NRK > Nyheter

Tuesday, 12 November, 16:24

NRK - 09 Nov 19 kl. 00:36

Bloomberg meldte seg på i Alabama

Den amerikanske milliardæren Michael Bloomberg har offisielt meldt seg på kampen om å bli Demokratenes presidentkandidat ved valget neste høst. I kveld har han levert sitt kandidatur til primærvalget i Alabama, melder AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Michael Bloomberg, Demokratenes, Alabama, AFP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bloomberg, meldte, segpå i , Alabama
NRK - 09 Nov 19 kl. 00:36

Bloomberg meldte seg i Alabama

Den amerikanske milliardæren Michael Bloomberg har offisielt meldt seg på kampen om å bli Demokratenes presidentkandidat ved valget neste høst. I kveld har han levert sitt kandidatur til primærvalget i Alabama, melder AFP..

NRK - 07 Nov 19 kl. 03:39

Sessions stiller til valg i Alabama

Tidligere justisminister Jeff Sessions varsler at han stiller til valg som senator i Alabama, en plass som republikanerne tapte i mellomvalget i fjor. Sessions, som regnes som svært konservativ, var senator for Alabama i 20 år fra 1997 til 2017..

P4 - 05 Sep 19 kl. 06:46

Trump får orkankritikk

USAs president Donald Trump får kritikk etter å ha sagt at orkanen Dorian skulle treffe Alabama. Til tross for at flere meteorologer nektet for at Alabama hadde vært i fare, sto Trump fast ved påstanden. Under en pressekonferanse i natt viste Trump frem et kart som viste Dorians vei, men det var tydelig at det også var tegnet på med tusj rundt Alabama.

P4 - 29 Oct 19 kl. 17:27

Ny abortlov i Alabama blokkert

En føderal dommer har stanset en kontroversiell ny abortlov i delstaten Alabama i USA. Dommeren mener loven hindrer kvinners rett til privatliv og, til å bestemme over sin egen kropp. I forslaget er nesten alle former for selvbestemt abort ulovlig, inkludert abort etter voldtekt og incest..

Aftenposten - 05 Sep 19 kl. 05:44

Trump får kritikk etter å ha sagt at orkanen Dorian treffer Alabama

Kritikken hagler mot Donald Trump etter at presidenten nekter å slippe tak i påstanden sin om at orkanen Dorian skulle treffe Alabama..

P4 - 08 Nov 19 kl. 05:25

Bloomberg vil bli president

New Yorks tidligere ordfører, mangemillionæren Michael Bloomberg, vurderer nå å stille i presidentvalget for Demokratene. 77-åringen, som var ordfører i New York fra 2002 til 2013, er bekymret for at kandidatene på demokratisk side ikke er i stand til å slå Donald Trump og mener han selv kan klare det..

NRK - 20 Sep 19 kl. 15:08

Bloomberg-journalister for retten

To journalister fra nyhetsbyrået Bloomberg News står for retten i Tyrkia. De er anklaget for å sabotere landets økonomi etter en artikkel om fjorårets valutakrise. Journalistene risikerer opptil fem års fengsel dersom de blir funnet skyldig..

VG - 08 Nov 19 kl. 00:23

Bloomberg vurderer å stille som presidentkandidat

Ifølge den tidligere New York-ordførerens rådgiver, er Michael Bloomberg bekymret for at Joe Biden og de andre demokratiske presidentkandidatene ikke har det som skal til for å slå Donald Trump i 2020..

NRK - 08 Nov 19 kl. 00:09

Bloomberg vurderer å stille i 2020

Tidligere ordfører i New York, milliardæren Michael Bloomberg, vurderer å stille som demokratisk presidentkandidat i 2020. Han er ikke tilfreds med de kandidatene som hittil har meldt seg på i kampen om å bli partiets utfordrer til Donald Trump..

E24 - 11 Oct 19 kl. 21:10

Bloomberg: Vurderer børsnotering av Lamborghini

Volkswagen vurderer alternativer for sitt sportsbilmerke Lamborghini. Blant alternativene som diskuteres er børsnotering, og et eventuelt salg, skriver Bloomberg..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Bil kunne falle på t-banespor

Ein bil stod i fare for å falle ned i t-banesporet ved Voksenlia t-banestasjon. Den skal ha køyrt inn i eit gjerde. Ingen personar skal vere skada, og trafikken går som normalt.

NRK - 4 minutter siden

Nye opplysingar i Jensen-saka

Eirik Jensen kom med nye opplysingar i dag som han aldri har fortalt om i avhøyr eller i retten. På den femte dagen av den tredje rettsrunden mot tidlegare politimannen, fortalde han kor han kasta ein av dei mest sentrale telefonane i etterforskinga..

NRK - 15 minutter siden

Seier nei til å berge Nesna

Stortingsfleirtalet stemte i dag nei til å overprøve Nord universitet sitt vedtak om å legge ned studiestaden Nesna..

NRK - 30 minutter siden

Politi bekymra over kriminelle barn

Politiet i Sverige er sterkt bekymra over aukande valdskriminalitet blant barn heilt ned i 11-12 års alderen. No vil det svenske politiet involvere skular, foreldre og sosialteneste for å fange opp barn som er i risikosona..

NRK - 1 time siden

Kan bli open høyring

Eva Kristin Hansen (Ap) blir saksordførar for kontrollkomiteen si gransking av trygdeskandalen, skriv Aftenposten. Det kan bli open høyring om saka før jul..

NRK - 1 time siden

Open høyring om trygdeskandalen

Det blir open høyring om trygdeskandalen på Stortinget, melder Aftenposten. Eva Kristin Hansen frå Arbeidarpartiet vil vere saksordførar..

NRK - 1 time siden

Høgt sjukefråvær i Nav

Sjukefråværet blant Nav-tilsette ligg over gjennomsnittet i Noreg. Ei intern undersøking viser at stor arbeidsbelasting og rollekonflikt er utfordringar i etaten. Sjukefråværet i Nav var på 7 prosent i 2018, medan landssnittet er på 6,3 prosent..

NRK - 1 time siden

Venta å ver i Mexico innan kort tid

Den tidlegare bolivianske presidenten Evo Morales er venta å lande i Mexico klokka 11.00 lokal tid, melder Reuters. Morales fekk innvilga søknaden sin om asyl i landet i går.

NRK - 1 time siden

Steinras stenger Flåmsbana

Flåmsbana er stengd etter eit steinras mellom Myrdal og Flåm. Bane Nor har sendt mannskap til staden. To avgangar frå Flåm og to avgangar frå Myrdal blir påverka av stenginga i dag..

NRK - 1 time siden

Samde om nytt regjeringssamarbeid

Det spanske venstrepartiet Podemos er samde om å forme ei koalisjonsregjering med det sosialdemokratiske partiet PSOE. Det melder AFP..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt