VG > Økonomi

Monday, 30 March, 09:31

VG - 23 Feb 20 kl. 20:21

Blodrøde tall for LSK etter nedrykk: Nå skal det kuttes 20 mill.

2019 endte med nedrykk for Lillestrøm. Økonomien til klubben har også stupt. Nå skal det kuttes kraftig..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Lillestrøm, LSK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Blodrøde, tall, for, LSK, etter, nedrykk, , skaldet , kuttes 20 mill
P4 - 28 Feb 20 kl. 08:40

Venter røde tall på Oslo Børs

Det kan bli en ny dag med blodrøde tall på Oslo Børs når den nå åpner om få sekunder. Den siste uken har hovedindeksen falt 10 prosent, og ifølge Oslo Børs ligger det an til den største prosentvise nedgangen siden 2011, i løpet av en uke. Verdens aksjemarkeder reagerte i går svært negativt på det pågående koronautbruddet, og går mot den verste uken siden finanskrisen i 2008..

P4 - 26 Feb 20 kl. 08:12

Milliardunderskudd for SAS

SAS viser til blodrøde tall i årets første kvartal. Konsernet gikk i underskudd før skatt på drøyt 1 milliard svenske kroner, en dobling fra samme periode i fjor. Selskapet skylder på lavere etterspørsel, nye regnskapsregler og det pågående utbruddet av koronaviruset.

Aftenposten - 27 Feb 20 kl. 18:00

Millionoverskudd i 2019 – men nå må Ranheim kutte kraftig

Mens Lillestrøm rykket ned med blodrøde tall, kan Ranheim-leder Frank Lidahl glise bredt. Samtidig venter kostnadskutt på ni millioner kroner i 2020..

P4 - 09 Mar 20 kl. 14:36

Voldsomt fall på Wall Street etter åpning

Det amerikanske aksjemarkedet er i fritt fall som følge av koronaviruset. Kort etter åpning på Wall Street i ettermiddag falt S&P 500-indeksen med hele sju prosent, noe som førte til en handelsstans på 15 minutter. Dette er første gang det oppstår en automatisk stans i handelen, siden sikringene ble innført i 2013.

Dagbladet - 15 Feb 20 kl. 04:51

Farget president­palasset blodrødt

- Dette fyller oss med sinne og raseri, sier en av demonstrantene..

NRK - 12 Mar 20 kl. 21:10

Blodrød dag på Wall Street

De toneangivende børsene på Wall Street falt nesten 10 prosent ved stenging. Fallet fra start var så kraftig at handelen automatisk ble stoppet i 15 minutter. Børsfallet kom til tross for at den amerikanske sentralbanken lanserte krisetiltak..

NRK - 03 Mar 20 kl. 18:34

– 3,4 pst. av de smittede er døde

Rundt 3,4 prosent av dem som er registrert smittet av det nye koronaviruset er døde, ifølge Verdens helseorganisasjon. Samtidig er det et usikkert antall ikke-registrerte tilfeller. Et ulikt tall her kan gi et annet tall på dødeligheten av viruset..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Støre om gjenoppbygging etter coronakrisen: – Vår generasjons store oppgave

Gjenoppbyggingen etter coronakrisen blir den mest omfattende i etterkrigsgenerasjonens levetid, mener Arbeiderparti-lederen..

VG - 1 time siden

Kane åpner for å forlate Spurs

Harry Kane (25) har vært i Tottenham siden han var en liten gutt – men målmaskinen varsler nå at han vurderer ulike muligheter for fremtiden..

VG - 1 time siden

Konkursfrykt: – Det er snakk om uker, ikke måneder

Flere bedrifter sliter med å holde hjulene i gang mer enn fire uker til. 60 prosent av dem sier konkurs er mest sannsynlig, ifølge fersk undersøkelse..

VG - 2 timer siden

Kommer du deg ikke på butikken i dag? Les VGs papiravis her!

I dagens e-avis kan du lese hvilke symptomer du skal se etter dersom du lurer på om du kan være coronasmittet, og hvordan de kan være litt ulike fra influensasymptomer. Og så får du et intervju med vinneren av «Farmen Kjendis»..

VG - 3 timer siden

Sjögren tror ikke på Hegerberg-comeback: – Tydelige signaler på at Ada ikke vil

Landslagssjef Martin Sjögren (42) åpner opp om tankene sine rundt Ada Hegerberg (24) i en svensk podcast..

VG - 7 timer siden

Amerikanske guvernører ber om mer hjelp til å takle krisen

Flere amerikanske guvernører sier de ikke har nok utstyr til å håndtere corona-krisen. – Vi har sendt så mange ting til dem, sier Trump under en pressekonferanse søndag..

VG - 10 timer siden

Ordfører nekter å føye seg etter regjeringen

Selv om regjeringen nok en gang understreket at de ikke vil at kommuner har egne karanteneregler, er Tromsø-ordføreren ikke til å rikke..

VG - 12 timer siden

Aukland-brødrene og Thele knuste alle med ny kilometerrekord: 516 kilometer

Etter nesten 33 timer ga de seg, da hadde brødrene Anders og Jørgen Aukland og Joar Thele gått ufattelige 516 kilometer på ski..

VG - 13 timer siden

Skuffet Mimir Kristjansson ute av «Farmen kjendis»: – Det var jævlig surt

Mia Gundersen trakk det lengste strået i semifinalen av «Farmen kjendis», og møter dermed Erik Alfred Tesaker i den store finalen..

VG - 14 timer siden

NFF gikk til samboeren for å få Lagerbäck-ja

ULLEVAAL (VG) Lars Lagerbäck (71) røper at Norge Fotballforbund gikk til samboeren Hélène Fors for å få beholde ham som landslagssjef..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt