E24 > Økonomi

Onsdag, 21 April, 22:17

E24 - 03 mars 21 kl. 10:59

Boligprisene fortsetter å stige – opp to prosent i februar

Mens rentene holdes kriselave og Oslo preges av boligmangel, noterer meglerbransjen nok en måned med uvanlig sterk prisutvikling..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Boligprisene, fortsetterå , stige, oppto , prosenti , februar
NRK - 03 feb. 21 kl. 11:01

Kraftig oppgang i boligprisene

Boligprisene steg med 3,2 prosent i januar, ifølge tall fra Eiendom Norge. Det er vanlig at boligprisene stiger i januar, men prisveksten denne gangen er sterkere enn ventet, ifølge E24. Boligprisene er nå 8,6 prosent høyere enn for ett år siden..

NRK - 09 april 21 kl. 09:05

Tror boligprisveksten avtar snart

Boligprisene fortsatte å stige i mars, men DNB-analytiker Kristine Aunvåg Matsen at veksten vil avta mot sommeren. Boligprisene på landsbasis gikk opp 1,2 prosent i mars, men ned 0,8 prosent i Oslo. Matsen mener dette kan være viktig å følge med på..

NRK - 03 mars 21 kl. 11:01

Kraftig oppgang i boligprisene

Boligprisene steg med 2 prosent i februar, ifølge tall fra Eiendom Norge. Boligprisene er dermed 9,7 prosent høyere enn for ett år siden. Det var en sterk oppgang over hele landet, men prisene steg mest i Oslo, Bodø og Stavanger..

NRK - 08 april 21 kl. 11:00

Sterk oppgang i boligprisene i mars

Boligprisene steg med 1,2 prosent i mars. Korrigert for sesongvariasjoner steg prisene med 1,1 prosent. Boligprisene er nå 12,5 prosent høyere enn for ett år siden..

NRK - 12 mars 21 kl. 08:58

Venter tydelig økte boligpriser

SSB anslår at boligprisene vil stige rundt 9 prosent som årsgjennomsnitt i 2021. Det kommer fram i en ny rapport. Fra april 2020 til februar i år har boligprisene steget med 11 prosent, ifølge Eiendom Norges boligprisstatistikk..

Aftenposten - 03 mars 21 kl. 11:02

Boligprisene fortsetter å stige – opp to prosent i februar

Mens rentene holdes kriselave og Oslo preges av boligmangel, noterer meglerbransjen nok en måned med uvanlig sterk….

NRK - 03 feb. 21 kl. 11:01

Boligprisene steg i januar

Boligprisene steg med 3,2 prosent i januar, viser tall fra Eiendom Norge. Korrigert for sesongvariasjoner steg prisene med 0,7 prosent..

Aftenposten - 08 april 21 kl. 10:59

Boligprisene i Norge steg 1,2 prosent i mars - nedgang i Oslo

Mars er tradisjonelt en svakere måned for boligprisene..

NRK - 08 april 21 kl. 11:21

Boligprisene faller i Oslo

Nasjonalt var det sterk oppgang i boligprisene i Norge i mars med en prisøkning på 1,2 prosent. I Oslo peker pilen motsatt vei. Der har prisene på boliger falt med 1,2 prosent.

NRK - 09 feb. 21 kl. 23:10

Riksrettssaken fortsetter i USA

56 senatorer stemte for at riksrettssaken mot Donald Trump fortsetter i Kongressen, og 44 stemte nei. Saken fortsetter onsdag klokka 12 lokal tid i Washington..

Fler nyheter fra E24

E24 - 45 minutter siden

Oljefondet om noteringsbølgen i USA: – Vi deltar litt selektivt

Det er en bølge av børsnoteringer i USA, og Oljefondet ser det som et tegn på stor optimisme i markedet. – Vi deltar, men vi deltar litt selektivt, sier nestleder Trond Grande i Oljefondet..

E24 - 1 time siden

Solberg vil ikke verne Bergen Engines. Ap åpner for delvis statlig eierskap.

Staten kan ikke ha et spesielt ansvar hver gang sikkerheten må vurderes, sier statsminister Erna Solberg om fremtiden for motorfabrikken. Arbeiderpartiets Terje Aasland åpner for at staten kan bli eier..

E24 - 2 timer siden

Oslo kommune tapte kostbar kaffekamp

Oslo kommune er i Borgarting lagmannsrett dømt til å betale flere millioner i erstatning til Selecta etter at selskapet tapte en ugyldig anskaffelsesprosess..

E24 - 2 timer siden

Skal pusse opp 127 år gammelt hotell for en kvart milliard

Etter å ha stått tomt i ett år, skal Scandic-hotellet i Holmenkollen gjennom en omfattende renovering. Prislapp: 280 millioner. – Så dyrt har vi aldri bygget om noen gang, sier gårdeier Christian Ringnes..

E24 - 2 timer siden

Tre sentrale Norwegian-profiler slutter: Tore Østby fortsetter på oppdrag

Flere nøkkelpersoner har sluttet i Norwegian de siste årene. Nå skriver også Astrid Mannion-Gibson, Tomas Hesthammer og Tore Østby seg opp på listen, men Østby har ikke forlatt Norwegian-kontoret på Fornebu for siste gang..

E24 - 3 timer siden

Medier: Krever over 400 millioner av Apple etter hackerangrep

En russisk gruppe har tatt på seg skylden for et hackerangrep mot taiwanske Quanta. Nå vil gruppen ha penger fra Apple for å slutte og publisere stjålet informasjon..

E24 - 4 timer siden

Innrømmer regelbrudd i anbudsdrama på Romerike

Nedre Romerike Avløpsselskap innrømmer regelbrudd i avlyst biogassanbud, men avviser klage fra portugisisk selskap som ble disket i siste liten..

E24 - 4 timer siden

Del av firemannsbolig gikk mer enn tre mill. over prisantydning

Leiligheten ble kjøpt for 10,8 millioner i 2016. Megleren sier de aldri hadde forventet at resultatet skulle bli så høyt..

E24 - 6 timer siden

Wall Street snur til grønt

Strømmegigantens aksje faller tungt ved inngangen til en ny handelsdag. Etter en svak start har samtlige indekser snudd til pluss..

E24 - 6 timer siden

Sverige vil bygge kraftnett raskere: Mener Norge bør gjøre det samme

Svenskene vil bygge ut kraftlinjer raskere for å kunne takle kraftig økt strømforbruk. Den norske kraftbransjen mener Norge bør gjøre det samme..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt