VG > Utenriks

Friday, 21 February, 01:24

VG - 25 Dec 19 kl. 03:32

Bloomberg brukte fengselsinnsatte i valgkamparbeid

Milliardær og presidentkandidat Michael Bloomberg innrømmer at innsatte fra et kvinnefengsel ble satt til å ringe mulige velgere foran valget i 2020..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Michael Bloomberg

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bloomberg, brukte, fengselsinnsattei , valgkamparbeid
NRK - 01 Feb 20 kl. 05:55

Bloomberg bruke 1,6 mrd på valgkamp

Milliardær Michael Bloomberg brukte 1,6 milliarder kroner den første måneden etter at han ble med i kappløpet for å bli demokratenes presidentkandidat. Summen er mer enn det de andre demokratiske kandidatene har brukt til sammen det siste året..

NRK - 01 Feb 20 kl. 07:42

Brukte 1,6 milliarder på kampanje

Milliardær Michael Bloomberg brukte 180 millioner dollar den første måneden etter at han ble med i kappløpet for å bli demokratenes presidentkandidat. Det er mer enn det de andre demokratiske kandidatene har brukt til sammen det siste året..

Aftenposten - 01 Feb 20 kl. 07:11

Bloomberg svidde av 1,6 milliarder på egen kampanje den første måneden

Milliardær Michael Bloomberg brukte 180 millioner dollar den første måneden etter at han ble med i kappløpet for å bli demokratenes presidentkandidat..

Aftenposten - 01 Feb 20 kl. 07:11

Bloomberg sved av 1,6 milliarder på egen kampanje den første måneden

Milliardær Michael Bloomberg brukte 180 millioner dollar den første måneden etter at han ble med i kappløpet for å bli demokratenes presidentkandidat..

E24 - 01 Feb 20 kl. 08:08

Bloomberg sved av 1,6 milliarder på egen kampanje den første måneden

Milliardær Michael Bloomberg brukte 180 millioner dollar den første måneden etter at han ble med i kappløpet for å bli demokratenes presidentkandidat..

VG - 01 Feb 20 kl. 07:55

Bloomberg sved av 1,6 milliarder på egen kampanje den første måneden

Milliardær Michael Bloomberg brukte mer penger den første måneden enn det de andre demokratiske kandidatene har brukt til sammen det siste året..

NRK - 03 Dec 19 kl. 04:46

Trump nekter Bloomberg adgang

Journalister fra Bloomberg vil ikke lenger få adgang til Donald Trumps valgmøter fordi presidenten ikke tror de vil være upartiske i dekningen. Det skjer etter at Bloomberg News-eier Michael Bloomberg har kastet seg inn i presidentvalgkampen..

NRK - Igår: 07:41

Bloomberg lover å selge selskapet

Den amerikanske forretningsmannen og milliardæren Michael Bloomberg vil selge selskapet sitt, Bloomberg LP, hvis han blir valgt til president. Det sier en talsperson for Bloomberg, melder Reuters. Hensikten med salget er å unngå interessekonflikter..

NRK - 11 Feb 20 kl. 18:06

Bloomberg kritiseres for fortiden

Mike Bloomberg, en av Demokratenes presidentkandidater, får kritikk for et lydopptak fra 2015. Den tidligere borgermesteren sa der at politiet må utplasseres der minoriteter bor for å få ned kriminaliteten. Bloomberg har beklaget politikken fra før..

NRK - 16 Feb 20 kl. 10:02

Sanders kritiserer Bloomberg

Bernie Sanders mener Michael Bloomberg ikke vil engasjere velgerne nok til å få den valgdeltakelsen som må til, for å slå Donald Trump. Han kritserer også styrtrike Bloomberg for å ha uttalt seg imot minimumslønn og høyere skatter for de rike..

Fler nyheter fra VG

VG - 7 timer siden

Dommeren hardt ut mot Stone: – Det var ikke et uhell

Dommer Amy Jackson mener et tilsynelatende truende Instagram-innlegg mot henne, taler for en streng straff mot Trumps tidligere rådgiver. Dommen ventes hvert øyeblikk..

VG - 8 timer siden

Mike Bloombergs første debatt: – En monumental fiasko

Det ble fem mot én i demokratenes debatt i Nevada. Det taklet ikke milliardæren Michael Bloomberg, mener amerikanske kommentatorer..

VG - Igår: 23:57

11 døde etter skytedrama i Tyskland: Skal ha etterlatt brev med fremmedfiendtlig innhold

Den antatte gjerningsmannen etterlot seg ifølge tyske medier et tilståelsbrev og en video..

VG - 21 timer siden

Warren om Bloomberg: Aarrogant milliardær som trakasserer kvinner

Demokratenes debatt i Las Vegas var knapt i gang før kandidatene kastet seg over nykommeren på scenen, tidligere New York-ordfører Michael Bloomberg..

VG - Igår: 23:57

Tysk politi: Åtte skutt og drept i tysk by

Tysk politi jager en eller flere gjerningsmenn etter to skyteepisoder i byen Hanau i den tyske delstaten Hessen sent onsdag kveld..

VG - Igår: 23:57

Flere personer skutt og drept i tysk by

Flere personer er skutt og drept i byen Hanau i den tyske delstaten Hessen sent onsdag kveld..

VG - Igår: 22:31

Michael Bloomberg gjør debattdebut: Dette taler for og imot milliardærkandidaten

Det er knyttet stor spenning til tidligere New York-borgermester Michael Bloomberg når han møter i sin første debatt i kampen om å bli demokratenes presidentkandidat..

VG - Igår: 13:56

Australsk mann tok med seg familien i døden: – Noe av det verste jeg har sett

Den tidligere rugby-spilleren Rowan Baxter og hans tre barn døde i en bilbrann i Brisbane onsdag morgen. Kona Hannah døde som følge av skadene noen timer senere..

VG - Igår: 03:39

Australia: Mann og tre barn døde etter bilbrann

Tre barn under ti år døde onsdag morgen lokal tid i en bilbrann i delstaten Queensland. En mann er også bekrefet død, mens en kvinne er kritisk skadet..

VG - Igår: 03:08

USA-ekspert om Trump-benådninger: – Sender et krystallklart signal

Presidenten kunngjorde tirsdag at han vil benåde hvitsnippkriminelle og korrupsjonsdømte. – Dette kan bare være starten, sier USA-ekspert Eirik Løkke i tankesmien Civita..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt