NRK > Nyheter

Tuesday, 19 February, 17:54

NRK - 19 Nov 18 kl. 19:08

Bioteknologi-utnevnelser på vent

Helseministeren utsetter valget av nye medlemmer til Bioteknologirådet, og oppgir regjeringsforhandlingene som grunn. Dermed vil KrF få være med på å håndplukke hvem som skal få sitte i Bioteknologirådet om de går inn i regjeringen, ifølge VG..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bioteknologirådet, KrF, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bioteknologi-utnevnelser, vent
Aftenposten - 19 Nov 18 kl. 20:26

Høie setter bioteknologi-utnevnelser på vent

Helseminister Bent Høie (H) utsetter valget av nye medlemmer til Bioteknologirådet. Bakgrunnen er KrFs mulige inntreden i Erna Solbergs regjering, skriver VG..

VG - 19 Nov 18 kl. 18:56

Nytt brev avslører Ernas nye gave til KrF: Setter bioteknologi-utnevnelser på vent

Helseminister Bent Høie griper inn i den pågående prosessen med å velge nye medlemmer til Bioteknologirådet – og begrunner det med KrFs mulige inntreden i Erna Solbergs regjering..

Aftenposten - 17 Dec 18 kl. 20:50

Utsendelse på vent for bombedømt russer

Den 18 år gamle russeren som er dømt for å ha satt ut en hjemmelaget sprengladning i Oslo i fjor, har saksøkt staten. Utsendelsen er nå satt på vent..

NRK - 04 Dec 18 kl. 12:48

Legger nye avgifter på vent

Franske myndigheter legger de planlagte nye avgiftene på diesel og bensin på vent i seks måneder, sier landets statsminister Edouard Philippe tirsdag. Dette skjer etter de harde protestene. Økning i pris på elektrisitet og gass suspenderes også..

Dagbladet - 29 Aug 18 kl. 19:05

FpU-formannen utfordrer egen regjering om surrogati

Bjørn-Kristian Svendsrud, formann i FpU, mener vi trenger et nytt lovverk innenfor bioteknologi..

Aftenposten - 26 Jan 19 kl. 22:00

Kort sagt, søndag 27. januar

Forskning, personvern og bioteknologi. Dette er dagens kortinnlegg!.

Dagbladet - 05 Sep 18 kl. 19:47

Krever surrogati-garanti hvis KrF skal velge Erna

Martine Tønnessen, leder i KrFU, mener at regjeringspartienes standpunkt på bioteknologi vil være avgjørende for KrFs veivalg i høst..

Aftenposten - 04 Feb 19 kl. 20:00

Professorene gir en feil fremstilling av regjeringens politikk innen bioteknologi | Bent Høie

Lovendringene vil kommer pasientene til gode..

VG - 17 Aug 18 kl. 16:57

Gigantprosjekt satt på vent: Vegvesenet frykter konflikter i hundremillionersklassen med entreprenører

Landets til nå klart største kontrakt for veibygging – den spektakulære veitunnelen under Boknafjorden – er satt på vent. Årsak: Vegvesenet vil unngå tvister som kan løpe opp i hundremillionersklassen..

VG - 15 Dec 18 kl. 12:43

Aleksander Aamodt Kilde mot første seier på nesten tre år - skrekkfall setter Lund Svindal på vent

Aleksander Aamodt Kilde går mot utklassing av konkurrentene i utforløypen i Val Gardena. 26-åringen ser ut til å vinne for første gang siden februar 2016. Et skrekkfall har foreløpig satt løpet på vent..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Nethanyu ut mot fransk jødehat

Israels president Benjamin Nethanyu har fordømt handlingene der så mange som åtti jødiske graver angivelig skal ha blitt merket med nazisymboler i øst-Frankrike. I kveld avholdes det protester mot antisemmitisme over hele Frankrike..

NRK - 15 minutter siden

Minst 10 tatt av snøskred i Sveits

Minst ti personer er tatt av et snøskred som gikk like ved et skistadion, skriver den sveitsiske avisen Le Temps. Foreløpig er det ikke kjent om noen personer er alvorlig skadet eller omkommet som følge av skredet..

NRK - 1 time siden

Venezuelansk minister ut mot Trump

Venezuelas forsvarsminister Vladimir Padrino Lopez kaller en tale USAs president Donald Trumps har holdt om Venezuela for arrogant og ufornuftig. Han sier også at bevæpnede styrker vil forbli stasjonerte langs grensen for utenlandske trusler..

NRK - 1 time siden

EL-bil uten strøm sperrer kjørefelt

En EL-bil med flatt batteri sperrer et kjørefelt på fylkesvei 353 mellom Lørenskog, skriver Øst Politidistrikt på Twitter. Trafikken dirigeres til bilen er fjernet..

NRK - 1 time siden

Ber om at ovegrep alltid anmeldes

Utenriks- og forsvarskomiteens leder på Anniken Huitfeldt er klar på at alle tilfeller av voldtekt eller voldtektsforsøk i Forsvaret må anmeldes. Samtidig må det skapes åpenhet og trygghet rundt det å varsle om disse overgrepene, mener hun..

NRK - 1 time siden

Sentralbanksjefen får kritikk

Sentralbanksjef Øystein Olsen mottar krass kritikk etter at han diskuterte klimaspørsmål i sin årlige tale tidligere i dag. Først kalte Olsen FNs 1,5-gradersrapport «alarmerende», før han advarte oljebransje mot å legge ned for tidlig..

NRK - 1 time siden

Flere tatt av snøskred i Sveits

Flere mennesker skal være tatt av et snøskred på et skistadion i sveitsiske Crans Montana, sier det lokale politiet ifølge AFP. De opplyser at redningspersonell er på stedet. Skadeomfanget er hittil ukjent..

NRK - 1 time siden

Fire års fengsel for familievold

En mann i 60-årene fra Trøndelag, er i Inntrøndelag tingrett dømt til fire års fengsel for gjentatte ganger å ha mishandlet sin familie gjennom 25 år. Mannen må i tillegg betale 870.000 kroner i erstatning til familiemedlemmer..

NRK - 2 timer siden

Kasserer fengslet for underslag

En kvinne i 30-årene fra Oppland er dømt til 90 dagers ubetinget fengsel for grovt underslag. Kvinnen underslo 172 000 kroner fra en forening hun var kasserer for..

NRK - 2 timer siden

Ordkrig før presidentvalg i Nigeria

Opposisjonens kandidat til Nigerias presidentvalg Atiku Abubakar, går hardt ut mot nåværende president Muhammmadu Buhari. Han sier blant annet at presidenten ikke er en demokrat, og at han er mer opptatt av å sikre seg makt enn demokratet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt