Bolighus total­skadd i brann

Et bolighus med flere leiligheter ble totalskadd i en brann i Bodø natt til søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Natt til søndag opplyste Nordland politidistrikt om en brann i et bolighus i Nordland. Meldingen om brannen kom inn til nødetatene like etter klokka 2.

Lenge søkte politiet etter en person, som ikke var gjort rede for. Søndag formiddag opplyser de at de har gjort rede for den siste registrerte beboeren på adressen, og at vedkommende har vært på besøk et annet sted.

- Vi vet fortsatt ikke hva som er årsaken til brannen. Politiet har åpnet etterforskning, og på nåværende tidspunkt drives det etterslokking på stedet, sa operasjonsleder Ulf Slettan til Dagbladet klokka 08.30.

Brann

Vitner har opplyst at brannen startet i en leilighet i andre etasje, fortalte operasjonsleder Remi Johansen til Dagbladet omkring klokka 05.30.

Johansen sa tidligere i natt til NTB at det ikke er mulig å gjennomsøke huset før brannen er slokket, og at det vil ta tid. Det brant fortsatt ved 4.30-tiden, men da hadde brannmannskapene brannen under kontroll.

- Bygningen vil nok brenne ned. Heldigvis er det lite vind i natt, og vindretningen er gunstig med tanke på spredning, sa Johansen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.