NRK > Nyheter

Friday, 16 November, 23:11

NRK - 16 Oct 18 kl. 02:28

Bistandsarbeider drept i Nigeria

En kvinne som jobbet som bistandsarbeider for Røde Kors i Nigeria, er drept av islamister angivelig tilknyttet Boko Haram. Nigerianske myndigheter bekrefter drapet, som skjedde mandag kveld. Kvinnen ble sammen med to andre tatt som gisler i mars..
Les mer på NRK


Les mer om:
Røde Kors, Nigeria, Boko Haram

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bistandsarbeider, drepti , Nigeria
Aftenposten - 25 Jun 18 kl. 06:03

Over 80 drept i landsbymassakre i Nigeria

Minst 86 mennesker er drept i angrep mot landsbysamfunn i avsidesliggende deler av det sentrale i Nigeria, opplyser politiet..

NRK - 27 Jun 18 kl. 11:58

Mer enn 200 drept i Nigeria

Mer enn 200 personer skal ha blitt drept i volden som oppstod forrige helg i sentrale deler av Nigeria. Det opplyser den lokale guvernøren i staten Plateau til nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 24 Jun 18 kl. 22:33

Over 80 skal være drept i Nigeria

Minst 86 mennesker er drept i voldshandlinger sentralt i Nigeria, opplyser politiet. Det melder nyhetsbyrået AFP sent søndag kveld. Omstendighetene rundt drapene er foreløpig ikke kjent..

NRK - 25 Jun 18 kl. 15:07

86 personer drept i Nigeria

Titalls personer er drept i sammenstøt mellom muslimske gjetere og kristne bønder i Nigeria, melder AP. Nigerias regjering har foreløpig ikke annonsert dødstallet. Den voksende konflikten mellom gjetere og bønder i Nigeria har religiøst utspring..

NRK - 19 Jul 18 kl. 01:25

Minst 30 drept i angrep i Nigeria

Væpnede personer på motorsykler skal ha drept minst 30 innbyggere da de stormet fem nabolandsbyer nordvest i Nigeria tirsdag, opplyser landsbybeboere, skriver NTB. Politiet i Zamfara bekrefter angrepene, men sier at kun tre personer ble drept..

Aftenposten - 19 Jul 18 kl. 06:14

Minst 30 drept i angrep nordvest i Nigeria

Væpnede personer på motorsykler skal ha drept minst 30 innbyggere da de stormet fem nabolandsbyer i Nigeria tirsdag..

Dagbladet - 24 Jun 18 kl. 23:24

Politiet: Over 80 drept i Nigeria

Minst 86 mennesker er drept i angrep mot landsbysamfunn i avsidesliggende deler av det sentrale i Nigeria, opplyser politiet..

NRK - 22 Oct 18 kl. 07:47

Minst 55 drept i Nigeria

Minst 55 mennesker er drept i sammenstøt mellom kristne og muslimske ungdommer fra henholdsvis Adara- og Hausa-folket i byen Kaduna nordvest i Nigeria, melder AFP..

Aftenposten - 17 Jun 18 kl. 13:06

31 drept i selvmordsangrep i Nigeria

Minst 31 personer er drept i to selvmordsangrep i en by nordøst i Nigeria, ifølge lokale myndigheter og en militsleder..

NRK - 23 Jul 18 kl. 19:47

Minst sju drept i Nigeria

Minst sju personer ble drept da en selvmordsbomber detonerte eksplosiver i en moske nordøst i Nigeria i dag morges, skriver CNN. Ytterligere sju personer ble såret. Myndighetene mistenker at Boko Haram sto bak..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

USA stemte imot Golan-resolusjon

USA har for første gang stemt imot en årlig FN-resolusjon som fordømmer Israels okkupasjon av Golanhøydene. Tidligere har amerikanerne avstått fra å stemme. Israel okkuperte Golanhøydene fra Syria i 1967 og annekterte området i 1981..

NRK - 14 timer siden

42 omkom i ulykke i Zimbabwe

Politiet i Zimbabwe opplyser at rundt 40 personar omkom i ei bussulykke i går kveld, melder nyheitsbyrået Ap. Rundt 20 skal vere skadde. Ulykka skjedde i Gwanda-distriktet, rundt 550 kilometer sør for hovudstaden Harare..

NRK - 1 time siden

Eksporterer olje fra Kirkuk

Irak er i gang med å eksportere olje fra byen Kirkuk igjen. Regionen vil eksportere mellom 50.000 og 100.

NRK - 1 time siden

Hevder brexitavtale vil avslås

Storbritannias tidligere brexitminister, David Davis sier til TV-kanalen CNBC at statsminister Theresa Mays forslag til brexitavtale vil bli avslått av parlamentet, og at hun må «komme med et annet alternativ»..

NRK - 1 time siden

Lothepus fekk Dialektprisen 2018

Leif Einar «Lothepus» Lothe fekk Dialektprisen 2018 av Norsk Målungdom. Prisen blei overrekt på Det Norske Teatret fredag. – Ver stolt av språket ditt, og drit i kva andre seier, oppmoda Lothepus i takketala si..

NRK - 1 time siden

Vil avholde fredssamtaler i Sverige

FNs utsending for Jemen, Martin Griffiths vil arrangere fredssamtaler snarlig i et forsøk på å få slutt på krigen som har ført til en humanitær katastrofe i landet. Ifølge Griffiths vil både landets saudisk-støttede regjering og houthiene delta..

NRK - 1 time siden

Dømt etter angrep mot flyplass

En tyrkisk domstol har dømt seks antatte IS-tilknyttede personer til fengsel på livstid etter et angrep mot Istanbuls hovedflyplass i 2016, melder det tyrkiske nyhetsbyrået Anadolu. 45 personer ble drept i angrepet mot Atatürk-flyplassen..

NRK - 2 timer siden

Amerikaner i Nord-Korea løslatt

En amerikansk statsborger som i oktober ble arrestert etter å ha krysset grensen fra Kina til Nord-Korea ulovlig, er løslatt. USAs utenriksminister Mike Pompeo takker Nord-Korea og Sverige for samarbeidet i løslatelsen av amerikaneren..

NRK - 2 timer siden

Samtaler mellom Erdogan og Trump

Tyrkias president Erdogan og USAs president Trump skal i en telefonsamtale i dag blant annet blitt enige om at alle aspekter ved drapet på den saudiske journalisten Jamal Khashoggi skal bli avdekket..

NRK - 3 timer siden

37 drept i sammenstøt

37 personer er funnet døde i byen Alindao i Den sentralafrikanske republikk etter kamper mellom væpnede grupper i området, opplyser FN til nyhetsbyrået AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt