NRK > Nyheter

Friday, 15 November, 10:55

NRK - 11 Mar 19 kl. 14:55

Boeing-aksjen falt på børsen

Boeings aksjer falt med 11,7 prosent etter fem minutters handel på børsen mandag. Det skjedde etter at et av selskapets sine fly fra Ethiopian Airlines styrtet kort tid etter avgang fra Addis Abeba søndag. 157 mennesker har mistet livet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ethiopian Airlines, Addis Abeba

Dele artikeln

37 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Boeing-aksjen, falt, børsen
NRK - 11 Mar 19 kl. 21:44

Boeing-aksjen falt etter flystyrt

Aksjeverdien til den amerikanske flyprodusenten Boeing falt med 5 prosent på Wall Street etter flystyrten i Etiopia. Boeing har produsert ulykkesflyet, som er av typen 737 MAX 8. Alle de 149 passasjerene og besetningen på åtte mistet livet..

Hegnar.no - 13 Mar 19 kl. 10:10

Boeing barbert med 358 mrd kroner

Boeing gikk på en ny smell på New York-børsen tirsdag. Siden flystyrten i Etiopia har aksjen falt 11 prosent. Siden 1.

NRK - 06 Nov 19 kl. 10:44

Norwegian raser på børsen

Norwegian-aksjen faller kraftig på børsen etter tirsdagens nyhet om at selskapet måtte hente inn nye milliarder. På onsdag falt Norwegian-aksjen rundt 8,5 prosent på Oslo Børs sammenlignet med sluttkursen tirsdag..

P4 - 12 Jul 19 kl. 17:24

Norwegian opp på børsen

Norwegian gikk opp på børsen igjen i dag, etter kursfallet i går. Norwegian-aksjen steg med 9,8 prosent etter nyheten om at selskapet er i samtaler med en aktør om en økonomisk samarbeidsavtale. I går, på samme dag som konsernsjef Bjørn Kjos varslet at han går av, falt aksjen med 12,6 prosent..

Aftenposten - 29 Jan 19 kl. 09:07

Norwegian-aksjen stuper på børsen

Norwegian-aksjen falt rundt 25 prosent etter at Oslo Børs åpnet tirsdag..

Dagbladet - 29 Jan 19 kl. 09:17

Norwegian-aksjen stuper på børsen

Norwegian-aksjen falt rundt 30 prosent etter at Oslo Børs åpnet tirsdag..

NRK - 12 Nov 18 kl. 23:51

USA-børser i fall

Industriindeksen Dow Jones på New York-børsen falt 2,3 prosent mandag. Den bredere sammensatte S&P 500-indeksen gikk ned 2 prosent. Den teknologitunge Nasdaq-børsen falt med 2,8 prosent.

E24 - 19 Jul 19 kl. 09:09

Norwegian-aksjen flyr opp  etter Boeing-nyhet

Torsdag varslet Boeing at det har satt av titalls milliarder for å betale flyselskapene som er rammet av Max-problemene. Det sender Norwegian opp på Børsen fredag..

NRK - 19 Oct 19 kl. 01:31

Boeing-kursen falt

Kursen på aksjer i Boeing falt fredag etter at det ble kjent at flyselskapets sjefsflyver i 2016 uttrykte tvil om styringssystemet i 373 MAX-flyene i en intern melding. Systemet er siden knyttet til to flystyrter som kostet 346 mennesker livet..

NRK - 07 Feb 19 kl. 17:20

Norwegian-aksjen ned 12 prosent

Etter å ha lagt frem årsresultatet for 2019 torsdag med knallrøde tall og et driftsresultat på minus 3,6 milliarder kroner, fikk Norwegian fikk nok en gang en tung dag på børsen. I dag falt aksjen med 11,9 prosent..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Drapssiktet kvinne opplyser i avhør

Kvinnen som er siktet for drapsforsøk på Oslo S og drap etter likfunn torsdag, har kommet med sentrale opplysninger i et relativt kort avhør. Kvinnens forsvarer sier hun samarbeider godt og kommer med opplysninger som er positivt for videre arbeid..

NRK - 45 minutter siden

To kvinner funnet drept i Danmark

Dansk politi opplyser i en pressemelding at de har funnet to kvinner drept, på hver sin adresse. Politiet vurderer at det kan være en sammenheng mellom drapene. En mann på 39 år er mistenkt i saken og pågrepet av politiet..

NRK - 45 minutter siden

Demonstrantene trosser presidenten

Demonstrantene fortsetter protestene i Hongkong og trosser president Xi Jinpings advarsel om å gjenvinne kontrollen. Jinpings sier demonstrantene truer byens politiske system, og mange frykter at han og landets regjering vil sette inn soldater..

NRK - 1 time siden

Kenya og Somalia har inngått avtale

Lederne i Kenya og Somalia har blitt enige om å normalisering forholdet mellom landene til tross for en uenighet om havområdet og oljefunn. Dette vil føre til at innbyggerne igjen får visum til å besøke nabolandene..

NRK - 1 time siden

Brann i metrobuss i Trondheim

En metrobuss står i full fyr på Heimdal i Trondheim. Det melder politiet på Twitter. Brann sender flere ressurser.

NRK - 2 timer siden

Norsk forskning kan redde mange liv

Norske forskere nærmer seg et gjennombrudd som kan bety en revolusjon innen bruk av antibiotika. Riktig diagnose kan bli stilt raskere og behandlingen kan begynne med en gang..

NRK - 2 timer siden

Rekordhøy fiskeeksport

I oktober endte fiskeeksporten på 10,7 milliarder kroner. Dette tilsvarer en oppgang på 9,7 prosent fra samme periode i fjor. Økningen skyldes en betydelig vekst i volum og svak kronekurs.

NRK - 2 timer siden

Chile lover folkeavstemning

Chile kunngjorde fredag at de skal holde en ny folkeavstemning om å erstatte landets grunnlov neste år. Dette har vært et krav fra demonstrantene etter nesten en måned med voldelige protester i landet. Det melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 2 timer siden

Anker Sjøvegan-drapet

Den srilankiske mannen som er dømt for drapet på Marie-Louise Bendiktsen på Sjøvegan i 1998, anker dommen til Høyesterett. Mannen er dømt til 17 års fengsel etter at 59 år gamle Bendiktsen ble funnet drept med 13 knivstikk i hennes nedbrente hjem..

NRK - 2 timer siden

Sverigedemokraterna størst

En fersk måling av Demoskop viser at Sverigedemokraterna er det største partiet i landet med 24 prosent oppslutning. Socialdemokraterna får 22 prosent, det laveste tallet for partiet noensinne i en slik måling..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt