VG > Innenriks

Fredag, 30 Oktober, 20:56

VG - 21 sep. 20 kl. 22:23

Ble permittert i vår: - Frykter det verste

SANDEFJORD (VG) Anne-Lise Tollefsen var permittert i tre måneder i vår. - Det var et mareritt. Jeg håper inderlig å slippe en gang til, men når jeg ser så få hotellgjester vi har, frykter jeg det verste, sier hun..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sandefjord, Lise Tollefsen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ble, permitterti vår , Frykterdet , verste
VG - 22 okt. 20 kl. 15:22

Støre ut mot kutt i permitteringspenger: - En stor minusgave til jul

GARDERMOEN LUFTHAVN (VG) – Det er forferdelig å være permittert, men frykten er å minste jobben, sier permittert brann- og redningsmann Jørn Kåre Westengen..

P4 - I førrgår: 14:07

Nest verste smitteuke til nå

Forrige uke var den nest verste smitteuken i Norge siden pandemien begynte. 1.686 personer ble registrert smittet her i landet, viser ukesrapporten fra Folkehelseinstituttet.

NRK - 21 sep. 20 kl. 18:29

Britene frykter nye høye dødsfall

Deler av Wales stenger ned etter økt koronasmitte. Britene frykter nye og høye dødstall. – Smittetallene går i feil retning, sa regjeringens øverste medisinske rådgiver, Chris Whitty, under en pressebrief mandag.

NRK - 21 sep. 20 kl. 18:29

Britene frykter nye høye dødstall

Deler av Wales stenger ned etter økt koronasmitte. Britene frykter nye og høye dødstall. – Smittetallene går i feil retning, sa regjeringens øverste medisinske rådgiver, Chris Whitty, under en pressebrief mandag.

P4 - 25 sep. 20 kl. 07:54

Frykter mange kollisjoner i høstferien

Korona-restriksjonene kan føre til ekstra mange skader på veiene i høstferien. Det frykter Tryg Forsikring Fredag før høstferien er tradisjonelt en av de verste ulykkesdagene i trafikken om høsten. I fjor var det 1.

E24 - 23 okt. 20 kl. 05:45

Fagforeningstopper vurderer boikott av vekterbransjen

LO-forbund vurderer å si opp avtaler med vaktselskapene Securitas og Avarn, etter at hovedtillitsvalgte ble permittert midt i streiken..

P4 - 23 okt. 20 kl. 05:44

Vurderer boikott av vekterbransjen

LO-forbundene Fagforbundet og Industri Energi vurderer å si opp avtalene med vaktselskapene Securitas og Avern, etter at de permitterte sine hovedtillitsvalgte midt i streiken. Begge de to streikelederne ble permittert med 60 og 40 prosent fra sine stillinger. Nestleder i Fagforbundet, Odd Haldgeir Larsen, sier til Klassekampen at det er hårreisende at en seriøs arbeidsgiver går etter de tillitsvalgte i en streik..

P4 - 20 okt. 20 kl. 21:42

Innvandrere hardt rammet

Koronapandemien har rammet de med kort utdanning, lav inntekt, liten arbeidserfaring og innvandrere hardest. Det viser en ny rapport fra Frischsenteret basert på statistikk fra Nav og SSB. Flere hundre tusen nordmenn ble permittert eller mistet jobben i starten av mars, to av tre har nå kommet tilbake i jobb, viser rapporten.

P4 - 09 okt. 20 kl. 12:55

Mange land i sin verste smitteperiode

30 land i verden er akkurat nå inne i sin hittil verste smitteperiode under pandemien. Og halvparten er europeiske, blant annet Finland, Nederland og Storbritannia, viser en oversikt fra VG. I Storbritannia ble det i går registrert hele 17.

NRK - Igår: 21:20

Verste børsdagen på Wall Street

De ledende indeksene i USA falt tungt ved stenging klokka 21 norsk tid. Onsdag ble den verste børsdagen på Wall Street siden juni. Også børsene i Europa var farget i rødt ved stenging onsdag..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Foreslår å kutte fyrverkeri og badevakter for å spare penger

For å spare 26 millioner kroner neste år foreslår Bymiljøetaten i Oslo å droppe badevakter på strendene, kommunalt fyrverkeri og knipe inn på bortkjøring av snø..

VG - 3 timer siden

Tre menn og en kvinne tiltalt: Skal ha dopet ned, gruppevoldtatt og filmet kvinne

Påtalemyndigheten mener den fornærmede kvinnen ble dopet ned og grovt voldtatt av fire personer over en hel helg. Overgrepet skal ha blitt filmet og videresendt til andre personer, ifølge tiltalen..

VG - 3 timer siden

Lørenskog med strengere tiltak enn Oslo: – Ta på deg munnbind uansett

Nå må alle i Lørenskog gå med munnbind innendørs på offentlig sted, selv om det er én meter avstand. Inngripende, innrømmer ordfører Ragnhild Bergheim (Ap). Fin og sterk oppfordring, mener byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen (Ap)..

VG - 6 timer siden

Rekordsmitte i Bergen: – Livet som bergenser er ikke farlig

339 personer er bekreftet coronasmittet i Bergen siden forrige fredag..

VG - 6 timer siden

339 smittet i Bergen siden forrige fredag

63 personer er registrert smittet i Bergen det siste døgnet, det nest høyeste antallet på en dag siden pandemien startet..

VG - 7 timer siden

Hagen-barnas advokat kraftig ut mot politiet: – På villspor

Bistandsadvokat Ståle Kihle sier de tre voksne barna til Anne-Elisabeth og Tom Hagen har «levd i en grusom situasjon i to år». De beskriver den savnede moren som «hjertet og navet i familien»..

VG - 7 timer siden

Hagen-barnas advokat: – Politiet er på villspor

Bistandsadvokaten til de tre voksne barna til Anne-Elisabeth og Tom Hagen sier de ser på politiets etterforskning som en skandale..

VG - 8 timer siden

Ikke vært flere siden mai: 61 personer innlagt med corona

Tallet på innlagte med covid-19 har økt med 13 siden i går..

VG - 8 timer siden

Asheim: – Bekymret for studentene

Asheim: – Bekymret for studentene.

VG - 11 timer siden

Slik vil Ap-Jonas slå tilbake

RIS, OSLO (VG) Jonas Gahr Støre tror bunnen er nådd i Ap-krisen og sier at han er rett mann til å ta partiet inn i regjering..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt