VG > Økonomi

Monday, 17 June, 19:00

VG - 10 Oct 18 kl. 17:30

Bollestad og Hareide enige om Frp

TRONDHEIM (VG) Uansett hvilken side av norsk politikk partiet lander på, vil KrF-nestleder Olaug Bollestad være med videre..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Trondheim, KrF, Olaug Bollestad, Hareide, Frp

Dele artikeln

59 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bollestadog , Hareide, enigeom , Frp
Aftenposten - 05 Dec 18 kl. 16:54

Olaug Bollestad blir konstituert som ny KrF-leder dersom Hareide går av

En konstituering av Bollestad kan skje på samme landsstyremøte som eventuelt godkjenner en regjeringserklæring og Hareide går av..

Dagbladet - 10 Oct 18 kl. 22:49

Hareide fikk støtte fra den trønderske KrF-grasrota

KrF-leder Knut Arild Hareide fikk mye støtte for å gå i regjering med Ap og Sp da han og nestleder Olaug Bollestad møttes til duell i Trøndelag..

Aftenposten - 31 Oct 18 kl. 15:45

KrFs nestledere: Uaktuelt av Hareide å stille kabinettsspørsmål

KrFs nestledere Olaug Bollestad og Kjell Ingolf Ropstad mener det er uaktuelt for partileder Knut Arild Hareide å true med å gå av før avstemningen fredag. Hareide er taus om sin fremtid..

Aftenposten - 05 Oct 18 kl. 18:33

KrF-ordfører: – Hareide tar for lett på avhengigheten av SV

STAVANGER (Aftenposten): – Vi må samarbeide med SV om budsjettet de første årene, svarer KrF-leder Knut Arild Hareide. Fredag er han i duell med nestleder Olaug Bollestad..

NRK - 01 Nov 18 kl. 14:27

Hareide sa ja til attval

Valkomiteen som jobbar fram mot det ordinære landsmøtet i KrF våren 2019, melde 15. oktober at Knut Arild Hareide hadde takka ja til attval. Også nestleiarane Olaug Bollestad og Kjell Ingolf Ropstad var innstilte på å halde fram i verva sine..

Dagbladet - 02 Nov 18 kl. 20:03

Hareide nekter å bli statsråd for Erna Solberg

Ropstad og Bollestad sier de er klare til å ta over partiledelsen..

NRK - 26 Jan 19 kl. 10:33

Bollestad peker igjen på Ropstad

Olaug Bollestad står fast ved at nestleder Kjell Ingolf Ropstad bør bli ny partileder og avviser at hun selv er aktuell som partileder i KrF. Overfor Vårt Land innrømmer Bollestad nå at hennes tidligere uttalelser kan ha vært tvetydige..

VG - 17 Jan 19 kl. 22:18

Hareide går av som partileder

Knut Arild Hareide har gått av som partileder i Kristelig Folkeparti. Olaug Bollestad er konstituert som KrFs fungerende leder..

NRK - 24 Oct 18 kl. 15:41

Bollestad og Bekkevold skal innleie

Olaug Bollestad innleiar for «blå side» på fylkesårsmøtet i Telemark KrF i dag. Bollestad erstattar leiaren i KrFU, Martine Tønnessen, som fyrst var tenkt som innleiar. Geir Jørgen Bekkevold innleiar for dei som søker samarbeid med Ap og Sp..

NRK - 28 Sep 18 kl. 18:19

Full splittelse i KrFs partiledelse

Under fredagens pressekonferanse kom det frem at det kun er Hareide som vil søke samarbeid med Ap og Sp. Nestlederne Bollestad og Ropstad vil snakke med sittende regjering først..

Fler nyheter fra VG

VG - 4 timer siden

Voldtektssaken som skapte Trump

Netflix viser for tiden dramadokumentaren «When They See Us» om voldtektssaken i 1989 som ga Donald Trump hans første sjanse til å bruke sitt populistiske raseri..

VG - 5 timer siden

Prøvde seg på Houdini-triks – fryktes omkommet

En indisk tryllekunstner ble bundet fast og senket ned i en elv for å gjenskape et verdenskjent utbrytertriks. Men han kom aldri opp av vannet..

VG - 5 timer siden

Vegvesenet: Ulønnsomt å bygge nye veier for 120 km/t

Frps store flaggsak – å øke toppfarten på motorveier til 120 km/t, får en trang fødsel. Det blir ulønnsomt, og kan medføre nærmere fire flere døde eller hardt skadde årlig om alt blir utbygget..

VG - 7 timer siden

Nabo løp til for hjelpe Laura Iris (16): – Det kommer til å prege meg hele livet

Naboen til Laura Iris Haugen (16) løp til for å hjelpe. Etter å ha blitt knivstukket selv, ble han vitne til at hun ble knivdrept. I retten omtalte han tiltalte som «målrettet», og tiden etter drapet som «forferdelig»..

VG - 8 timer siden

Drapstiltalt 17-åring ringte på hjemme hos Laura Iris (16) med kniv

SØR-GUDBRANDSDAL TINGRETT (VG) I dag møtte 17-åringen i retten og erkjente seg ikke skyldig etter tiltalen. Det store spørsmålet i den tragiske drapssaken er om gutten var tilregnelig..

VG - 8 timer siden

Viktig seier

Hongkongs leder Carrie Lam ber innbyggerne om unnskyldning for myndighetenes håndtering av en omstridt utleveringsavtale med Kina. For få dager siden insisterte hun på at lovendringen skulle gjennomføres, uten hensyn til massedemonstrasjonene..

VG - 8 timer siden

Natt-transport-avsløringen: – Helseministeren må ta ansvar!

Helseminister Bent Høies reaksjon etter VGs avsløringer fremstår som ren populisme..

VG - 9 timer siden

Jemtland-saken: Ektemannen erkjenner ikke skyld

Den drapstiltalte ektemannen til Janne Jemtland svarte nei på spørsmålet om han erkjenner straffskyld for drap da ankesaken startet mandag..

VG - 10 timer siden

Norske IS-krigere må også straffeforfølges for krigsforbrytelser

Norsk påtalemyndighet må straffeforfølge norske statsborgere som har kjempet for IS i Syria og Irak for folkemord og krigsforbrytelser, og ikke bare for medlemskap i terrororganisasjoner..

VG - 12 timer siden

Ane Dahl Torp vil diskutere et forbud mot sosiale medier før fylte 13 år

Tre av fire barn mellom 9 og 13 år er på sosiale medier. Barn under 13 år er ikke modne nok for det, sier en engasjert Ane Dahl Torp – som ønsker et forbud..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt