NRK > Nyheter

Mandag, 19 April, 23:17

NRK - 02 jan. 21 kl. 17:03

Bitcoin passerte 30.000 dollar

Kryptovalutaen bitcoin ble lørdag for første gang omsatt for over 30.000 dollar, det tilsvarer ca 259.000 kroner. Det er bare uker siden bitcoin for første gang kostet over 20.000 dollar, viser tall fra nyhetsbyrået Bloomberg..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bloomberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bitcoin, passerte, 30.000, dollar
NRK - 19 feb. 21 kl. 18:45

Bitcoin-verdi passerte en billion

Verdien av alle bitcoin i markedet passerte fredag en billion dollar, etter at bitcoin-kursen steg til et rekordnivå på over 54.000 dollar. Ifølge Coinmarketcap.

NRK - 19 feb. 21 kl. 18:45

Bitcoin-verdien passerte en billion

Verdien av alle bitcoin i markedet passerte fredag en billion dollar, etter at bitcoin-kursen steg til et rekordnivå på over 54.000 dollar. Ifølge Coinmarketcap.

E24 - 17 mars 21 kl. 06:21

Kryptovaluta og digitale eiendeler har kommet for å bli

Bitcoin har vært gjennom en forrykende reise fra den spede begynnelsen da bitcoin var ansett som en obskur kuriositet forbeholdt en liten kjerne entusiaster til denne ukens store nasjonale bitcoin-hendelse der Kjell Inge Røkke gjennom Aker-systemer kjøper bitcoin for en halv milliard og følger dermed i fotsporene til Elon Musk og Jack Dorsey som på hver sin side har kjøpt store mengder bitcoin gjennom Tesla og fintech-selskapet, Square..

NRK - 08 feb. 21 kl. 15:25

Ny Bitcoin-rekord

Bitcoin oppnådde ny kursrekord på over 43.000 dollar etter at elbilprodusenten Tesla investerte 1,5 milliardar dollar i den digitale valutaen. Kursen til Bitcoin steig opp til 43.

NRK - 11 jan. 21 kl. 19:23

Verdien på bitcoin faller igjen

Verdien av kryptovalutaen bitcoin stupte 20 prosent i dag etter en svært kraftig oppgang de siste ukene. På ett tidspunkt i forrige kostet 1 bitcoin over 40.000 dollar, men etter den kraftigste nedgangen på nesten ett år er kursen 31.

NRK - 08 feb. 21 kl. 14:16

Ny toppnotering for Bitcoin

Verdien på kryptovalutaen Bitcoin passerte mandag 43.000 dollar. Det er den høyeste verdien til nå.

NRK - 08 mars 21 kl. 07:46

Aker kastar seg på Bitcoin-bølga

Aker har oppretta eit nytt dotterselskap med 500 millionar som skal investere i Bitcoin og blokkjede-teknologi, ifylgje ei børsmelding. Selskapet skal heite Seetee. I januar skaut Bitcoin-kursen fart då elbilprodusenten Tesla investerte i Bitcoin..

NRK - 09 feb. 21 kl. 07:46

Bitcoin har aldri vært dyrere

Natt til tirsdag kostet kryptovalutaen bitcoin over 47.000 dollar, som er ny rekord. Det utgjør i underkant av 400.

NRK - 16 feb. 21 kl. 13:33

Bitcoin satte kursrekord

Kryptovalutaen bitcoin er for første gang verdt mer enn 50.000 amerikanske dollar. Kursoppgangen den siste tiden er et resultat av at den blir mer akseptert som et betalingsmiddel av markedet.

NRK - 13 mars 21 kl. 19:39

Bitcoin-rekord

Kryptovalutaen bitcoin passerte lørdag 60.000 dollar for første gang, skriver Dagens Næringsliv. Verdien tilsvarer om lag en halv million norske kroner..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Juryen har trukket seg tilbake

Juryen i rettssaken mot den tidligere politimannen Derek Chauvin, som er siktet for å ha drept George Floyd, har trukket seg tilbake. Dommer Peter Cahill ga instruksjoner til juryen etter at påtalemyndighet og forsvarsadvokat fremmet sine argumenter..

NRK - 3 minutter siden

12 nye smittede i Brønnøy

I løpet av det siste døgnet har 12 personer fått påvist covid-19 i Brønnøy på Helgeland i Nordland. Fire av kommunens innbyggere er nå innlagt på sykehus. Som i store deler av resten av landet har den britiske varianten preget kystkommunen den siste tiden, skriver Brønnøysunds Avis..

NRK - 15 minutter siden

Syrias president anmeldt i Sverige

Fire organisasjoner opplyste mandag at de har anmeldt Syrias president Bashar al-Assad og flere andre medlemmer av det syriske regimet til svensk politi. De anklages for å stå bak saringass-angrepene i Khan Sheikhoun i 2017 og i Ghouta i 2013..

NRK - 30 minutter siden

Canada med nye klimamål

Mandag kunngjorde Canada et nytt mål for å redusere Co₂-utslipp med 36 prosent innen 2030. Målet støttes med milliarder dollar i et nytt budsjett som skal bidra til at kanadiske selskap reduserer sine utslipp, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 30 minutter siden

Tsjads president gjenvalgt

Tsjads president Idriss Déby er gjenvalgt med 79,3 prosent av stemmene, viser foreløpige resultater fra valgkommisjonen mandag. Dette blir Débys sjette periode som president etter at han tok over i et militærkupp i 1990..

NRK - 45 minutter siden

FHI advarer mot falske eposter

Folkehelseinstituttet (FHI) går ut med en advarsel etter å ha blitt varslet om at det er sendt ut falske eposter som kan se ut som en FHI-undersøkelse. Assisterende direktør Gun Peggy Knudsen i FHI sier i en pressemelding at instituttet ikke har sendt ut en slik undersøkelse, og hun anbefaler mottakere om ikke å klikke på lenkene i eposten..

NRK - 1 time siden

Nye smittede i Lindesnes

Det er registrert 12 koronatilfeller i Lindesnes mandag kveld. Kommunen sier det er utfordrende at mange ringer legevakten for å spørre om de er i karantene. De anbefaler folk å holde seg hjemme i karantene hvis man tror man kan være smittet..

NRK - 1 time siden

Russland: 200 drept i Syria

Russland sier de har drept opp mot 200 krigere i luftangrep i Syria, melder AFP. Angrepene rammet det forsvarsdepartementet hevder var en «terroristbase» nordøst for byen Palmyra..

NRK - 1 time siden

Klimaadvarsler fra FN

Verden er i ferd med å gå tom for tid til å håndtere klimakrisen, advarer FN. – 2021 må bli handlingens år for å beskytte folk mot de katastrofale effektene av klimaendringene, heter det i en uttalelse før klimatoppmøtet torsdag og fredag..

NRK - 1 time siden

Avtale signert i Georgia

I Georgia har regjeringspartiet og opposisjonen signert en avtale som skal få slutt på flere måneder med politisk krise. Det største opposisjonspartiet sier de vil slutte seg til avtalen når lederen slippes fri fra fengsel, som er en del av avtalen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt