P4 > Nyheter

Tuesday, 15 October, 09:11

P4 - 17 Sep 19 kl. 09:19

Ble skutt fire ganger

Johanne Zhangjia Ihle-Hansen ble skutt og drept med fire skudd.
Det viser den endelige obduksjonsrapporten etter drapet, som stebroren Philip Manshaus er siktet for å stå bak.
17-åringen ble funnet drept i hjemmet sitt på Eiksmarka i Bærum 10. august..
Les mer på P4


Les mer om:
Zhangjia Ihle-Hansen, Philip Manshaus, Eiksmarka, Bærum

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ble, skutt, fire, ganger
Dagbladet - 17 Sep 19 kl. 09:13

Johanne (17) ble skutt fire ganger

Philip Manshaus' stesøster, Johanne Ihle-Hansen (17), ble påført fire dødelige skudd, opplyser politiet..

NRK - 01 Aug 19 kl. 20:31

Fire skutt og drept i Sudan

Fire sivile er skutt og drept under en demonstrasjon i byen Omdurman i Sudan, opplyser en opposisjonell legegruppe. Drapene fant sted da studenter protesterte mot knapphet på mat og andre nødvendigheter..

NRK - 06 Oct 19 kl. 11:45

Fire drept etter barskyting i USA

Fire personer er skutt og drept etter at en person skjøt inne på en bar i Kansas City i USA, melder NBC. Fem andre ble også skutt i hendelsen. Politiet har så langt ingen informasjon om gjerningspersonen..

NRK - 06 Oct 19 kl. 11:45

Fire drept etter skyting på bar

Fire personer er skutt og drept etter at en person skjøt inne på en bar i Kansas City i USA, melder NBC. Fem andre ble også skutt i hendelsen. Politiet har så langt ingen informasjon om gjerningspersonen..

NRK - 29 Jul 19 kl. 18:22

Fire skutt og drept i Wisconsin

Fire mennesker er skutt og drept nordvest i den amerikanske delstaten Wisconsin. Den antatte gjerningspersonen er også funnet død..

NRK - 03 Oct 19 kl. 14:03

Frikjent for drapet på Eric Torell

De tre politibetjentene som ble siktet etter at Eric Torell ble skutt og drept er frikjent, melder Expressen. 20-åringen, som hadde downs syndrom, ble skutt 25 ganger, ifølge svensk påtalemyndighet. Torell skal ha hatt en lekepistol da han ble skutt..

VG - 14 Aug 19 kl. 23:36

Philadelphia: Minst fire politimenn skutt

Massive politistyrker stormet området hvor fire politimenn ble skutt. Gjerningsmannen er enda ikke pågrepet, skriver NBC..

Aftenposten - 06 Oct 19 kl. 11:52

Ni skutt og fire døde i Kansas

Ni personer er skutt i en bar i Kansas City i USA. Fire er bekreftet døde..

NRK - 16 Jul 19 kl. 10:37

Tidligere fotballspiller drept

Den tidligere fotballspilleren Marc Batchelor fra Sør-Afrika ble skutt og drept like ved sitt eget hjem i går. – Han ble skutt flere ganger og døde inne i bilen, sa en talsmann for politiet til den sørafrikanske kringkasteren SABC..

Aftenposten - 03 Oct 19 kl. 14:47

AFP: Fire politifolk drept i knivangrep i Paris. Gjerningmannen skutt og drept.

Fire politifolk er drept i et knivangrep i politiets hovedkvarter i Paris, ifølge avisen Le Parisiens kilder. Gjerningsmannen er skutt og drept..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Støre inn i EØS-kampen

Partileder Jonas Gahr Støre (AP) snur i EØS-striden. Tidligere har partiledelsen avvist forslag om å utrede EØS og alternativer til EØS, men nå har Støre snudd, skriver Klassekampen. Han sier til avisen at han mener EØS er et godt svar, men at en utredning som gir bedre forståelse av handlingsrommet som EØS åpner, kan være en god idé.

P4 - 45 minutter siden

Oppkjøpsfond med nytt forsøk på å kjøpe Ving

Oppkjøpsfondet Triton skal nå gjøre et nytt forsøk på å kjøpe den nordiske reiseoperatøren Ving. Det melder Sky News, etter at morselskapet Thomas Cook gikk konkurs. Verken Ving eller Triton kommenterer opplysningene.

P4 - 1 time siden

Oslo vil kutte i kjøttspising for ansatte

Oslo vil kutte i kjøttspising for ansatte. Sammen med byer som Paris, Stockholm og København har den norske hovedstaden skrevet under på å skjære ned kjøttforbruket for ansatte, skriver VG. Avtalen ble gjort mellom 14 byer i C40-nettverket under et møte i København forrige helg.

P4 - 1 time siden

Stadig dyrere å bo på hotell i hovedstaden

Det kan bli en kostbar affære hvis man er sent ute med å booke hotell i Norges hovedstad. Samtidig som antallet hotellrom har økt med 15 prosent det siste året, har det også blitt solgt 15 prosent mer. Det er et belegg på nærmere 80 prosent, og hotellene er så godt som fulle når forretnings-og konferansetrafikken er størst, skriver Dagens Næringsliv..

P4 - 1 time siden

Dødstallet stiger i Japan

Antallet omkomne etter tyfonen som rammet Japan lørdag, har steget til 60. Fremdeles leter redningsmannskapene etter 14 personer som fortsatt er savnet. Ifølge Japans samferdselsdepartement gikk 37 elver over sine bredder, og alle vannmengdene førte til at det gikk til sammen 140 jordskred..

P4 - 1 time siden

- Riktig å dømme til tvungent psykisk helsevern

Tirsdag begynner rettssaken mot den 20 år gamle russiske mannen som er tiltalt for to drapsforsøk i en Kiwi-butikk i Oslo i januar. Ifølge tiltalen stakk han en kvinne i 20-årene i ryggen med en kniv, slik at hun ble påført livstruende skader. Han skal også ha forsøkt å knivstikke en mann, men lyktes ikke.

P4 - 1 time siden

Hellas evakuerer overfylt migrantleir

Greske myndigheter evakuerer en overfylt leir for migranter øst på øya Samos. I leiren er det over 4.000 mennesker, men den er egentlig laget for et par hundre.

P4 - 1 time siden

- Bagatelliserer lovbruddene i Oslo kommune

Oslo Høyre anklager Fagforbundet for å bagatellisere de 15.000 lovbruddene som er avdekket i Oslo kommune. Fagforbundet sa forrige uke at bruddene var alvorlig, men ville ikke omtale det som en skandale.

P4 - 1 time siden

Trump ringte Erdogan

USAs president Donald Trump pratet i går direkte på telefon med Tyrkias president Recep Erdogan. Trump gikk kraftig ut på Twitter i går og truet med å ødelegge Tyrkias økonomi om de fortsetter invasjonen av Nord-Syria. Han sier de økonomiske sanksjonene vil omfatte stans i forhandlinger om en handelsavtale, økt toll på stål og personlige sanksjoner mot tyrkiske ledere.

P4 - 1 time siden

Salget av middagsmat på boks ned 30 prosent på ti år

Vi spiser mindre mat på boks. Salget av middagsmat fra hermetikkbokser har stupt ned 30 prosent på ti år. Ferdigmiddager fra takeaway, kjøledisk og ferskvare spiser opp markedsandeler fra middag på boks, men noen hermetikkfavoritter holder stand.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt