NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 23:06

NRK - 08 april 21 kl. 10:48

Boligprisstatistikken for mars


Les mer på NRK


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Boligprisstatistikken, for, mars
NRK - 23 jan. 21 kl. 08:57

– Strengeste tiltak siden 12. mars

Fra klokka 12 lørdag 23. januar innfører regjeringen påbud om hjemmekontor for de som kan, stengte butikker med unntak av matbutikker, apotek og bensinstasjoner, samt full skjenkestopp og rødt nivå for barnehager og barne- og ungdomsskoler i Oslo og Østre Viken. Dette er blant de strenge tiltakene helseminister Bent Høie presenterte på dagens pressekonferanse.

NRK - 09 feb. 21 kl. 17:36

Romfartøy i bane rundt Mars

Det arabiske Amal er i bane rundt Mars etter ein vellukka nedbremsingmanøver, opplyser forskarar frå Dei sameinte arabiske emirata. Fartøyet vart skote opp frå Japan i juli og skal gå i bane rundt Mars i minst to år..

NRK - 18 feb. 21 kl. 21:56

Perseverance har landet på Mars

Mars-roveren Perseverance har landet på Mars etter en lang og farefull ferd. Det ett tonn tunge kjøretøyet ble skutt opp i et romfartøy fra Florida for sju måneder siden. Den norskutviklede georadaren Rimfax er med ombord..

NRK - 18 feb. 21 kl. 21:56

Vellykket landing på Mars

Mars-roveren Perseverance har landet på Mars etter en lang og farefull ferd og har sendt sitt første bilde fra den rød planeten. Kjøretøyet ble skutt opp fra Florida for sju måneder siden og den norskutviklede georadaren Rimfax er med ombord..

Aftenposten - 22 feb. 21 kl. 21:16

Nasa publiserer første video av robotlanding på Mars

Den første filmsnutten fra øyeblikket da Nasas nye Mars-robot Perseverance landet på Mars, er offentliggjort..

NRK - 14 mars 21 kl. 00:41

Ber flere gå i karantene i Aukra

Aukra kommune ber passasjerer som har vært på skolebuss nr. 3 til Molde torsdag 11. mars om å gå i karantene.

NRK - 26 mars 21 kl. 10:04

3900 flere arbeidssøkere i mars

Antallet arbeidssøkere økte med 3900 fra februar til mars, viser tall fra NAV. Ved utgangen av mars var det 211.700 arbeidssøkere registrert hos NAV, som utgjør 7,5 prosent av arbeidsstyrken.

NRK - 09 april 21 kl. 08:03

Kraftig passasjerfall også for mars

I mars fløy 71.399 kunder med Norwegian, 94 prosent færre enn samme måned i fjor. Sammenlignet med februar i år var det likevel en økning på cirka 10.

NRK - 13 april 21 kl. 10:58

Kinas handel økte over 30 prosent

Den kinesiske eksporten i mars økte med 30,6 prosent sammenlignet med mars i fjor, da verdensøkonomien var hardt rammet av koronakrisen. Det viser nye tall fra kinesiske tollmyndigheter. Importen vokste enda kraftigere og var i mars 38,1 prosent høyere enn i samme periode i fjor.

NRK - 11 jan. 21 kl. 10:28

Høgre utset landsmøtet

Høgre sitt landsmøte, som var planlagt til 11-14. mars, vert utsett til 13-16. mai.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Storbritannia kutter i bistanden

Den britiske regjeringen vil kutte det årlige bistandsbidraget fra 0,7 prosent til 0,5 prosent av brutto nasjonalprodukt. Avgjørelsen har ført til krass kritikk fra to hundre britiske hjelpeorganisasjoner, skriver Sky News..

NRK - 1 time siden

14-åring utsatt for tyveri

Like før klokka 21 fikk politiet melding om at en 14 år gammel gutt fikk frastjålet en gjenstand ved togstasjonen på Gausel i Stavanger. Gjerningspersonen skal også være en ung gutt. Politiet er i kontakt med fornærmede.

NRK - 1 time siden

Rømling fortsatt på frifot

Mannen som rømte fra et fengslingsmøte tirsdag ettermiddag, er fortsatt på frifot. Det bekrefter operasjonsleder i politiet, Marius Fosvold. Mannen er en av to siktede etter et tyveri av en snøfreser i Tønsberg natt til mandag..

NRK - 15 minutter siden

Stort ras sperrer fylkesvei i Alta

Et stort steinras har onsdag kveld gått over fylkesvei 8830 mellom Skillefjordbotn og Storekorsnes nord for Alta. Vegtrafikksentralen nord opplyser at det er flere løse steiner i fjellsiden som må fjernes ved hjelp av vann før veien kan åpnes igjen..

NRK - 30 minutter siden

Minst fire drept i bombeangrep

Minst fire personer er drept og tolv såret etter at en bilbombe gikk av utenfor et femstjernershotell i byen Quetta i Pakistan, ifølge politiet. Hotellet skal ofte ha besøk av politikere, byråkrater og utlendinger, opplyser assisterende politisjef..

NRK - 30 minutter siden

Fremdeles ingen pågripelser

Rundt ett døgn etter at en mann ble drept i Tønsberg, står politiet fortsatt uten konkrete mistenkte i saken. Ingen er foreløpig pågrepet, opplyser politiet. De har samlet inn en rekke videoopptak fra området som nå blir gjennomgått..

NRK - 1 time siden

Smitteutbrot på byggeplass

Det er påvist fleire tilfelle av koronaviruset ved ein byggeplass i Lillestrøm. Førebels har ti personar testa positivt. Det bekreftar ordførar Jørgen Vik i Lillestrøm kommune til Romerikes Blad..

NRK - 1 time siden

Over 1000 arresterte i Russland

Meir enn 1000 personar har vorte arresterte i Russland i samband med støttedemonstrasjonar for opposisjonsleiar Aleksej Navalnyj onsdag. Det melder observasjonsgruppa OVD Info..

NRK - 2 timer siden

Forlenger søknadsfristen

Regjeringa forlenger søknadsfristen for støtteordninga for store publikumsopne arrangement til 20. mai då fleire aktørar ikkje rakk fristen. Det opplyser næringsminister Iselin Nybø i ei pressemelding.

NRK - 2 timer siden

Testet barnehagebarn i Lindesnes

Lindesnes kommune startet i dag massetesting av 128 barnehagebarn, etter koronautbrudd i en barnehage i Mandal. – Uvanlig, men nødvendig, mener kommuneoverlegen som jobber med å få kontroll på smitten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt