NRK > Nyheter

Saturday, 30 May, 19:45

NRK - 11 Mar 19 kl. 14:55

Boeing-aksjen falt på børsen

Boeings aksjer falt med 11,7 prosent etter fem minutters handel på børsen mandag. Det skjedde etter at et av selskapets sine fly fra Ethiopian Airlines styrtet kort tid etter avgang fra Addis Abeba søndag. 157 mennesker har mistet livet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ethiopian Airlines, Addis Abeba

Dele artikeln

37 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Boeing-aksjen, falt, børsen
NRK - 11 Mar 19 kl. 21:44

Boeing-aksjen falt etter flystyrt

Aksjeverdien til den amerikanske flyprodusenten Boeing falt med 5 prosent på Wall Street etter flystyrten i Etiopia. Boeing har produsert ulykkesflyet, som er av typen 737 MAX 8. Alle de 149 passasjerene og besetningen på åtte mistet livet..

E24 - 09 Jan 20 kl. 18:16

Hevder fly ble skutt ned – Boeing-aksjen stiger

Etter at et Boeing 737–800-fly fra Ukraine International Airlines krasjet kort tid etter avgang fra Teheran onsdag, falt Boeing-aksjen 1,74 prosent på Wall Street..

Hegnar.no - 13 Mar 19 kl. 10:10

Boeing barbert med 358 mrd kroner

Boeing gikk på en ny smell på New York-børsen tirsdag. Siden flystyrten i Etiopia har aksjen falt 11 prosent. Siden 1.

NRK - 06 Nov 19 kl. 10:44

Norwegian raser på børsen

Norwegian-aksjen faller kraftig på børsen etter tirsdagens nyhet om at selskapet måtte hente inn nye milliarder. På onsdag falt Norwegian-aksjen rundt 8,5 prosent på Oslo Børs sammenlignet med sluttkursen tirsdag..

P4 - 12 Jul 19 kl. 17:24

Norwegian opp på børsen

Norwegian gikk opp på børsen igjen i dag, etter kursfallet i går. Norwegian-aksjen steg med 9,8 prosent etter nyheten om at selskapet er i samtaler med en aktør om en økonomisk samarbeidsavtale. I går, på samme dag som konsernsjef Bjørn Kjos varslet at han går av, falt aksjen med 12,6 prosent..

Dagbladet - 29 Jan 19 kl. 09:17

Norwegian-aksjen stuper på børsen

Norwegian-aksjen falt rundt 30 prosent etter at Oslo Børs åpnet tirsdag..

Aftenposten - 29 Jan 19 kl. 09:07

Norwegian-aksjen stuper på børsen

Norwegian-aksjen falt rundt 25 prosent etter at Oslo Børs åpnet tirsdag..

NRK - 12 Nov 18 kl. 23:51

USA-børser i fall

Industriindeksen Dow Jones på New York-børsen falt 2,3 prosent mandag. Den bredere sammensatte S&P 500-indeksen gikk ned 2 prosent. Den teknologitunge Nasdaq-børsen falt med 2,8 prosent.

E24 - 19 Jul 19 kl. 09:09

Norwegian-aksjen flyr opp  etter Boeing-nyhet

Torsdag varslet Boeing at det har satt av titalls milliarder for å betale flyselskapene som er rammet av Max-problemene. Det sender Norwegian opp på Børsen fredag..

NRK - 19 Oct 19 kl. 01:31

Boeing-kursen falt

Kursen på aksjer i Boeing falt fredag etter at det ble kjent at flyselskapets sjefsflyver i 2016 uttrykte tvil om styringssystemet i 373 MAX-flyene i en intern melding. Systemet er siden knyttet til to flystyrter som kostet 346 mennesker livet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 11 timer siden

18 tidligere klager mot betjenten

Politimannen som er pågrepet for drapet på George Floyd i Minneapolis har fått mange klager tidligere. Det opplyser politiet i Minneapolis, som sier han har mottatt 18 klager. Det er ikke kjent hva disse klagene gikk ut på, ifølge CNN..

NRK - 45 minutter siden

En person funnet livløs i sjøen

En person er funnet livløs i sjøen etter at en båt gikk på grunn utenfor Florø, opplyser politiet. De fikk melding om at båten hadde gått på grunn kl. 1735 lørdag ettermiddag, og ifølge politet var det kun en person ombord i båten..

NRK - 1 time siden

Båt på grunn ved Årebrot

En båt har gått på grunn ved Krespinusholmen nord for Florø. Redningsmannskap er på vei til stedet. Politiet fikk melding om hendelsen 17.

NRK - 1 time siden

Frp ønsker bompengefri sommer

Fremskrittspartiet forhandler med regjeringen om revidert budsjett og den tredje krisepakken. Et av Frps krav er at det ikke kreves inn bompenger på riksveiene i sommer, mellom 1. juli og skolestart.

NRK - 1 time siden

Minnesota mobiliserer nasjonalgarde

Minnesota-guvernør Tim Walz har lørdag beordret full mobilisering av delstatens nasjonalgarde. 2.500 soldater blir utplassert.

NRK - 12 timer siden

Unntakstilstand i Georgia

Delstaten Georgia i USA erklærer unntakstilstand på grunn av demonstrasjonene etter dødsfallet til George Floyd. Det melder Georgias guvernør, Brian Kemp, på Twitter..

NRK - 1 time siden

Tyrkia lemper på restriksjoner

Mandag begynner Tyrkia en gradvis gjenåpning av landet. Enkelte innenlandsflygninger starter igjen, og kafeer, restauranter, parker og museer får åpne. Det inkluderer Istanbuls berømte Store Basar, melder nyhetsbyrået DPA..

NRK - 1 time siden

111 nye koronadødsfall i Italia

Det er registrert 111 nye dødsfall som følge av covid-19 i Italia det siste døgnet, opplyser myndighetene lørdag. Antallet bekreftede koronadødsfall i landet er nå oppe i 33.340..

NRK - 2 timer siden

SpaceX forbereder oppskyting

NRK - 2 timer siden

Britisk sport får starte 1. juni

Fra mandag 1. juni åpnes det igjen for sportsarrangementer i Storbritannia. Det skjer uten publikum og i tråd med myndighetenes smittevernregler.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt