NRK > Nyheter

Saturday, 30 May, 01:38

NRK - 23 May 20 kl. 10:54

Blir sett i gang rydding

Det blir sett i gang rydding etter raset på fylkesveg 5637 i Luster, opplyser Vegtrafikksentralen. Det kjem ny vurdering av om raset kan opne kl. 16..
Les mer på NRK


Les mer om:
Luster, Vegtrafikksentralen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Blir setti , gang, rydding
NRK - 25 Feb 20 kl. 08:21

Stengt på E6 ved Svinesund

Det lekker diesel fra en tankbil på E6 på svensk side av Svinesundbrua. Nødetatene er i gang med rydding. Det er ikke meldt om personskade, opplyser Øst politidistrikt.

Aftenposten - 24 Apr 20 kl. 19:50

Sett ballen i gang igjen! | Halvor Hegtun

Steng tribunene. Test spillerne nøye. Men prøv snart å få toppfotballen i gang igjen, den betyr en del for folkehelsen..

Aftenposten - 24 Apr 20 kl. 19:10

Sett ballen i gang igjen! | Halvor Hegtun

Steng tribunene. Test spillerne nøye. Men prøv snart å få toppfotballen i gang igjen, den betyr en del for folkehelsen..

E24 - 02 Apr 20 kl. 06:22

Klar melding til oljeselskapene: - Ikke sett på pauseknappen nå

Nå er det viktigere enn noen gang å holde oljehjulene i gang, mener Frode Alheim i Industri Energi..

Aftenposten - 02 Apr 20 kl. 18:00

Vil du ha finere vårhage enn naboene? Her er åtte triks.

Raking, såing, luking og rydding er noe av det du kan gjøre på denne tiden..

NRK - 12 Apr 20 kl. 08:27

Sett fri fleire Taliban-fangar

Den afghanske regjeringa har sett fri endå ei gruppe Taliban-fangar i eit forsøk på å komma opprørsgruppa i møte, melder DPA. Sidan onsdag har regjeringa sett fri 300 Taliban-fangar. Ifølge ein tenesteperson kjem fleire til å bli sett fri søndag..

NRK - 18 Feb 20 kl. 14:10

Bergensbanen-strekk fortsatt stengt

Snørydding og reparasjoner på Bergensbanen mellom Ustaoset og Myrdal starter tidligst onsdag, melder Bane Nor. Strekningen har vært stengt siden i går på grunn av snøras ved Hallingskeid. Det er fremdeles høy skredfare i området..

Dagbladet - 04 May 20 kl. 13:14

30-tallet om igjen?

Coronakrisa har gitt ledighetstall vi ikke har sett siden 1930-åra. Kanskje kan vinneroppskriften fra den gang hindre at vi får en reprise på den mørkeste tida i menneskenes historie..

NRK - 25 Feb 20 kl. 09:48

Ingen mennesker i skred i Lom

Ingen folk eller biler ble tatt av snøraset på riksveg 15 vest for Lom sentrum i morges. Rv 15 er stengt på stedet. Rasområdet vil bli undersøkt av geolog før rydding av vegen starter.

NRK - 11 Mar 20 kl. 23:22

E134 Haukeli er åpnet

E134 over Haukelifjell er åpnet for fri frdsel etter å ha vært stengt tidligere i kveld, melder Statens Vegvesen. Rv7 over Hardangervidda er fortsatt stengt på grunn av rydding..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mann omkom i MC-ulykke

En mann i 60-årene er bekreftet omkommet etter MC-ulykke i Skien fredag kveld. – Hendelsesforløpet er ukjent. Åstedet blir undersøkt av kriminalteknikere og ulykkesgruppa til Vegvesenet.

NRK - 1 time siden

Ny video av Floyds-pågripelsen

En ny video delt på sosiale medier, viser pågripelsen av avdøde George Floyd fra en annen vinkel, der tre politimenn deltar. Videoen som hittil har vært delt, viser hvordan en politimann presser kneet sitt mot halsen til Floyd..

NRK - 2 timer siden

Trump snakket med avdødes familie

USAs president Donald Trump opplyser fredag kveld at han har snakket med familien til George Floyd, mannen som døde under en arrestasjon i Minneapolis. Trump sier også at man må forhindre at det blir anarki i byen, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 2 timer siden

Innfører portforbud i Minneapolis

Myndighetene i Minneapolis har besluttet å innføre portforbud i byen, etter tre dager med opprør og kraftige demonstrasjoner. Det kunngjorde ordfører Jacob Frey fredag ettermiddag, ifølge CBS Minnesota. Portforbudet trer i kraft klokka 20 lokal tid..

NRK - 3 timer siden

Klasser i karantene etter smitte

Et tjuetalls elever på Kurland barneskole i Sarpsborg må i karantene etter at en lærer testet positivt på korona, melder Sarpsborg Arbeiderblad. Også i Sula på Sunnmøre er to skolegrupper og en barnehageavdeling i karantene, melder Sunnmørsposten..

NRK - 4 timer siden

Ønsker ikke barnehospice

Det er full strid om Norge skal satse på barnehospice – der alvorlig syke barn kan komme med sine familier. Mens foreningen for barnepalliasjon har kjempet for hospice i en årrekke, fraråder nå flere medisinske miljøer dette..

NRK - 4 timer siden

Avslutter særbehandling av Hongkong

President Donald Trump har gitt beskjed til sin administrasjon om å avvikle særbehandlingen av Hongkong, som byen har fått på grunn av sin spesielle status. Det skjer etter at Kina vedtok en ny sikkerhetslov for Hongkong..

NRK - 4 timer siden

USA bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon (WHO) og kutter pengestøtten til organisasjonen. På en pressekonferanse sa Trump at USA bryter med WHO fordi organisasjonen ikke har gjort endringene USA har bedt om..

NRK - 4 timer siden

Bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon..

NRK - 4 timer siden

Donald Trump møter pressen


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt