NRK > Nyheter

Søndag, 18 April, 22:05

NRK - 09 jan. 21 kl. 06:49

Boligbrann på Ølensvåg

Nødetatene i Sør-Vest fikk lørdag morgen melding om brann i en enebolig på Ølensvåg i Vindafjord kommune. Beboere i huset skal ha kommet seg ut, opplyser politiet i Sør-Vest på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sør-Vest, Vindafjord, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Boligbrann, Ølensvåg
NRK - Igår: 11:53

Oljeutslipp i Vindafjord

I løpet av natten har det vært et oljeutslipp fra en oljetank i ved Ølensvåg i Vindafjord i Rogaland, melder politiet. Det er anslått at omtrent 600 liter hydraulikkolje har lekket ut i sjøen, og det jobbes nå med å suge opp oljen..

NRK - 27 jan. 21 kl. 02:42

Boligbrann i Arendal

Nødetatene rykket ut til en boligbrann i Arendal natt til onsdag. Tre personer kom seg ut av huset, og blir undersøkt av helsepersonell på stedet. Det skal ikke være flere personer i huset, skriver politiet i Agder på Twitter..

NRK - 03 feb. 21 kl. 13:04

Person savnet etter boligbrann

En person i 60-årene er savnet etter en boligbrann på Dønna i Nordland, opplyser politiet. Huset er nedbrent. En personbil på tomta er også utbrent.

NRK - 18 feb. 21 kl. 05:20

Boligbrann i Nittedal

Nødetatene har rykket ut til melding om boligbrann/røykutvikling i Nittedal. Beboere skal være ute av boligen, melder politiet i Øst på Twitter..

NRK - 19 feb. 21 kl. 00:44

Boligbrann i Nittedal

Nødetater har rykket ut til en boligbrann i Nittedal. Det skal være samme bolig som brant i går, melder politiet i Øst på Twitter. Beboere på adressen skal være i sikkerhet, og brannvesenet er i gang med slukking..

NRK - 11 mars 21 kl. 22:33

Boligbrann i Stavanger

Nødetatene i Stavanger har fått melding om en boligbrann. Det skal være mye røyk i området. Alle beboere skal ha kommet seg ut av huset, melder politiet i Sør-Vest på Twitter..

NRK - 14 mars 21 kl. 06:52

Boligbrann i Vikhamar

Nødetatene rykket ut til en boligbrann i Vikhamar søndag morgen. Fire personer som hører til boligen kom seg ut av boligen, og fremstår som uskadd, melder politiet i Trøndelag på Twitter. Brannen er slukket..

NRK - 04 april 21 kl. 01:00

Boligbrann i Verdal

Nødetatene har rykket ut til boligbrann i Verdal. En familie på fem skal ha kommet seg ut av bygningen, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 05 april 21 kl. 02:52

Boligbrann i Bodø

Det er meldt om boligbrann ved Mørkved i Bodø. Alle beboere er evakuert, og brannvesenet jobber på stedet, melder politiet i Nordland..

NRK - 21 jan. 21 kl. 18:14

Omkommet etter brann

En person ble funnet omkommet etter en boligbrann i Nes kommune på Romerike torsdag ettermiddag. Nærmeste pårørende er varslet. Politiet bekrefter dette til Romerikes blad..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Macron og Johnson ut mot superliga

Frankrikes president Emmanuel Macron og Storbritannias statsminister Boris Johnson går begge ut mot planene om en europeisk superliga i fotball. Toppklubber fra England, Spania og Italia truer med å stifte en serie i stedet for Uefas Mesterliga..

NRK - 45 minutter siden

Sveitsarar vil kjøpa Bergen Engines

Det sveitsiske selskapet Business Creation Investments AG vil kjøpa Bergen Engines, skriv BT/E24. Dei la inn bud på fabrikken i fjor, men vart slått av TMH. Konsernsjef Gerry van der Sluys har sendt brev til næringsminister Iselin Nybø om interessa..

NRK - 1 time siden

Ber om samlingsregjering i Israel

Sentrumspartiet Yesh Atid vil ha en nasjonal samlingsregjering i Israel. Partileder Yair Lapid sier til AFP at partiene må vinne folkets tillit på nytt. Benjamin Netanyahu prøver å danne en ny regjering samtidig som han er tiltalt for korrupsjon..

NRK - 1 time siden

Ytre høyre demonstrerte i Lisboa

Flere tusen mennesker fra hele Portugal demonstrerte i hovedstaden Lisboa mot et forslag om å forby det ytterliggående høyrepartiet Chega. Motstanderne mener Chegas rasistiske utspill, som å sette romfolk i egne koronaleire, bryter med grunnloven..

NRK - 1 time siden

Soldater satt inn mot etnisk uro

Hæren i Etiopia sier at soldater blir satt inn for å stanse en blodig konflikt mellom de to største etniske gruppene i landet. Flere enn 300 ble drept i Amhara-regionen i mars i kamper mellom væpnede menn fra amhara- og omoro-folkene..

NRK - 1 time siden

Russland utviser 20 tsjekkere

Russland utviser 20 tsjekkiske diplomater fra landet. De må forlate landet i løpet av morgendagen, melder RIA. Reaksjonen kommer etter at Tsjekkia i går utviste 18 russere de sier er agenter, og var knyttet til sabotasje på et militært lager i 2014..

NRK - 2 timer siden

Dødsulykke etterforskes

Dødsulykka på fiskebåten utenfor Tromsø skjedde i forbindelse med arbeid på dekk. Det opplyser operasjonsleder i politiet, Karl-Erik Thomassen. Båten er fortsatt ikke kommet til kai.

NRK - 1 time siden

11 drept i ny togulykke

11 mennesker mistet livet og 98 ble skadet i en togulykke i Toukh i Egypt i dag. Det opplyser helsedepartementet i landet. Dette er den andre alvorlige togulykken på få uker i Egypt , der jernbanenettet og togene er dårlig vedlikeholdt..

NRK - 1 time siden

Drapsmann i Austin på frifot

Politiet i Austin, Texas, sier at den mistenkte for tre drap trolig ikke utgjør fare for andre. På Twitter skriver politiet at skytingen skjedde i et leilighetsbygg, og trolig var knyttet til en familiesituasjon..

NRK - 1 time siden

Halvparten av USAs voksne vaksinert

Halvparten av alle amerikanere over 18 år har fått minst én dose koronavaksine. I alt 84 millioner mennesker i USA er fullvaksinert, mens 46 millioner har fått én av to doser. Til uka ventes det at vaksinen fra Johnson&Johnson tas i bruk igjen, melder AP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt