NRK > Nyheter

Onsdag, 12 August, 03:07

NRK - 12 sep. 19 kl. 10:04

Blogger dømt for vold igjen

En kvinne i 20-årene kjent som blogger og realitydeltaker, er i Oslo tingrett dømt til 30 dagers fengsel for vold mot en drosjesjåfør i Oslo i vår. Dette er kvinnens andre voldsdom på under tre måneder. Hun ble i juni dømt til tre måneders fengsel..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Blogger, dømt, for, vold, igjen
NRK - 31 aug. 19 kl. 23:21

TV 2: Voldsdømt blogger må i retten

Ifølge TV 2 må en blogger som i fjor ble dømt til 90 dagers fengsel for vold, møte i retten på nytt denne uka. Årsaken er ifølge kanalen at hun skal ha angrepet en taxisjåfør mens han kjørte..

P4 - 12 sep. 19 kl. 10:30

Toppblogger dømt for vold

En kvinnelig blogger og realitydeltaker i 20-årene er dømt til 30 dagers fengsel for vold mot en drosjesjåfør i Oslo i vår. Dette er kvinnens andre voldsdom på under tre måneder. Hun ble i juni dømt til tre måneders fengsel for vold mot en mann på en fest.

VG - 31 aug. 19 kl. 22:52

TV 2: Voldsdømt blogger må i retten igjen

Ifølge TV 2 er norsk kvinnelig blogger tiltalt for å ha angrepet en taxisjåfør. Hendelsen skal ha skjedd mens sjåføren kjørte..

NRK - 07 juni 20 kl. 12:01

Blogger bygger opposisjonsbevegelse

I Hviterussland danner en blogger en bevegelse for å utfordre president Aleksander Lukasjenko, som kalles Europas siste diktator. Sergej Tikhanovskij kritiserer presidenten på Youtube, men er nå arrestert og har fått leiligheten ransaket, melder AFP..

Aftenposten - 25 juni 20 kl. 07:09

Én spiller imponerte Viking-blogger Ingve Bøe ekstra mye

Viking-blogger Ingve Bøe mener kampen mot Mjøndalen var en stor forbedring..

VG - 04 sep. 19 kl. 13:30

Toppblogger i retten tiltalt for vold: – Plutselig var det helt svart

En tidligere voldsdømt blogger møtte onsdag i retten tiltalt for å ha angrepet en taxisjåfør mens han kjørte. Hun hevder hun ikke husker noe fra den påståtte hendelsen..

VG - 28 jan. 20 kl. 11:47

Svarer blogger Martine Halvorsen: – Hun retter pekefingeren feil vei

Influenser og blogger Martine Halvorsen har i helgen rettet skarp kritikk mot foreldre som kjøper dyre klær til barna sine. Hun burde heller rettet fingeren mot seg selv og bransjen hun er en del av..

NRK - 06 feb. 20 kl. 14:14

Ingen avklaring i Sjøvold-saken

Spesialenheten har ennå ikke konkludert i saken der PST-sjef Hans Sverre Sjøvold etterforskes for ulovlig våpenoppbevaring. Sjøvold ser fram mot en avklaring. Det var VG som i Oktober i fjor avslørte at Sjøvold i i flere år oppbevart våpen ulovlig..

P4 - 24 sep. 19 kl. 12:52

- Må bli mer lik kunnskap om vold mot barn

- Det er helt nødvendig at flere tør å varsle hvis de mistenker vold mot barn. Det sier spesialsykepleier Tone Emilie Sinnangr ved Stine Sofie Stiftelse. Kripos har for første gang gjort en gjennomgang av straffesaker som gjelder alvorlig vold mot små barn, og blant funnene kommer det frem at kunnskapen om vold mot barn i politidistriktene og ved ulike helsestasjoner og barnevernstjenester varierer mye..

P4 - 23 okt. 19 kl. 16:35

- Rystende at så mange unge utsettes for vold

- Det er rystende at mange unge utsettes for vold. Det sier barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad. Onsdag mottok han en rapport fra Nasjonalt kunnskapssenter om vold og traumatisk stress som viser at en av tjue ungdomsskoleelever har opplevd alvorlig fysisk vold som sparking, slag eller å bli banket opp av foreldrene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Elektrisk leke trolig brannårsak

Et leketøy som sto til lading er trolig årsaken til at det begynte å brenne i et bolighus i Skøelv i Troms, melder politiet på Twitter. Brannvesenet klarte å slokke brannen, og det skal ikke ha vært noen inne i huset da det brant..

NRK - 30 minutter siden

Dødeligste dag i Australia

Med 21 dødsfall og 410 nye smittetilfeller de siste 24 timene i delstaten Victoria, opplever Australia landets dødeligste dag under koronapandemien. Til sammen 267 koronarelaterte dødsfall er så langt rapportert i Victoria, skriver ABC News..

NRK - 1 time siden

Avsluttet fest i Tromsø

Politiet har avsluttet en fest i en studentbolig i nærheten av UiT i Tromsø. De skriver på Twitter at de hadde vært der tidligere, også da for å avslutte festen, men festen fortsatte likevel..

NRK - 1 time siden

Brann i bolighus slukket

En brann i et bolighus i Skøelv i Troms er slukket, melder politiet på Twitter. Brannvesenet holder på med utluftning. Ingen skal ha vært inne i huset da det brant..

NRK - 1 time siden

67 nye smittetilfeller i Norge

Det er registrert 67 nye tilfeller av koronasmitte i Norge ved midnatt natt til onsdag, viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet. Økningen er noe større enn den har vært de siste dagene. Tirsdag økte smittetallet med 49 og mandag med 39..

NRK - 1 time siden

Tyrkia må forklare droneangrep

Myndighetene i Irak avlyser et møte med Tyrkias forsvarsdepartement, og ber om et møte med deres ambassadør, etter at et tyrkisk droneangrep drepte to høytstående personer i Iraks forsvar. Irak sier de ikke vil akseptere mer aggresjon fra Tyrkia..

NRK - 2 timer siden

BI avlyser fadderuka

BIs studentorganisasjon skriver i en pressemelding at de avslutter hele fadderuken for sine studenter i Oslo. De skriver at de ikke ser det som forsvarlig å fortsette, derfor avlyser de resten av aktivitetene i fadderuka..

NRK - 2 timer siden

Politiet stopper fester i Oslo

Politiet avslutter festen i parken på St. Hanshaugen og Stensparken, noen minutter før halv ett i natt. De sørger også for at det blir ryddet opp etter festene.

NRK - 2 timer siden

Studenter forstyrrer i Trondheim

Også i natt får politiet mange meldinger om studenter som forstyrrer natteroen i Trondheim. Naboer blir holdt våkne om natten flere netter på rad, skriver politiet på Twitter, og ber studentmiljøene ta ansvar..

NRK - 2 timer siden

Obama roser Bidens valg

Tidligere president i USA Barack Obama roser Joe Biden for valget av Kamala Harris som visepresidentkandidat. På Facebook skriver han at Biden har funnet den ideelle samarbeidspartneren som vil kunne hjelpe ham gjennom enhver utfordring som president..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt