VG > Sport

Fredag, 23 April, 03:35

VG - 20 jan. 21 kl. 08:58

Ble hentet av coronasmittet sjåfør – ti eldre i karantene

Brukere ved Østerås seniorsenter ble mandag hentet av en coronasmittet sjåfør, og ti personer er satt i karantene. Sjåføren hadde dratt på jobb mens han ventet på testsvar..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ble, hentetav , coronasmittet, sjåførti , eldrei , karantene
VG - 23 feb. 21 kl. 10:24

Fullvaksinert sykehjemsbeboer coronasmittet

En sykehjemsbeboer på Ellingsrudhjemmet i Oslo ble mandag bekreftet coronasmittet. Personen har ingen sykdomstegn..

VG - 27 feb. 21 kl. 16:13

Politiet stoppet coronasmittet mann på Gardermoen: – Han viste frem falsk coronatest

Politiet mistenkte at en mann i 50-årene på Gardermoen var coronasmittet og tok ham til side i passkontrollen. Da viste mannen frem et papir som slo fast at han var frisk – men som politiet tror er falskt..

NRK - 13 timer siden

Mann hentet opp av sjøen

En mann er hentet opp fra sjøen av Kystvakten utenfor Flesland i Bergen. Kystvakten er på vei til Haakonsvern med vedkommende. Skadeomfanget er ukjent..

NRK - 02 april 21 kl. 00:28

Ungdommer hentet på øy i Tønsberg

Syv nedkjølte ungdommer ble hentet på en øy utenfor Tønsberg skjærtorsdag kveld. De ble hentet av redningsskøyta «Elias»i samarbeid med Røde Kors og politi, melder Redningsselskapet på Twitter..

NRK - 19 april 21 kl. 04:59

Russland hentet IS-barn fra Syria

I Syria ble 34 foreldreløse barn i alderen 3 til 14 år, hentet av en russisk delegasjon. Barnas foreldre har vært medlemmer av IS. Russland har hittil hentet hjem 169 russiske barn som har mistet sine foreldre i IS-området..

NRK - 03 mars 21 kl. 06:32

Nedgang i sjømateksport

Norge eksporterte sjømat for 8,7 milliarder kroner i februar. Det er en nedgang på fem prosent, sammenlignet med februar i fjor. Dermed fortsetter trenden fra januar med en fallende sjømateksport, skriver Norges sjømatråd i en pressemelding..

NRK - 16 mars 21 kl. 22:58

Uber ansetter 70.000 sjåfører

Uber gir 70.000 sjåfører fast ansettelse i Storbritannia etter at høyesterett slo fast at sjåførene ikke er å anse som selvstendig næringsdrivende. For sjåførenes del innebærer ansettelsen at de er sikret britisk minstelønn, pensjonsrettigheter og ferie på lik linje med andre arbeidstakere..

NRK - 29 mars 21 kl. 02:15

Venter dyrere hytter ved sjøen

Meglerbransjen forventer at prisstigningen for hytter langs sjøen skal stige også i år. I fjor steg prisen på hytter nær sjøen med hele 11,5 prosent, ifølge Eiendom Norge. I år vil prisen på sjøhyttene øke ytterligere, mener flere meglere Dagens Næringsliv har snakket med..

NRK - 27 feb. 21 kl. 16:13

Person hentet opp av sjøen i Mandal

En person er hentet opp av vannet etter å ha falt ut av en båt i Bankefjorden utenfor Mandal, melder politiet. En fritidsbåt skal først ha kommet fram til personen, som får tilsyn av helsepersonell. Båten kjørte videre, men er nå under kontroll..

VG - 01 feb. 21 kl. 20:54

Endelig gode nyheter: Vaksinen funker!

Av en million fullvaksinerte israelere, ble under tusen coronasmittet, viser helt nye tall fra Israel. Det lover godt for verden – og Norge..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Michigans tredje bølge: Alderen på pasienter har endret seg

LANSING (VG) Mens tallene gikk ned i store deler av USA, ble delstaten Michigan truffet av sin største bølge. De innlagte er yngre denne gangen..

VG - 1 time siden

Kamp mot klokken i søk etter savnet ubåt: Skal undersøke flytende objekt

Ubåten som er savnet utenfor Bali i Indonesia har vært borte i over 48 timer. Fredag morgen venter redningsmannskapene på et skip som skal undersøke et «uidentifiserbart» flytende objekt..

VG - 3 timer siden

Overgrepstiltalt idrettsprofil må i retten igjen

Idrettsprofilen fra Østlandet som var tiltalt for vold og voldtekter mot sin eks-kone ble i mars frifunnet. Nå skal anken behandles i lagmannsretten..

VG - 4 timer siden

Leicester legger press på storklubbene med ny seier

(Leicester – WBA 3–0) Jamie Vardy (34) og lagkameratene i Leicester er i førersetet i kampen om de ledige Champions League-plassene. Tre mål i løpet av 13 minutter var nok til å senke nedrykkstruede West Bromwich Albion..

VG - 4 timer siden

Nakstads råd til 17. mai-feiringen

For andre år på rad vil nasjonaldagen bli utenom det vanlige. Slik kan du feire dagen – så lenge tiltakene i kommunen din ikke er strengere enn de nasjonale..

VG - 5 timer siden

Vaksineforsker til VG etter nye AstraZeneca-funn: Som å vekke en sovende drage

En gammel immunrespons har blitt vekket til live hos pasientene med alvorlige vaksinebivirkninger, slår Andreas Greinacher fast etter nye undersøkelser..

VG - 5 timer siden

Slo seg helt til topps

Viktor Hovland og Kristoffer Ventura startet sånn passe bra, men avsluttet første runde av lagturneringen i New Orleans på nær fantastisk vis - og topper foreløpig resultattavlen etter 18 hull..

VG - 6 timer siden

Bidens grønne løfte

Joe Biden har store ambisjoner om et grønt skifte. Men klarer han å levere?.

VG - 6 timer siden

Stoltenberg i tale til klimatoppmøte: – Gjør verden mer farlig

NATO-sjef Jens Stoltenberg advarte om sikkerhetskonsekvensene av global oppvarming under Joe Bidens klimatoppmøte torsdag..

VG - 8 timer siden

Folk må i det minste få møtes ute

Nasjonaldagsfeiringen blir mer punktert enn i fjor. Men å feire litt utendørs, det bør gå greit..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt