NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 03:26

NRK - 11 Sep 19 kl. 20:36

Blir tidenes yngste ordfører

Det er klart at Jonas Andersen Sayed (21) blir ordfører i hjemkommunen i Sokndal. Med det blir han Norges yngste ordfører noensinne. Venstre, KrF, Sp og Sokendallista skal styre i Sokndal de neste fire årene..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Jonas Andersen Sayed, Sokndal, Norges, Sokendallista

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Blir tidenes, yngste, ordfører
P4 - 11 Sep 19 kl. 20:41

Tidenes yngste ordfører

Sokndal kommune i Rogaland får tidenes yngste ordfører. NRK skriver nå at Jonas Andersen Sayed fra KRF blir ordfører i hjemkommunen. Han er bare 21 år gammel.

NRK - 09 Sep 19 kl. 22:35

Blir trolig tidenes yngste ordfører

KrF blir største parti i Sokndal med 26,4 prosent av stemmene. Dermed blir etter alt å dømme 21 år Jonas Andersen Sayed tidenes yngste ordfører. 21-åringen blir beskrevet som ekstremt dyktig og talefør..

Dagbladet - 11 Sep 19 kl. 21:03

Bekreftet: Jonas er tidenes yngste ordfører

Han er bare 21 år, men har sittet i kommunestyret siden han var 17. Nå blir Jonas Andersen Sayed ordfører..

Dagbladet - 10 Sep 19 kl. 00:39

Jonas (21) blir tidenes yngste ordfører

Valgt inn i Sokndal kommunestyre som 17-åring..

VG - 01 Aug 19 kl. 14:05

Malvik-ordfører Ingrid Aune (33) er død: Inspirerte unge jenter

Ingrid Johansen Aune var tidenes yngste ordfører i Malvik. Og den første kvinnelige..

Klartale - 12 Sep 19 kl. 08:54

Her er Norges yngste ordfører

Jonas Andersen Sayed er bare 21 år gammel. Nå blir han ordfører i Sokndal..

P4 - 10 Sep 19 kl. 15:32

Maktskifte i Stavanger

Etter at Høyre har hatt ordføreren i 24 år, blir det nå maktskifte i Stavanger. Ap, SV, Sp, Rødt, Miljøpartiet De Grønne og Folkeaksjonen Nei til bompenger har undertegnet avtale om nytt kommunestyre i oljebyen. Kari Nessa Nordtun fra Arbeiderpartiet tar over ordførerkjedet.

VG - 11 Sep 19 kl. 20:48

21-åring blir ordfører

Jonas Andersen Sayed (KrF) blir ordfører i hjemkommunen i Sokndal - og Norges yngste noensinne..

VG - 06 Aug 19 kl. 21:47

Tor Harald Lund (51) i tårer etter pangstart på Landsskytterstevnet

EVJE (VG) Da han var 19 år, ble Tor Harald Lund tidenes yngste skytterkonge. Nå ligger han igjen på skive én – og kan bli tidenes eldste skytterkonge. 51 år gammel..

VG - 13 Sep 19 kl. 17:42

Sp leder over Ap i ordførerkampen: - Kan bli største ordførerparti

Senterpartiet har gjort et brakvalg, og håver inn nye ordførere. Fredag ettermiddag har de signert ti flere ordfører-avtaler enn Ap.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Over 100 skadd i Albania

Over hundre mennesker skal være skadd etter flere kraftige jordskjelv ved den albanske hovedstaden Tirana lørdag. Nettstedet Shqiptarja siterer helsemyndighetene på at minst 108 personer har fått skader i forbindelse med skjelvene..

NRK - 1 time siden

Nytt jordskjelv i Albania

Like over midnatt til søndag ble det registrert et etterskjelv med styrke på 4,8 i Albania. Det er ikke blitt meldt ytterligere ødeleggelser. Det siste skjelvet kom sju minutter over midnatt.

NRK - 1 time siden

Brann på gård i Nome slukket

To bygninger er nedbrent etter en brann på en gård i Nome i Telemark lørdag. Ingen mennesker eller dyr kom til skade i brannen. Ti hester ble evakuert i forbindelse med brannen.

NRK - 1 time siden

Thomas Cook på randen av konkurs

Det store britiske reiseselskapet Thomas Cook er på randen av konkurs etter at investorene nektet å trå til med en redningsoperasjon. Selskapet har 22.000 ansatte, hvorav 9.

NRK - 2 timer siden

Nye demonstrasjoner i Egypt

Hundrevis av mennesker ble møtt med tåregass fra sikkerhetsstyrker da de deltok i demonstrasjoner mot president Abdel-Fattah al-Sisi i havnebyen Suez lørdag kveld. Demonstrantene krever at presidenten går av. Også fredag var det protester i Egypt..

NRK - 2 timer siden

Orkan nedjustert til tropisk storm

Orkanen Lorena, som er på vei mot Mexicos fastland, har svekket seg og ble lørdag nedjustert til tropisk storm. Det er ventet sterk vind og mye regn når den tropiske stormen treffer nordvest i Mexico søndag morgen, ifølge USAs orkansenter..

NRK - 3 timer siden

Colombias president advarer Maduro

Colombias president, Ivan Duque, sammenligner Venezuelas president, Nicolás Maduro, med den serbiske krigsforbryteren Slobodan Milosevi, i et intervju med nyhetsbyrået AP. Han sier Maduro gjør en stor feil, dersom han skulle finne på å angripe..

NRK - 3 timer siden

Island bøtelagt etter Eurovision

Arrangørene av den europeiske finalen i Melodi Grand Prix har bøtelagt det islandske bidraget etter årets finale i Tel Aviv i Israel fordi de viste det palestinske flagget. Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) sier ikke noe om botens beløp..

NRK - 3 timer siden

Mann tatt i 175 km/h i 90-sonen

En mann i 30-årene fikk førerkortet beslaglagt i Nordbytunnelen i Akershus lørdag kveld. Mannen kjørte i 175 kilometer i timen. I tunnelen mellom Ås og Frogn på E6 er fartsgrensen 90 kilometer i timen.

NRK - 4 timer siden

Myndighetene: Seks skadet i Albania

Bare seks mennesker fikk lørdag kveld behandling for lettere skader etter jordskjelvene i Albania lørdag ettermiddag, sier regjeringens pressetalsmann Endri Fuga på Twitter. Fuga sier rundt 100 personer var sendt hjem fra sykehus lørdag kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt