NRK > Nyheter

Thursday, 17 January, 01:21

NRK - 16 Oct 18 kl. 02:28

Bistandsarbeider drept i Nigeria

En kvinne som jobbet som bistandsarbeider for Røde Kors i Nigeria, er drept av islamister angivelig tilknyttet Boko Haram. Nigerianske myndigheter bekrefter drapet, som skjedde mandag kveld. Kvinnen ble sammen med to andre tatt som gisler i mars..
Les mer på NRK


Les mer om:
Røde Kors, Nigeria, Boko Haram

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bistandsarbeider, drepti , Nigeria
Aftenposten - 25 Jun 18 kl. 06:03

Over 80 drept i landsbymassakre i Nigeria

Minst 86 mennesker er drept i angrep mot landsbysamfunn i avsidesliggende deler av det sentrale i Nigeria, opplyser politiet..

NRK - 27 Jun 18 kl. 11:58

Mer enn 200 drept i Nigeria

Mer enn 200 personer skal ha blitt drept i volden som oppstod forrige helg i sentrale deler av Nigeria. Det opplyser den lokale guvernøren i staten Plateau til nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 24 Jun 18 kl. 22:33

Over 80 skal være drept i Nigeria

Minst 86 mennesker er drept i voldshandlinger sentralt i Nigeria, opplyser politiet. Det melder nyhetsbyrået AFP sent søndag kveld. Omstendighetene rundt drapene er foreløpig ikke kjent..

NRK - 25 Jun 18 kl. 15:07

86 personer drept i Nigeria

Titalls personer er drept i sammenstøt mellom muslimske gjetere og kristne bønder i Nigeria, melder AP. Nigerias regjering har foreløpig ikke annonsert dødstallet. Den voksende konflikten mellom gjetere og bønder i Nigeria har religiøst utspring..

NRK - 19 Jul 18 kl. 01:25

Minst 30 drept i angrep i Nigeria

Væpnede personer på motorsykler skal ha drept minst 30 innbyggere da de stormet fem nabolandsbyer nordvest i Nigeria tirsdag, opplyser landsbybeboere, skriver NTB. Politiet i Zamfara bekrefter angrepene, men sier at kun tre personer ble drept..

Aftenposten - 19 Jul 18 kl. 06:14

Minst 30 drept i angrep nordvest i Nigeria

Væpnede personer på motorsykler skal ha drept minst 30 innbyggere da de stormet fem nabolandsbyer i Nigeria tirsdag..

Dagbladet - 24 Jun 18 kl. 23:24

Politiet: Over 80 drept i Nigeria

Minst 86 mennesker er drept i angrep mot landsbysamfunn i avsidesliggende deler av det sentrale i Nigeria, opplyser politiet..

NRK - 22 Oct 18 kl. 07:47

Minst 55 drept i Nigeria

Minst 55 mennesker er drept i sammenstøt mellom kristne og muslimske ungdommer fra henholdsvis Adara- og Hausa-folket i byen Kaduna nordvest i Nigeria, melder AFP..

Aftenposten - 17 Jun 18 kl. 13:06

31 drept i selvmordsangrep i Nigeria

Minst 31 personer er drept i to selvmordsangrep i en by nordøst i Nigeria, ifølge lokale myndigheter og en militsleder..

NRK - 23 Jul 18 kl. 19:47

Minst sju drept i Nigeria

Minst sju personer ble drept da en selvmordsbomber detonerte eksplosiver i en moske nordøst i Nigeria i dag morges, skriver CNN. Ytterligere sju personer ble såret. Myndighetene mistenker at Boko Haram sto bak..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Innvandrerbarn får færre barn

Barn av innvandrere får færre barn enn den øvrige befolkning, viser hittil upubliserte tall som Klassekampen har fått fra SSB. Norskfødte kvinner med innvandrerforeldre får i snitt 1,54 barn. Tilsvarende tall for befolkningen for øvrig, er 1,56..

NRK - 15 minutter siden

FBI stanset angrep mot Trump

Det amerikanske føderale politiet FBI sier at de har pågrepet en 21 år gammel mann som skal ha planlagt å angripe Det hvite hus. Politiet mener at 21-åringen fra Atlanta var radikalisert og planla et selvmordsangrep mot presidentboligen..

NRK - 15 minutter siden

Tspiras overlevde mistillit

Hellas' statsminister Alexis Tsipras gikk i kveld seirende ut av mistillitsvoteringen i nasjonalforsamlingen som var utløst av navnestriden med nabolandet Nord-Makedonia. Med 151 stemmer mot 148 sikret Tsipras seg nok stemmer til å fortsette..

NRK - 5 timer siden

May overlevde mistillitsvotering

Storbritannias statsminister Theresa May overlevde mistillitsvoteringen i Parlamentet. 325 av de folkevalgte stemte for å beholde May, mens 306 representanter stemte for å felle henne og regjeringen..

NRK - 1 time siden

Løslater ikke frikjent ekspresident

Den internasjonale straffedomstolen i Haag stanset løslatelsen av Elfenbenskystens tidligere president Laurent Gbagbo etter at saken ble anket. Gbagbo ble tirsdag frikjent for anklager om drap under voldsbølgen som kostet 3000 menneskeliv i 2010–2011..

NRK - 1 time siden

Partiene avgjør regjeringsutvidelse

Torsdag kl. 14 er stortingsgruppene og landsstyrene i Høyre, Frp, Venstre og KrF innkalt til separate møter for å ta stilling til resultatet av forhandlinger om en ny regjeringsplattform. Sier alle ja, blir Erna Solberg sjef for en flertallsregjering..

NRK - 1 time siden

Forklarte seg om torpedo-angrep

Et ektepar som ble vekket av to maskerte menn med slegge i 2012, forklarte seg om den dramatiske natten i retten i dag. Christer Tromsdal og en annen mann er tiltalt for å ha bestilt et angrep mot en meddommer som bor i nabohuset..

NRK - 1 time siden

4 av 10 sendt på koranskole

Nesten 4 av 10 norske ungdommer med somalisk bakgrunn blir sendt på skole i utlandet, viser en Fafo-rapport. Det gjør integrering vanskeligere, mener statssekretær Kristin Holm Jensen i Kunnskapsdepartementet..

NRK - 2 timer siden

Tiltalt for sju drapsforsøk

I dag startet rettssaken hvor en 25 år gammel mann er tiltalt for å ha skutt mot vakter og gjester etter at han ble kastet ut fra utestedet Blå i Oslo sist sommer. Fire mennesker ble truffet. Tiltalte mener skuddene ikke var ment å drepe..

NRK - 2 timer siden

Frp går tilbake på ny måling

Frp går tilbake 3,8 prosentpoeng til en oppslutning på 10,8 prosent på en ny måling. Venstre får 2,4 prosent, noe som betyr at partiet er langt under sprerregrensen. Målingen er laget av Opinion for Avisenes Nyhetsbyrå, Dagsavisen og LO Media..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt