NRK > Nyheter

Wednesday, 13 November, 21:16

NRK - 09 Nov 19 kl. 00:36

Bloomberg meldte seg i Alabama

Den amerikanske milliardæren Michael Bloomberg har offisielt meldt seg på kampen om å bli Demokratenes presidentkandidat ved valget neste høst. I kveld har han levert sitt kandidatur til primærvalget i Alabama, melder AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Michael Bloomberg, Demokratenes, Alabama, AFP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bloomberg, meldte, segi , Alabama
NRK - 09 Nov 19 kl. 00:36

Bloomberg meldte seg på i Alabama

Den amerikanske milliardæren Michael Bloomberg har offisielt meldt seg på kampen om å bli Demokratenes presidentkandidat ved valget neste høst. I kveld har han levert sitt kandidatur til primærvalget i Alabama, melder AFP..

NRK - 07 Nov 19 kl. 03:39

Sessions stiller til valg i Alabama

Tidligere justisminister Jeff Sessions varsler at han stiller til valg som senator i Alabama, en plass som republikanerne tapte i mellomvalget i fjor. Sessions, som regnes som svært konservativ, var senator for Alabama i 20 år fra 1997 til 2017..

P4 - 05 Sep 19 kl. 06:46

Trump får orkankritikk

USAs president Donald Trump får kritikk etter å ha sagt at orkanen Dorian skulle treffe Alabama. Til tross for at flere meteorologer nektet for at Alabama hadde vært i fare, sto Trump fast ved påstanden. Under en pressekonferanse i natt viste Trump frem et kart som viste Dorians vei, men det var tydelig at det også var tegnet på med tusj rundt Alabama.

P4 - 29 Oct 19 kl. 17:27

Ny abortlov i Alabama blokkert

En føderal dommer har stanset en kontroversiell ny abortlov i delstaten Alabama i USA. Dommeren mener loven hindrer kvinners rett til privatliv og, til å bestemme over sin egen kropp. I forslaget er nesten alle former for selvbestemt abort ulovlig, inkludert abort etter voldtekt og incest..

Aftenposten - 05 Sep 19 kl. 05:44

Trump får kritikk etter å ha sagt at orkanen Dorian treffer Alabama

Kritikken hagler mot Donald Trump etter at presidenten nekter å slippe tak i påstanden sin om at orkanen Dorian skulle treffe Alabama..

P4 - 08 Nov 19 kl. 05:25

Bloomberg vil bli president

New Yorks tidligere ordfører, mangemillionæren Michael Bloomberg, vurderer nå å stille i presidentvalget for Demokratene. 77-åringen, som var ordfører i New York fra 2002 til 2013, er bekymret for at kandidatene på demokratisk side ikke er i stand til å slå Donald Trump og mener han selv kan klare det..

NRK - 20 Sep 19 kl. 15:08

Bloomberg-journalister for retten

To journalister fra nyhetsbyrået Bloomberg News står for retten i Tyrkia. De er anklaget for å sabotere landets økonomi etter en artikkel om fjorårets valutakrise. Journalistene risikerer opptil fem års fengsel dersom de blir funnet skyldig..

VG - 08 Nov 19 kl. 00:23

Bloomberg vurderer å stille som presidentkandidat

Ifølge den tidligere New York-ordførerens rådgiver, er Michael Bloomberg bekymret for at Joe Biden og de andre demokratiske presidentkandidatene ikke har det som skal til for å slå Donald Trump i 2020..

NRK - 08 Nov 19 kl. 00:09

Bloomberg vurderer å stille i 2020

Tidligere ordfører i New York, milliardæren Michael Bloomberg, vurderer å stille som demokratisk presidentkandidat i 2020. Han er ikke tilfreds med de kandidatene som hittil har meldt seg på i kampen om å bli partiets utfordrer til Donald Trump..

E24 - 11 Oct 19 kl. 21:10

Bloomberg: Vurderer børsnotering av Lamborghini

Volkswagen vurderer alternativer for sitt sportsbilmerke Lamborghini. Blant alternativene som diskuteres er børsnotering, og et eventuelt salg, skriver Bloomberg..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Trump og Erdogan snakkar:

NRK - 30 minutter siden

Oslo får ny vassforsyning i 2028

Bystyret vedtok onsdag at Holsfjorden i Lier blir Oslos reservevassforsyning. Løysinga skal erstatte Maridalsvatnet som vasskjelde i krisetilfelle. Mattilsynet ville gi kommunen éin million kroner i dagbøter frå 21.

NRK - 45 minutter siden

Containerskip blir slept vekk

Containerskipet Concordia som gjekk på grunne på Laupsneset i Vartdalsfjorden, blir no slept vekk av slepebåten Polar Rex. Det skal ikkje vere alvorlege skadar på skipet..

NRK - 1 time siden

Sletta milliardar Facebook-kontoar

Det sosiale mediumet Facebook har sletta 5,4 milliardar falske kontoar hittil i år. Mange av dei blei sletta rett etter dei blei oppretta..

NRK - 1 time siden

Storkontroll viste flere lovbrudd

En storkontroll på 20 fiskebruk i Lofoten og Vesterålen avdekket flere brudd på arbeidstidsbestemmelser og sosial dumping. På 19 av de kontrollerte bedriftene ble det avdekket brudd. – Det er kriminell virksomhet, sier forbundsleder..

NRK - 1 time siden

Morales vil tilbake til Bolivia

Den avgåtte bolivianske presidenten Evo Morales seier han er klar til å reise tilbake til landet. Han oppheld seg i eksil i Mexico no. Han seier han kan vende tilbake til Bolivia for å roe ned situasjonen i landet..

NRK - 1 time siden

Drapssiktet jobbet innenfor helse

Mannen som nå er siktet for knivdrapet i Kinogarasjen på Bragernes jobbet inntil nylig i Øvre Eikers helsetjeneste. Det kan kommunalsjefen for tjenesten bekrefte overfor Drammens Tidende. Det til tross for at han er tidligere straffedømt..

NRK - 2 timer siden

Fann eksplosiv - sperrar av bustad

Politiet skal ha funne det som truleg er eksplosiv i eit bustadhus i Sola kommune. Det opplyser politiet i ei pressemelding. Bustaden er sperra av.

NRK - 2 timer siden

- Tyrkia har fanga 100 IS-krigarar

USAs president Donald Trump seier at Tyrkia har fanga minst 100 IS-krigarar. Det melder Reuters. Tyrkias president Recep Tayyip Erdoan er på besøk hos det kvite huset i dag..

NRK - 3 timer siden

SUV-sal nullar ut utsleppskutt

Eit rekordsal av SUV-ar globalt nullar ut utsleppskutta frå elbilsalet, ifølgje fersk energirapport. Det har bidrege til at klimautsleppa frå olje, kull og gass aldri har vore høgare enn i 2018..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt