E24 > Økonomi

Tuesday, 02 June, 00:18

E24 - 13 Oct 19 kl. 20:04

Blockbuster kunne kjøpt Netflix for 50 millioner dollar: Sjefen trodde det var en spøk

Den tidligere Blockbuster-toppsjefen måtte holde inne latteren da han ble tilbudt Netflix for 50 millioner dollar. I dag har Blockbuster én butikk igjen - mens Netflix har 158 millioner brukere..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Blockbuster, Netflix

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Blockbuster, kunne, kjøpt, Netflix, for50 , millioner, dollar, Sjefen, trodde det var en spøk
P4 - 07 Nov 19 kl. 07:53

Har du Samsung kan du mister Netflix

Hvis du har en smart-TV fra Samsung, produsert i 2010 eller 2011, bør du skynde deg å se det du ønsker å se på Netflix. Neste måned mister nemlig alle disse årsmodellene Netflix-appen, melder Tek.no.

NRK - 07 Feb 20 kl. 10:01

Netflix endrer trailerfunksjon

Netflix gjør det nå mulig å velge bort automatisk avspilling av smakebiter. Flere kunder har irritert seg over funksjonen og klaget til strømmegiganten, og nå blir det mulig å fjerne den, skriver Netflix US på Twitter..

NRK - 20 Jul 19 kl. 07:57

Eurovision på Netflix i USA

Netflix har kjøpt rettighetene til å sende den europeiske sangkonkurransen Eurovision Song Contest i USA, skriver EBU i en pressemelding. Netflix har kjøpt rettighetene for 2019 og 2020-sendingene, og årets finale legges ut allerede på mandag..

P4 - 19 Mar 20 kl. 19:23

Netflix reduserer videokvaliteten

Netflix reduserer nå kvaliteten på videostrømmingen sin i Europa. Det melder nyhetsbyrået AFP. Tidligere i dag kom det fram at EU skal ha bedt Netflix gjøre dette så ikke internett bryter sammen fordi flere er hjemme og ser på filmer og serier under korona-krisen..

NRK - 24 Nov 19 kl. 15:50

Åtvarar mot Netflix-svindel

Fleire har fått tekstmelding frå nokon som oppgir seg for å vere strøymetenesta Netflix, der dei ber folk om å oppgi betalingsinformasjon, melder fleire medium. Pressetenesta til Netflix seier til VG at ein kan unngå svindel ved å sjekke nettstaden..

P4 - 21 Apr 20 kl. 23:03

Netflix-aksjen til værs

Koronakrisen er godt nytt for strømmegiganten Netflix. For mange bruker tiden hjemme på å se serie og film, og i kveld presenterte Netflix restultatet for første kvartal - 16 millioner nye kunder. Og det gjorde at aksjen skjøt i været i kveld, da de gode resultatene ble lagt frem..

E24 - 04 Oct 19 kl. 21:11

Strømmekampen tilspisser seg: Disney forbyr Netflix-annonser

Utfordrerne står klare til å rappe abonnenter fra strømmekongen Netflix. Nå setter Disney en stopper for Netflix-reklame hos seg, ifølge Wall Street Journal..

NRK - 27 Nov 19 kl. 20:49

Kinoene i konflikt med Netflix

Landets største kinoer nekter å gå med på vilkårene for å vise storfilmene fra Netflix. Et av kravene fra strømmetjenesten er at kinoene kun får en uke til å vise filmene før de legges ut. Netflix må vise filmene på kino for å bli nominert til Oscar..

P4 - 24 Nov 19 kl. 16:18

Advarer mot falsk Netflix-SMS

Flere har i dag fått en svindel-tekstmelding som oppgir å være fra strømmetjenesten Netflix. Mottakerne har fått beskjed om at kontoen deres er sperret og at de må oppdatere betalingsinformasjonen sin. PR-selskapet Släger, som er ansvarlig for Netflix' norske pressetjeneste, sier til VG at de dessverre er vant til at strømmetjenesten blir brukt i svindelforsøk.

Dagbladet - 12 Nov 19 kl. 20:08

Raser mot Netflix: - Ekstremt unøyaktig

Polens statsminister går hardt ut mot Netflix' dokumentarserie «The Devil Next Door»..

Fler nyheter fra E24

E24 - 3 timer siden

Rekordmai for meglertopper: – Måtte klype meg i armen

Meglertoppene tror på ny prisoppgang i mai. Torsdag kommer fasiten fra Eiendom Norge..

E24 - 3 timer siden

Store bedrifter tar oppgjør med rasisme i USA

Store amerikanske bedrifter oppfordrer til samhold i kampen mot rasisme i USA etter at afroamerikaneren George Floyd døde under en pågripelse for en uke siden..

E24 - 6 timer siden

XXL mener rivalenes sammenslåing vil svekke priskonkurransen

Flere ledende sportskjeder har skrevet til Konkurransetilsynet at de mener den foreslåtte sammenslåingen av Sport 1 og 48 Intersport-butikker vil være negativt for markedet..

E24 - 8 timer siden

Forbrukerrådet frykter reisende ikke får tilbake pengene sine

Det kan ikke utelukkes at en del pakkereisearrangører vil gå konkurs før forbrukerne har fått tilbake pengene sine, mener regjeringen, som peker på at dette er et uavklart spørsmål. Forbrukerrådet krever avklaring..

E24 - 8 timer siden

Utenlandske storbanker har ståltro på kronen: – Veldig, veldig billig

Både ING og Goldman Sachs vedder på at Norges valuta skal styrke seg. – Vi liker den norske kronen, særlig relativt til den svenske kronen, sier ING-strateg Petr Krpata..

E24 - 10 timer siden

Spår konkursbølge etter årets verste uke: – Svært alvorlig

Forrige ukes konkurstall var de verste i 2020. Partner Christian Aandalen i inkassoselskapet Fair forventer en «ekstrem økning» i tallene..

E24 - 11 timer siden

– Norske netthandelsaktører går dukken om fem år. Maks.

Svenske netthandelsaktører feier over norske. Vi bruker altfor mye tid på å diskutere hvorfor det gamle ikke fungerer i stedet for å utvikle oss..

E24 - 12 timer siden

Hydro og Northvolt inngår batterisamarbeid

«Hydro Volt» blir det nye selskapet som skal resirkulere batterier fra elbiler i Fredrikstad..

E24 - 12 timer siden

Hydro bygger fabrikk for resirkulering av elbilbatterier i Fredrikstad

Sammen med Northvolt skal Hydro bygge et anlegg for resirkulering av elbilbatterier i Norge. Pilotanlegget vil bli bygget i Fredrikstad..

E24 - 12 timer siden

Scania nedbemanner kraftig: 5.000 er overtallige

Scania ser seg nødt til å nedbemanne kraftig som følge av en hard nedgang i inntektene..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt