NRK > Nyheter

Sunday, 24 March, 22:13

NRK - 16 Oct 18 kl. 02:28

Bistandsarbeider drept i Nigeria

En kvinne som jobbet som bistandsarbeider for Røde Kors i Nigeria, er drept av islamister angivelig tilknyttet Boko Haram. Nigerianske myndigheter bekrefter drapet, som skjedde mandag kveld. Kvinnen ble sammen med to andre tatt som gisler i mars..
Les mer på NRK


Les mer om:
Røde Kors, Nigeria, Boko Haram

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bistandsarbeider, drepti , Nigeria
Aftenposten - 25 Jun 18 kl. 06:03

Over 80 drept i landsbymassakre i Nigeria

Minst 86 mennesker er drept i angrep mot landsbysamfunn i avsidesliggende deler av det sentrale i Nigeria, opplyser politiet..

Aftenposten - 02 Mar 19 kl. 07:06

Borgervern i Nigeria angrepet – 32 drept

Minst 32 medlemmer av en borgerverngruppe ble drept nordvest i Nigeria i det seneste av en rekke angrep utført av kriminelle gjenger..

NRK - 27 Jun 18 kl. 11:58

Mer enn 200 drept i Nigeria

Mer enn 200 personer skal ha blitt drept i volden som oppstod forrige helg i sentrale deler av Nigeria. Det opplyser den lokale guvernøren i staten Plateau til nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 24 Jun 18 kl. 22:33

Over 80 skal være drept i Nigeria

Minst 86 mennesker er drept i voldshandlinger sentralt i Nigeria, opplyser politiet. Det melder nyhetsbyrået AFP sent søndag kveld. Omstendighetene rundt drapene er foreløpig ikke kjent..

NRK - 25 Jun 18 kl. 15:07

86 personer drept i Nigeria

Titalls personer er drept i sammenstøt mellom muslimske gjetere og kristne bønder i Nigeria, melder AP. Nigerias regjering har foreløpig ikke annonsert dødstallet. Den voksende konflikten mellom gjetere og bønder i Nigeria har religiøst utspring..

NRK - 19 Jul 18 kl. 01:25

Minst 30 drept i angrep i Nigeria

Væpnede personer på motorsykler skal ha drept minst 30 innbyggere da de stormet fem nabolandsbyer nordvest i Nigeria tirsdag, opplyser landsbybeboere, skriver NTB. Politiet i Zamfara bekrefter angrepene, men sier at kun tre personer ble drept..

Aftenposten - 19 Jul 18 kl. 06:14

Minst 30 drept i angrep nordvest i Nigeria

Væpnede personer på motorsykler skal ha drept minst 30 innbyggere da de stormet fem nabolandsbyer i Nigeria tirsdag..

Dagbladet - 24 Jun 18 kl. 23:24

Politiet: Over 80 drept i Nigeria

Minst 86 mennesker er drept i angrep mot landsbysamfunn i avsidesliggende deler av det sentrale i Nigeria, opplyser politiet..

NRK - 02 Mar 19 kl. 03:09

32 drept i uro i Nigeria

32 medlemmer av en borgerverngruppe ble drept i Zamfara nordvest i Nigeria i det siste av en rekke angrep utført av kriminelle gjenger. Vitner sier væpnede menn på motorsykler skjøt mot en kontrollpost satt opp for å hindre kriminalitet i området..

NRK - 22 Oct 18 kl. 07:47

Minst 55 drept i Nigeria

Minst 55 mennesker er drept i sammenstøt mellom kristne og muslimske ungdommer fra henholdsvis Adara- og Hausa-folket i byen Kaduna nordvest i Nigeria, melder AFP..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Drar fra cruisebåt til flyplassen

De første passasjerene fra Viking Sky dro søndag kveld til flyplassen i Molde med buss. De ble hentet på kaia. Rederiet har chartret et fly med 200 plasser til Oslo..

NRK - 45 minutter siden

Bombegruppa på vei til gjenstand

Politiets bombegruppe er på vei for å undersøke den mistenkelige gjenstanden på bakken ved Historisk museum i Oslo sentrum. – Den er konstruert på en måte som gjør at den fremstår mistenkelig, sier operasjonsleder Tor Jøkling til NRK..

NRK - 1 time siden

To personer alvorlig skadet

To personer skal være alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt på Herre i Bamble kommune. En person er kjørt til sykehuset i Skien, og en person blir hentet av luftambulansen..

NRK - 45 minutter siden

Var i lufta 12 timer i strekk

Redningsmannskaper på helikoptrene som reddet folk fra to skip i Hustadvika, glemte tid og sted..

NRK - 2 timer siden

Omkom etter å ha fått tre over seg

En eldre mann har omkommet etter å ha fått et tre over seg på en privatadresse i Ådalsbruk i Løten. Politiet har vært på stedet. Nærmeste pårørende blir ivaretatt av kriseteam..

NRK - 1 time siden

Ikke funnet russlandsforbindelse

Spesialetterforsker Robert Muellers rapport skal ikke ha funnet bevis for at Donald Trump eller hans medarbeidere skal ha samarbeidet med Russland. Det melder flere internasjonale nyhetsbyråer..

NRK - 1 time siden

100 måneder over normalen

Mars blir den 100. måneden med temperatur over normalen på Svalbard, ifølge Meteorologisk institutt. Selv om mars måned i år har vært forholdsvis kald, vil måneden etter alt å dømme føye seg inn i rekken av høye månedstemperaturer..

NRK - 1 time siden

Vil sammenligne matvarepriser

Priser og utvalg i norske, svenske og andre utenlandske butikker skal kartlegges av norske myndigheter. Kartleggingen er en del av regjeringens arbeid med å vurdere konkurransefremmende tiltak i dagligvaremarkedet..

NRK - 1 time siden

Hjelmkamera på redningsmann

NRK - 1 time siden

Venter rapport om Trump søndag

Kongressen i USA kan forvente et sammendrag av spesialetterforsker Robert Muellers rapport søndag kveld, skriver New York Post. Mueller og hans team har gransket russisk innblanding i presidentvalget som brakte Trump til Det hvite hus..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt