NRK > Nyheter

Monday, 18 November, 19:50

NRK - 09 Nov 19 kl. 14:42

Bolsonaro advarer brasilianere

Dagen etter at Brasils venstreorienterte ekspresident Luiz Inacio Lula da Silva ble løslatt fra fengsel, advarer president Jair Bolsonaro mot ham. – Dere som elsker frihet og gode ting, vi er i flertall, skriver høyreorienterte Bolsonaro på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Brasils, Luiz Inacio Lula, Silva, Jair Bolsonaro, Bolsonaro, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bolsonaro, advarer, brasilianere
P4 - 27 Aug 19 kl. 17:46

Trump støtter Bolsonaro

USAs president Donald Trump gir nå Brasils president Jair Bolsonaro full støtte. Bolsonaro har fått mye kritikk etter at avskogingen i Amazonas har økt kraftig og enorme branner har brutt ut i verdens største regnskog. Trump skriver på Twitter at Bolsonaro jobber veldig hardt med Amazonas-brannene..

NRK - 22 Jul 19 kl. 00:56

Bolsonaro ut mot Amazonas-rapport

Brasils president Jair Bolsonaro kristiserer en offentlig rapport om avskoging i Amazonas fra statlige INPE. Han mener den skader landets renommé og burde vært koordinert med regjeringen. Bolsonaro ønsker å åpne for mer bruk av Amazonas..

NRK - 27 Aug 19 kl. 17:34

Trump gir full støtte til Bolsonaro

Brasils president Jair Bolsonaro får full støtte fra Donald Trump, som skriver at Bolsonaro jobber hardt med å håndtere brannene i Amazonas. – Han gjør på alle måter en flott jobb for det brasilianske folk – ikke lett, skriver han på Twitter..

P4 - 31 Aug 19 kl. 12:21

Merkel og Bolsonaro i telefonsamtaler

Tysklands statsminister Angela Merkel har vært i telefonsamtaler med Brasils president Jair Bolsonaro om brannene i Amazonas. Partene diskuterte nødhjelp for å redde Amazonas, men temaet har tidligere utløst Bolsonaros raseri. Bolsonaro tvitret imidletid i natt at han har hatt «produktive» samtaler med Merkel.

P4 - 19 Aug 19 kl. 10:40

Bolsonaro anklager Norge for hvaldrap

Brasils president Jair Bolsonaro anklager norske myndigheter for å sponse hvaldrap. En video av et hvaldrap hevdes å være tatt i Norge 29. mai i år, men det er ikke riktig, ifølge Dagbladet.

P4 - 26 Aug 19 kl. 16:14

Bolsonaro med sexistisk kommentar om Macrons kone

Frankrikes president Emmanuel Macron fordømmer det han kaller en uvanlig uhøflig kommentar Brasils president Jair Bolsonaro. Bolsonaro svarte med latter på et Facebookinnlegg fra en av hans tilhengere som gjorde narr av Macrons kone Brigitte Macron. Jeg tror brasilianske kvinner uten tvil vil skamme seg når de leser dette som kommer fra deres president, sier Macron til pressen i dag..

NRK - 04 Nov 19 kl. 04:33

Bolsonaro venter mer olje

Brasils president Jair Bolsonaro sier søndag at den verste delen av oljeutslippet som har rammet landets strender, ennå ikke har nådd land. Brasilianske myndigheter har pekt på den greske oljetankeren Bouboulina som den hovedmistenkte bak utslippe..

Aftenposten - 03 Sep 19 kl. 06:13

Bolsonaro har fått brokk- dropper Amazonas-møte

Jair Bolsonaro trekker seg fra møtet for presidenter fra Amazonas-landene i Sør-Amerika. Nå faller populariteten til Brasils president..

NRK - 28 Aug 19 kl. 12:45

Brasilianere puster inn røyk

Mange brasilianske barn sliter med luftveisproblemer fordi de puster inn røyk fra de mange skogbrannene i Amazonas. Eksperter advarer om at de som er eksponert for røyken over tid kan få lungesykdommer, ifølge nyhetsbyrået AP..

Aftenposten - 23 Aug 19 kl. 23:55

Bolsonaro sender hæren på brannslukking i Amazonas

Brasils president Jair Bolsonaro har fredag godkjent å utplassere soldater i hæren i Amazonas for å slukke brannene regnskogen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Over 100.000 barn internert i USA

Flere enn 100.000 mindreårige er internert i USA som følge av saker knyttet til innvandring, ifølge en ny FN-rapport. Tallet omfatter både barn som er sperret inne sammen med sine foreldre, og mindreårige som er kommet alene til USA..

NRK - 45 minutter siden

Frode Berg i møte med E-sjefen

Frode Berg møtte i dag sjefen for Etterretningstjenesten Morten Haga Lunde til et møte på hemmelig sted på Østlandet. Det skriver VG. Bergs advokat Brynjulf Risnes sier at møtene var på Bergs initiativ, men at han ikke kan si noe om innholdet i dem..

NRK - 45 minutter siden

Sender Utøya-minnesmerke på høring

Trass i store protester fra naboene har Hole kommune vedtatt å sende forslaget om et 22. juli-minnesmerke på Utøykaia på høring. Beslutningen ble fattet på et møte i kommunens plan- og miljøutvalg mandag kveld..

NRK - 1 time siden

Forslag om forbud mot machete

Justisdepartementet vurderer endringer i våpenforskriften slik at det å eie og kjøpe machete blir forbudt. Bakgrunnen for forslaget er blant annet at politiet mener det har utviklet seg en trend, særlig innen gjengmiljøer i Oslo..

NRK - 1 time siden

VG retter i tre Giske-saker

VG retter i tre saker om Trond Giske, skriver DN. Redaktør Gard Steiro publiserte mandag kveld en kommentar der det kommer frem at avisen har gått gjennom et tresifret antall artikler om Trond Giske og Arbeiderpartiet..

NRK - 2 timer siden

Frode Berg vil snakke til pressen

Frode Bergs advokat Brynjulf Risnes har kalt inn til pressekonferanse tirsdag kveld. Risnes opplyser at pressekonferansen vil bli holdt på Gardermoen klokken 19 tirsdag kveld..

NRK - 2 timer siden

Russland-dom i desember

Verdens antidopingbyrå er klare til å komme med en dom neste måned om hvorvidt Russland har manipulert dopingmateriale eller ikke. Russland risikerer å bli utestengt fra OL i Tokyo i 2020, og kan bli nektet å arrangere internasjonale mesterskap..

NRK - 1 time siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 2 timer siden

Ber Iran respektere protester

Tyskland ber Iran respektere det regjeringen mener er legitime protester mot en kraftig økning i bensinprisene og innlede samtaler med demonstrantane. Det franske utenriksdepartementet ber også om at retten til å demonstrere fredelig blir respektert..

NRK - 3 timer siden

Anker søksmål om vindmøller

Tre grunneiere som tapte et søksmål mot Nordlys vind, anker saken, skriver iTromsø. Grunneierene saksøkte vindkraftselskapet for over 255 millioner kroner tidligere i høst. Nord Troms tingrett dømte grunneierne til å betale 500.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt