VG > Utenriks

Torsdag, 24 September, 23:43

VG - 25 des. 19 kl. 03:32

Bloomberg brukte fengselsinnsatte i valgkamparbeid

Milliardær og presidentkandidat Michael Bloomberg innrømmer at innsatte fra et kvinnefengsel ble satt til å ringe mulige velgere foran valget i 2020..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Michael Bloomberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bloomberg, brukte, fengselsinnsattei , valgkamparbeid
NRK - 03 des. 19 kl. 04:46

Trump nekter Bloomberg adgang

Journalister fra Bloomberg vil ikke lenger få adgang til Donald Trumps valgmøter fordi presidenten ikke tror de vil være upartiske i dekningen. Det skjer etter at Bloomberg News-eier Michael Bloomberg har kastet seg inn i presidentvalgkampen..

P4 - 08 feb. 20 kl. 11:18

Bloomberg svir av milliarder på valgkamp

Michael Bloomberg svir av milliarder av kroner i kampen om å bli presidentkandidat for demokratene i USA. Bloomberg dropper de fire første statene i nominasjonskampen, fordi hans kandidatur ble lansert for sent. I følge New York Times har Bloomberg så langt brukt 1,8 milliarder norske kroner på blant annet 2000 valgkampmedarbeidere og tv-reklame i 27 delstater, skriver Washington Post..

NRK - 19 feb. 20 kl. 07:41

Bloomberg lover å selge selskapet

Den amerikanske forretningsmannen og milliardæren Michael Bloomberg vil selge selskapet sitt, Bloomberg LP, hvis han blir valgt til president. Det sier en talsperson for Bloomberg, melder Reuters. Hensikten med salget er å unngå interessekonflikter..

P4 - 28 feb. 20 kl. 05:53

Trump angriper Bloomberg på nytt

Donald Trump fortsetter angrepene mot sin rival Mike Bloomberg. I en tweet skriver presidenten at han har hørt at Bloomberg har gjort det så dårlig i debattene han har deltatt i at han vurdere å trekke seg fra nominasjonsvalget. Faktumet er et han ikke har vært tro mot seg selv, påstår Trump.

NRK - 25 nov. 19 kl. 23:56

Bloomberg: – Trump er ein trussel

Presidentkandidat og tidlegare New York-ordførar Michael Bloomberg seier han vil kjempe mot «den eksistensielle trusselen» Donald Trump. Måndag talte Bloomberg i Virginia i for første gong sidan han kunngjorde at han stiller til val..

VG - 03 des. 19 kl. 04:43

Trump nekter Bloomberg-journalister adgang til valgmøter

Journalister fra Bloomberg News får ikke lenger adgang til Donald Trumps valgmøter, etter at selskapet kunngjorde at de ikke vil drive kritisk journalistikk om deres egen eier Michael Bloomberg..

NRK - 02 feb. 20 kl. 06:56

Trump angriper Mike Bloomberg

I flere tweeter angriper president Donald Trump sin rival, den demokratiske presidentkandidaten Mike Bloomberg. Trump gjør et poeng av at Bloomberg må stå på en kasse eller heisanordning i debatter. Det er ikke rettferdig, klager Trump..

NRK - 11 feb. 20 kl. 18:06

Bloomberg kritiseres for fortiden

Mike Bloomberg, en av Demokratenes presidentkandidater, får kritikk for et lydopptak fra 2015. Den tidligere borgermesteren sa der at politiet må utplasseres der minoriteter bor for å få ned kriminaliteten. Bloomberg har beklaget politikken fra før..

NRK - 16 feb. 20 kl. 10:02

Sanders kritiserer Bloomberg

Bernie Sanders mener Michael Bloomberg ikke vil engasjere velgerne nok til å få den valgdeltakelsen som må til, for å slå Donald Trump. Han kritserer også styrtrike Bloomberg for å ha uttalt seg imot minimumslønn og høyere skatter for de rike..

P4 - 19 feb. 20 kl. 16:08

Sanders og Bloomberg går frem

Barne Sanders og Mike Bloomberg går frem på en ny meningsmåling. Sanders har ifølge målingen, gjort for ABC News, en oppslutning på 32 prosent blant de som sier de vil stemme på Demokratene. Og Bloomberg fortsetter å klatre.

Fler nyheter fra VG

VG - 5 timer siden

Republikanere sier imot Trump: Lover ordnet overgang hvis Trump taper valget

Republikanske partitopper støtter ikke president Trumps utsagn om at han ikke vil forplikte seg en fredelig maktoverdragelse dersom han taper valget..

VG - 21 timer siden

Raseri etter Breonna Taylor-tiltale: – Motløs og sønderknust

Over seks måneder etter at Breonna Taylor ble skutt og drept i sitt eget hjem i Kentucky i mars, kom tiltalen. Én av politimennene som var involvert er tiltalt for å ha satt folk i fare – men ingen er tiltalt for drap..

VG - Igår: 22:25

Trump kan miste sin viktigste delstat: – Republikanerne skjelver i buksene

Donald Trump og Republikanerne står i fare for å miste sin viktigste delstat til Demokratene..

VG - Igår: 12:48

Gjeninnsatt i hemmelighet: – Lukasjenko er redd for egen befolkning

– Dette demonstrerer for hele verden at Hviterusslands president ikke har noen legitimitet, sier seniorrådgiver Inna Sangadzhieva i Den norske helsingforskomiteen..

VG - Igår: 12:39

EU dropper obligatoriske asylkvoter – vil la medlemsland bidra på andre måter

I stedet for å ta imot asylsøkere fra medlemsland under press, kan EU-land bidra med hjelp til returer, foreslår kommisjonen i en ny migrasjonspakt..

VG - Igår: 08:48

Erna Solbergs appell til FN: Slik treffes jentene av corona-krisen

Statsminister Erna Solberg (H) sier hun vil bruke FNs talerstol til å utpeke kvinner og jenter som pandemiens store tapere. Anslag tyder på at 13 millioner jenter risikerer å ende opp som barnebruder i tvangsekteskap..

VG - Igår: 04:20

Trump med nytt angrep på Ilhan Omar: – Hvordan gjør landet ditt det?

Fra talerstolen i Pennsylvania kom USAs president Donald Trump med nye angrep på den demokratiske kongressrepresentanten Ilhan Omar. Hun svarer med å si at han styrer USA som et barn..

VG - I førrgår: 17:57

Iran-sanksjoner: Norge avviser USAs krav

Den norske regjeringen støtter ikke USAs krav om å ta opp igjen FNs sanksjoner mot Iran, ifølge utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H)..

VG - I førrgår: 16:18

Støtter forslag om å stemme om ny høyesterettdommer

Tidligere presidentkandidat, senator Mitt Romney sier han vil støtte forslaget om å stemme over en ny høyesterettsdommer i år etter at Ruth Bader Ginsburg gikk bort..

VG - I førrgår: 04:31

Trump etter Biden-kommentar: – Nå er hanskene av

Donald Trump krever en unnskyldning fra Joe Biden, og mener Demokratenes presidentkandidat går for langt når han bruker påstandene om at han skal ha kalt falne soldater for «tapere»..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt