P4 > Nyheter

Monday, 25 May, 16:34

P4 - 03 Jul 19 kl. 18:37

Boeing gir penger til etterlatte

Flyprodusenten Boeing gir bort 100 millioner dollar til etterlatte og deres lokalsamfunn etter to flyulykker.
I oktober styrtet et Boeing 737 MAX 8- fly i Indonesia og få måneder senere styrtet et fly av samme typen i Etiopia. totalt 346 mennesker ble drept i de to ulykkene.
I en pressemelding skriver flyprodusenten at de beklager det tragiske tapet av liv i begge ulykkene..
Les mer på P4


Les mer om:
Boeing, MAX, Indonesia, Etiopia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Boeing, gir, penger, til, etterlatte
NRK - 03 Jul 19 kl. 17:55

Boeing gir penger til etterlatte

Boeing skal gi bort 100 millioner dollar til etterlatte og samfunnene som har blitt rammet etter at to av deres 737-fly har styrtet det siste året. Ulykkene skjedde i henholdsvis Indonesia og Etiopia og kostet totalt 346 mennekser livet..

P4 - 15 Jul 19 kl. 23:37

Har byttet navn på Boeing-fly

Ordet «MAX» er borte fra Ryanairs Boeing-fly. Nye bilder viser at Boeing har byttet navn på den ulykkesutsatte flymodellen Boeing 737 Max-8. Flyene ble satt på bakken i vår etter to ulykker med flytypen der det i begge tilfellene var en feil med datasystemet ombord..

NRK - 23 Oct 19 kl. 09:59

Boeing-sjef avskjedighet

Flyprodusenten Boeing har avskjediget selskapets kommersielle direktør i forbindelse med problemene med Boeing 737 Max-flyene, melder Sky News..

NRK - 19 May 19 kl. 02:28

Boeing erkjenner programvarefeil

Programvareoppdateringen for 737 MAX-flyene som Boeing har fullført, var knyttet til mangler ved simulatorene der pilotene lærte å manøvrere flyet. Det opplyser flyprodusenten Boeing i en uttalelse lørdag..

P4 - 24 Jul 19 kl. 15:07

Milliardtap for Boeing

Den amerikanske flyprodusenten Boeing tapte 29 milliarder kroner i andre kvartal. Det kraftige underskuddet kommer etter at de forrige uke varslet at de antakeligvis må betale tilbake 42 milliarder kroner til kunder som har tapt penger på at deres 737 Max fly står på bakken etter de to flyulykkene..

NRK - 23 Mar 19 kl. 20:42

Boeing med oppdatering

En programvareoppdatering for flytypen Boeing 737 MAX 8 er klar til å rulles ut, ifølge nyhetsbyrået AFPs kilder i bransjen. Oppdateringen er ennå ikke godkjent av den amerikanske luftfartsmyndigheten FAA, som har gitt Boeing frist til april..

NRK - 27 Mar 19 kl. 19:38

Boeing presenterte sikkerhetstiltak

I en høring om sikkerheten på Boeing 737 MAX-8 fly kom det frem at Boeing kommer med ulike tiltak for å bedre flysikkerheten. Blant annet vil de ha en standard sikkerhetsfunksjon som kanskje kunne ha forhindret flystyrten i Etiopia og Indonesia..

NRK - 11 Mar 19 kl. 03:06

Boeing utset flylansering

Flyselskapet Boeing utset lanseringa av det nye flyet Boieng 777x som skulle kome i onsdag. Det skjer etter at eit Boeing-fly av typen 737 Max 8 styrta i Etiopia søndag. Ingen av dei 157 ombord overlevde..

NRK - 12 Jul 19 kl. 02:53

Bytter ut 737-Max-sjef

Boeing har utnevnt en ny sjef for flytypen 737-Max. Det melder Reuters, som har fått tilgang til et notat fra produsenten Boeing. Mark Jenks, som har jobbet i Boeing i 36 år, overtar som sjef..

P4 - 31 Oct 19 kl. 06:50

Boeing setter fly på bakken

Flyprodusenten Boeing setter 50 fly på bakken verden over. Årsaken er ifølge nyhetsbyrået AFP at det er sprekker i flyene. Sprekkene skal være oppdaget i en del som kobler flykroppen til vingen på enkelte Boeing 737-fly..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Island åpner treningssentre

Island åpner nå landets treningssentre igjen, med halv kapasitet. I tillegg åpner de også barer og restauranter med opptil 200 gjester. Dermed nærmer landet seg full gjenåpning etter koronakrisen.

P4 - 45 minutter siden

Nedgang i smittsomme sykdommer

Under de 14 første dagene i mai er det rapportert inn 61 prosent færre smittsomme sykdommer i Norge, når man ser bort fra korornaviruset. Det kommer fem i en rapport fra Folkehelseinstituttet. Blant annet har mat- og vannbårne infeksjoner som E.

P4 - 30 minutter siden

Trolig ingen avklaring om Tangen onsdag

Norges Bank sier det er lite sannsynlig at det kommer en offentlig avklaring om ansettelsen av Nicolai Tangen som oljefondsjef onsdag. Det skriver de i en mail til VG. Norges Banks hovedstyre skal etter planen behandle ansettelsesavtalen onsdag, og den vil bli offentliggjort etter at den er signert.

P4 - 1 time siden

Nå må du ha legeerklæring for fravær

Fra 1. juni må du igjen ha legeerklæring ved lengre fravær. Under koronakrisen kunne du bruke egenmelding de første 16 dagene av sykefraværet, men nå som smittesituasjonen er endret fjernes denne retten.

P4 - 1 time siden

Nye dødsfall i Danmark og Finland

Det siste døgnet er det kun registrert ett dødsfall relatert til koronaviruset i Danmark, og talle på nye smittede er det laveste på 73 dager. Totalt er 563 døde som følge av viruset i landet. Også i Finland er det kun registrert ett dødsfall knyttet til korona det siste døgnet.

P4 - 1 time siden

22-åring dømt for knivvold

En 22 åring er dømt til 1 års fengsel for å ha knivstukket en 16 år gammel gutt i Sandnes i fjor. 22-åringen ble tiltalt for drapsforsøk, men han har hele tiden nektet for at han forsøkte å drepe. Og det ble han hørt på han ble frifunnet for drapsforsøk, men dømmes for å ha påført grov kroppsskade ved bruk av kniv.

P4 - 1 time siden

Ikke noe straffbart rundt demningsbrudd

Statsadvokaten mener det ikke var noe straffbart forhold som lå bak demningsbristen som førte til evakuering og stenging av E39 i Bergen sommeren 2018. Politiet mener Bergen kommune og Multiconsult burde straffes med 300.000 kroner for fremkalling av fare for allmennheten.

P4 - 10 timer siden

Alpin-VM utsettes trolig

Alpin-VM, som etter planen skal arrangeres i Cortina d'Ampezzo i Italia i februar neste år, vil mest sannsynlig bli utsatt til 2022 på grunn av koronautbruddet. Det italienske skiforbundet vil i dag foreslå en utsettelse til mars 2022 overfor Det internasjonale skiforbundet, melder TV-kanalen Rai. Det betyr i så fall at VM først finner sted etter at vinter-OL i Beijing er gjennomført.

P4 - 1 time siden

Varsler kamp mot lønnstyveri

Regjeringen skjerper kampen mot kriminelle arbeidsgivere. Det er klart etter et toppmøte med flere statsråder og partene i arbeidslivet om arbeidslivskriminalitet i dag. Et av tiltakene er en ny lov som skal sikre at lønn, pensjon, feriepenger og ytelser faktisk går til arbeidstakere.

P4 - 1 time siden

NRK har fått mange klager etter id-sending

NRK har fått tilsendt mange klager etter gårsdagens id-sending. Totalt så 306.000 seere fikk med seg den direktesendte sendingen Festen etter fasten.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt