NRK > Nyheter

Thursday, 20 February, 23:51

NRK - 24 Nov 19 kl. 16:04

Bloomberg stiller offisielt til val

Den amerikanske milliardæren Michael Bloomberg har formelt annonsert sitt kandidatur til å stille som demokratisk presidentkandidat foran valet i 2020. Det melder nyheitsbyrået AP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Michael Bloomberg, AP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bloomberg, stiller, offisielt, til, val
NRK - 25 Nov 19 kl. 23:56

Bloomberg: – Trump er ein trussel

Presidentkandidat og tidlegare New York-ordførar Michael Bloomberg seier han vil kjempe mot «den eksistensielle trusselen» Donald Trump. Måndag talte Bloomberg i Virginia i for første gong sidan han kunngjorde at han stiller til val..

NRK - 09 Nov 19 kl. 00:36

Bloomberg meldte seg i Alabama

Den amerikanske milliardæren Michael Bloomberg har offisielt meldt seg på kampen om å bli Demokratenes presidentkandidat ved valget neste høst. I kveld har han levert sitt kandidatur til primærvalget i Alabama, melder AFP..

NRK - 09 Nov 19 kl. 00:36

Bloomberg meldte seg på i Alabama

Den amerikanske milliardæren Michael Bloomberg har offisielt meldt seg på kampen om å bli Demokratenes presidentkandidat ved valget neste høst. I kveld har han levert sitt kandidatur til primærvalget i Alabama, melder AFP..

NRK - I førrgår: 12:32

Bloomberg får delta i debatt

Michael Bloomberg har kvalifisert seg til å delta på den neste TV-debatten for demokrater som kjemper om å bli partiets presidentkandidat. Når han entrer scenen i Las Vegas onsdag, er det første gang han stiller i en debatt med sine rivaler..

E24 - 24 Nov 19 kl. 16:33

Michael Bloomberg kaster seg inn i presidentkampen

Tidligere New York-ordfører Michael Bloomberg har formelt kunngjort at han stiller som kandidat i Demokratenes nominasjonskamp til presidentvalget neste år..

NRK - 03 Dec 19 kl. 04:46

Trump nekter Bloomberg adgang

Journalister fra Bloomberg vil ikke lenger få adgang til Donald Trumps valgmøter fordi presidenten ikke tror de vil være upartiske i dekningen. Det skjer etter at Bloomberg News-eier Michael Bloomberg har kastet seg inn i presidentvalgkampen..

NRK - Igår: 07:41

Bloomberg lover å selge selskapet

Den amerikanske forretningsmannen og milliardæren Michael Bloomberg vil selge selskapet sitt, Bloomberg LP, hvis han blir valgt til president. Det sier en talsperson for Bloomberg, melder Reuters. Hensikten med salget er å unngå interessekonflikter..

NRK - 11 Feb 20 kl. 18:06

Bloomberg kritiseres for fortiden

Mike Bloomberg, en av Demokratenes presidentkandidater, får kritikk for et lydopptak fra 2015. Den tidligere borgermesteren sa der at politiet må utplasseres der minoriteter bor for å få ned kriminaliteten. Bloomberg har beklaget politikken fra før..

NRK - 16 Feb 20 kl. 10:02

Sanders kritiserer Bloomberg

Bernie Sanders mener Michael Bloomberg ikke vil engasjere velgerne nok til å få den valgdeltakelsen som må til, for å slå Donald Trump. Han kritserer også styrtrike Bloomberg for å ha uttalt seg imot minimumslønn og høyere skatter for de rike..

P4 - 08 Feb 20 kl. 11:18

Bloomberg svir av milliarder på valgkamp

Michael Bloomberg svir av milliarder av kroner i kampen om å bli presidentkandidat for demokratene i USA. Bloomberg dropper de fire første statene i nominasjonskampen, fordi hans kandidatur ble lansert for sent. I følge New York Times har Bloomberg så langt brukt 1,8 milliarder norske kroner på blant annet 2000 valgkampmedarbeidere og tv-reklame i 27 delstater, skriver Washington Post..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Nei til folkerøysting om nytt namn

Kommunestyret i Øygarden seier nei til folkerøysting om nytt namn. Sotralista meiner at namnevalet for dei tre samanslåtte kommunane Fjell, Sund og Øygarden var udemokratisk. Etter ein lang debatt stemte berre 15 av 45 representantar for forslaget..

NRK - 15 minutter siden

Fjerna steinblokk, så gjekk raset

200 innbyggjarar i Arnafjord i Vik i Sogn er utan veg fram til måndag etter fleire steinras på den smale vegen langs Sognefjorden. Frå hausten av blir strekningen skuleveg for fleire elevar..

NRK - 30 minutter siden

Vil ha Giske som fylkesleder

Trondheim Ap vedtok i et hasteinnkalt møte torsdag kveld å foreslå Trond Giske som ny fylkesleder i Trøndelag Ap. Vedtaket kommer etter at det ble kjent at Giskes bydelsforening, Trondheim Arbeidersamfunn, ikke ønsker ham inn i fylkesstyret..

NRK - 1 time siden

Savnet skiløper funnet i god behold

Den 23 år gamle skiløperen som var meldt savnet i Engerdal i Innlandet i ettermiddag, ble funnet i god behold av letemannskaper i kveld. Han hadde søkt tilflukt fra det dårlige været i en gapahuk..

NRK - 45 minutter siden

Rotevatn avviser klimagruppe

Klimaendringene stopper ikke ved å melde seg inn i en Facebook-gruppe, sier klimaminister Sveinung Rotevatn til VG. På to uker har «Folkeopprøret mot klimahysteriet» fått 117.000 medlemmer.

NRK - 45 minutter siden

Wuhan-evakuerte angrepet i Ukraina

Flere hundre ukrainere gikk torsdag løs på 45 landsmenn som kom hjem etter å ha blitt evakuert fra den virusrammede byen Wuhan i Kina. Flere busser ble angrepet og det ble satt fyr på barrikader i Novi Sanzjaryj hvor det ligger en karantenestasjon..

NRK - 2 timer siden

Snøras i Nordkapp kommune

Elleve personer er fraktet ut fra Skarsvågrevva og Skipsfjorden på grunn av ras og stengte veier. Alle er fraktet ned til Kamøyvær, hvor Kamøyvær bygdelag har tatt hånd om dem, melder Nordkapp kommune på sin Facebookside..

NRK - 1 time siden

Bilister reddet ut fra snøskred

Elleve personer måtte reddes ut med snøskuter etter at flere biler ble innesperret av snøskred og dårlig vær ved Østerelva ved Nordkapp i kveld. Bilistene ble reddet ut av ansatte i firmaet 71 grader Nord, skriver politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 1 time siden

Trump: Roger Stone kan bli benåda

President Donald Trump seier at det er veldig godesjansar for at den tidlegare rådgjevaren hans, Roger Stone, kan bli benåda, og at han er ein smart person. Stone vart i dag dømt til over tre år i fengsel for mellom anna for å ha loge til Kongressen..

NRK - 2 timer siden

Minnemarkering i Hanau

Muslimane Qazi Muqtadar Ahmad og Qazi Faheem Ahmad var til stades på minnemarkeringa for dei ni offera etter skytinga i Hanau, – Eg føler meg litt meir utrygg enn før, eg hadde aldri trudd at dette ville skje i heimbyen min, seier Muqtadar Ahmad..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt