NRK > Nyheter

Onsdag, 15 Juli, 19:45

NRK - 06 des. 19 kl. 01:38

Bloomberg vil ha strengere våpenlov

Demokraten Michael Bloomberg sier han vil gå inn for å skjerpe våpenlovene i USA. Han vil forby spesielle typer angrepsrifler, innføre lisens for våpenkjøp og at Det hvite hus skal innta en helt ny rolle i hvordan vold med skytevåpen skal bekjempes..
Les mer på NRK


Les mer om:
Michael Bloomberg, USA, Det

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bloomberg, vilha , strengere, våpenlov
NRK - 03 des. 19 kl. 04:46

Trump nekter Bloomberg adgang

Journalister fra Bloomberg vil ikke lenger få adgang til Donald Trumps valgmøter fordi presidenten ikke tror de vil være upartiske i dekningen. Det skjer etter at Bloomberg News-eier Michael Bloomberg har kastet seg inn i presidentvalgkampen..

NRK - 19 feb. 20 kl. 07:41

Bloomberg lover å selge selskapet

Den amerikanske forretningsmannen og milliardæren Michael Bloomberg vil selge selskapet sitt, Bloomberg LP, hvis han blir valgt til president. Det sier en talsperson for Bloomberg, melder Reuters. Hensikten med salget er å unngå interessekonflikter..

NRK - 11 feb. 20 kl. 18:06

Bloomberg kritiseres for fortiden

Mike Bloomberg, en av Demokratenes presidentkandidater, får kritikk for et lydopptak fra 2015. Den tidligere borgermesteren sa der at politiet må utplasseres der minoriteter bor for å få ned kriminaliteten. Bloomberg har beklaget politikken fra før..

P4 - 28 feb. 20 kl. 05:53

Trump angriper Bloomberg på nytt

Donald Trump fortsetter angrepene mot sin rival Mike Bloomberg. I en tweet skriver presidenten at han har hørt at Bloomberg har gjort det så dårlig i debattene han har deltatt i at han vurdere å trekke seg fra nominasjonsvalget. Faktumet er et han ikke har vært tro mot seg selv, påstår Trump.

NRK - 16 feb. 20 kl. 10:02

Sanders kritiserer Bloomberg

Bernie Sanders mener Michael Bloomberg ikke vil engasjere velgerne nok til å få den valgdeltakelsen som må til, for å slå Donald Trump. Han kritserer også styrtrike Bloomberg for å ha uttalt seg imot minimumslønn og høyere skatter for de rike..

P4 - 08 feb. 20 kl. 11:18

Bloomberg svir av milliarder på valgkamp

Michael Bloomberg svir av milliarder av kroner i kampen om å bli presidentkandidat for demokratene i USA. Bloomberg dropper de fire første statene i nominasjonskampen, fordi hans kandidatur ble lansert for sent. I følge New York Times har Bloomberg så langt brukt 1,8 milliarder norske kroner på blant annet 2000 valgkampmedarbeidere og tv-reklame i 27 delstater, skriver Washington Post..

NRK - 25 nov. 19 kl. 23:56

Bloomberg: – Trump er ein trussel

Presidentkandidat og tidlegare New York-ordførar Michael Bloomberg seier han vil kjempe mot «den eksistensielle trusselen» Donald Trump. Måndag talte Bloomberg i Virginia i for første gong sidan han kunngjorde at han stiller til val..

NRK - 04 mars 20 kl. 16:15

Michael Bloomberg trekker seg

Den tidlegare ordføraren i New York, Michael Bloomberg, trekker seg frå kampen om å bli den demokratiske presidentkandidaten, melder fleire amerikanske medium. Bloomberg skal ha sagt at han støttar Joe Biden..

NRK - 02 feb. 20 kl. 06:56

Trump angriper Mike Bloomberg

I flere tweeter angriper president Donald Trump sin rival, den demokratiske presidentkandidaten Mike Bloomberg. Trump gjør et poeng av at Bloomberg må stå på en kasse eller heisanordning i debatter. Det er ikke rettferdig, klager Trump..

NRK - 04 mars 20 kl. 02:12

Medier: Bloomberg sikrer delegater

Tidligere borgermester i New York Michael Bloomberg ser ut til å vinne Amerikansk Samoa. Seks delegater står på spill i Amerikansk Samoa, og Bloomberg ser ut til å vinne et flertall av disse, ifølge målingene som blant annet CNN viser til..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Syklist alvorlig skadd i Lofoten

En syklist som var involvert i en ulykke på Vestvågøya i Lofoten i Nordland i formiddag er alvorlig skadd, opplyser kommunikasjonssjef Hilde Pettersen Kvalvik ved Universitetssykehuset i Nord-Norge. Syklisten ble fløyet til Tromsø for behandling..

NRK - 1 time siden

Iran: 140 helsearbeidere døde

I Iran er 140 helsearbeidere døde med covid-19 siden de første koronautbruddene i midten av mars. Det opplyser myndighetene i landet. Iran er et av de landene i Midtøsten som er blitt hardest rammet av pandemien..

NRK - 1 time siden

Skal revurdere én-metersregelen

Helsedirektoratet har fått i oppdrag å vurdere hvordan avstandsreglene skal praktiseres på teatre, kinoer og konsertsaler. Blant annet skal det vurderes om meteren skal beregnes fra ansikt til ansikt, eller skulder til skulder når man sitter i en sal..

NRK - 1 time siden

Dramatisk nedgang i fisketurismen

Tall fra Fiskeridirektoratet viser enorme forskjeller fra fjorårets fisketurisme sammenlignet med i år. I 2019 ble det registrert 111.740 turer med fisketuristbedrifter.

NRK - 3 timer siden

Gutten kommer fra Larvik

Den 22 måneder gamle gutten som druknet i Geiranger i går kommer fra Larvik. Det bekrefter ordfører Erik Bringedal overfor Østlands-Posten. Kommunen er nå i ferd med å opprette et psykososialt kriseteam.

NRK - 1 time siden

Stenger utesteder i Magaluf

Myndigheter har bestemt at butikker, barer og restauranter i noen av Mallorcas mest populære utelivsområder skal stenges, skriver Aftonbladet. Dette skjer etter mye festbråk og turister som ikke følger smitteverntiltakene..

NRK - 1 time siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 2 timer siden

Laksevirus i Troms

Den alvorlige og smittsomme virussykdommen infeksiøs lakseanemi er oppdaget ved to oppdrettsanlegg i Ibestad kommune i Troms, melder NTB. Slakting av fisken er allerede begynt..

NRK - 2 timer siden

Tom «Tommen» Bjerkenæs er død

Snowboardikonet Tom «Tommen» Bjerkenæs er død, skriver magasinet Fri Flyt. Bjerkenæs var en av de første snowboardkjørerne i Norge, og var blant annet inspirasjonskilde for filmen «Switch» i 2007. Han ble 70 år gammel..

NRK - 5 timer siden

Avløser Forsvarets helikopter

Norsk Luftambulanse overtar ambulansehelikopterflygningene i Øst-Finnmark. Ordningen skal vare ut året, og Helse Nord RHF jobber med en løsning etter dette. Finnmarkssykehuset har medisinsk ansvar for helikopteret, og bemanner det med anestesileger..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt