VG > Innenriks

Tirsdag, 07 Juli, 16:49

VG - 03 juni 20 kl. 06:16

Ble blind etter opptøyene: – Det er brutalt der ute

Frilansfotograf Linda Tirado (37) sier til VG at hun aldri før har sett politiet gå etter journalister slik..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Linda Tirado, VG

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ble, blind, etter, opptøyeneDet er , brutalt, der, ute
P4 - 29 mai 20 kl. 18:36

-

- Opptøyene i Minneapolis må stanse slik at vi kan bekjempe rasismen som lever i USA. Det sa guvernør i delstaten Minnesota, Tim Walz, på en pressekonferanse i kveld. Det pågår nå voldelige demonstrasjoner etter dødsfallet til George Floyd som døde etter å ha blitt brutalt behandlet av politiet under en pågripelse.

Aftenposten - 03 juni 20 kl. 09:36

Opptøyene fortsetter i USA. 27 stater bruker nasjonalgarden for å få kontroll.

Tirsdag kveld brøt demonstranter portforbudet som er blitt innført i 27 stater. Protestene mot politivolden og rasismen fortsetter. Ni mennesker er så langt drept i opptøyene..

Klartale - 26 feb. 20 kl. 09:29

20 drept etter opptøyer i India

Minst 20 personer er drept i opptøyene. De har skjedd i Indias hovedstad New Delhi..

Aftenposten - 30 mai 20 kl. 17:12

Minnesota-guvernør: Opptøyene er en hån mot George Floyd

Minnesota-guvernør Tim Walz sier de voldsomme opptøyene som har preget delstaten og resten av USA, er en hån mot George Floyds minne. Han maner nå til ro..

P4 - 30 mai 20 kl. 16:23

Mobiliserer 13.000 soldater i Minnesota

Guvernør i Minnesota, Tim Walz, setter inn hele delstatens nasjonalgarde for å få kontroll over opptøyene som pågår i byen. Det utgjør mer enn 13.000 soldater, opplyste han på en pressekonferanse for kort tid siden.

P4 - 31 mai 20 kl. 23:05

Vil sette inn nasjonalgarden i Philadelphia

USAs president Donald Trump vil sette inn nasjonalgarden i Philadelphia for å få kontroll over de pågående opptøyene. Flere nyhetsmedier viser videoer der demonstranter vandaliserer politibiler og plyndrer butikker. Opptøyene og demonstrasjonene mot politivold har nå eskalert til mer enn 18 stater og 20 byer har innført portforbud..

P4 - 01 juni 20 kl. 23:02

Russland nekter for å stå bak

Russland nekter for at de står bak opptøyene i USA. USAs tidligere FN-ambassadør Susan Rice beskylder Russland for, på en eller annen måte, å ha støttet opptøyene, som nå pågår i en rekke amerikanske byer. En talsmann for president Vladimir Putin sier de aldri har blandet seg inn i amerikanske anliggender, og at de heller ikke har gjort det nå..

P4 - 02 juni 20 kl. 18:12

Over 100 politiangrep på journalister

Det er registrert mer 101 tilfeller av at politiet har brukt tåregass, gummikuler og pepperspray mot journalister som dekker opptøyene i USA den siste uken. Det viser en kartlegging gjort ved universitetet Harvard. Flest tilfeller er det i Minneapolis, der opptøyene begynte, men det har også skjedd i New York, Washington D.

P4 - 01 juni 20 kl. 07:00

Voldsomme opptøyer ved Det hvite hus

I USA fortsetter de voldsomme protestene etter at George Floyd døde under pågripelse i Minneapolis forrige mandag. Politiet har i natt brukt tåregass mot demonstranter som samlet seg utenfor Det hvite hus, og det er meldt om flere branner i området. Det er sjette kveld på rad med landsdekkende protester etter dødsfallet, og ifølge nyhetsbyrået AP er over 4100 personer pågrepet i opptøyene så langt..

Aftenposten - 29 mai 20 kl. 14:10

Opptøyene sprer seg i USA. Raseriet handler om tre døde mennesker.

Nå sprer demonstrasjoner og opptøyer seg i flere amerikanske byer..

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Fire nye utesteder stengt: Oslo kommune vil ikke stramme inn reglene

Oslo kommune har nå til sammen stengt syv skjenkesteder etter brudd på smittevernreglene. Likevel ser kommunen en bedring etter helgen..

VG - 6 timer siden

FHI får ikke behandle personopplysninger i Smittestopp

FHI har fått et midlertidig forbud mot å behandle personopplysninger i Smittestopp-appen..

VG - 10 timer siden

Lørenskog-saken: Politiets utfordringer

En ukjent motpart. En ukjent skoeier. En ukjent bilfører.

VG - Igår: 09:26

Rasisme-sak i Elverum vekker oppsikt: Dette sier familiene

ELVERUM (VG) Historien om den norsk-somaliske familien Bulhan som føler seg utsatt for rasistiske angrep fra en annen familie i Elverum, har skapt stor blest den siste uken. VG har møtt begge familiene, som har svært sprikende forklaringer på hva som skal ha skjedd..

VG - 22 timer siden

Høyre-politiker vil ha mer svømmeopplæring utendørs

Kent Gudmundsen (H) vil at norske skoler skal ta i bruk utendørs svømmeopplæring og mener det kan bidra til å forebygge drukningsulykker..

VG - Igår: 15:25

Thore (74) fikk spjæret seilet og knekt bommen – måtte bli reddet

– Da jeg gikk baklengs inn i cockpiten og slo ryggen skikkelig, da vurderte jeg at jeg kanskje trengte hjelp, sier Thore Guldahl..

VG - Igår: 15:22

Hoksrud om fergepriser: – Uholdbart

Bård Hoksrud (Frp) mener det blir helt feil hvis folk må bruke feriepengene sine på dyre fergekort. Han ber regjeringen gi rabatt ut sommeren..

VG - Igår: 12:23

Frykter svekket tillit til politiet

En hel rapport full av nye forventninger til politiet etter moské-angrepet i Bærum, kan gå ut over politiets evne til å løse lavterskel-oppdrag og svekke publikums tillit til politiet, ifølge Kristin Aga, leder i Oslo politiforening..

VG - Igår: 08:17

Skyhøy overtidsbruk ved FHI: – Horrible tall

I mars registrerte de ansatte ved Folkehelseinstituttet (FHI) 46 ganger så mange overtidstimer som de gjorde i samme måned i fjor..

VG - I førrgår: 08:05

Arbeidsdepartementet vil ikke gi dagpengegaranti

Statssekretær Saida Begum lover at NAV vil jobbe så hardt de kan for å gi folk pengene sine. Men hun tør ikke garantere en normal saksbehandlingstid i august..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt