NRK > Nyheter

Friday, 22 November, 02:50

NRK - 24 Jul 19 kl. 13:51

Boeing tapte 2,9 milliarder dollar

Flyprodusenten Boeing tapte 2,9 milliarder dollar i andre kvartal i år, skriver AFP. Dette kommer som følge av problemene med Boeings 737 Max-fly som har stått på bakken siden to dødelige flykrasj. Tapet er det største Boeing noen gang har opplevd..
Les mer på NRK


Les mer om:
Boeing, AFP, Boeings, Max

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Boeing, tapte, 2,9, milliarder, dollar
P4 - 24 Jul 19 kl. 15:07

Milliardtap for Boeing

Den amerikanske flyprodusenten Boeing tapte 29 milliarder kroner i andre kvartal. Det kraftige underskuddet kommer etter at de forrige uke varslet at de antakeligvis må betale tilbake 42 milliarder kroner til kunder som har tapt penger på at deres 737 Max fly står på bakken etter de to flyulykkene..

Hegnar.no - 06 Jun 19 kl. 10:59

Boeing kan miste kjempeordre i Kina

Boeing kan bli rammet hardt av handelskrigen. Risikerer å miste kjempeordre på 30 milliarder dollar, tilsvarende 260 milliarder kroner..

P4 - 22 May 19 kl. 06:37

Enke saksøker Boeing

En fransk enke saksøker flyprodusenten Boeing for 2,4 milliarder kroner etter at mannen hennes døde da 737 Max 8-flyet styrtet i Etiopia i mars. Flystyrten kostet 157 mennesker livet.Ulykken var den andre med flytypen på få måneder.

NRK - 23 Oct 19 kl. 14:35

Inntektsfall for Boeing

Flyprodusenten Boeing har hatt et kraftig inntektsfall i tredje kvartal. Inntekten er halvert til 1,2 milliarder kroner. Dette er en nedgang på 51 prosent sammenlignet med samme periode i fjor..

E24 - I førrgår: 09:27

Boeing selger 737 Max-fly verdt 53,8 milliarder

Ulykkesflyet 737 Max har ikke vært flyselskapenes mest ettertraktede flymodell i år, men tirsdag har Boeing fått inn flere ordrer..

NRK - 22 May 19 kl. 02:53

Saksøker Boeing etter flykrasj

En fransk kvinne saksøker flyprodusenten Boeing for 2,4 milliarder kroner - en brutto dagsinntekt for selskapet i 2018, ifølge CNN. Ektemannen hennes omkom da et 737 Max fly styrtet på vei fra Addis Abeba til Nairobi..

P4 - 20 May 19 kl. 08:15

Ryanair vil kreve Max-erstatning

Ryanair vil kreve erstatning av Boeing for problemene med Max-flyene. Varselet kom da flyselskapet leverte sitt svakeste overskudd på fire år i dag. 1,02 milliarder euro var resultatet for første kvartal, ned fra 1,45 milliarder til samme tid i fjor.

P4 - 15 Jul 19 kl. 23:37

Har byttet navn på Boeing-fly

Ordet «MAX» er borte fra Ryanairs Boeing-fly. Nye bilder viser at Boeing har byttet navn på den ulykkesutsatte flymodellen Boeing 737 Max-8. Flyene ble satt på bakken i vår etter to ulykker med flytypen der det i begge tilfellene var en feil med datasystemet ombord..

NRK - 23 Oct 19 kl. 09:59

Boeing-sjef avskjedighet

Flyprodusenten Boeing har avskjediget selskapets kommersielle direktør i forbindelse med problemene med Boeing 737 Max-flyene, melder Sky News..

Aftenposten - 24 Apr 19 kl. 21:17

Norwegian enige med Boeing om utsettelse av levering av 14 MAX-fly

Norwegian har kommet til enighet med Boeing om å utsette leveringen av 14 fly av typen 737 MAX. Norwegian får også utsatt Airbus-kjøp for 3 milliarder dollar..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Reddet 90 mennesker i Middelhavet

Det norskeide skipet Ocean Viking har reddet ytterligere 90 mennesker fra en gummibåt fra havsnød i Middelhavet. Dermed befinner det seg 215 reddede personer på skipet. De har blitt plukket opp i løpet av de siste tre dagene..

NRK - 1 time siden

Får 26 ganger mer i bidrag

I den britiske valgkampens første uke har Det konservative partiet dratt inn 5,7 millioner pund, om lag 67 millioner norske kroner, i valgkampbidrag. På samme tid har opposisjonspartiet Labour samlet inn 218.500 pundi, følge valgkommisjonen..

NRK - 2 timer siden

Tallet på døde stiger etter angrep

Tallet på døde soldater er oppjustert til 43 etter at ekstremister angrep soldater i Mali mandag, opplyser militære kilder. Soldater fra Mali og Niger ble angrepet nær byen Tbankort mens de var på patrulje. Angriperne blir omtalt som terrorister..

NRK - 2 timer siden

Opprørspoliti mot begravelsesfølge

Boliviansk opprørspoliti brukte tåregass for å spre tusenvis av mennesker som fulgte fem døde demonstranter til graven i hovedstaden La Paz torsdag. De fem var blant de åtte som ble drept i sammenstøt mellom demonstranter og politi..

NRK - 3 timer siden

Kritiske til å nekte kroanbrenning

Både professor Eivind Smith og fagdirektør Anine Kierulf reagerer på politidirektørens ordre om å nekte brenning av religiøse symboler. Politiet bekrefter overfor Filter at ordren var basert på straffelovens paragraf 185 om hatefulle ytringer..

NRK - 4 timer siden

Når ikke antibiotikamål

Helsevesenet når ikke målet om en reduksjon på 30 prosent i antibiotikabruken innen 2020. Det viser en rapport fra Helsedirektoratet, skriver NTB. Siden 2012 har bruken av antibiotika gått ned med 24 prosent...

NRK - 4 timer siden

Store demonstrasjoner i Colombia

Over hundre tusen mennesker i Colombia deltok torsdag i demonstrasjoner mot president Ivan Duque og hans økonomiske politikk. De protesterte blant annet mot økt økonomisk ulikhet og regjeringens angivelige planer om å heve pensjonsalderen..

NRK - 4 timer siden

«Hvaldimir» har flyttet sørover

Hvithvalen «Hvaldimir» som i forrige måned forlot havna i Hammerfest, har dukket opp i Sørkjosen i Nordreisa i Troms, skriver iFinnmark. Den tamme hvalen dukket først opp utenfor Rolfsøya i Finnmark i slutten av april..

NRK - 5 timer siden

Kaller tiltalen et kuppforsøk

Israels fungerende statsminister Benjamin Netanyahu kaller korrupsjonstiltalen mot ham for et kuppforsøk, og sier han ikke vil gå av. Den israelske riksadvokaten kunngjorde i dag at det er tatt ut tiltale for bestikkelser, svindel og tillitsbrudd..

NRK - 6 timer siden

Bloomberg har registrert seg

Milliardær og tidligere New York-ordfører Michael Bloomberg (77) har registrert seg for å delta i Demokratenes nominasjonskamp foran presidentvalget i USA neste år. Han har likevel ennå ikke bestemt seg for om han skal delta..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt