NRK > Nyheter

Torsdag, 04 Mars, 01:10

NRK - 26 jan. 21 kl. 18:24

Blinken godkjent av Senatet

Antony Blinken er godkjent er godkjent av Senatet som USAs utenriksminister..
Les mer på NRK


Les mer om:
Blinken, Senatet, USAs

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Blinken, godkjentav , Senatet
NRK - 19 jan. 21 kl. 21:03

Blinken støtter Trump-avgjørelse

USAs nye utenriksminister i Biden-regjeringen, Antony Blinken, mener Donald Trump gjorde rett i å legge seg på en tøffere linje overfor Kina. Blinken sier han likevel er uenig i måten Trump gjorde det på..

NRK - 28 jan. 21 kl. 00:45

Blinken: Iran avtale tar tid

På sin første dag som utenriksminister signaliserte Antony Blinken at USA vil gjenoppta atomavtalen med Iran, men at det er en lang vei fram dit. Blinken har gjort det klart at USA ikke kommer til å ta første steget, slik Iran ønsker..

NRK - 08 jan. 21 kl. 20:51

Pompeo har hatt møte med Blinken

Utanriksminister i USA Mike Pompeo har fredag hatt eit møte med påtroppande utanriksminister Antony Blinken, for å sikre ei «ryddig maktoverføring». Dei to skal fortsetje å jobbe saman gjennom maktoverføringa, ifylgje Reuters..

NRK - 06 feb. 21 kl. 04:49

Presset Kina om Hongkong og uigurer

USAs utenriksminister Antony Blinken presset Kina om Hongkong og behandlingen av uigurene i den første samtalen mellom de to landene siden presidentskiftet. Blinken gjorde det klart at USA vil fortsette å kjempe for menneskerettigheter og demokrati..

NRK - 06 feb. 21 kl. 08:53

Blinken presset Kina om Hongkong

USAs utenriksminister Antony Blinken presset Kina om Hongkong og behandlingen av uigurene i den første samtalen mellom landene etter presidentskiftet. USA vil fortsette å kjempe for menneskerettigheter og demokratiske verdier, også i Xinjiang og Hongkong..

NRK - 22 feb. 21 kl. 06:38

Blinken lover press mot Myanmar

Utenriksminister Antony Blinken sier USA skal gripe inn overfor militærjuntaen i Myanmar etter at to demonstranter ble skutt og drept i helgen. I mer enn to uker har folk protestert daglig mot kuppet 1. februar..

NRK - 28 feb. 21 kl. 08:20

Bekymret for situasjonen i Tigray

USAs utenriksminister Antony Blinken fordømmer krigsforbrytelsene som skal ha blitt begått i Tigray-regionen i Etiopia, melder AFP. Blinken oppfordrer Den afrikanske union og andre regionale aktører til å samarbeide med USA for å løse krisen i Tigray..

NRK - 21 jan. 21 kl. 01:34

NSA-sjef Haines godkjent i Senatet

Avril Haines, som er president Joe Bidens etterretningssjef, er den første av hans statsråder som er godkjent av Senatet. Haines blir sjef for National Security Agency, som samordner alle USAs etterretningstjenester, inkludert CIA..

NRK - 21 jan. 21 kl. 01:34

Avril Haines godkjent i Senatet

Avril Haines er den første av Joe Bidens statsråder som er godkjent av Senatet. Haines blir sjef for alle USAs etterretningstjenester, inkludert CIA. Hun er første kvinne i jobben..

NRK - 21 jan. 21 kl. 11:12

Haines først godkjent av Senatet

Avril Haines, president Bidens etterretningssjef, er den første av hans toppfolk som er godkjent av Senatet. Haines, som tidligere har arbeidet i CIA, har nå overtatt som Director of National Intelligence. Hun blir den første kvinnen i stillingen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ny krangel om nordirsk grense

En britisk avgjørelse om å utsette kontroll av mat og jordbruksprodukter på vei til Nord-Irland, strider mot brexitavtalen og er brudd på internasjonal lov, mener EU-kommisjonen. Brexitavtalen pålegger britene å ha kontroll på grensa til Nord-Irland..

NRK - 45 minutter siden

344.000 vaksinedoser satt i Norge

Til sammen har 344.669 personer fått første dose av koronavaksinen, og 166.322 personer har fått andre dose, viser tall fra Folkehelseinstituttet.

NRK - 45 minutter siden

689 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 689 koronasmittede i Norge. Det er 190 flere enn dagen før og 348 flere enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det registrert til sammen 3.

NRK - 10 timer siden

Over en halv million doser satt

Til nå har 344.669 personer fått første dose av koronavaksinen i Norge, og 166.322 har fått andre dose, viser FHIs statistikk.

NRK - 1 time siden

Avlyser møter i Kongressen

I USA har Representantenes hus avlyst alle planlagte møter torsdag etter at politiet advarte om at en militant gruppe planlegger å storme Kongressen. Flertallsleder Steny Hoyer informerte de folkevalgte om den plutselige endringen sent onsdag kveld..

NRK - 1 time siden

65 Asker-elever i karantene

65 elever ved Asker videregående skole er satt i karantene etter to fester i helgen, opplyser kommuneoverlege Meera Grepp i Asker. Skolen opplyser på sin nettside at en elev på tredje trinn fikk påvist koronasmitte onsdag 3. mars..

NRK - 6 timer siden

Åtte skadd i mulig terror i Sverige

Svensk politi skjøt en mann i 20-årene etter at han gikk til angrep på åtte personer med en spiss gjenstand i Vetlanda. Politiet etterforsker hendelsen som et mulig terrorangrep. Flere skal være alvorlig skadd, men ingen er døde..

NRK - 5 timer siden

Löfven fordømmer Vetlanda-angrep

Sveriges statsminister Stefan Löfven fordømmer angrepet i Vetlanda, der åtte personer ble skadet. – Vi møter slike avskyelige handlinger med et samlet samfunns kraft, sier Löfven ifølge Reuters. Hendelsen etterforskes som mulig terror..

NRK - 2 timer siden

Tre livstruende skadd i Sverige

Tre av de åtte skadde i angrepet i Vetlanda i Sverige, får behandling på sykehus for livstruende skader, melder SVT.. Politiet etterforsker saken med sikte på å avdekke om angrepet var terrormotivert..

NRK - 3 timer siden

USA fordømmer vold i Myanmar

USA fordømmer volden i Myanmar, og uttrykker forferdelse over at volden mot demonstranter har økt kraftig i landet. De ber om at alle land unisont fordømmer volden utført av militæret mot folket. Ifølge en FN-utsending ble minst 38 drept onsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt