NRK > Nyheter

Tirsdag, 22 September, 15:08

NRK - 21 nov. 19 kl. 20:43

Bloomberg har registrert seg

Milliardær og tidligere New York-ordfører Michael Bloomberg (77) har registrert seg for å delta i Demokratenes nominasjonskamp foran presidentvalget i USA neste år. Han har likevel ennå ikke bestemt seg for om han skal delta..
Les mer på NRK


Les mer om:
New York, Michael Bloomberg, Demokratenes, USA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bloomberghar , registrert, seg
P4 - 28 feb. 20 kl. 05:53

Trump angriper Bloomberg på nytt

Donald Trump fortsetter angrepene mot sin rival Mike Bloomberg. I en tweet skriver presidenten at han har hørt at Bloomberg har gjort det så dårlig i debattene han har deltatt i at han vurdere å trekke seg fra nominasjonsvalget. Faktumet er et han ikke har vært tro mot seg selv, påstår Trump.

NRK - 03 des. 19 kl. 04:46

Trump nekter Bloomberg adgang

Journalister fra Bloomberg vil ikke lenger få adgang til Donald Trumps valgmøter fordi presidenten ikke tror de vil være upartiske i dekningen. Det skjer etter at Bloomberg News-eier Michael Bloomberg har kastet seg inn i presidentvalgkampen..

P4 - 08 feb. 20 kl. 11:18

Bloomberg svir av milliarder på valgkamp

Michael Bloomberg svir av milliarder av kroner i kampen om å bli presidentkandidat for demokratene i USA. Bloomberg dropper de fire første statene i nominasjonskampen, fordi hans kandidatur ble lansert for sent. I følge New York Times har Bloomberg så langt brukt 1,8 milliarder norske kroner på blant annet 2000 valgkampmedarbeidere og tv-reklame i 27 delstater, skriver Washington Post..

NRK - 19 feb. 20 kl. 07:41

Bloomberg lover å selge selskapet

Den amerikanske forretningsmannen og milliardæren Michael Bloomberg vil selge selskapet sitt, Bloomberg LP, hvis han blir valgt til president. Det sier en talsperson for Bloomberg, melder Reuters. Hensikten med salget er å unngå interessekonflikter..

NRK - 04 mars 20 kl. 16:15

Michael Bloomberg trekker seg

Den tidlegare ordføraren i New York, Michael Bloomberg, trekker seg frå kampen om å bli den demokratiske presidentkandidaten, melder fleire amerikanske medium. Bloomberg skal ha sagt at han støttar Joe Biden..

NRK - 16 feb. 20 kl. 10:02

Sanders kritiserer Bloomberg

Bernie Sanders mener Michael Bloomberg ikke vil engasjere velgerne nok til å få den valgdeltakelsen som må til, for å slå Donald Trump. Han kritserer også styrtrike Bloomberg for å ha uttalt seg imot minimumslønn og høyere skatter for de rike..

NRK - 25 nov. 19 kl. 23:56

Bloomberg: – Trump er ein trussel

Presidentkandidat og tidlegare New York-ordførar Michael Bloomberg seier han vil kjempe mot «den eksistensielle trusselen» Donald Trump. Måndag talte Bloomberg i Virginia i for første gong sidan han kunngjorde at han stiller til val..

VG - 03 des. 19 kl. 04:43

Trump nekter Bloomberg-journalister adgang til valgmøter

Journalister fra Bloomberg News får ikke lenger adgang til Donald Trumps valgmøter, etter at selskapet kunngjorde at de ikke vil drive kritisk journalistikk om deres egen eier Michael Bloomberg..

NRK - 02 feb. 20 kl. 06:56

Trump angriper Mike Bloomberg

I flere tweeter angriper president Donald Trump sin rival, den demokratiske presidentkandidaten Mike Bloomberg. Trump gjør et poeng av at Bloomberg må stå på en kasse eller heisanordning i debatter. Det er ikke rettferdig, klager Trump..

NRK - 11 feb. 20 kl. 18:06

Bloomberg kritiseres for fortiden

Mike Bloomberg, en av Demokratenes presidentkandidater, får kritikk for et lydopptak fra 2015. Den tidligere borgermesteren sa der at politiet må utplasseres der minoriteter bor for å få ned kriminaliteten. Bloomberg har beklaget politikken fra før..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

SAS kan gå i gang med redningsplan

SAS-ledelsen kan gå i gang med å hente inn milliardene som skal redde selskapet fra konkurs, etter at aksjonærene har gitt grønt lys. Både den svenske og den danske staten går inn med milliardlån og kjøper også aksjer for milliarder av kroner..

NRK - 30 minutter siden

Fem koronadødsfall i Sverige

Det er registrert fem nye koronadødsfall i Sverige siden forrige oppdatering før helgen. I Danmark er det registrert ett dødsfall og 476 smittede det siste døgnet. Her ligger 79 personer på sykehus, 14 av dem på intensivavdeling og fem i respirator..

NRK - 45 minutter siden

Mann siktet for drapsforsøk

En kvinne er sendt til sykehus med alvorlige skader etter en voldshendelse på Austrått i Sandnes i Rogaland. En mann er pågrepet og siktet for drapsforsøk. Kvinnen skal ikke være livstruende skadd..

NRK - 45 minutter siden

3.800 færre arbeidsledige siste uke

Det er nå registrert 200.000 arbeidsledige hos Nav. Det er 16.

NRK - 45 minutter siden

Person alvorlig skadd i Sandnes

En person er alvorlig skadd etter en voldshendelse på Austrått i Sandnes i Rogaland. En person er pågrepet. Politiet vil ikke gå i detaljer på hva som har skjedd.

NRK - 1 time siden

Tillater fusjon Gresvig og Sport 1

Konkurransetilsynet gir grønt lys til fusjonen mellom Gresvig og Sport 1.Tilsynet konkluderer med at en sammenslåing ikke i betydelig grad vil hindre effektiv konkurranse i sportsmarkedet..

NRK - 1 time siden

Nye tiltak i Storbritannia

Statsminister Boris Johnson la tirsdag fram nye tiltak mot koronasmitte. Regler for munnbind blir strengere, og den planlagte gjenåpningen i oktober utsettes. Antall nye smittetilfeller har doblet seg hver sjuende dag i flere uker..

NRK - 1 time siden

Nye tiltak i Storbrittania

Statsminister Boris Johnson la tirsdag fram nye tiltak mot koronasmitte. Regler for munnbind blir strengere, og den planlagte gjenåpningen i oktober utsettes. Reglene skal også håndheves strengere..

NRK - 1 time siden

21 innlagte på sykehus

Tirsdag er det 21 pasienter innlagt på sykehus i Norge med covid-19, opplyser Helsedirektoratet. Det er to færre enn i går. Ingen får behandling i respirator..

NRK - 1 time siden

21 innlagte

Tirsdag er det 21 pasienter innlagt på sykehus i Norge med covid-19, opplyser Helsedirektoratet. Det er to færre enn i går..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt