P4 > Nyheter

Wednesday, 23 May, 11:12

P4 - 03 Mar 17 kl. 11:16

Boligprisene opp 0,6 prosent

Boligprisene her i landet er nå 13 prosent høyere enn for ett år siden.
Korrigert for sesongvariasjoner gikk prisene opp med 0,6 prosent i februar, viser tall Eiendom Norge presenterte i dag.
Det var særlig Oslo som hadde en sterk oppgang forrige måned, med en vekst på 1,6 prosent.
Boligprisene i hovedstaden har steget med 24 prosent siden februar i fjor..
Les mer på P4


Les mer om:
Eiendom Norge, Oslo

Dele artikeln

10 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Boligprisene, opp, 0,6, prosent
NRK - 05 Dec 16 kl. 11:06

Boligprisene fortsetter oppover

Boligprisene steg med 0,8 prosent i november, korrigert for sesongvariasjoner. Boligprisene er nå 11,6 prosent høyere enn for ett år siden. Boligprisene stiger mest i Oslo og Asker..

P4 - 05 Apr 18 kl. 11:08

Boligprisene opp i mars

Boligprisene fortsetter å stige. I mars steg boligprisene her i landet med 0,5 prosent, viser nye tall Eiendom Norge la frem i formiddag. Boligprisene er nå 2,2 prosent lavere enn for ett år siden..

P4 - 04 May 18 kl. 10:23

Boligprisene opp i april

Boligprisene steg med 1,8 prosent i april, viser ferske tall fra Eiendom Norge. Av byene var det Bergen som hadde den sterkeste prisutviklingen med 2 prosent. Boligprisene er nå 1,0 prosent lavere enn for ett år siden..

NRK - 03 Mar 17 kl. 11:07

Boligprisene opp 0,6 prosent

Boligprisene steg med 0,6 prosent i februar justert for sesongvariasjoner, melder NTB. På landsbasis er boligprisene nå 13,0 prosent høyere enn for 12 måneder siden, viser tall fra viser Eiendom Norge..

P4 - 04 Jan 18 kl. 11:32

Boligprisene ned med 1,1 prosent

Boligprisene sank med 1,1 prosent i desember. Korrigert for sesongvariasjoner sank prisene med 0,5 prosent, viser ferske tall fra Eiendom Norge. Dette var den svakeste desembermåneden siden målingene startet i 2003.

Hegnar.no - 16 Jun 17 kl. 11:55

Nå kommer det endringer i beregningen av boligprisene

Å beregne utviklingen i boligprisene er ikke bare å samle inn dataene. Og hvor sikre kan vi være på at boligprisene i Stavanger faktisk hadde en oppgang på 0,96 prosent i mai - og at boligprisene i Oslo falt med 1,39 prosent?.

Hegnar.no - 03 Nov 16 kl. 13:12

Her steg boligprisene 23,8 prosent

Boligprisene i Oslo har steget med 21,7 prosent det siste året, men i flere bydeler har boligprisene steget over 23 prosent..

NRK - 06 Jun 17 kl. 11:03

Boligprisene sank i mai

Boligprisene i Oslo sank med 1,4 prosent i mai, ifølge Eiendom Norge. Boligprisene i Norge falt 1,1 prosent i mai 2017. Sesongkorrigert var prisnedgangen 0,7 prosent.

NRK - 06 Jun 17 kl. 11:03

Boligprisene sank i mai

Boligprisene i Oslo sank med 1,4 prosent i mai, ifølge Eiendom Norge. Boligprisene i Norge falt 1,1 prosent i mai 2017. Sesongkorrigert var prisnedgangen 0,7 prosent.

P4 - 06 Jul 17 kl. 07:20

Boligprisene skal opp igjen

Prognosesenteret tror boligprisene vil stige igjen fra neste år. Etter et par måneder med prisfall i i hovedstaden og landet forøvrig er det mange som spekulerer i hvor boligmarkedet er på vei. Prognosesenteret tror fallet er forbigående og at boligprisene vil øke med ni til ti prosent i Norge neste år og fem-seks prosent i hovedstaden.

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Unai Emery tar over Arsenal

Unai Emery tar over som manager i Arsenal. Det bekrefter klubben selv nå i formiddag. 46-åringen tar over etter Arsene Wenger - og sier han er i ekstase over sin nye jobb - der han blir en del av en av verdens største fotballklubber..

P4 - 45 minutter siden

Rekordmange fikk norsk statsborgerskap

Aldri før har så mange fått norsk statsborgerskap som i fjor. Til sammen fikk 21.600 personer statsborgerskap i Norge i 2017 – det er altså ny rekord og en betydelig økning, med 7900 flere enn året før, viser tall fra SSB.

P4 - 45 minutter siden

Lavere ledighet blant innvandrere

Arbeidsledigheten blant innvandrere går ned. Det viser ferske tall fra Statistisk Sentralbyrå. 6,1 prosent av innvandrerne sto uten jobb i første kvartal i år, 1 prosentpoeng færre enn året før.

P4 - 45 minutter siden

Drapsvåpen funnet i Jemtland-saken

Våpenet som ble brukt da Janne Jemtland ble drept i Brumunddal i vinter er nå funnet. Det fortalte politiet i Innlandet på en pressekonferanse onsdag. Det var den siktede ektemannen som fortalte politiet hvor de kunne finne våpenet.

P4 - 1 time siden

Ikke alle savner NRK

Det er slett ikke alle som savner NRK vel en uke etter at streiken ble et faktum. 34 prosent savner ikke statskanalen i det hele tatt, ifølge en undersøkelse InFact har gjort for Medier24. De unge er blant dem - nesten halvparten av folk mellom 18 og 24 sier de ikke føler noe savn.

P4 - 1 time siden

Nye spor i Palme-saken

Den såkalte Skandia-mannen, Björn Engström, skal ifølge det svenske tidsskriftet Filter være mannen som myrdet Olof Palme. Mannen jobbet som reklamekonsulent i Skandia-huset i Stockholm og stemplet ut fra jobben to minutter før den svenske statsministeren ble skutt og drept rett rundt hjørnet i 1986. Mannen var blant de første som sto fram som vitne til drapet, og ble selv ikke mistenkt.

P4 - 1 time siden

Vil lokke prester tilbake

Presteforeningen vil nå ha en rekrutteringskampanje for å hente utdannede teologer tilbake til presteyrket. Det vil bli behov for svært mange prester de kommende årene, men mange utdannede prester har valgt andre yrker, skriver Vårt Land. Flere steder, spesielt i distriktene, sliter kirken med å gjøre seg attraktiv.

P4 - 1 time siden

Vil ha åpne dører under rettssaken mot Berg

Advokatene til Frode Berg frykter for rettssikkerheten til den spionsiktede nordmannen dersom retten holdes for lukkede dører. Det er foreløpig usikkert når rettssaken vil holdes, men Bergs russiske advokat sier til VG at han håper det blir til høsten, og at Berg ikke må sitte i varetekt lenger enn det. Han sier videre at de vil vurdere om de vil kreve åpne dører nærmere når etterforskningen er ferdig..

P4 - 1 time siden

- Urealistisk bemanningsplan

Norsk Flygerforbund mener bemanningsplanen til Babcock som skal overta luftambulansetjenesten i Nord-Norge er urealistisk. Babcock ønsker færre piloter enn det er i tjenesten i dag og sier de vil kjøpe piloter fri fra ferie ved behov. Leder i Flygerforbundet, Yngve Carlsen, sier til Dagens Næringsliv at dette kan svekke beredskapen, mens Babcock avviser at de vil ansette for få piloter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt