VG > Innenriks

Saturday, 24 August, 19:40

VG - 14 Aug 19 kl. 11:22

Ble tatt med 14-åring i stjålet bil: – Hadde med seg gutten i flere timer

De to mennene som er siktet for frihetsberøvelse etter at de kjørte av gårde i en stjålet bil med en tenåring, fremstilles for fengsling torsdag..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ble, tattmed , 14-åringi , stjålet, bil, Haddemed , seg gutten i flere timer
P4 - 06 May 19 kl. 18:07

Tyver med barnevogn tatt på fersken

To kvinner i 40-årene med en barnevogn ble i ettermiddag tatt på fersken for å stjålet fra en butikk i Rygge. Kvinnene brukte barnevognen til oppbevaring av tyvegodset, og hadde ifølge politiet stjålet varer for rundt 1500 kroner. Tyvene er anmeldt..

Dagbladet - 15 Aug 19 kl. 14:32

Kidnappet 14-åring - kom mørbanket til retten

Ruset og i høy fart kjørte de to vennene i 30-åra rundt i en stjålet bil. Med seg hadde de en kidnappet 14-åring..

P4 - 08 Jul 19 kl. 05:56

Tatt for råkjøring på E8

Utrykningspolitiet målte en bilist til hele 160 kilometer i timen i 80-sonen under en fartskontroll på E8 utenfor Tromsø i går. Fartsynderen mistet førerkortet på stedet, og risikerer fengsel. Fem andre bilister ble også tatt med for høy fart, mens en annen fører ble anmeldt for promillekjøring..

NRK - 19 Jul 19 kl. 16:18

Mener brannen var påsatt

23 personer ble evakuert da det brøt ut brann i Stjørdal i Trøndelag i dag tidlig. Politiet mener nå brannen var påsatt. – Teknikerne utelukker at dette har skjedd på annen måte enn ved tilføring av bar ild, sier Annar Sparby for politiet i Stjørdal..

VG - 14 Aug 19 kl. 11:22

Stjal bil med 14-åring: – Hadde med seg gutten i flere timer

De to mennene som er siktet for frihetsberøvelse etter at de kjørte av gårde i en stjålet bil med en tenåring, fremstilles for fengsling torsdag..

P4 - 18 Jul 19 kl. 05:53

Tatt for fyllekjøring, kjørte igjen

En kvinne som sent i går kveld ble tatt for promillekjøring i Rana i Nordland nektet å la bilen stå. Etter den positive promilletesten ble hun sendt hjem med taxi. Der hentet kvinnen bilnøklene og fikk noen til å kjøre seg tilbake til bilen som hun så kjørt hjem.

P4 - 10 May 19 kl. 23:24

Promillekjørte to ganger på en dag

En mann i 60-årene ble tatt for promillekjøring to ganger på samme dag i Steinkjer. Politiet i Trøndelag beslagla førerkortet hans da han blåste til over lovlig verdig fredag formiddag. Men han ble tatt for promillekjøring igjen på kvelden.

NRK - 15 Aug 19 kl. 12:34

Siktet for grov frihetsberøvelse

En av de to mennene som skal ha stjålet en bil, med en 14-åring i, er nå siktet for grovt ran, grov frihetsberøvelse, kjøring i ruspåvirket tilstand og får å ha stukket av fra en bensinregning. Det opplyser politiet til NRK..

NRK - 19 Jul 19 kl. 19:52

Nesten ingen henter stjålne sykler

Folk kommer sjelden for å lete etter sine stjålne sykler på sykkellagrene til Falck sykkelregister, opplyser Falck til NRK. Det er sjelden mer enn én person i uka som ser etter sin stjålne sykkel hos dem..

Dagbladet - 14 Aug 19 kl. 11:20

Stjal bil - kjørte rundt med 14-åring i flere timer

To menn i 30-årene ble i går pågrepet og siktet for frihetsberøvelse av en 14 år gammel gutt i en stjålet bil. I morgen framstilles de for varetektsfengsling..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

En pågrepet etter å ha skutt fra balkong i Oslo

Politiet iverksatte lørdag en væpnet aksjon mot en leilighet på Grünerløkka i Oslo..

VG - 3 timer siden

Politimester Hasseldal flyttes til Politidirektoratet

Politimester Steven Hasseldal i Øst politidistrikt flyttes til Politidirektoratet, etter at det ble kjent at han har innledet et «nært vennskap» til en kollega..

VG - 7 timer siden

Venstre-politikerne jubler over bompenge-løsning: – Vi har vunnet

Venstre-nestleder Abid Raja mener partiet kom seirende ut av regjeringsbråket om bompengeløsningen..

VG - 8 timer siden

Frykter strømsjokk i hele Nord-Norge: – Uakseptabelt

STOKMARKNES (VG) I Norges tre nordligste kommuner har innbyggerne hatt momsfritak på strøm på grunn av kalde temperaturer og større strømforbruk. Men nå kan det endres..

VG - 22 timer siden

Ropstad oppfordrer partiene til å godta bompengeultimatum

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad sier at bompengeskissen statsminister Erna Solberg la frem fredag, er en god løsning på en viktig sak..

VG - Igår: 19:04

Politimester innledet «nært vennskap» til kollega: Får permisjon med full lønn

Politimester Steven Hasseldal i Øst politidistrikt har innledet et «nært vennskap» til en kvinnelig kollega som sitter i distriktets ledergruppe. Nå har hun fått permisjon med full lønn og ny stilling ved Politihøgskolen..

VG - Igår: 18:57

Politiet etterforsker Ap-politiker for fiktive reiseregninger

Politiet bekrefter at de etterforsker Hege Haukeland Liadal etter mistanke om at hun har levert fiktive reiseregninger..

VG - Igår: 14:23

Mann dømt til fengsel i elleve og et halvt år for drap på partneren i Haugesund

En 50 år gammel mann er dømt til fengsel i elleve år og seks måneder for drap på partneren Anne Kari Bjelland i Haugesund og for å ha tent på huset..

VG - Igår: 13:18

Frustrerte Frp-fylkesledere raser mot Venstre: – De driver gjøn med oss

Den store bompenge-spliden i regjeringen skaper frustrasjon hos flere Frp-fylkesledere. De mener det er helt uaktuelt at Frp skal ut, men at regjeringen klarer seg godt uten Venstre..

VG - Igår: 11:12

Ekspert om regjeringens bompengekrise: – Kan ligge an til at Frp vil forlate regjeringen

Bompengekrisen har kjørt seg fast, og løsningen er enten at Erna Solberg tvinger gjennom et kompromiss, eller at et parti forlater regjeringen, mener eksperter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt