P4 > Nyheter

Monday, 24 February, 00:37

P4 - 17 Sep 19 kl. 09:19

Ble skutt fire ganger

Johanne Zhangjia Ihle-Hansen ble skutt og drept med fire skudd.
Det viser den endelige obduksjonsrapporten etter drapet, som stebroren Philip Manshaus er siktet for å stå bak.
17-åringen ble funnet drept i hjemmet sitt på Eiksmarka i Bærum 10. august..
Les mer på P4


Les mer om:
Zhangjia Ihle-Hansen, Philip Manshaus, Eiksmarka, Bærum

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ble, skutt, fire, ganger
Dagbladet - 17 Sep 19 kl. 09:13

Johanne (17) ble skutt fire ganger

Philip Manshaus' stesøster, Johanne Ihle-Hansen (17), ble påført fire dødelige skudd, opplyser politiet..

NRK - 05 Nov 19 kl. 08:05

Politiet skjøt ved uhell 62 ganger

Minst 62 ganger har politifolk skutt vådeskudd ved uhell de siste fem årene. Det er svært bekymringsfullt, mener Eirik Rosø, leder for Operativ seksjon ved Politihøgskolen. En av fem av de som har skutt vådeskudd siden 2014 er straffet..

NRK - 05 Nov 19 kl. 08:05

Politiet skutt ved uhell 62 ganger

Minst 62 ganger har politifolk skutt vådeskudd ved uhell de siste fem årene. Det er svært bekymringsfullt, mener Eirik Rosø, leder for Operativ seksjon ved Politihøgskolen. En av fem politibetjenter er straffet etter vådeskudd siden 2014..

Aftenposten - 25 Oct 19 kl. 11:26

Kutter fartsdisiplinene for å unngå skader

Fire ganger har Maria Tviberg (25) falt og røket korsbåndet. To ganger i utfor, og to ganger i super-G. To ganger i hvert kne.

Aftenposten - 25 Oct 19 kl. 11:26

Kutter fartsdisiplinene for å unngå nye skader

Fire ganger har Maria Tviberg (25) falt og røket korsbåndet. To ganger i utfor, og to ganger i super-G. To ganger i hvert kne.

NRK - 01 Aug 19 kl. 20:31

Fire skutt og drept i Sudan

Fire sivile er skutt og drept under en demonstrasjon i byen Omdurman i Sudan, opplyser en opposisjonell legegruppe. Drapene fant sted da studenter protesterte mot knapphet på mat og andre nødvendigheter..

NRK - 06 Oct 19 kl. 11:45

Fire drept etter skyting på bar

Fire personer er skutt og drept etter at en person skjøt inne på en bar i Kansas City i USA, melder NBC. Fem andre ble også skutt i hendelsen. Politiet har så langt ingen informasjon om gjerningspersonen..

NRK - 06 Oct 19 kl. 11:45

Fire drept etter barskyting i USA

Fire personer er skutt og drept etter at en person skjøt inne på en bar i Kansas City i USA, melder NBC. Fem andre ble også skutt i hendelsen. Politiet har så langt ingen informasjon om gjerningspersonen..

NRK - 29 Jul 19 kl. 18:22

Fire skutt og drept i Wisconsin

Fire mennesker er skutt og drept nordvest i den amerikanske delstaten Wisconsin. Den antatte gjerningspersonen er også funnet død..

NRK - 03 Oct 19 kl. 14:03

Frikjent for drapet på Eric Torell

De tre politibetjentene som ble siktet etter at Eric Torell ble skutt og drept er frikjent, melder Expressen. 20-åringen, som hadde downs syndrom, ble skutt 25 ganger, ifølge svensk påtalemyndighet. Torell skal ha hatt en lekepistol da han ble skutt..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Israel bomber Gazastripen

Israelske fly bomber i kveld militære mål på Gazastripen. Ifølge den israelske hæren er bombingen svar på at militante palestinere avfyrte rundt 20 raketter mot Israel. Minst 13 av dem ble stanset av det israelske rakettskjoldet, melder avisen Haaretz ..

P4 - 2 timer siden

Usikkert på brexit-enighet i år

Frankrikes president, Emmanuel Macron, er usikker på om EU og Storbritannia vil bli enige om en handelsavtale i år. Overgangsperioden for brexit utløper ved nyttår, og tiden frem til det skal partene bruke på å bli enige om en rekke avtaler. Men Maxcron tror dette vil dra ut i tid..

P4 - 1 time siden

Hovland vant PGA-turnering

Viktor Hovland har skrevet norsk golfhistorie i kveld. Han vant Puerto Rico Open og er den første nordmannen som vinner en PGA-turnering. I tillegg til at den seieren gir drøyt fem millioner kroner inn på konto, så gir den også garantert plass i en rekke andre viktige turneringer..

P4 - 2 timer siden

Togtrafikk stanses etter korona-mistanke

Østerikske myndigheter stanser nå all togtrafikk til og fra Italia. Det skjer etter at det tidligere i kveld ble stanset et tog ved grensen på grunn av mistanke om at to passasjerer om bord var smittet av koronaviruset. Toget skulle til München fra Venezia i Italia.

P4 - 3 timer siden

Krever svar fra XXL

Arbeidstilsynet krever svar på sportskjeden XXLs bruk av midlertidig ansatte og deltidsstillinger. Tilsynet sier til E24 at dette handler om grunnleggende mangler i arbeidet med helse, miljø og sikkerhet, og har varslet en rekke pålegg. XXL har fått frist til 28.

P4 - 3 timer siden

Kraftig underskudd for LSK

Det er ikke bare på tabellen det har gått nedover for Lillestrøm - også økonomisk har nedrykket fra eliteserien blitt en nedtur for fotballklubben. Tall VG har fått viser et underskudd i 2019 på 12,7 millioner kroner. Samtidig har det vært en kraftig økning i utgiftene.

P4 - 3 timer siden

Flere svindelforsøk mot nordmenn

Antall forsøk på såkalt investeringssvindel mot norke bankkunder ble mer enn doblet fra 2018 til i fjor. Det viser tall fra flere av de største bankene, melder NTB. DNB har hatt en vekst på 125 prosent, mens Nordea melder om 137 prosent flere svindelforsøk.

P4 - 4 timer siden

Vil ha Bastholm som MDG-leder

Une Bastholm bør bli ny partileder i Miljøpartiet De Grønne. Det mener valgkomiteen. Fram til nå har Bastholm hatt tittel som nasjonal talsperson sammen med Arild Hermstad.

P4 - 8 timer siden

Mange slipper bot

Mange slipper å betale boten selv om de blir tatt av fotobokser lang veiene. 133.000 bilister ble tatt i Norge i fjor, men 60.

P4 - 8 timer siden

Sandstorm forverrer brann

Sandstorm og kraftig vind gjør arbeidet med å slukke skogbrannene på Gran Canaria vanskeligere. Det begynte å brenne ved landsbyen Tasarte, vest på øya i går. Flere hus er slukt av flammene og mange er evakuert.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt