E24 > Økonomi

Friday, 24 January, 06:41

E24 - 15 Nov 19 kl. 09:47

Bloomberg: Subsea 7 og italienske Saipem vurderer fusjon

En fusjon av selskapene vil bli blant de største oljeservice-avtalene i Europa noensinne.
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Europa, Saipem

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bloomberg, Subsea7 og , italienske, Saipem, vurderer, fusjon
NRK - 03 Dec 19 kl. 04:46

Trump nekter Bloomberg adgang

Journalister fra Bloomberg vil ikke lenger få adgang til Donald Trumps valgmøter fordi presidenten ikke tror de vil være upartiske i dekningen. Det skjer etter at Bloomberg News-eier Michael Bloomberg har kastet seg inn i presidentvalgkampen..

E24 - 15 Nov 19 kl. 11:27

Analytiker mener fusjon mellom Saipem og Subsea 7 gir mening

– Men vi ser også et par argumenter imot sannsynligheten for at det skjer, sier oljeservice-analytiker Tommy Johannessen i Sparebank 1 Markets..

NRK - 25 Nov 19 kl. 23:56

Bloomberg: – Trump er ein trussel

Presidentkandidat og tidlegare New York-ordførar Michael Bloomberg seier han vil kjempe mot «den eksistensielle trusselen» Donald Trump. Måndag talte Bloomberg i Virginia i for første gong sidan han kunngjorde at han stiller til val..

VG - 03 Dec 19 kl. 04:43

Trump nekter Bloomberg-journalister adgang til valgmøter

Journalister fra Bloomberg News får ikke lenger adgang til Donald Trumps valgmøter, etter at selskapet kunngjorde at de ikke vil drive kritisk journalistikk om deres egen eier Michael Bloomberg..

NRK - 24 Nov 19 kl. 16:04

Bloomberg stiller offisielt til val

Den amerikanske milliardæren Michael Bloomberg har formelt annonsert sitt kandidatur til å stille som demokratisk presidentkandidat foran valet i 2020. Det melder nyheitsbyrået AP..

NRK - 23 Nov 19 kl. 04:20

Bloomberg bruker rekordsum

Michael R. Bloomberg har kjøpt TV-reklame for 33 millioner doller den siste uken. Ingen andre kandidater har brukt så mye på en uke.

NRK - 09 Nov 19 kl. 00:36

Bloomberg meldte seg på i Alabama

Den amerikanske milliardæren Michael Bloomberg har offisielt meldt seg på kampen om å bli Demokratenes presidentkandidat ved valget neste høst. I kveld har han levert sitt kandidatur til primærvalget i Alabama, melder AFP..

NRK - 09 Nov 19 kl. 00:36

Bloomberg meldte seg i Alabama

Den amerikanske milliardæren Michael Bloomberg har offisielt meldt seg på kampen om å bli Demokratenes presidentkandidat ved valget neste høst. I kveld har han levert sitt kandidatur til primærvalget i Alabama, melder AFP..

NRK - 21 Nov 19 kl. 20:43

Bloomberg har registrert seg

Milliardær og tidligere New York-ordfører Michael Bloomberg (77) har registrert seg for å delta i Demokratenes nominasjonskamp foran presidentvalget i USA neste år. Han har likevel ennå ikke bestemt seg for om han skal delta..

NRK - 06 Dec 19 kl. 01:38

Bloomberg vil ha strengere våpenlov

Demokraten Michael Bloomberg sier han vil gå inn for å skjerpe våpenlovene i USA. Han vil forby spesielle typer angrepsrifler, innføre lisens for våpenkjøp og at Det hvite hus skal innta en helt ny rolle i hvordan vold med skytevåpen skal bekjempes..

Fler nyheter fra E24

E24 - 30 minutter siden

Flere i Frp ville ikke trekke partiet ut av regjering

Flere Frp-topper ville inntil nylig at partiet skulle fortsette i regjering. Stortingsrepresentant Helge André Njåstad (Frp) sier de hadde mye ugjort..

E24 - 30 minutter siden

Oslo kommune brukte 39 millioner på å bli kvitt gamle vedovner – avvikler ordningen

Ny rapport viser at Oslo kommunes tilskuddsordning for utskiftning av gamle vedovner har hatt svært liten effekt. Klimaetaten anbefaler å avvikle ordningen..

E24 - 8 timer siden

«Helt ny form for svindelforsøk» rammet jobbsøkere på Finn.no

Svindlere har lokket til seg nordmenn med stillingsannonser. Jobbsøkerne fikk beskjed om å godkjenne en Bank ID-prosess i forbindelse med det som fremsto som en bakgrunnssjekk fra bedriften..

E24 - 9 timer siden

Tidligere banktopp må betale 157 millioner etter kontoskandale

Wells Fargos tidligere toppsjef får kjempebot og nektes bankjobb resten av livet..

E24 - 10 timer siden

Ny løsning rulles ut: Nå skal pengene overføres umiddelbart

Norske banker tar i bruk ny løsning som skal sørge for at kundene kan overføre og motta penger umiddelbart - uten begrensningene som finnes i dag..

E24 - 12 timer siden

Mener Oslo Børs er mer virusutsatt enn andre børser

Det norske aksjemarkedets sterke eksponering mot råvarer er et problem dersom virusfrykten fortsetter å spre seg, ifølge DNB Markets’ Paul Harper..

E24 - 14 timer siden

Kilder til VG: Anniken Hauglie skal ut av regjeringen – dette vet vi

Anniken Hauglie (H) er ferdig som arbeids- og sosialminister, Linda Hofstad Helleland gjør comeback i regjeringen og Monica Mæland blir justisminister, ifølge VGs opplysninger..

E24 - 12 timer siden

Stein Erik Hagen taler varmt for Hareide og Raja som statsråder

Stein Erik Hagen tror Frp-exiten kan gi borgerlig seier ved valget neste år. Han håper Abid Raja og Knut Arild Hareide blir en del av regjeringen..

E24 - 14 timer siden

Kilder til VG: Anniken Hauglie skal ut av regjeringen

Anniken Hauglie (H) er ferdig som arbeids- og sosialminister, mens Linda Hofstad Helleland gjør comeback i regjeringen, ifølge VGs opplysninger..

E24 - 15 timer siden

Olje- og energiros til Tina Bru: «Bare å heise flagget til topps»

Både fornybar-lobbyen og de tradisjonelle olje-aktørene virker å ta godt imot nyheten om at Tina Bru ligger an til å bli ny olje- og energiminister..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt