Amazonas-brannene..

NRK - 25 Jan 20 kl. 18:48

Brasils urfolk saksøker Bolsonaro

Urfolksorganisasjon med 300 urfolksstammer, saksøker president Jair Bolsonaro etter at han sa at urfolket har utviklet seg og «blitt mer og mer et menneske som oss». Bolsonaro har ikke kommentert det varslede søksmålet, ifølge NTB..

P4 - 25 Jan 20 kl. 10:44

Saksøker Bolsonaro

En organisasjonen som representerer 300 urfolksstammer i Brasil saksøker nå president Jair Bolsonaro for rasisme. Grunnen til det er at presidenten uttalte i en video som ble publisert på sosiale medier at urbefolkningen blir mer og mer menneskelige. Bolsonaro har ikke kommentert søksmålet..

NRK - 28 Apr 20 kl. 14:13

Bolsonaro risikerer riksrett

Brasils president Jair Bolsonaro er anklaget for ulovlig innblanding i politiets arbeid, og kan i ytterste konsekvens bli stilt for riksrett. Det melder AP. Anklagene kommer etter at Bolsonaro sparket sjefen for landets føderale politi..

NRK - 22 Jul 19 kl. 00:56

Bolsonaro ut mot Amazonas-rapport

Brasils president Jair Bolsonaro kristiserer en offentlig rapport om avskoging i Amazonas fra statlige INPE. Han mener den skader landets renommé og burde vært koordinert med regjeringen. Bolsonaro ønsker å åpne for mer bruk av Amazonas..

NRK - 27 Aug 19 kl. 17:34

Trump gir full støtte til Bolsonaro

Brasils president Jair Bolsonaro får full støtte fra Donald Trump, som skriver at Bolsonaro jobber hardt med å håndtere brannene i Amazonas. – Han gjør på alle måter en flott jobb for det brasilianske folk – ikke lett, skriver han på Twitter..

NRK - 16 Dec 19 kl. 01:43

Bolsonaro ut mot klimakonferanse

Brasils president Jair Bolsonaro kaller resultatet av FNs klimakonferanse, kjent som COP25, for et økonomisk spill for rike europeiske land. – Jeg forstår ikke hvordan folk ikke vet at dette bare er et økonomisk spill, sa Bolsonaro søndag kveld..

NRK - 02 Dec 19 kl. 19:11

Bolsonaro ber Trump revurdere toll

Brasils president Jair Bolsonaro ber president Donald Trump revurdere beslutningen om å gjeninnføre toll på stål og aluminium fra Brasil og Argentina. Bolsonaro hevder han har en åpen linje til Trump og sier han vurderer å ringe presidenten..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Get-kunder mister TV 2-kanalene

480.000 Get-kunder mister TV2s kanaler etter at det ikke ble enighet mellom partene om en ny distribusjonsavtale innen midnatt, opplyser Telia Norge..

NRK - 30 minutter siden

USA forbereder seg mere uroligheter

Flere byer i USA forbereder seg på nye sammenstøt søndag etter å ha brukt dagen på å rydde opp etter de voldsomme opptøyene som har herjet i dagevis. Stemningen har vært svært amper etter at George Floyd døde etter en pågripelse i Minneapolis mandag..

NRK - 1 time siden

Kunstneren Christo er død

Kunstneren Christo, som var mest kjent for å pakke inn store byggverk og landskaper, er død, 84 år gammel. Bulgarskfødte Christo Vladimirov Javacheff, som han egentlig het, døde av naturlige årsaker i hjemmet sitt i New York søndag..

NRK - 2 timer siden

Get og TV 2 fremdeles ikke enige

Søndag kveld tyder mye på at TV 2 og Telia-eide Get ikke blir enige om en ny distribusjonsavtale innen fristen ved midnatt. Om de ikke blir enige mister 480.000 Get-kunder TV 2s kanaler fra i morgen..

NRK - 2 timer siden

10 drept i angrep i Burkina Faso

Ti mennesker ble lørdag drept i et angrep i Burkina Faso, melder AFP. En konvoi ble angrepet på vei tilbake etter å ha levert nødhjelp nord i landet. Dette er det tredje angrepet i Burkina Faso på to dager hvor jihadister anklages for å stå bak..

NRK - 13 timer siden

Forhandlingsfristen går ut midnatt

Avtalen mellom TV 2 og Telia-eide Get om distribusjon går ut ved midnatt. Dersom selskapene ikke finner enighet, mister rundt 480.000 Get-kunder TV 2s kanaler.

NRK - 2 timer siden

Politiet stanset fotballkamp

Jentene i årets og neste års russekull skulle avholde fotballkamp på Raumyr på Kongsberg søndag kveld. Ifølge politiet ble det slåssing og utagering allerede tidlig i første omgang. Alle ble bortvist av politiet..

NRK - 2 timer siden

Kontroll på skogbrann i Folldal

Brannmannskapene har kontroll etter at det brøt ut en skogbrann i Folldal i Østerdalen søndag, men jobber fortsatt på stedet. Det opplyser politiet til NTB. Både helikoptre og sivilforsvaret har deltatt i slokkingsarbeidet..

NRK - 3 timer siden

Mann omkom i bilulykke på Hadeland

En mann i 60-årene omkom etter å ha kjørt av veien i Lunner på Hadeland, opplyser politet. De fikk melding om ulykken like før halv åtte søndag kveld. Pårørende er varslet..

NRK - 3 timer siden

En omkom i bilulykke på Hadeland

En person omkom i en bilulykke ved Grua på Hadeland, opplyser politet søndag kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt