NRK > Nyheter

Wednesday, 12 December, 08:26

NRK - 19 Nov 18 kl. 19:08

Bioteknologi-utnevnelser på vent

Helseministeren utsetter valget av nye medlemmer til Bioteknologirådet, og oppgir regjeringsforhandlingene som grunn. Dermed vil KrF få være med på å håndplukke hvem som skal få sitte i Bioteknologirådet om de går inn i regjeringen, ifølge VG..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bioteknologirådet, KrF, VG

Dele artikeln

3 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bioteknologi-utnevnelser, vent
Aftenposten - 19 Nov 18 kl. 20:26

Høie setter bioteknologi-utnevnelser på vent

Helseminister Bent Høie (H) utsetter valget av nye medlemmer til Bioteknologirådet. Bakgrunnen er KrFs mulige inntreden i Erna Solbergs regjering, skriver VG..

VG - 19 Nov 18 kl. 18:56

Nytt brev avslører Ernas nye gave til KrF: Setter bioteknologi-utnevnelser på vent

Helseminister Bent Høie griper inn i den pågående prosessen med å velge nye medlemmer til Bioteknologirådet – og begrunner det med KrFs mulige inntreden i Erna Solbergs regjering..

NRK - 04 Dec 18 kl. 12:48

Legger nye avgifter på vent

Franske myndigheter legger de planlagte nye avgiftene på diesel og bensin på vent i seks måneder, sier landets statsminister Edouard Philippe tirsdag. Dette skjer etter de harde protestene. Økning i pris på elektrisitet og gass suspenderes også..

Dagbladet - 29 Aug 18 kl. 19:05

FpU-formannen utfordrer egen regjering om surrogati

Bjørn-Kristian Svendsrud, formann i FpU, mener vi trenger et nytt lovverk innenfor bioteknologi..

Dagbladet - 05 Sep 18 kl. 19:47

Krever surrogati-garanti hvis KrF skal velge Erna

Martine Tønnessen, leder i KrFU, mener at regjeringspartienes standpunkt på bioteknologi vil være avgjørende for KrFs veivalg i høst..

VG - 17 Aug 18 kl. 16:57

Gigantprosjekt satt på vent: Vegvesenet frykter konflikter i hundremillionersklassen med entreprenører

Landets til nå klart største kontrakt for veibygging – den spektakulære veitunnelen under Boknafjorden – er satt på vent. Årsak: Vegvesenet vil unngå tvister som kan løpe opp i hundremillionersklassen..

Hegnar.no - 20 Nov 18 kl. 14:08

Volkswagen går all-in i elbil

Bare vent til november neste år..

Dagbladet - 20 Aug 18 kl. 13:13

Monica Mæland setter sammenslåing av Troms og Finnmark på vent

Utsettes fram til stortingsbehandling i høst..

Hegnar.no - 08 Aug 18 kl. 08:25

- Selg nå - eller vent til våren

Hyttemegler Hanne Marie Tegneby i DNB Eiendom Fredrikstad var gjest i HegnarTV tirsdag. .

NRK - 02 Sep 18 kl. 16:48

Flertall for Viken-regionen på vent

Arbeiderpartiets arbeidsgruppe i Viken går inn for å legge ned det politiske arbeidet med den nye storregionen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Sliter med sykepleierbemanningen

Norges Sykepleierforbund i Buskerud har sendt en bekymringsmelding til fylkesmannen om bemanningssituasjonen for sykepleiere i kommunene i Buskerud. Sykepleierforbundet kartla bemanningen og det et var nesten 20 prosent færre på jobb enn planlagt..

NRK - 30 minutter siden

Røkelse skaper alarmtrøbbel i kirke

St. Svithun, den katolske kirken i Stavanger, får kjeft av brannvesenet fordi de kobler ut brannalarmen under messe, skriver Rogalands Avis. Årsaken er at røkelse utløser alarmen i kirkerommet.

NRK - 30 minutter siden

Stoltenberg fordømmer angrepet

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg fordømmer sterkt det meningsløse angrepet i Strasbourg tirsdag kveld. – Vi står sammen med Frankrike for å forsvare våre verdier og åpne samfunn, skriver han på sin Twitter-konto..

NRK - 30 minutter siden

Gjerningsmannen tidligere dømt

Den antatte gjerningsmannen bak skytingen på julemarkedet, der tre personer ble drept, skal tidligere vært dømt for 20 forhold. Politiet har funnet granater i boligen hans, ifølge franske medier. Gjerningspersonen er fortsatt på frifot..

NRK - 45 minutter siden

Turist fra Thailand blant de døde

En 45 år gammel turist fra Thailand er blant de drepte etter angrepet på julemarkedet i Strasbourg. Mannen som ble drept var på ferie i den franske byen med sin kone, opplyser det thailandske utenriksdepartementet. Mannens kone overlevde angrepet..

NRK - 45 minutter siden

Nordmenns Googlesøk 2018

Hvert år lager Google lister over de mest populære søkene. «Hvordan bli kvitt magefettet» Bitcoin, Frank Løke, Snapchats nye oppdatering, Trine Skei Grande, og Bahareh Letnes var blant de mest populære Google-søkene i Norge i 2018, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Iset frontrute ga førerkortbeslag

En mannlig fører i 20-årene fikk førerkortet beslaglagt etter at han skal ha kjørt med nediset frontrute, skriver politiet i Trøndelag på sin Twitter-konto..

NRK - 1 time siden

Filippinene utvidet unntakstilstand

Kongressen i Filippinene har vedtatt å utvide unntakstilstanden på øya Mindanao til å gjelde enda et år. Det for å hindre at terrorgruppa IS omgrupperer seg og skaper mer konflikt på øya, melder DPA/NTB..

NRK - 1 time siden

Advarer mot svindelforsøk

Skatteetaten advarer mot svindelforsøk. Hvis du får en e-post som ser ut som den kommer fra skatteetaten, så kan det være et svindelforsøk. Det skjer gjerne i forbindelse ved spesielle datoer, og 14.

NRK - 1 time siden

To 16-åringer avhørt

De to som er pågrepet for knivstikking i Mandal sentrum er kun 16 år gamle. De to guttene er avhørt i natt. De ble pågrepet etter å ha blitt fanget opp av et overvåkningskamera i parkeringshuset der knivstikkingen fant sted..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt