NRK > Nyheter

Fredag, 26 Februar, 04:34

NRK - 18 nov. 20 kl. 13:25

Boeing 737 Max får grønt lys

Boeing 737 Max har fått grønt lys etter nesten to år på bakken. Det melder NTB. Flyene ble satt på bakken over hele verden i mars 2019 etter to ulykker hvor 346 personer mistet livet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Max, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Boeing, 737, Maxfår , grønt, lys
Aftenposten - 18 nov. 20 kl. 08:32

Boeing 737 Max ventes å få grønt lys etter nesten to år på bakken

Amerikanske luftfartsmyndigheter er onsdag ventet å godkjenne Boeing 737 Max for flyvning igjen etter nesten to år på bakken..

NRK - 18 des. 20 kl. 23:43

Ny flyrapport om Boeing 737 Max

Amerikanske luftfartsmyndigheter mener at Federal Aviation Administration og Boeing har forsøkt å dekke over viktig informasjon som kan ha bidratt til to alvorlige flyulykker med 737 Max-fly, viser en ny rapport som ble lagt frem fredag..

E24 - 21 des. 20 kl. 05:15

Boeing 737 Max kan få gjenoppta flyginger i Europa på nyåret

EUs byrå for flysikkerhet (Easa) sier Boeing 737 Max nå er trygt å fly med. Flyet kan dermed trolig gjenoppta flyginger i Europa på nyåret..

E24 - 10 feb. 21 kl. 11:20

Ethiopian Airlines vil fly 737 Max igjen – to år etter ulykken

Snart to år etter den fatale Ethiopian Airlines-ulykken planlegger det etiopiske flyselskapet å ta i bruk 737 Max-flyene igjen. Alle Max-flyene ble satt på bakken etter flere ulykker..

E24 - 20 nov. 20 kl. 09:18

Kina opprettholder forbud mot Boeings 737 MAX-fly

Kinesiske luftfartsmyndigheter vil fortsatt ikke gi klarsignal for den omstridte modellen Boeing 737 MAX, til tross for at USA har opphevet flyforbudet..

E24 - 09 des. 20 kl. 14:00

Boeing 737 Max tilbake i lufta

Mer enn 20 måneder etter at Boeings 737 Max-fly ble satt på bakken etter to fatale ulykker, var et fly onsdag tilbake i lufta over Brasil..

Aftenposten - 29 des. 20 kl. 16:51

737 Max settes i trafikk igjen i USA

Et Boeing 737 Max-fly tar igjen av med passasjerer om bord i USA. Tirsdagens tur blir den første i landet siden flyene ble satt på bakken etter to dødsulykker..

E24 - 19 jan. 21 kl. 12:15

EU planlegger å gi Boeing 737 Max tommelen opp neste uke

Etter nesten to år på bakken får Boeings 737 Max-fly trolig godkjenning fra EUs luftfartstilsyn neste uke. Godkjenningen vil også gjelde i Norge..

NRK - 17 feb. 21 kl. 19:28

Boeings 737 MAX på vingene igjen

Etter å ha blitt satt på bakken i 22 måneder, har et fly av typen Boeing 737 MAX igjen tatt av fra en europeisk flyplass, skriver Afp. Flyet tok av fra Brussel og forsatte videre til Spania..

NRK - 27 jan. 21 kl. 12:28

Grønt lys for 737-MAX i Europa

Boeings 737 MAX-fly får grønt lys til å fly i Europa, opplyser EUs byrå for flysikkerhet, ifølge Reuters..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

17 drept da USA bombet mål i Syria

17 soldater ble drept da det amerikanske forsvaret torsdag utførte luftangrep mot bygninger som hører til en iranskstøttet milits i Syria, melder Reuters. Det er det første angrepet som er beordret av president Joe Biden..

NRK - 1 time siden

Brann i enebolig i Bergen

Nødetatene rykket natt til fredag ut til brann i en enebolig i Fana i Bergen. Det skal ikke være fare for spredning. Beboerne i huset er gjort rede for, opplyser Vest politidistrikt.

NRK - 2 timer siden

Børsfall i Tokyo etter fallet i USA

Nikkei-indeksen falt med mer enn 3 prosent i tidlig handel fredag, mens den bredere Topix-indeksen var ned litt over 2 prosent. Nedgangen knyttes til stigende obligasjonsrenter som utløste et børsfall i USA og frykt for inflasjon..

NRK - 3 timer siden

USA har bombet iranske mål i Syria

Det amerikanske forsvaret utførte torsdag luftangrep mot bygninger som hører til en iranskstøttet milits i Syria, melder Reuters. Angrepet kommer etter flere rakettangrep mot amerikanske mål i Irak, opplyser to kilder til nyhetsbyrået..

NRK - 4 timer siden

551 koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 551 nye koronatilfeller i Norge. Det viser nye tall fra Folkehelseinstituttet ved midnatt natt til fredag. Det er 210 flere enn dagen før..

NRK - 4 timer siden

547 koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 547 nye koronatilfeller i Norge. Det viser nye tall fra Folkehelseinstituttet ved midnatt natt til fredag. Det er 206 flere enn dagen før..

NRK - 4 timer siden

Brann med spredningsfare i Narvik

Det brenner i et rekkehus i Arbeiderveien i Narvik. Det er fare for spredning, melder politiet i Nordland på Twitter. Nødetatene er på vei til stedet..

NRK - 5 timer siden

Fire personer omkom i Sverige

Fire personer er bekreftet omkommet etter å ha fått gjennom isen på vannet Vallsjön utenfor Sävsjö i Småland. Det opplyser politiet til nyhetsbyrået TT. Politiet fikk melding om ulykken klokken 18.

NRK - 6 timer siden

Flere personer evakuert etter ras

Flere personer er evakuert etter et jordras i Halden sentrum torsdag kveld. Ingen personer er skadet. Raset er trolig forårsaket av pågående grunnarbeid, melder politiet..

NRK - 6 timer siden

Jordras i Halden

Det har gått et jordras ved bybrua i Halden sentrum. Deler av området er sperret av for gående og trafikk. Politiet har ingen indikasjoner på det er fare for personer og bygninger.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt