NRK > Nyheter

Tuesday, 19 November, 01:31

NRK - 17 Jun 19 kl. 00:17

Biltrafikken øker i Kristiansand

Til tross for målet om nullvekst i biltrafikken i Kristiansand har trafikken økt. I årets fire første måneder kjørte det 128.000 flere biler gjennom bommene i byen, skriver Fædrelandsvennen. Det er en økning fra samme periode i fjor på 2,2 prosent..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kristiansand, Fædrelandsvennen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Biltrafikken, økeri , Kristiansand
Hegnar.no - 17 Jun 19 kl. 05:48

Biltrafikken øker i Kristiansand

Til tross for målet om nullvekst i biltrafikken i Kristiansand, har trafikken gjennom byens bommer økt med nesten 130.000 kjøretøy..

P4 - 09 Oct 19 kl. 05:55

Dobling i antall grove voldssaker i Kristiansand

Antall voldssaker har nesten doblet seg i Kristiansand. I løpet av dette året er det registrert 41 voldssaker med kroppsskade i Kvadraturen i Kristiansand, nesten dobbelt så mange som i fjor, skriver Fædrelandsvennen. Forebyggende aktører i bylivet i Kristiansand på natten sier at volden i byen har blitt mer og mer alvorlig..

NRK - 09 Oct 19 kl. 08:02

Ap får ordføreren i Kristiansand

Senterpartiet har avslått tilbudet fra de borgerlige om å få ordførervervet i Kristiansand. Dermed blir Aps Jan Oddvar Skisland trolig ny ordfører i byen. Det ble avgjort på et møte i Kristiansand Senterparti tirsdag, melder Fædrelandsvennen..

Dagbladet - 22 Oct 19 kl. 12:30

Slik skal de strupe biltrafikken

Byrådet «ønsker en rask stans i salget av nye fossilbiler i Oslo»..

VG - 09 Oct 19 kl. 18:33

Maktdrama over: Ap-Skisland ny Kristiansand-ordfører

KRISTIANSAND (VG) Takket være fire utbrytere fra Demokratene, gjør eks.KrF-er Jan Oddvar Skisland (Ap) comeback som ordfører i Kristiansand..

NRK - 12 Jul 19 kl. 15:34

De påkjørte barna er fra Helgeland

De to barna som tidligere i dag ble påkjørt i Dyreparken i Kristiansand er fra Helgeland. Det bekrefter politiet i Kristiansand. Barna, som er seks og tre år gamle, er fraktet til henholdsvis sykehuset i Kristiansand og Oslo universitetssykehus..

Aftenposten - 09 Jul 19 kl. 17:52

Forslaget til nytt tennisanlegg fikk naboene til å reagere. Nå tar Kristiansand-klubben grep

Kristiansand Tennisklubb ønsker å bygge ut tennisanlegget ved Kristiansand Stadion. Nå har klubben bestemt seg for å sende inn en ny og endret søknad til kommunen etter naboprotester..

Dagbladet - 22 Aug 19 kl. 12:37

Dette krangler de om

Hvordan tilfredsstille Frps krav om mindre bompenger uten at biltrafikken inn mot byene øker? Det er kjernen i konflikten som rir Erna Solbergs regjering akkurat nå..

Dagbladet - 26 Aug 19 kl. 21:44

- Bilistene sparer en tyggis i måneden

Trondheim-ordfører Rita Ottervik (Ap) sier ja takk til mer penger fra staten, men tror ikke bompengepakken vil påvirke biltrafikken inn til byen i særlig grad..

NRK - 09 Oct 19 kl. 18:35

Skisland ny ordfører i Kristiansand

Jan Oddvar Skisland (Ap) blir ordfører i Kristiansand. Han fikk 36 av 71 stemmer i bystyret. Dermed blir Skisland ordfører de neste fire årene.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Tyrkia truer med nye angrep i Syria

Tyrkia mener USA og Russland ikke holder seg til våpenhvileavtalen nord i Syria Med mindre kurdiske militssoldater forlater grenseområdet nordøst i Syria, vil Tyrkia starte nye angrep i området, advarte utenriksminister Mevlüt Çavusoglu mandag..

NRK - 1 time siden

EUs syn på bosetninger er uendret

EU tar avstand fra USAs avgjørelse om å godta Israels bosetninger på Vestbredden. EUs syn på bosetningene er uendret, sier unionens utenrikssjef Frederica Mogherini. – Bosetningene er ulovlige i henhold til folkeretten, sier hun..

NRK - 2 timer siden

Demonstranter pågrepet i Georgia

I det som beskrives som den største protesten mot regjeringen på flere år, samlet mer enn 20.000 personer seg i hovedstaden Tbilisi søndag og protesterte mot at regjeringen likevel ikke vil gjennomføre en valgreform. Flere er pågrepet og skadd..

NRK - 3 timer siden

Etterforskes for nye voldtekter

Julio Kopseng ble i forrige uke dømt for å ha voldtatt to kvinner. Fra før er han rettskraftig dømt for å ha forgrepet seg på 19 kvinner. Nå etterforskes han for to nye voldtekter, skriver Dagbladet.

NRK - 3 timer siden

Se Urix direkte

NRK - 5 timer siden

Vil skremme bort elg med NRK P2

Kan NRK P2 skremme vekk elg fra nye E18 mellom Arendal og Tvedestrand? Det vil Nye Veier nå prøve ut..

NRK - 3 timer siden

Nye behandlingsmetoder godkjent

Seks nye behandlingsmetoder er godkjent til å tilbys i det offentlige helsevesenet. Godkjenningene gjelder legemidler som nå kan brukes i behandlingen av multippel sklerose, hemofili A, eggstokkreft, lungekreft og alvorlig astma..

NRK - 5 timer siden

Varsler endringer om Vestbredden

USAs utenriksminister Mike Pompeo vil mandag kveld fortelle at jødiske bosettinger på det palestinske territoriet Vestbredden ikke lenger vil være i strid med internasjonale lover. Det skriver Nyhetsbyrået Reuters. Vestbredden er okkupert av Isarel..

NRK - 5 timer siden

Varsler endinger om Vestbredden

USAs utenriksminister Mike Pompeo vil mandag kveld fortelle at jødiske bosettinger på det palestinske territoriet Vestbredden ikke lenger vil være i strid med internasjonale lover. Det skriver Nyhetsbyrået Reuters. Vestbredden er okkupert av Isarel..

NRK - 5 timer siden

16 års fengsel for drap

En 28-åring er dømt til 16 års fengsel for å ha drept faren sin i Sandnes, melder Stavanger Aftenblad. Drapet skjedde lille julaften 2017. 16 års fengsel er det samme som aktor ba om i retten..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt