Dagbladet > Nyheter

Onsdag, 21 April, 22:21

Dagbladet - 04 mars 21 kl. 21:25

Bodø: Alle smittet av Sør-Afrika-virus

Kommuneoverlegen: - En syk, og alle på festen blir smittet..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sør-Afrika

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bodø, Alle, smittetav , Sør-Afrika-virus
NRK - 31 jan. 21 kl. 15:31

Seks smittet av mutert virus i Oslo

Seks personer er siden i går kveld smittet i Oslo av det muterte koronaviruset som først ble oppdaget i Storbritannia. Én av dem er sannsynligvis smittet i utlandet, mens de fem andre er smittet i Norge. Samtidig er det klart at de tolv som har testet positivt på byggeplassen til Pressens hus i Oslo, ikke er smittet av den muterte varianten.

NRK - 17 mars 21 kl. 12:11

En tredel smittet på skolen

En tredel av barn og unge under 20 år som ble registrert smittet i Oslo i forrige uke, ble smittet i barnehagen eller på skolen. Det kommer fram Oslo kommunes ukerapport for uke 10. I forrige uke ble det registrert 1.

NRK - 17 feb. 21 kl. 02:02

Forsker for forhistoriske virus

Et russisk statslaboratorium starter med forskning på forhistoriske virus ved å analysere dyr som er funnet fra smeltet permafrost, skriver The Guardian. Målet er å identifisere tidligere virus som har utdødd og forske videre på det..

NRK - 25 feb. 21 kl. 12:48

Ikke mutert virus

Det er ikke påvist mutert virus i den første analyserte prøven fra koronautbruddet på Tidemands Cafe i Mandal, opplyser Lindesnes kommune. Kommunen venter prøvesvar fra fire kafegjester, men det anses som lite sannsynlig at disse er mutert virus..

NRK - 09 feb. 21 kl. 09:12

Åtte nye smittede i Bodø

Det er registrert åtte nye tilfeller av koronasmitte i Bodø det siste døgnet. Smittekilden er foreløpig ukjent, og kommunen har satt i gang omfattende smittesporing. Det er så langt ikke oppdaget smitte i institusjoner, men flere ansatte er satt i karantene.

Klartale - 12 feb. 21 kl. 08:36

Tror 18 er smittet med sørafrikansk virus

En person er smittet med korona i Bodø. Det er den sørafrikanske varianten..

NRK - 28 jan. 21 kl. 05:32

Sør-Afrika nødgodkjenner vaksine

Sør-Afrika nødgodkjenner koronavaksinen til AstraZeneca, og forventer å få en million doser 1. februar, opplyste landets helseminister Zweli Mkhize. Sør-Afrika kjemper mot andre bølge av viruset der en ny variant, kjent som 501Y.

NRK - 12 mars 21 kl. 15:33

Rødt nivå i barnehager i Bodø

Kriseledelsen i Bodø kommune har akkurat besluttet at barnehagene i Bodø skal over på rødt nivå fra mandag 15. mars. I kommunale barnehager blir åpningstiden redusert – fra mandag vil barnehagene være åpne fra 07.

NRK - 15 mars 21 kl. 11:04

Bodø stengt ned

Det britiske mutasjonsviruet er påvist i Bodø, som fra før hadde det sør-afrikanske. Derfor stengte de midnatt til i dag ned hele Bodø med strengeste tiltak mulig. I Bodø holdes kun matbutikker, polet og apotek åpen..

NRK - 17 mars 21 kl. 12:01

Stenger vgs i Bodø

Smittevernlegen i Bodø har i dag besluttet at Bodø og Bodin videregående skoler stenges i en uke, fra og med 18. til og med 24. mars.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 15 minutter siden

30 har fått alvorlig blodpropp

Altfor tidlig å konkludere, sier norske helsemyndigheter..

Dagbladet - 1 time siden

Nye detaljer: - Flere synlige skudd

Vitner med nye detaljer om drapssaken i Tønsberg..

Dagbladet - 1 time siden

Avslørt på Instagram - lurt i felle

I januar ble han etterlyst, men FBI hadde ikke navnet hans. Så fikk de et treff da kjørte bildet av ham gjennom et program som gjenkjenner ansikter..

Dagbladet - 5 timer siden

Oppsiktsvekkende mail-tabbe:«En bortskjemt drittunge»

Da Christoffer Røstad fikk en bot på 900 kroner for feilparkering i Kristiansand sendte han inn en klage til det kommunale parkeringsselskapet. Svaret 19-åringen fikk, sjokkerte ham..

Dagbladet - 6 timer siden

- Bildene av mannen er helt tydelige

Politiet har sikret overvåkningsmateriale fra innsida av et forretningslokale der drapsofferet i Tønsberg kan ha tatt sine siste steg tirsdag kveld..

Dagbladet - 6 timer siden

Denne dagen kommer coronasertifikatet

Helsedirektoratet har opplyst regjeringen om at de ser for seg å lansere første versjon av coronasertifikatet allerede 4. mai..

Dagbladet - 7 timer siden

Oppsiktsvekkende og uhørt fra Biden

Svaret på det rungende ropet fra et dypt splittet USA kom fra en rettssal i Minneapolis tirsdag. «Black Lives Matter», skriver Morten Strand..

Dagbladet - 7 timer siden

- «Helge Ingstad» kunne ha vært reddet

Havarikommisjonen mener at fregatten «Helge Ingstad» kunne ha blitt reddet dersom mannskapet hadde gjennomført tiltak for å hindre at fregatten ble oversvømt..

Dagbladet - 9 timer siden

Åtte smittet etter begravelse

Åtte personer i Gjøvik kommune har fått påvist coronaviruset etter å ha vært i samme begravelse..

Dagbladet - 9 timer siden

- Forferdelig

Politiet har startet drapsetterforskning etter at en mann i 30-åra ble skutt i Tønsberg tirsdag kveld og seinere døde av skadene. Han ringte selv alarmsentralen og varslet om skytingen, og mobiltelefonen hans saumfares nå for spor..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt