NRK > Nyheter

Friday, 03 April, 22:16

NRK - 22 Feb 20 kl. 19:28

Bolighus brenner i Halden

Brannvesenet har startet slukking av en boligbrann i Halden i Østfold. Det skal brenne i en firemannsbolig..
Les mer på NRK


Les mer om:
Halden

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bolighus, brenneri , Halden
NRK - 28 Dec 19 kl. 21:45

Brann i bolighus i Skien

Det brenner kraftig i et bolighus i Skien i Telemark. Politiet vet ikke om det er folk i huset..

P4 - 27 Dec 19 kl. 06:11

Brann i bolighus på Gjemnes

Det brenner i et bolighus på Gjemnes i Møre og Romsdal. En person har klart å ta seg ut av huset, det er registrert to personer på adressen. Røykdykkere søker nå etter den andre personen..

P4 - 22 Mar 20 kl. 06:59

Bolighus i full brann

Et bolighus i Elverum er overtent og brannvesenet i Innlandet jobber nå med slukking. En person er registret på adressen, men er ikke gjort rede for. Det brenner så kraftig at det ikke er mulig å ta seg inn i huset..

P4 - 22 Feb 20 kl. 20:39

Evakuert etter brann i Halden

En person er sendt til legevakt og beboerne er evakuert etter at det begynte å brenne i et to etasjes bolighus med fem leiligheter i Halden sentrum i kveld. Det er fortsatt mye røyk fra bygningen, og politiet ber beboere i området Rødsfjellet om å lukke vinduene..

NRK - 24 Dec 19 kl. 00:37

Brann i bolig i Halden

Det brenner natt til julaften i en bolig i Halden. Brannvesenet er i gang med å slukke brannen. Et nabohus er evakuert.

NRK - 28 Oct 19 kl. 04:40

Brann i bolighus i Molde

Det brenner i et bolighus i Molde. Politiet skriver på Twitter at det var «full overtenning» i huset da de kom til stedet. Alle personene som var i huset skal ha kommet seg ut, og er uskadd.

P4 - 06 Nov 19 kl. 16:21

Brann kan spre seg

Det brenner nå i en enebolig Halden. Det er ikke klart om det befinner seg personer inne i huset. Det er kraftig røykutvikling på stedet og fare for spredning til andre bygg, opplyser Øst politidistrikt.

NRK - 22 Feb 20 kl. 20:46

Bekymret for brann i Halden

Brannvesenet har ennå ikke kontroll over brannen i et bolighus i sentrum av Halden. Politiet er bekymret at brannen skal spre seg til hus i nærheten. En kvinne måtte til legevakt med lettere røykskader.

NRK - 06 Nov 19 kl. 16:34

Kraftig brann i enebolig i Halden

Store styrker fra nødetatene har rykket ut til en enebolig som brenner i Halden. Ifølge politiet er det kraftig røykutvikling på stedet og fare for spredning til andre bygg. Det er ikke kjent om deter personer i bygget, skriver politiet på Twitter..

NRK - 24 Dec 19 kl. 01:28

Ikke folk i huset i Halden

Det brenner fortsatt kraftig i et hus i Halden. Huset var under oppføring da det begynte å brenne natt til julaften. Det er ikke folk i huset, opplyser innsatsleder Arve Hermansen i Øst politidistrikt.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Portforbud for unge tyrkere

Som del av nye koronatiltak i Tyrkia, bes alle under 20 år om å holde seg inne. Samtidig blir det ulovlig for kjøretøy å forlate eller ankomme 31 byer, inkludert Istanbul og Ankara. Det blir også påbudt å bruke ansiktsmasker på markeder og butikker..

NRK - 15 minutter siden

Sveriges regjering ber om økt makt

Den svenske regjeringen jobber med en ny lov for at de skal kunne iverksette koronatiltak raskere, melder Expressen. Loven skal gi mer makt til regjeringen, slik at de kan ta beslutninger om koronatiltak uten at det skal gå gjennom Riksdagen..

NRK - 30 minutter siden

New York-ordfører om korona

NRK - 1 time siden

Høyeste antall døde på én dag

Ni personer har dødd som følge av covid-19 i Norge i dag. Dette er det så langt høyeste antallet døde registrert på én dag..

NRK - 1 time siden

Russland stanser alle flyvninger

Russland stanser alle flyvninger inn og ut av landet fra midnatt, melder Reuters. Det betyr at russere som vil hjem og utlendinger som vil ut ikke kan reise, med mindre de fyller ut et skjema som ifølge myndighetene gjøres tilgjengelig lørdag..

NRK - 1 time siden

588 døde på franske sykehus

Det siste døgnet har 588 personer dødd av covid-19 på franske sykehus, opplyser landets helsemyndigheter ifølge France24. I tillegg rapporteres det om ytterligere 532 dødsfall på sykehjem. Totalt har 6507 dødd av covid-19 i landet..

NRK - 2 timer siden

Sier nei til påskeåpne butikker

Fylkesmannen i Oslo og Viken har avslått Oslo kommunes søknad om utvidede åpningstider for butikker i påsken, skriver VG. Tidligere fredag sendte kommunen en søknad om å få ha åpne dagligvarebutikker og apotek i påsken..

NRK - 2 timer siden

Rundt 500 utskrevet i Danmark

Av de 1173 personene med covid-19 som har blitt lagt inn på danske sykehus, har rundt halvparten blitt skrevet ut, opplyser danske helsemyndigheter. Fredag er 517 smittede personer på sykehus..

NRK - 2 timer siden

Over tusen nye dødsfall i Frankrike

Antall døde av covid-19 har økt fra 5387 i går til 6507 i dag i Frankrike, ifølge Reuters. Dette er dødsfall registrert på sykehus og sykehjem..

NRK - 2 timer siden

400 Vy-ansatte permitteres

400 ansatte i Vy har i dag fått permitteringsvarsel. – Uten kunder og billettinntekter, er inntektstapet så stort at vi ser oss nødt til å permittere stadig flere medarbeidere, sier konsernsjef Geir Isaksen i Vy i en pressemelding..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt