NRK > Nyheter

Mandag, 26 Oktober, 11:56

NRK - 26 sep. 20 kl. 02:41

Ble kurert for HIV - dør av kreft

Amerikaneren Timothy Ray Brown, som regnes som den første pasienten i verden som ble kurert for hiv, er nå i ferd med å dø av leukemi. Brown er kjent som den såkalte «Berlin-pasienten» og ble i 2008 erklært HIV-fri etter å ha vært positiv i 13 år.
Les mer på NRK


Les mer om:
Timothy Ray Brown, HIV

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ble, kurert, for, HIV, dørav , kreft
VG - 30 sep. 20 kl. 19:01

Var første i verden til å bli kurert for hiv – døde av kreft

Timothy Ray Brown ble hiv-fri etter en kreftbehandling for 12 år siden. Onsdag døde han etter at kreften tidligere i år kom tilbake..

Dagbladet - 30 sep. 20 kl. 22:53

«Mirakel-pasient» er død

Timothy Ray Brown, som i 2007 ga håp til millioner av hiv-pasienter, er død 54 år gammel..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Bygger CO₂-lager på britisk sokkel

Equinor vil bygge CO₂-lager på britisk sokkel sammen med blant andre BP og Shell. Det melder The Yorkshire Post. Prosjektet tar sikte på å skape industrielle klynger i Teesside- og Humber-regionene med mål om å oppnå netto null i utslipp i 2030..

NRK - 30 minutter siden

2800 færre jobbsøkere forrige uke

Forrige uke var det registrert 188.900 helt eller delvis ledige og arbeidssøkere på tiltak hos Nav. Det er 2800 færre enn uka før, skriver Nav i en pressemelding.

NRK - 1 time siden

56 opprørere drept i Syria

56 tyrkiskstøttede opprørere skal være drept av russiske luftangrep nordvest i Syria, ifølge Syrian Observatory for Human Rights. Angrepene i Idlib-provinsen har ført til at flere er såret. Russland støtter det syriske regimet i konflikten i Syria..

NRK - 30 minutter siden

Strammer inn for importarbeidere

Nå skjerpes reglene for utenlandsk arbeidkraft. Blant annet strammes det inn på unntakene importarbeidere har hatt til nå, og den såkalte fritidskarantenen fjernes..

NRK - 1 time siden

Elever og lærere i karantene

30 elever på 10. trinn ved Veienmarka skole i Ringerike er i karantene etter at en elev i helgen fikk påvist koronasmitte. Elleve lærere er berørt av karantenen.

NRK - 1 time siden

Tre koronainnlagt på Haukeland

Tre pasienter er innlagt med covid-19 på Haukeland universitetssjukehus, opplyser Helse Bergen på sine nettsider. 25 ansatte i Helse Bergen er i karantene nå..

NRK - 1 time siden

Bygger CO2-lager på britisk sokkel

Equinor vil bygge CO2-lager på britisk sokkel sammen med blant andre BP og Shell. Det melder The Yorkshire Post. Prosjektet tar sikte på å skape industrielle klynger i Teesside- og Humber-regionene med mål om å oppnå netto null i utslipp i 2030..

NRK - 1 time siden

Besøksforbud på Sykehuset Innlandet

På grunn av smittesituasjonen er det innført generelt besøksforbud ved Sykehuset Innlandet sine virksomheter i Gjøvik-området. Det gjøres unntak for fedre til nyfødte barn og kritisk sjuke personer. I Gjøvik er over 1000 personer i karantene..

NRK - 1 time siden

34 opprørere drept i Syria

34 tyrkiskstøttede opprørere skal være drept av russiske luftangrep nordvest i Syria, ifølge Syrian Observatory for Human Rights. Angrepen i Idlib-provinsen har ført til at flere er såret. Russland støtter det syriske regimet i konflikten i Syria..

NRK - 1 time siden

Sarpsborg: 260 personer i karantene

260 personer er i karantene ved skoler og helseinstitusjoner i Sarpsborg, skriver kommunen på sine nettsider. Søndag ble det påvist fem nye smittetilfeller. Alle er nærkontakter..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt