NRK > Nyheter

Sunday, 21 July, 04:42

NRK - 17 Jun 19 kl. 00:17

Biltrafikken øker i Kristiansand

Til tross for målet om nullvekst i biltrafikken i Kristiansand har trafikken økt. I årets fire første måneder kjørte det 128.000 flere biler gjennom bommene i byen, skriver Fædrelandsvennen. Det er en økning fra samme periode i fjor på 2,2 prosent..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kristiansand, Fædrelandsvennen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Biltrafikken, økeri , Kristiansand
Hegnar.no - 17 Jun 19 kl. 05:48

Biltrafikken øker i Kristiansand

Til tross for målet om nullvekst i biltrafikken i Kristiansand, har trafikken gjennom byens bommer økt med nesten 130.000 kjøretøy..

NRK - 12 Jul 19 kl. 15:34

De påkjørte barna er fra Helgeland

De to barna som tidligere i dag ble påkjørt i Dyreparken i Kristiansand er fra Helgeland. Det bekrefter politiet i Kristiansand. Barna, som er seks og tre år gamle, er fraktet til henholdsvis sykehuset i Kristiansand og Oslo universitetssykehus..

Aftenposten - 09 Jul 19 kl. 17:52

Forslaget til nytt tennisanlegg fikk naboene til å reagere. Nå tar Kristiansand-klubben grep

Kristiansand Tennisklubb ønsker å bygge ut tennisanlegget ved Kristiansand Stadion. Nå har klubben bestemt seg for å sende inn en ny og endret søknad til kommunen etter naboprotester..

Aftenposten - 01 May 19 kl. 17:46

Mann døde da bil havnet i sjøen i Kristiansand

En 84 år gammel mann omkom etter at bilen han satt i kjørte utenfor bryggekanten i Kristiansand onsdag..

Aftenposten - 01 May 19 kl. 17:46

Bil havnet i sjøen i Kristiansand – mann død

En eldre mann omkom etter at bilen han satt i kjørte utenfor bryggekanten i Kristiansand onsdag..

P4 - 12 Jul 19 kl. 11:18

Barn påkjørt i Kristiansand

Et barn ble påkjørt av en bil ved Dyreparken i Kristiansand nå i formiddag. Barnet er fløyet til sykehus, men skadeomfanget er foreløpig uavklart, opplyser politiet i Agder..

NRK - 12 Jul 19 kl. 13:17

Barnet er alvorlig skadd

Det yngste av de to barna som ble påkjørt i Dyreparken i Kristiansand tidligere i dag blir beskrevet som hardt skadd. Det skriver akuttmottaket ved sykehuset i Kristiansand på Twitter..

NRK - 14 timer siden

Bil på taket i Kristiansand

Nødetatene er på vei til en ulykke hvor en bil har havnet på taket ved Randesund i Kristiansand. To personer er involvert i ulykken. Skadeomfanget er så langt ukjent, melder politiet..

NRK - 11 Mar 19 kl. 11:53

Brann i fiskebåt i Kristiansand

Det brenner i en fiskebåt som ligger øst for Randøya i Kristiansand. Brannvesenet er på vei til stedet..

Aftenposten - 27 Mar 19 kl. 22:28

En person død i boligbrann i Kristiansand

En person er erklært død etter en brann i et bolighus i Voiebyen i Kristiansand..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Frigjort etter trafikkulykke

Personen som var fastklemt etter en bilulykke ved Smihagatunnelen i Akershus, er frigjort. Personen er ved bevissthet og er trolig ikke alvorlig skadd. – Men blir fløyet til traume på Ullevål med tanke på høy hastighet, skriver politiet på Twitter..

NRK - 5 minutter siden

Kjemper mot branner i Portugal

Over 1.000 brannfolk kjemper mot en tre forskjellige skogbranner i Portugal. De tre brannene brøt ut lørdag i Castelo Branco-distriktet, nordøst for hovedstaden Lisboa, ifølge Reuters.

NRK - 1 time siden

Person fastklemt etter bilulykke

En person er fastklemt i en bil etter en trafikkulykke ved Smihagatunnelen i Akershus. Nødetatene jobber med frigjøring av personen. To andre kom seg ut av bilen.

NRK - 2 timer siden

– Iran drev med ulovlig innblanding

Storbritannia har fortalt FNs sikkerhetsråd at tankskipet «Stena Impero» ble stanset av Iran mens det var i omansk farvann, og at dette er «ulovlig innblanding», melder Reuters som har sett et brev fra britenes FN-delegasjon til Sikkerhetsrådet..

NRK - 2 timer siden

Russisk romkapsel dokket med ISS

En russisk romkapsel med tre romfarere om bord har dokket med den internasjonale romstasjonen ISS. Romkapselen brukte bare seks timer og 20 minutter på turen etter å ha blitt skutt opp fra det russiske romsenteret Bajkonur i Kasakhstan lørdag..

NRK - 4 timer siden

Par ble fraranet bil med skytevåpen

Det var to personer, en kvinne og en mann i 30-årene fra Litauen som stanset ved bensinstasjonen da de ble fraranet bilen på Minnesund i Eidsvoll, forteller politiet til NRK. Kvinnen ble truet med skytevåpen, mens mannen fylte bensin..

NRK - 5 timer siden

Lufthansa kansellerer fly til Kairo

Lufthansa stanser flygninger til Kairo fra München og Frankfurt på lørdag av sikkerhetsmessige grunner, melder Reuters. Flygningene fortsetter søndag. Tildligere lørdag stanset British Airways sine flygninger til Kairo i syv dager av samme årsak..

NRK - 5 timer siden

37 drept i Nigeria

Nigerias president Muhammadu Buhari har i en uttalelse lørdag fordømt drapene på 37 mennesker i den nordvestlige staten Sokoto, melder Reuters. Drapene skal ha skjedd sent fredag av væpnede grupper som har stått bak flere hundre drap i år..

NRK - 5 timer siden

Væpnet bilran i Eidsvoll

Politiet i Øst melder at en person ble truet med et skytevåpen og fraranet bilen sin ved en bensinstasjon på Minnesund i Eidsvoll. Bilen er en hvit VW Transporter av eldre modell..

NRK - 6 timer siden

–Vanlig med trusler fra passasjerer

Ansatte i Vy som jobber på buss for tog mottar ofte trusler fra frustrerte passasjerer. – Sterkt beklagelig, sier pressesjef Åge-Christoffer Lundeby i Vy..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt