NRK > Nyheter

Friday, 28 February, 05:52

NRK - 11 Sep 19 kl. 20:36

Blir tidenes yngste ordfører

Det er klart at Jonas Andersen Sayed (21) blir ordfører i hjemkommunen i Sokndal. Med det blir han Norges yngste ordfører noensinne. Venstre, KrF, Sp og Sokendallista skal styre i Sokndal de neste fire årene..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Jonas Andersen Sayed, Sokndal, Norges, Sokendallista

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Blir tidenes, yngste, ordfører
P4 - 11 Sep 19 kl. 20:41

Tidenes yngste ordfører

Sokndal kommune i Rogaland får tidenes yngste ordfører. NRK skriver nå at Jonas Andersen Sayed fra KRF blir ordfører i hjemkommunen. Han er bare 21 år gammel.

NRK - 09 Sep 19 kl. 22:35

Blir trolig tidenes yngste ordfører

KrF blir største parti i Sokndal med 26,4 prosent av stemmene. Dermed blir etter alt å dømme 21 år Jonas Andersen Sayed tidenes yngste ordfører. 21-åringen blir beskrevet som ekstremt dyktig og talefør..

Dagbladet - 27 Nov 19 kl. 13:03

Ordfører kutter egen lønn med 250 000

Tidenes yngste ordfører vil heller bruke pengene på eldre og kultur..

Dagbladet - 11 Sep 19 kl. 21:03

Bekreftet: Jonas er tidenes yngste ordfører

Han er bare 21 år, men har sittet i kommunestyret siden han var 17. Nå blir Jonas Andersen Sayed ordfører..

Dagbladet - 10 Sep 19 kl. 00:39

Jonas (21) blir tidenes yngste ordfører

Valgt inn i Sokndal kommunestyre som 17-åring..

VG - 01 Aug 19 kl. 14:05

Malvik-ordfører Ingrid Aune (33) er død: Inspirerte unge jenter

Ingrid Johansen Aune var tidenes yngste ordfører i Malvik. Og den første kvinnelige..

Dagbladet - 03 Nov 19 kl. 13:05

Vedums unge ordfører-stjerner

49 av Senterpartiets 138 ordførere er kvinner. - Det overordnede målet er regjeringsmakt, sier de yngste Sp-ordførerne..

VG - 03 Oct 19 kl. 19:12

Jakob kan bli historiens yngste VM-gullvinner på 1500 meter

Jakob Ingebrigtsen (19) er for lengst skrevet inn i friidrettens historiebøker og statistikker som tidenes yngste mesterskapsvinner. I VM kan han bli historiens yngste gull- og medaljevinner på 1500 meter..

Klartale - 12 Sep 19 kl. 08:54

Her er Norges yngste ordfører

Jonas Andersen Sayed er bare 21 år gammel. Nå blir han ordfører i Sokndal..

NRK - 27 Nov 19 kl. 06:54

Kutter egen lønn

Tidenes yngste ordfører, Jonas Andersen Sayed i Sokndal, fikk gjennomslag for å kutte i egen lønn med 250.000 kroner, for å bestemme hvor pengene skulle brukes, skriver Dalane Tidende. Han vil heller bruke mer penger på kultur og eldre neste år..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Visepresident i Iran smittet

Massoumeh Ebtekar, en av Irans sju visepresidenter, er smittet av koronaviruset. Det opplyser Irans statlige nyhetsbyrå IRNA: Fra før er det kjent at Irans visehelseminister er smittet. Det offisielle tallet på smittede i Iran er 245, med 26 døde..

NRK - 1 time siden

AP erklærer ingen vinner i Iowa

Nyhetsbyrået AP kommer ikke til å erklære en vinner i demokratenes partimøter i Iowa 3. februar etter at de endelige resultatene ble offentliggort torsdag. Grunnen er at det er så jevnt mellom Buttigieg og Sanders at det er er usikkert hvem som vant..

NRK - 1 time siden

Nigerias første koronatilfelle

Det første tilfellet av koronasmitte er oppdaget i Nigeria, opplyser helsedepartementet i landet på Twitter. Ifølge helseministeren i Nigeria er dette den første personen som er registrert som smittet av koronaviruset i Afrika sør for Sahara..

NRK - 2 timer siden

USA letter på Iran-sanksjoner

USA har gitt unntak fra sanksjonene mot Iran for å tillate det de kaller «noen humanitære handelstransaksjoner». Unntakene vil gjøre det mulig for Iran å kjøpe mat og medisiner ved hjelp av et sveitsisk initiativ..

NRK - 3 timer siden

Nytt bratt fall på børsen i Tokyo

Nikkei-indeksen falt over 3 prosent da børsen i Tokyo åpnet fredag. Fallet skyldes frykten for hvilke konsekvenser det nye koronaviruset vil få for verdensøkonomien. Torsdag falt Nikkei-indeksen med to prosent..

NRK - 3 timer siden

14 skadde etter bilulykke i Sverige

En lastebil, en buss og 15-20 personbiler var sent torsdag kveld innblandet i en ulykke på E4, sør for Stockholm. 14 personer er sendt til sykehus, melder SR. Det skal ha vært ekstremt glatt da ulykken skjedde..

NRK - 7 timer siden

33 tyrkiske soldater drept i Idlib

Minst 33 tyrkiske soldater ble drept da en kolonne ble utsatt for et luftangrep i Idlib-provinsen i Syria. Det bekrefter guvernøren i den tyrkiske provinsen Hatay, Rahmi Dogan. Tyrkia anklager syriske regjeringsstyrker for å stå bak..

NRK - 3 timer siden

Virusfrykt gir hotellavbestillinger

Hotellene i Nordic Choice-kjeden i Oslo har fått flere tusen avbestillinger på grunn av det nye koronaviruset. Det er primært arrangementer og konferanser med internasjonal deltakelse som er kansellert, skriver DN..

NRK - 4 timer siden

Færre nye korona-smittede i Kina

Kina hadde 327 nye tilfeller av korona-smittede torsdag. Det var en nedgang fra 433 dagen før og det laveste tallet siden 23. januar.

NRK - 4 timer siden

Stoltenberg vil ha nedtrapping

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg tok til orde for å trappe ned konflikten i Syria i en telefonsamtale med Tyrkias utenriksminister Mevult Cavusoglu. Samtalen kom etter at flere titalls tyrkiske soldater torsdag ble drept i et angrep i Syria..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt